- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #2578 üzenetére
Töröltem a Google alkalmazás adatait de így sem javult meg. Igazából azt se tudom hogy keressek rá erre a problémára, bármit írok be a keresőbe az több dologra is érthető a Google app-pal kapcsolatban és természetesen mindenre ír valami megoldást csak erre nem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
7a-n is működik rendesen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nálam 7-esen, stabilon működik most.
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #2541 üzenetére
"ha lehet hinni az eszköznek"
Az én fél éves P7-em. Bár ebben azért van ellentmondás.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #2541 üzenetére
Legyártottak nem kevés aksit tudva majd 2+év múlva milyen/mekkora kell Pixelbe.
Berakták raktárba 2+évre.
Elővették leporolták, berakták.
Most épp a Pixel 12 aksiját gyártják mert őőő csak 2+év múlva akarják beszerelni. Hogy mért nem a Pixel 9ét azt nem tudom...A valóság az, hogy durva just in time van mindenhol. Az hogy 2+évig álljon vmibe(aku) a pénz és kelljen a raktározásért fizetni az kb elképzelhetetlen. Arról nem szólva, hogy ha egy LI aksi 2+évet állt akkor az szerintem tartósan ~0ra merült és nagyon keményen degradálódott vagy inkább kuka.
-
Csendeske
aktív tag
válasz
tomboy0013 #2530 üzenetére
Csak emberi kíváncsiság.
Remélem nem valami ősöreg,beragadt készletből kapom! -
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013 #2296 üzenetére
addig nem tudok már várni...
P9 , P9Pro kicsi a jelöltek -
zssas
tag
válasz
tomboy0013 #2274 üzenetére
Próbáltam mindent állítani, már amit lehet, de nem lett jobb. Mindegy megtanulok együtt élni vele, remélem a P9 pro-ból tényleg lesz kompakt méret akkor rárepülök arra, hátha.
-
zssas
tag
válasz
tomboy0013 #2272 üzenetére
Én is pont az agyon dicsért fotózás és a mérete miatt vettem P8-at, de nekem ez a része egy picit csalódás és nem vágyom a Xiaomi féle túl élénk színű képekre, de azért a valósághoz picit közelebbit elvárnék.
-
gulb
senior tag
válasz
tomboy0013 #2214 üzenetére
Nyugi ott is csak azok dolgoznak.. ( de van szar voice emoji 🫣🤣)
-
Thom!
veterán
válasz
Googlenál minden egyre szarabb...
-
válasz
Nekem a közeli cuccoknál csinálja inkább. Este annyira nem fotózom, arra ott a kamera
De közelinél úgy ugrál a szenzorok közt, hogy öröm nézni.
-
juuzer
addikt
válasz
tomboy0013 #1903 üzenetére
Jó közben visszaolvastam, akkor tényleg nem én vagyok a hülye, hogy wtf-ezek azon, hogy hó elején mennyi volt a P8 Alzán.
-
Technoman
őstag
válasz
Ja, a vicc az egészben, hogy a másik "A" betűs cég 106k-val adja olcsóbban a 8 Pro 256GB-st, mint az Alza a 128GB-st
Pár nap múlva meg megint lesz majd -30%-os akciójuk (gusztustalan, ez a mai magyar kereskedelem) -
Bazsi84
aktív tag
válasz
Igen,ezt vettem eszre en is.neztem,h elorendeljem-e a p8a-t,a 6-os beszamitasaval 230 fontomba kerult volna.megneztem p8-ra is,az ugy 280.na mondom akkor várok még pár tesztet.Másnap nézem ,mar sehol nem volt akcio p8-ra es beszamitassal is 500 lett volna.
-
Gexxx
tag
válasz
tomboy0013 #1867 üzenetére
Ott a pont!
Viszont szerintetek a mostani Amazon-os 550 eurós ár a sima P8-ért később is kb ennyi lesz? Vagy most kell megvenni?
Gondolom innkább onnan, mint "sufniGSM"-ből... -
Bazsi84
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1849 üzenetére
Igen,követem a fórumokat,csak eddig én még ilyen problémával nem szembesültem,pedig voltam egy pár érdekes helyen.
-
leslien
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1813 üzenetére
igaz, félreértés volt... mindegy lesz a Yettel nél az a lényeg...
-
dragon1993
őstag
válasz
tomboy0013 #1813 üzenetére
Én se, de mindenki lehurrogott, hogy csak a Pixel 9 lesz exkluzív a Yettelnél a többi máshol is kapható lesz.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy lesz Google Store magyarországon, de egy telefonjuk nem lesz ott elérhető csak a Yettelnél. Szerintem szimplán a Yettel fogja árulni őket és ők csak a saját maguk álltal eladottat garanciáztatják. -
Technoman
őstag
válasz
tomboy0013 #1811 üzenetére
Várjuk meg a pár nap múlva esedékes I/O konferenciát. Állítólag ott fogják bejelenteni.
-
leslien
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1806 üzenetére
nem is kell messzire menni... [link]
-
Technoman
őstag
válasz
tomboy0013 #1806 üzenetére
Egy januári Androidpolice cikk alapján kezdte el a média levonni a -reményeim szerinti sem- messzemenő következtetést.
Ha megnézed a dobozról készült fotót, jól kivehető a HU jelzés, a többi kelet-európai ország jelzéseivel (köztük, az azóta már klubtag Cseh és a Lengyelországgal) Ez utal(hat) arra, hogy a dobozban (vagy a neten) ezeken a nyelveken is már el lehet érni a 8a kezelési útmutatóját, ergo forgalomba kerülnek az adott országban.
Innen jött a pletyka és remény is. -
szlaci888
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1751 üzenetére
Ja, nem is állítottam, hogy írtad!
Telefonálni én is tudtam, tovább tartott a hívásfelépülés és néha kellett volna net a hívás közben, de ugye nem volt..... akkor tudatosult bennem, hogy nincs roaming VoLTE. -
szlaci888
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1740 üzenetére
Megy már vagy kellene mennie Vodafone esetében külföldön a roaming VoLTE-nek?
Múlt héten voltam Csehországban és Ausztriában, de nem ment nekem. Kellene valamit állítanom?
Mintha régebben azt olvastam volna, hogy tavaly őszre ígérték....
-
nyitom
aktív tag
válasz
Arról mindenki megfeledkezik hogy a régiónkban a pixelek nem voltak támogatottak még szolgáltatói oldalról sem.
-
TTomax
félisten
válasz
Nono... nyomogombos telefonnál nem hallottam olyan pocsék hangminőséget mint a 7proból...gyakorlatilag sokszor azt sem hallottam néha mit mondtak a túloldalon... P6 ugyanez, nálam ezért meg a töltési sebesség miatt kellett mennie....
-
K82
őstag
válasz
tomboy0013 #1722 üzenetére
Mondok jobbat: nettó 799$ most akciósan a 8Pro, legyen bruttósítva ezzel a csodálatos árfolyammal 322e Ft. Az alzás árkülönbözetből simán meglehet a retúr repjegy és lehet még marad is.
-
komyka
tag
válasz
tomboy0013 #1701 üzenetére
Pont a boltokra gondoltam az eldugott helyek alatt. Itt Dubajban amúgy nagyon jó a lefedettség, van kb mindenhol 5G, de a boltokban sokszor nincs hálózatom. Bár ez sima 7 nem pro, na de majd a 9es hátha jobb lesz ezügyben.
-
komyka
tag
válasz
tomboy0013 #1694 üzenetére
Köszi, jó tudni! Nagyon eldugott helyeken sajnos láthatóan gyenge. Feleségem S21FEvel meg masok iphoneokkal vígan elvannak, ahol a P7 mar teljesen vak...
-
BoB
veterán
válasz
tomboy0013 #1694 üzenetére
Ennek megfelelően én nem is tapasztalok különbséget.
-
Cyborg
őstag
válasz
tomboy0013 #1680 üzenetére
Milyen futár viszi ki, hogy nem lehet, csak készpénzben fizetni?
-
zssas
tag
válasz
tomboy0013 #1680 üzenetére
Jogos ez kimaradt,de ezt leszámítva is 35k-val olcsóbb volt a többi bolthoz képest.
-
winbox
senior tag
válasz
tomboy0013 #1672 üzenetére
Most már nekem se, bocsi! [link] Innen kell az edit access pointos 2 kép.
-
winbox
senior tag
válasz
tomboy0013 #1670 üzenetére
Telekommal nincs tapasztalatom, van T-s kártyám de azt a munkahelyi telefonnal használom, nem szoktam átrakni. Nekem az volt a megoldás, hogy fix IPv6-ra állítottam az IMS-t és azonnal elkezdett működni. Mindig elérhető vagyok, tökéletesen működik. Mivel munkahelyen rossz a térerő, így nagyon kellett. Szívás is volt ez az 1 hónap nélküle. Ez a gyári beállítás:
[link] [link]
A két protocolt IPv6-ra állítsd.Én így vittem fel Yettelhez:
Name: ims
APN: ims
Authentication type: none
APN type: ims
APN protocol: IPv6
APN roaming protocol: IPv6 -
winbox
senior tag
válasz
tomboy0013 #1668 üzenetére
Nekem új ims-t kellett a márciusi frissítés után hozzáadnom. Valamiért nem volt jó a Shizuku+PixelIMS páros. Előtte 2 hónapig ment tökéletesen Yettellel, illetve, hogy pár hete rájöttem az új ims-re, azóta is tökéletes szerencsére.
-
fokukac
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1638 üzenetére
az olasz amazonon még van, most éppen 582 euró.
-
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #1653 üzenetére
[link]
Ez egy Nexus 5X.
Ha jól számolom idén már 9 éves lesz ez a modell.
Ezt a fajta képi világot már régen elhagyta a Google.
Nekem az új irány nem tetszik.
Azt azért tegyük hozzá hogy ez nem csupán Pixel sajátosság, a többi gyártó sem remekel ezen a téren... -
Cyborg
őstag
válasz
tomboy0013 #1638 üzenetére
Nem emlékszel , mennyi volt Alzán a Pixel 8 véletlenül?
Én is agyalok, hogy lecserélem a 4a-t.
A 7 nincs most rossz árban, kíváncsi lennék mennyi volt a 8.
A német médiában most 180e/250e Huf , olyan 70ezer a diffi a 7 és 8 között. -
Csepy
Topikgazda
válasz
tomboy0013 #1556 üzenetére
Ha kicsit visszakeresel, tettem fel két képet. A Samsung kijelző a kicsit hidegebb kalibrációjú, magasabb maximális fényerejű és jobb betekintési szögű. A Samsung kijelző oldalról nézve kékül, a BOE barnul/sárgul.
-
nyitom
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1562 üzenetére
Viszont a közvetlen készülékvásárlás és a hivatalos google szervíz azért elég fontos lenne. Mondjuk én a májust még nem hallottam, de ez lehet az én hibám is.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #1556 üzenetére
tudtommal minden pixel samu kijelzőt használ mióta oledre váltottak. Nem is tudom, hogy az lg készít e ilyen kijelzőt.
-
BossBoss
őstag
válasz
tomboy0013 #1524 üzenetére
Ha a sima P9 6.1" lesz, akkor azonnal mennék vissza. Ha Pro lenne 6.1", akkor meg főleg.
De nem tartom valósnak.
Nekem P7 után jött i15 Pro, most egy hónapja meg Z fold 5. Egész használható, remélem októberig kibírom vele.
-
PACSA75
őstag
válasz
tomboy0013 #1524 üzenetére
De, az teljesen jó méret, sőt, jobb mint a 7a. Azt hittem a sima P9 is 6.3 vagy afelett lesz (nem informálódtam, mert egyelőre még a P8 fog következni). De akkor ez jó hír.
-
Technoman
őstag
válasz
tomboy0013 #1466 üzenetére
Pld ezért:
(Bocsika, most egy kicsit hosszú leszek)
Ahogy olvashatod 7-10 nap a javítás, ha közvetlenül TE mint fogyasztó küldöd ki.
Na már most, Mo-n jelenleg két vonal van lehet:
1. A "hivatalos" Alzás, aki az általa forgalmazott és meghibásodott Pixelt átveszi és hiba esetén kiküldi (ha jól emlékszem Lengyelországban van Google szerviz, legalább is itt a kolléga ezt írta). Ebben az esetben igyekeznie kell, mert a magyar jogszabály max 30 napot ad a forgalmazónak, a hiba kijavítására. A 31. napon már kártalanítani kell az ügyfelet.
Ez így elsőre marha sok időnek tűnik, de gondolj bele, hogy te mind cég, saját költségeden kell ezt az egészet menedzselned (tehát guglival a kapcsolatot felvenni, esetlegesen saját ktsg-en kiküldeni, ha a cég nem küld futárt érte és imádkozni, hogy az oda-visszaút + a jav. idő beleférjen a 30 napba) Ha nem, akkor a 31. napon már perkálhatod vissza a zsét az ügyfélnek. A cumi akkor van, ha vissza is adod a zsét + a Gugli mondjuk a 40 napon visszaküldi a már javított/"cserélt" telót. Akkor ugye van egy xxxxx Ft mínuszod (amivel kártalanítottad az ügyfelet) + van egy felbontott, javított vagy egy "új" készüléked, amit áron alul kell értékesítened, hisz nem innentől már egy felbontott cuccot kínálsz (ha korrekt vagy, elmondod az ügyfélnek, de ez az ország nem a korrektségéről híres). Ergo, mindenképpen bukóban vagy
(Gyaníthatólag, az Alzánál is ezért vannak a Pixelekből sok esetben ezek az "újszerű raktáron" ill. "használt raktáron" nevezetű telók. Nem csak azért mert, mindenki megveszi hozzá a "60 napos elállásos szolgáltatást uszkve a teló árának a 7-10%-ért és visszaküldi az 59. napon)A másik oldal a sufnis, amikor a Seft Bt által eladott és üzemeltett Józsikának nem éri meg az amúgy "ÁFA-mentesen" eladott terméket a fenti okok -pld + költségek- miatt kiküldeni (ugye jelenleg csak "okosba" tudod kiküldeni, pld Németországon keresztül, hisz a Pixel hivatalosan (MÉG) nincs jelen kishazánkban), így hátul, a sufniban majd egy gázlámpa + kombifogó párossal és az Aliról/Temuról rendelt "eredeti" alkatrésszel meggyógyítja az ügyfél telcsijét, a "műtét sikerült, de a beteg meghalt" alapon.
(előre is elnézést kérek, az olyan lelkiismeretes és mester szakiktól, akik a soraimat olvassák és esetleg TÉVESEN magukra veszik, de ugye ők elismerik, hogy ebben az országban nagyon sok a Mekk Elek "ezermester")Összegezve: én EZÉRT fogom megvárni a Google hivatalos bejelentését/döntését és nagyon drukkolok neki, hogy a "pletyka" valóságtartama kitartson még, mondjuk a Pixel 42 Pro-ig
-
kera420
csendes tag
válasz
tomboy0013 #1466 üzenetére
Nem nagyon követem már a Pixeleket, a 6-ot akartam még anno megvenni és akkor még azt olvastam hogy mivel nálunk hivatalosan nem árulják ezért nem működik pl az 5g illetve még nem volt biztos hogy az összes szolgáltatónak az e-sim fog működni vele.
-
fokukac
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1401 üzenetére
nem tudom milyen az android tv-ra való képküldés, nekem régi plazmatévém van.
Viszont kipróbáltam, chromecast-ra szerintem továbbra is hibátlanul küldi a képet. -
vacs
veterán
válasz
tomboy0013 #1401 üzenetére
Én is kipróbáltam most, a képek tényleg gagyi minőségben mennek át a Google Fotók app-ból, de a videókkal nincs baj!
Viszont, Solid Explorer-el átküldve tökéletesek a képek is, érdekes! -
szlaci888
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1385 üzenetére
A facebook pixel csoportban többen is találkoztak vele.
Én azt tapasztaltam, hogy ha sikerül eltalálnom a space-t és tudok nyelvet váltani, akkor helyre áll a mérete., de néha megint visszaáll ilyen picire.
A másik módszer, hogy gboard force stop.
De miért jön elő???? -
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #1373 üzenetére
Minden (támogatott) Pixel szériára érkezik, de a következő 3 hétben fog fokozatosan megjelenni mindenki számára.
Ha minden igaz csak a Photo Sphere funkció kerül vissza -
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #1356 üzenetére
Sajnos ez nekem most nagyon fáj mert a feleségemnek Pixel 8-at akartam venni és reméltem, hogy megkapja az új fordító képességeket amire szüksége lenne...
-
bbendre
őstag
válasz
tomboy0013 #1328 üzenetére
App-oknál, Chrome, X, Reddit, Kezdő képernyőn balra lapozva a Google App akadozik görgetés közben
Ha csak szöveg van nincs gond, de ha képek is vannak megy a laggolás sajnos...
Valamivel jobb ha "High" felbontás van nem "full". De akkor sem tökéletes -
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #1298 üzenetére
Na de hol van az a kapcsoló?
-
morfondőr
addikt
válasz
tomboy0013 #1301 üzenetére
Nem találkozta régió beállítással, a nyelv english (us)-re van állítva.
-
fokukac
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1298 üzenetére
ja igen, azt, csak közben itt hárman beszéltek hozzám az irodában, és benéztem
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #1292 üzenetére
Próbàltam azt, ahogy kellene mûködnie, de nincs reakció. Àtàllítottam gesztusvezérlésre is, úgy sem.
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #1288 üzenetére
És az hogy jön elô? Nekem nem sikerült mûködésre bírni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1113 üzenetére
Már a 9-eseknél is hasonló lesz ez a kamerasziget, ha jól emlékszem az egyik leakre, vagyis a pozició az megmarad, nem lesz a bal felső sarokban, csak ez a keret már ott is meg fog jelenni.
-
amargo
addikt
válasz
tomboy0013 #1100 üzenetére
Köszi az infót:
Celithrandi: Valamelyik talán reddit/xda-as oldalon ajánlottak párt dolgot, ami utàn viszonylag hamarabb frissül, gyakorlatilag nincsenek óriási eltérések talán 1-2 fok.
-
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #1073 üzenetére
+1, samsunggal és szifonnal is.
A cégesem sajna megint vodás, de nem tudnánk annyit fizetni privátnak azt használjak.
Tudnának, csak nem tennék. -
parzone
csendes tag
válasz
tomboy0013 #1073 üzenetére
Szia. Sajnos van még vagy 8 hónap hűség. Előfizetés. Flotta csomag.Az egész családnak.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #1063 üzenetére
megelőztél
-
leslien
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1063 üzenetére
pont most vettem én is .. P8P újszerű és 21 hónap garanciával...
3 töltés ciklus van benne.
Google garancia 2025 11. végéig van rá.. -
fokukac
nagyúr
válasz
tomboy0013 #1023 üzenetére
szerintem ez mind tök lényegtelen ahhoz képest, hogy milyen pluszt ad (nekem) a régi pixelek ingyen tárhelye.
a telefon csak egy tárgy, ami amortizálódik. -
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #1017 üzenetére
100%on nem jó az akkunak, így meg kevesebbet van 100on.
Én csalok, 2 órával későbbi időre állítom a telefonos ébresztőt és 91% körül van a telefon mikor kelek.
Én karórára kelek, de lehet hogy másik app is megteszi az igazi ébresztőnek. -
winbox
senior tag
válasz
tomboy0013 #809 üzenetére
Akkor nagyon szerencsés vagy, de igen, nem mindenkinek jött elő.
Celithrandi:
Sajnos ilyen a Pixelen a play rendszerfrissítés. Mindig csak a szenvedés volt vele, legjobb mikor a pár száz kB-os update is addig települt megy 3x kellett újraindítani miatta Egyébként meg nekem az S23U-val is a 2023. Júliusi volt a legfrissebb, szóval Samu sem kapkodja el... -
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #809 üzenetére
nekem a 8-on meg augusztusi és nem írja hogy lenne elérhető play frissítés. Alapból furcsa amúgy is, hogy kb egy hete vettem, felfrissítette az androidot január 5.-eire, de a playt nem.
mod: Érdekes, abból a menüből ami a cikkben van fel tudtam frissíteni a novemberire, de az appstoreban vagy a rendszerfrissítés menüben nem tudtam a playt frissíteni.
-
snake32
csendes tag
válasz
tomboy0013 #751 üzenetére
Ha meg sértettelek nem az volt a szándékom bocs.
Vegyes használat : Facebokk,Intert (google),telefonálás,Fényképezés ,játék,..
szóval minden csak a navigálás maradt ki. -
snake32
csendes tag
válasz
tomboy0013 #745 üzenetére
Azért írtam hogy vegyes használat! Minden volt benne.
Emiatt raktam ki mert nekem is meglepő volt.
Örülök hogy ilyen jól bírja . -
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013 #737 üzenetére
Én már elengedtem ezt a történetet.... Ez ennyit tud... másnak nincs ilyen baja nem mindenki látja. Ott *** meg az egész
-
Alabástrom
senior tag
válasz
tomboy0013 #712 üzenetére
Nekem a 128gigás háttértáron bukott el az A széria, szerintem manapság az nagyon kevés. Legalabbis amire és ahogyan én egy telefont használok.
-
snake32
csendes tag
válasz
tomboy0013 #712 üzenetére
Ezt tudja az én szépen belakott Pixel 6a készülékem.
És nincs melegedés minden szuper
A Pixel 6a kamera nappali foltokban szerintem vetekszik a Pixel 7 a fotóival! -
TotO'
aktív tag
válasz
tomboy0013 #392 üzenetére
touché
-
K82
őstag
válasz
tomboy0013 #381 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű, a decemberi feature drop sem változtatott rajta. Hiába a Shizuku (rootolva ráadásul) + PixelIMS, nem megy ki hívás airplane módban bekapcsolt wifi mellett. És nem, a sokadik restart sem segít (Voda flotta).
-
Csendeske
aktív tag
válasz
tomboy0013 #381 üzenetére
Örülök neki, ha neked működik, de nekem ezzel a kombóval csak a kapcsolás lehetősége jelenik meg a menüben, de nincs mögötte tartalom!
-
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #280 üzenetére
Az elején átlendültem mikor leesett hogy a google alkalmazást kell indítani (novázunk).
Szóval vagy innen, vagy a Beállítások/Alkalmazások/Segédnél a Quick phrases a megoldás, jár a pacsi
Csomót keresgéltem de nem leltem sehol a megoldást.
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013 #244 üzenetére
Még melegedés hatásra is gyors maradt.
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013 #106 üzenetére
Én amit eddig láttam fényképek összességében a Soc teljesítménye stb.. 7S vagy 6S+ kellene hívni.
Hardver 90% ban ugyanaz, nehogy azt higgyétek hogy más gyártóknál más a helyzet.
-
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
P6a előtt 12X-em volt, 152.7 x 69.9 x 8.2 mm, 6,28".
Széltében papíron jobb volt, fogni igen, használni a kretén hajlított kijelző miatt nem, állandóan belakadt a kezem a tokba (normális peremest használok, általában spigen hibridet) a kijelző szélén. Plusz mint a samuk, fejnehéz volt, már már kényelmetlenül alacsony ujjlenyomtolvasóval.Szóval a számok nem mondanak el mindent
. Az lenne a legutibb, ha a P8a nem lenne nagyobb, az nekem tökéletes lenne, nem érdekel a káva (akkori kb mint a mostanikon).
De véletlenül nincs ez kiazivárogtatva. Egyelőre úgy tűnik, beállt a google a többi gyártó mögé, kompakt méret a felső polcosolkól lesz, az olcsóbb modellek azok nagyobbak.
De ne legyen igazam
Szerk: 12X vs P4a: [link] Nyilván több dolog fér ki a nagyobb kijelzőre, de pillekönnyű volt P4a, és kezes. És eleinte azt is szokni kellett, hogy mekkora
-
MC Pite
veterán
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Nem figyeled a kommentjeimet
Méret.
A 6a/7a már a felső határ nálam, a 4a/5 az ideális méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest