- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #5586 üzenetére
szvsz inkabb a fotos munkara van jobban kihegyezve, mint a kepmaninpulalasra, designolasra. Gyk. egy komplett workflow-t tudsz vele csinalni, importalastol kezdve a feldolgozason at a publikalasig.
egyszer valahol olvastam, hogy kerdeztek, a PS-bol az ACR-t miert nem adja ki kulon az Adobe? A valasz az volt, hogy mar ki van adva, LR-nek hivjak
-
Prison85
senior tag
válasz
ssolitude #5395 üzenetére
Speedfire: dolgozom az ügyön, de lassan hátrébb vagyok, mint ahonnan kezdtem. Most egy óráig szenvedtem, mire sikerült kikeverednem a 640x480-as felbontásból.
Ha holnapig nem találok megoldást a tápra, akkor megy fel PH-ra. Már belekeveredtem a Driverekbe is. Persze a gyártó oldalán semmi...
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
válasz
ssolitude #4146 üzenetére
Az ötletem az, hogy szétvágnám hosszába és úgy rámelegíteni, hogy közbe összenyomnám. Nem tudom mennyire működhet, persze kábel csere is szóba jöhet, csak egyelőre nem tudom, hogyan kell szétszedni
Más:
nekem folyamatosan összeszarja magát a Chrome. Shockwave miatt, másnak nincs ilyen gondja?
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #4002 üzenetére
meg mikor fejlesztesi stadiumban volt a droidos verzio regeltem es kaptam hozzaferrest a zart betahoz. Mondjuk meg Legenden hasznaltam azt , eleg jo volt, most hogy kinn van a vegleges kemeny 23.20€-ert nem biztos, hogy mar mukodik az a verzio, de biztos van ra megoldas.
-
atos19881101
senior tag
-
atos19881101
senior tag
válasz
ssolitude #3902 üzenetére
Na értem. Akkor ha a belső címre bejön az oldal, lépj be, és nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva tűzfal a routeren! A ddns szolgáltatás működik, mert ip megvan, csak a routerben lehet valami tiltva!
Ha el akarod majd érni valamelyik gépet, akkor a routerben be kell állítanod egy port forwardot a megadott gép felé (ip cím + melyik port). A port pedig függ attól, hogy pontosan mit akarsz elérni a gépen.
Linkelj nekem egy képet a webes felületéről, hogy milyen menüpontok vannak!
-
-
atos19881101
senior tag
-
atos19881101
senior tag
válasz
ssolitude #3882 üzenetére
Ha beállítottad rendesen, akkor a routert el tudod érni a regisztrált dyndns-es címmel, azaz a böngésződbe beírod, hogy xy.dyndns.org (amit regeltél!!!) és akkor ezzel eléred a routered. Ha router mögött szeretnél valamit elérni, akkor kell port forwardot csinálnod az adott gépre, és akkor pedig a böngészőbe így éred el: xy.dyndns.org: PORT
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest