- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #6582 üzenetére
Ők már továbbfejlesztették
D
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6563 üzenetére
Wow
rohadt jól megcsinálták
Valakinek nem kell egy saitek kormány? Occsóé
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6547 üzenetére
Gondolhatod
Tobbi haverom sem jart sokkal jobban, mert felet nem engedtek be a Hullamba, olyan reszegek voltunk, azt mehettek tovabb
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6542 üzenetére
en ugy 10 eve jartam ugy, hogy Abdan voltunk kertipartiba allatorvosnal, mar delutan bebasztunk, ugy mentunk be vonattal, be a hullamba, de en a barosut vegen elfaradtam, es hazamentem az uccso vonattal. na eloszobaba ciposszekrenynek finoman nekidoltem (Cod-ban E gomb), also ajtoja kicsapodot, en meg elbaszodtam benne, neki a radiatornak. Fater vitt be a szobaba, mert nem voltam eszmeletemnel. az emleked meg az orrom bal oldalan levo 3-4centis hegben orzom
-
válasz
Speeedfire #6531 üzenetére
Igen ezeket lattam csak olyan tanacsot akartam kerni hogy tekintve ezt a gepigenyt mit erdemes venni most. Milyen alaplapgyarto vagy melyik processzortipus ilyesmik.
Am3-as rendszerben gondolkodtam szoval azzal kapcsolatban lenne jo valami okositas. -
Szuperboci
senior tag
válasz
Speeedfire #6459 üzenetére
Pontosan nemtudom , szerintem a kábel megvan törve.Néha jó néha nem.Valaki megtudná nézni?esetleg kábelcsere?Pénteken megyek, lanra kéne az egér
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6500 üzenetére
ja, hogy az hallatszott be? hang nelkul neztem a videjot
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #6500 üzenetére
Persze h arra.
Nálam ez viszi a pálmát:
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #6496 üzenetére
Az gáz h a motor hangja belehallatszik a videóba.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6489 üzenetére
619 v9-es, mezitlabas cucc, upc adta anno ingye
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6487 üzenetére
hat, ha lesz idom, energiam jatszadozni, lehet routeres megoldas lesz. jelenlegi netgear lassan 4 eve huzza 24/7-be az igat...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6484 üzenetére
persze, bar havi 1-2 film meg a heti betevo sorozat mellett nem nagyon toltogetek semmit. azok is altalaban n+1 seeder, jo ha 10% visszamaszik napok alatt...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6482 üzenetére
valszeg nem veletlen van felaron, pedig pofas kis cucc. mondjuk annak a heti 6-7 sorozat epizodnak, amit letoltok, felesleges
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #6463 üzenetére
nem biztos, mert ha lehet egész kábelt akar cserélni. Akkor viszont nem mindig elég a színekre hagyatkozni sajnos.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Speeedfire #6455 üzenetére
igazából kaptam a géphez de jo kis egér. Szóval kábelcsere vagy forrasztásnak jobban örülnék mint hogy vegyek egy újat
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6441 üzenetére
hatalmas!
-
válasz
Speeedfire #6430 üzenetére
Szerintem tesztelhetik. Vagy szájkarate mehet ez ügyben. Gondolom lesz, mert azok amit be akartak vele hozni azok elég fontos dolgok lennének.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6430 üzenetére
Remélem
Amúgy lehet hogy a hardverapró bejön, sőt gémernek is lehet nevezni.. a pasziánsz elfut rajta
Ááááá.. valaki nézi a csillagszületiket? istenem.. fájdalom...
-
válasz
Speeedfire #6424 üzenetére
Úr isten, milyen flame -t indítottam PHP topikban unindokoltan! Csak hajtott a kíváncsiság
-
válasz
Speeedfire #6417 üzenetére
Jó hát, most ez a menő ezt kell csinálni. Elcelebesedett. Ennyi.
-
válasz
Speeedfire #6412 üzenetére
Tudom titkon rácuppantál a Snoop Dogg mixre
-
válasz
Speeedfire #6388 üzenetére
Több...
Magamnak egyet, a többi meg business... még kettő van.
-
válasz
Speeedfire #6383 üzenetére
Biztos elviszik, az elsőt 2 nap alatt elvitték, most viszont pangás van, a pénz meg áll benne... az meg sosem jó...
-
válasz
Speeedfire #6345 üzenetére
Jó azt nem írtam hogy ma néztem híradót. Ott képzelhetted mi ment. Erre meg:
"Elolvastam még1x, de még mindig az mszp van ott. Lehet hogy sokat tett, de ki nen sz*rja lett. Értelmesebb országokban ilyenkor egyből lemondanak...nem vagyok mszp szimtatizáns még mielőtt...
Én az ilyeneket nehezen tudom tolerálni."Magyarország szerintem régóta nem normális. Vedd csak Ferenc esetét aki szimplán "lekurvázta" azt az országot aminek az államfője volt, majd szétverték miatta a TV -t. Most ezek után... ha azt mondod, hogy neki nem kellet volna lemondani, vagy szereted a szegfűt, ellenkező esetben érted mire célzok
A ki nem szarja le dolog az meg butaság felőled
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #6345 üzenetére
"Értelmesebb országokban ilyenkor egyből lemondanak...nem vagyok mszp szimtatizáns még mielőtt...
Én az ilyeneket nehezen tudom tolerálni."Ez lenne a legnormálisabb. De ha lett volna egy kis esze és akkor mond le, mikor ez kirobbant, akkor még lehet Dr. lenne. Akkor lemondott volna, hogy ez nem igaz és ilyen országnak nem lesz az államfője aki nem bízik benne és most ezt nagy valószínűséggel megúszta volna ezeket dolgokat.
-
válasz
Speeedfire #6338 üzenetére
Jó akkor olvasd el mégegyszer: "Magával a ténnyel nincs bajom csak a többi mankival - MSZP és társai, amit művelnek"
Már csak az első bekezdést elolvasva a Wikin, sokkal többet tett le nem politikusként Schmitt Pál az asztalra mint a bipsi MáshogyPolitikából akárki, a Medgyesspite és a manki utódai. Nem azt mondom, hogy ne vegyék el, vegyék, de akárhányszor meglátom a főmankit - valami Szarházi Attila - elfog az ideg, hogy hogy van képe néhány dologhoz, főleg a stílusához. Meg lehetne oldani a dolgokat máshogy is, nem tudom miért kell mindent így intézni.
U.i.: ha valós személyekkel összefüggést feltételeztek akkor az csak a ti rosszindulatotok!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire - Mobal 1:0
-
Balinov
titán
válasz
azert arra kivancsi lennek, januarba a hvg-nek ki adta a fulest.m ert azt ugye nehez elkepzelni,hogy bolgar sportszakirodalmat bogaraszna a szerkeszto szaras kozbe a wc-n
-
válasz
Speeedfire #6330 üzenetére
Csak azért van ekkora feneke a dolognak mert Fideszes. Magával a ténnyel nincs bajom csak a többi mankival - MSZP és társai, amit művelnek. 8 év alatt 4 miniszterelnökkel én nem pattognék ennyire.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6330 üzenetére
vegre valami ami ugy mukodik, ahogy az elvarhato
-
válasz
Speeedfire #6308 üzenetére
Meg a szárított füvét, a Mariska néni félét
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #6293 üzenetére
Aztak*
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6293 üzenetére
valaki alakeverhetne valami jo kis csurdongolos teknot
-
válasz
Speeedfire #6218 üzenetére
Megpróbálom a movie makert.
aviedemux nem tudja -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #6212 üzenetére
Ezért kell EMOlógiát tanulni
Más!
Volt '99-ben egy játék, aminek nem tudom a nevét, sajnos. Ha tudnám, nem tenném fel a következő kérdést.
A játék nem volt túl bonyolult, snowboarddal kellett lecsúszni a hegyről...Ha valki emlékszik rá, a nevét megírhatná. Akkoriban egy nagyon komoly, kb fél millás vason játszottuk, 19"-on. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6212 üzenetére
nemtom, de en az ilyen aberraltakon oda-vissza egy ilyennel siman atmennek
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6210 üzenetére
lehet szadomazo emo-s, nem?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6208 üzenetére
csak nem mindegy, kinek a vere folyik
-
Prison85
senior tag
válasz
Speeedfire #6199 üzenetére
Napisz*r gyanús!
Ám nagyon durvák lehetnek ezek az EMO-s csajok. Bőgnek aktus közben, hogy milyen rossz élni?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #6199 üzenetére
Hát ő tényleg nem szép... az én ismerőseim is indultak már páran, de ők helyesek
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #6188 üzenetére
Durva, hangosan nevetünk az asszonnyal
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6188 üzenetére
jaáááj
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #6165 üzenetére
Ezért léteznek olyan csalók akik a 10-20k - s csalásokból élnek. Mert ennyit még sokan átutalnak.
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #6165 üzenetére
én már vettem 30k felett is, nem volt gond, sőt. Sokkal jobban figyelnek az eladók is ilyen értéknél, mint egy 0.99-es mittudoménminél (persze érthető is) Bár a kis értéknél is volt már olyan hogy 25 nap után nem értékeltem a vásárlást és írt a seller hogy megjött-e a cucc és hogy véletlenül se adjak negatívat, akár újat is küldd a cuccból meg hasonlók..
de hát itt már bejöhetnek más tényezők, pl. vámolás -
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #6139 üzenetére
Akkor nem szoktál időjárás jelentést nézni. Általában ott van a leghidegebb, legmelegebb, legnagyobb hó.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #6135 üzenetére
Folyamatosan erősen világít a LED, és nem mozdul a kurzor. Talán mintha túlfeszes lenne...Bár ennyire nem vágom a dolgot.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6139 üzenetére
ugye csak viccelsz? bajai halaszle? G@ben?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6135 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #6113 üzenetére
Snzsúp-doggi-dóg, azért volt jó mert kimondhatatlan volt a neve. A hiphop már nem menő ezért lett celebkurva. Ez nem a régi sznupi, ez sznupi 2.0 már...
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #6106 üzenetére
Már itt van, de ez egy barátomé...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6094 üzenetére
1000 regi lej? Bani? olasz/torok lira?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #6091 üzenetére
dollár?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #6087 üzenetére
euroban?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #6071 üzenetére
Igen, jóféle is, meg egy orosz hajó
-
válasz
Speeedfire #6067 üzenetére
Ő férfi! Veled ellentében!
Vagy nem -
RudyD
tag
válasz
Speeedfire #5893 üzenetére
---mellé...
-
válasz
Speeedfire #6037 üzenetére
Kiesett közbe, mert Broadcom, Atheros wifi kártyával szerelt gépet nem akarok már.
-
válasz
Speeedfire #6031 üzenetére
Na a lényeg a lényeg, hogy jóknak tűnnek bizonyos hp modellek, viszont a többivel ellentétben az áruk meglepően alacsony. Most ezt nem tudom minek befogni - minőségben vagy hol spórolhatnak.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #6026 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #6019 üzenetére
Nem szórakozok vele
-
válasz
Speeedfire #6016 üzenetére
Hát a public_html mappából semerre se tudok mozdulni. Fél órát gondolkodtam - amíg megettem az ebédet, majd regiszráltam - fizika tanulás közben
-
bundilolo
tag
válasz
Speeedfire #6013 üzenetére
Ezek még nem is zavarnának annyira, de hogy olyan iszonyat lassú volt a szerver, állandóan karbantartottak, csak tudnám, hogy mit. Ilyen hibaüzenet, olyan hibaüzenet. Én nem szeretem őket és nem is ajánlom
-
válasz
Speeedfire #6011 üzenetére
Azzal még együtt tudtam élni. De, hogy mióta 024reg.com az egész cucc, és nincs csak a public_html mappába írási jog
-
bundilolo
tag
válasz
Speeedfire #6011 üzenetére
Mi béreltünk pár baráttal onnan tárhelyet. Mit is mondjak, elég döcögős a szolgáltatásuk. Bár az utóbbi fél évről nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
Speeedfire #6000 üzenetére
Ja. De hiteles forrás nincs sok ám!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5949 üzenetére
megy egy darabig, de nem fejezi be. Rákattintva sem.
-
moonguru
őstag
válasz
Speeedfire #5941 üzenetére
De annyi volt...
(sőt picit kevesebb)
Utána néztem, én drágának találom... (akkor már jobb (nekem) az ebayos)
Bár most találtam az ebay-jon 100 $ alatt SB PCIE HD-t de átverésnek tűnik!
-
válasz
Speeedfire #5941 üzenetére
Nem. Ezt te miből gondolod? Néha úgy érzem "zavar" a tevékenységem téged - erre utaltál a php topikban is.
-
válasz
Speeedfire #5938 üzenetére
Engem rohadtul nem érdekel, hogy mindenki 900 v. 800 v. 640x480 -ra optimalizál. Én belövöm 1280 -ra ha úgy tetszik 1000 szélességgel
-
moonguru
őstag
válasz
Speeedfire #5938 üzenetére
Igen, fent felejtetem a Vaterán a D2X Xonáromat és megvették...
ŐT kellene pótolnom!
Fejhallgatóval használom a gépem filmnézésre!
Dolby Surround üzemmódban!
Ui:
Ezt találtam csak az ebayon:
-
válasz
Speeedfire #5914 üzenetére
960 kurvára nem szabvány, plána ha a pofánk előtt egy full hd monitor van. Már bocs, de nem fogok 900 px re méretezni az a maradék 1000 -ren meg legyet kergetni. Title, alt, haggyál a végére hagyom a szabványos kód készítését. Design meg pont jó. Egyszerűt akarok, nem pedig csillámpóni-onlájnt
. Komizáson gondolkodom. Fikamika nem kell, nincs időm moderálni.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5922 üzenetére
Bevasarlokozpontban ATM felhajt (RBS bank) levettem, amennyit tudtam, aztan meg elo az erstes kartya, levenni a maradekot. a poen az az, hogy ugyanazt a Maestro kartyat mindenhol mashol tudtam eddig hasznalni.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5920 üzenetére
dehogynem! Mikor kiderult az eszakirorszagi boltban, hogy az ir bankkartyaval nem tudok fizetni. KP-t le tudtam venni, de a napi kpfelvet limitet meghaladta...ha nincs nalunk az otthoni erste-s kartya, akkor foloslegesen kocsikaztunk volna hoban 200km-t
Nameg eloben meg faszabb, mint ahogy a videorivjukbol, tesztekbol latszott
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5918 üzenetére
jaja, ha valami bestbuy kihagyhatatlan akcios, akkor en se tokolok, dslr-rel meg ugy voltam vele, raerek, arak csak mennek lefele, jol korulneztem, ki mit miert ajanl, stb. megiscsk vagy 650€-s beruhazas volt, nameg azt kaptam szulinapomra
-
Balinov
titán
válasz
2het? nalam, ha nagyobb erteku a cucc, akkor ez bakfitty. Vazat kb 4-5 honap alatt valasztottam
-
Coyot
őstag
válasz
960 a tartalom szélesség de itt nem erről volt szó.
augy miért szabvány? ha 1000px széles akkor is elfér 1024es oldalon, akkor miért nem az a szabvány? szerintem a 'szabvány' a max 1000px hogy 1024ben is elférjen. -
válasz
Speeedfire #5902 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5907 üzenetére
az igaz, magyarrol en se nagyon. viszont van egy hulye szokasom, hogy amit kinezek, hogy akarok venni, arrol n+1 tesztet elolvasok, kiscsillio oldalon, forumokat bujva. Ugy azert jobban lehet tajekozodni.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5902 üzenetére
Pixinfo-val picit ovatosan. Anno, mikor tobb havi dilemma utan eldontottem, hogy Nikon D5000 a milyen dslr-t vegyek, meg a Nagy Nikon DSLR topikban is mondtak, hogy nemi fenntartassal kell kezelni a pixinfo-s cikkeket.
A hsz-ed tobbi reszevel egyetertek.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #5893 üzenetére
Valóban, nem mondtam. És nem egyértelmű másnak, ami nekem igen.
Igazad van.
Dorien:Nem menne rá...Szerintem a másik vége is szélesebb, mint a gép maga.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5891 üzenetére
neha nem csak kis reszlet vagasanal jon jol. Igazabol ha a vaz 8-10MP-t tudna, azzal se lenne bajom. M3/4-tol felfele nem (akkora) mokusvakitas a megapixel szam szvsz, mint olcso kompaktoknal.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #5888 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5888 üzenetére
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #5872 üzenetére
2mp?
Bocs, én nem vagyok sem fotós, sem semmi ilyesmi...Még amatőr sem. Néha kattintgatok, de kis masinám is 7,2mp...Szóval nem értem. Átlag 3Mb egy kép, szerkesztve akár a duplája. Raw-ban meg...Tárolásra külső hdd! Ha tényleg fontos.
Más, ha már itt tartunk.
Milyen masinát ajánlanátok normálisabb fényképezésre? Maradjunk a földön! -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5872 üzenetére
tenyleg? sose hasznaltam meg a G+-ot.
viszont fizetos google tarhelyet ugy osztod be a gmail,picasa, google doc, g music kozott, ahogy akarod. az meg megint mas kerdes, hogy utokornak nem biztos, hogy 2MP felbontasu kepeket akarok megorizni. flikkert meg inkabb masra hasznalom. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5821 üzenetére
meg azt sem art megnezni, a pekfenyezo gyartoja ajanlja-e a kingston-t. Pl. Nikon nem ajanlja.
szvsz ha nem hamis sd kartya, hanem egy jobbfajta, akkor egy minosegi C6-os is megteszi. Lasd a Sandisk 8GBos teszteredmenyt, amit a hetvegen linkeltem.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Speeedfire #5807 üzenetére
Jó
ez tetszik
-
janos80
senior tag
válasz
Speeedfire #5728 üzenetére
-
Prison85
senior tag
válasz
Speeedfire #5720 üzenetére
Kultuszfigurát nem ér!
Peti: látom megy a toborzás. Hogyhogy nem hozzánk jöttél? Amúgy furcsa, hogy rengeteg játékos van megyénkből és talán mindenki más csapathoz írt alá (V8, EGC, TGS, 818 stb)
Szerk: holnap egy gyakwar Firestormon?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Speeedfire #5649 üzenetére
Én ezen szakadtam
Buliban a fiú odamegy a lányhoz:
- Szia! Hát veled nem táncol senki?
- Nem...
- Akkor rakd má' fel főni a virslit! -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5649 üzenetére
na,egy ilyenre lenne ajtocsapkodas
-
Weaver
senior tag
válasz
Speeedfire #5627 üzenetére
akkor az kapufa.
csak abszolút nem vagyok tisztába az nvidia kártyákkal. amd konfig lévén már évek óta csak a atit néztem. de az alaplapi 4290 még az erős körítés mellett is gyengélkedik. túl sokat nem játszok, de néha meg rámjön, akkor idegesít h nem szép a játék a szükséges grafikai butítás miatt.
viszont qvára sajnálom vga-ra a pénzt. más alkatrészre annyira nem, de a vga az...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5562 üzenetére
attol fugg, hova megyunk
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5559 üzenetére
baratunk pasija jon ki St. Patrick napra penteken, mondta,hogy hoz szivesen cigit
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5556 üzenetére
megnezne nekem valaki holnap?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5514 üzenetére
igen erre, köszi
-
válasz
Speeedfire #5499 üzenetére
Akkor meg mit aggódsz. Már csak a csere várat magára ezek szerint...
-
válasz
Speeedfire #5495 üzenetére
Ha előtte frissíted a drájvert, értsd támogatja a kártyát akkor nem. Berakod, elindul, szöszmötöl és restart után működik.
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #5474 üzenetére
Nem találnak hálózatot a Dominós SIM-kártyák. Legalábbis itt. A város másik felén nincs gond.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5439 üzenetére
de valamelyik biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest