- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Nagyon kivancsi vagyok milyen lesz! Foleg mert mostmar ilyen muanyag kerettel teszik "hulye biztosra." Ezt rendeltem, hatha masnak is kell.
-
kárátékutyá
őstag
Köszi!
Kapott egy restartot... És ott a kártya. Megnyitaskor ott volt egy pillanatra a hibauzenet, majd 1 másodperc múlva a kártya. Iphone jövök, megszoktam hogy sosincs nálam kp se kártya, ott nem volt ilyen hiba. Remélem valami lesz ezzel. Semmilyen olyan app nincs fent ami ilyesmi hibát hozhatna elő.
Hieronymus : thx
-
kissvendel
tag
5G és a VoLTE alapból megy és VoWifi is életre kelthető:
https://mobilarena.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/hsz_3180-3180.html -
Technoman
őstag
Meg is nézetem és mindig meg is szoktam nézni, de szerintem erős túlzás azt állítani Lacinak, hogy a kamerában nem gyűri maga alá a Samsungot, mivel ennek szöges ellentétét állítja a PH Mobilfotós társoldala (ahol néha már már egészségtelen módon szemlélik, a telefonok fotós tudását, de ilyen is kell)
Szvsz ezek a tesztek egyike sem lehet objektív, ezeket együttesen kell nézni + az idevágó fórumokat (ahol a több heti/hónapnyi használat után lelehető csak fel a tényleges igazság) AZ MA teszttel egyébként semmi bajom nem volt -függetlenül attól, hogy már évek óta várom a mo.-i hivatalos Pixeleket- nem éreztm rajta a "bértolnok" módot.
Én kivárok, mivel az első benyomás idővel és frissítésekkel csak jobb lesz (reméljük ebben az esetben nem rosszabb) -
Tudom, ezért is kérdezem, hogy hogy van, mivel épp Pixelt akarok venni.
Fú azt hittem az enyém macerás de akkor ez sincs rendes Pixelen?
Huawein volt egy váltókapcsoló és már át is váltott.
A cégnél állandóan váltogatok a céges meg a magán közt.
Az alsó 3 szinten nincs telekom lefedettség, a vodán viszont nincs sok net -
Cyborg
őstag
Igazad van, azt benéztem, bocs.
Volte nélkül használhatatlan volt a P8, fél percenként bontotta a vonalat, az volt az első dolgom, hogy bekapcsoltassam a Voltét.kerxy
nincs megrendelések menü nekem, kosár van, az üres, mindenhova tudok kattintani, nincs hibaüzenet. A magyar oldalon se ár, se trade ajánlat nincs, csak az van kiírva, hogy új.Bazsi84
az nem opció, éjszakai ügyeletet adok rendszeresen, ha hívnak, menni kell. -
sub71
aktív tag
2db Alzás USB-C to USB 3.0 kábel áráért már lehet rendelni az Aliról Wireless Android Auto adaptert. Esetleg ez is megoldás lehet....
-
nagyra
tag
Így hirtelen pár fórumot találtam, van, aki a fejegység frissítésére esküszik, van, akinek az USB portot cserélték... egyik sem túl bíztató
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/r5s4n9/android_auto_probl%C3%A9ma_ples_help/https://www.reddit.com/r/Suzuki/comments/146usi7/suzuki_vitara_2019_android_auto_broken/?rdt=65264
https://www.suzuki-forums.com/threads/android-auto-on-vitara-infotainment.281127/
-
nagyra
tag
Milyen autó amúgy?
Nálam a Pixel 8 Pro minden gond nélkül működik egy 2017-es Kia Soul-lal, egy gyári Xiaomi és egy kínai kábellel (igen, USB-A - USB-C kábellel), és mindkettő 2.0-s...
BTW: vettem Ali-ról egy vezeték nélküli AA adaptert, most azzal tolom.Ja, és miért a Tensor lenne a hibás, ha egy szoftveres fícsör nem működik?
-
ghiottone
nagyúr
Egy ilyet próbálj még ki, hátha: [link]
Valamelyik topickban linkelték, mert SCross-nál nem töltött gyorsan egy régi a-s kábelem (nem tudom milyen gyártó), ezért rendeltem a linken lévőből egy 1 méterest. Sajna most Pixel nincs nálam, de Motorolával, Oppoval, Oneplussal mind rendben ment a töltés és az AA is. -
CygnusX
tag
A próbált kábelek mind USB3.0-ak (>=5Gbps)? Csak mert a legtöbb ilyen USB-A <—> USB-C kábel tudtommal túlnyomó többségében csak USB2.0 (480Mbps) adatátvitelt tudnak. Lehet, hogy ez a szűk keresztmetszet, ez a nyűgje. Szerintem a venni tervezett Samsung is ilyen, USB2.0-ás.
-
vacs
veterán
A villám csapjon bele a Tensor-Exynosba ... 9 különböző usb A - usb C kábellel próbáltam az Android auto-t, de semmi (van köztük gyári Motorola, Oneplus, Tronsmart, Baseus és még pár másik)!
Délután veszek egy gyári samsung kábelt ...
Ha ezzel se lesz jó, akkor kib*szom az ablakon a telefont (tudom, előtte engedjem le az ablakot)! -
morfondőr
addikt
És 3 éve még senki nem állította vissza a telefonját? Vagy miért csak most jelentkezik ez a hiba? Emiatt én inkább szoftveres bugra tippelnék első körben. Fastboottal sem menthető? Ezt azért oda írhatták volna, bár akkor a szervizes sem tudna borsos árat kérni egy 15 perces műveletért.
-
vacs
veterán
Két hónapig ingyen adja az 5G-t a Vodafone.
Korábban a Telekom is így tett, a Yettel-nél pedig alapból elérhető mindenkinek!
Így most nyáron minden Pixel 7/8 tulaj élvezheti az 5G-t.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Drughi
addikt
-
-
PACSA75
őstag
Pixel 8 még nem volt a kezemben, így arról nem tudok véleményt formálni (egyelőre), úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy legyen így.
Persze nem hinném, hogy egy "egyszerű" kamera hozni tudja az Apple infra minőségét.
Szóval lehet hogy biztonságos, azaz egy képet elé tartva nem old fel, de sötétben nem fog úgy működni mint az iPhone (szvsz). -
L4mie
veterán
Középkategória, itthon 230k-ért
, más gyártónál az alsókategóriában nem engedik meg maguknak az ilyen design-t, kár érte, és igen a csalódottság beszél belőlem.
Amúgy furcsálom, hogy egyik tesztelőnek se tűnt fel, ezért is fogom majd élőben megnyomkodni, hátha csak a képeken ilyen gáz.Vagy megvárom míg helyrebillen a 8 ára.
Nem véltetlenül nézek pixel telefonokat, nem szeretnék xiaomit, samsungot, huwaeit.
Tiszta androidot szeretnék, anno op3-am volt a legjobban funckiónáló telefonom, 2016 óta működik, FReset nélkül (igaz már csak bébiőrként, de működik) -
supperduck
csendes tag
A telefonon is be van kapcsolva, valamint amikor még vettem az előző telefont akkor kaptam SMS-t arról, hogy bekapcsolták. Nem tudom, hogy most erre a telefonra is külön kellene-e kérnem valamit, de ebből gondolom szolgáltatói oldalról is be van ez kapcsolva az esetemben.
-
Enclave
aktív tag
21 évnyi PH! fórumozás után már nem akarok azzal foglalkozni hogy kit zavar és kit nem a reklámozás (egy időben emlékeim szerint egyesek nagyon ugrottak ilyesmire vagy adott topikban is tiltott volt ilyen-olyan módon), mostanában pedig már ha 3-6 havonta ha esetleg felnézek PH fórumra nem ezzel foglalkozom.
Szvsz aki műszaki cikkek után keres, lépten-nyomon a reklámjukba botlik, annak azonnal leesik, hogy kire célzok... Sorry ha ezzel egyeseknek kényelmetlenséget okozok -
Lebowski
tag
Kb. másfél hónapja én is így használom (voda otthoni és mobil hálózat), nekem emiatt nem kellett a szolgáltatót keresnem, működött egyből. Most hétvégén volt egy hívásom, amit a házban fogadtam, ott szépen ment wifin, majd kisétáltam az udvarra és ahogy leesett a wifi jelszint észrevétlenül átváltott volte-ra. Híváslistában ez úgy néz ki, hogy nem csak a wifi ikon van a hívás mellett, hanem a HD felirat is.
-
morfondőr
addikt
A telefonkönyvben természetesen látszik a szám és a név, ahogy el volt mentve. A híváslistában (recent calls) változik át egyből, mikor megszakítom a hívást. Sajnos az internet szerint nem egyedi jelenség, de nálam valamiért csak a vezetékes számoknál játssza (pedig +36 előtaggal, szabályosan van elmentve minden szám).
Egy hónapja van meg a telefon, szinte a kötelezőkön kívül semmi extra nincs rá telepítve, az elején fastboot rommal csináltam egy full visszaállítást minden partícióra és ilyen hülye bugok jönnek elő! Ja és tiszta telepítés volt, semmilyen mentést nem hoztam át másik telefonról! Az okos részével nagyon meg vagyok elégedve, de a telefon részével már kevésbé (tekintettel erre és a kezdetektől fennálló problémámra a dual simmel kapcsolatban: [link] ) -
-
-
-
tomboy0013
veterán
Kipróbáltam, valóban sokkal jobb a Solid Explorer-rel. Köszi. Annyi, hogy lassabban küldi ki a képet és lapozás közben is lassabban vált.
Egyébként ha tükrözöm a teló képernyőt és úgy nézem meg a fotókat akkor nem olyan gyatra a minőség mint a Fotókból. Azért elég fura, hogy az Apple telón lévő Fotók app-pal nincs ilyen gond... -
MC Pite
veterán
Nekem hetekig merült gyorsan a nyolcas, egy-egy app volt amit láttam hogy eszi a cput (android akku menüben, plusz accubattery pro), de nem sikerült megfogni.
Múlt héten egy restart után (volt korábban is) helyreállt, és jött egy frissítés is aznap. Rá akartam jobban feküdni, de szerencsére helyreállt, de mentem kövi alkalomra.
Most 25-35%al több marad benne mint ebben a pár hétben, újra 30% körül zárom a napot (90ről indítva) utazással (2h), 1,5-2,5h képernyő idővel, zenélgetéssel, telefonálással. -
Integrale
veterán
3db 7T-m is volt, egyik a családban még most is fut.
Legjobb OP telefonnak tartom, pedig volt 8T-m és 8Prom is.
De összességében egy nagyon korrekt eszköz, minőségre, teljesítményre.
HTC-k után az volt az, amin hasonlóan otthon tudtam érezni magam, még a filozófia is hasonló. Aztán jött az új UI és elment a kedvem a gyártótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged