Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért!
"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)!
Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)!
A 3 is Steam-es!
Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!
1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! 
Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tesla topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Metal topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Intel NUC7I3DNB i3 7100U/4GB RAM/128GB m.2 SSD WIFI/Bluetooth
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!