- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Krampesz #38950 üzenetére
Ritkaságszámba megy az alumínium, de azért tényleg érdemes megemlíteni. Például ez és a többi YG is abból a fémből készül.
-
TCr
veterán
válasz
Krampesz #32853 üzenetére
Szerintem ennek nincs helye a kis Modecom Feel 302 házamban.
Ezt írják: 1 x S/PDIF out (1 x Optical (Toslink)
Ez hol van? Én a képen nem látom...Mi a helyzet a külső kártyákkal?
Mondjuk ez? -
-
gyurczy
őstag
válasz
Krampesz #28564 üzenetére
Azért ezzel vitáznék. Ha megnézed mindegyiknek dedikált szobában van elhelyezve a motyó, nagyjából 10000%, hogy ki van az ott mérve rendesen. Ilyen szintű fanatizmusnál elképzelhetetlen, hogy pont a szobaakusztika ne legyen rendben, amikor már olyanokon próbálnak nyerni, mint a lemezjátszó motorzajának csökkentése, stb.
-
-
gepeszgyerek
csendes tag
válasz
Krampesz #25338 üzenetére
Számítani nem számítok semmire, engem ami első körben zavar benne az az, hogy 4 ohmos a hangfal.
Ennyire nem számolgattam azért, de igen valóban ez tükrözi a minőséget.
Tulajdonképpen amit nagyon favorizálok az a Jamo S 426 HCS 3 széria, csak van néhány alternatívája és érdekelt, hogy valakinek esetleg van/volt e ilyen hangfal szettje. -
balint93
csendes tag
válasz
Krampesz #24617 üzenetére
Aha értem, köszi. Akkor milyen belépő hangfalakat tudnál javasolni? Inkább a gyártóra gondolok, de ha tudsz konkrét típust is meg köszönném. 5.1-es szett, vagy részei, és 2.0-és stereo pár is érdekelne. Az első hozzászólásban ajánlanak pár belépő erősítőt, dee hangfalakat nem.
Segítséged köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Krampesz #22139 üzenetére
Kénytelen vagyok elárulni...
Nemrég olvastam ezt: A föld potenciálja közelebb van a 0-hoz mint a fázishoz. Na most ha forditva dugod be a villásdugót,a GND (erősitő saját földpotenciálja) magasabbra kerül mint normál esetben, ezt meg lehet hallani simán mivel a végfokok földpontja (fekete) is magasabbra kerül pár millivolttal. Épp ezért nem csak az erősitőt hanem a lejátszókat is fázishelyesen kell forditani ugyanis pl. az RCA külsö része(árnyékolása) vagy a HDMI testvezetékei is a készülékekről jövő GND-t veszi alapul.
Laca0: ez neked is szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged