Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #4231 üzenetére

"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
    Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
    Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért! :(((

"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
    Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
    A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)! :(((
    Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)! :F

A 3 is Steam-es! :K Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó! :((( 1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! :N
    Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)

Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :K

Új hozzászólás Aktív témák