-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
Free Rgc #5819 üzenetére
Pixel telefonok után érdeklődőként elszomorít, hogy egy-egy security update mellé az ember "kapcsolt áruként" kap több olyan bugot is, ami alap funkciókat érint (hangerő, kijelző, stb.)
Van lehetőség az update-ket halasztani vagy blokkolni esetleg ideiglenesen amíg kijön az update hotfix-e? Erről nem nagyon találtam infót...
Pixel 4A (vagy melyik típusnál olvastam), hogy egy friss update totál tönkre vágta az akkut (valami fél órát bírt csak 1 töltéssel továbbá új akkut már nem nagyon lehet hozzá kapnimert régi típus) így volt aki hiába próbálta ezek ismeretében "kikerülni" a frissítést, nem nagyon jött össze neki, a Google pedig elrendezte annyival, hogy kapott egy 100$/€-s kupont egy új telefon vásárlásához...
-
tom570
aktív tag
válasz
Free Rgc #5565 üzenetére
mrszitya fórum társnak is köszönöm a videós segítséget.
Igen a Chrome-nál valóban van ilyen lehetőség, de csak az oldalsó gomb kombóval jön elő, a gesztusos vezérlésnél nem.
És én úgy próbáltam.
Viszont így már sikerült a felső sávot is lefotózni ahol látszik a betűméret miatti problémám...
[link]
-
Isual
veterán
válasz
Free Rgc #1554 üzenetére
Megvolt a reset, most újra belakom, aztán megy a teszt, meglátjuk fogja-e ugyanezeket az anomáliákat produkálni.
Nekem a P5 lenne a tökéletes telo gyorsabb procival és valamivel jobb kamerákkal, bár igazából talán csak a selfie nem volt az igazi, a hátlapival a mai napig nem volt bajom. P8-nak azért jobb.
Csak így 2.5 év Pixel után én már nem szeretnék semmilyen más OS-t, pedig az Asus-é elég közel maradt a Stock androidhoz, de annyi Pixel feature-t szoktam és szerettem meg, hogy amíg lesz Pixel ami - egy mm-rel sem nagyobb - mint a mostani P8, addig maradok velük. Méretben nekem ez nagyon a felső határ, de elmegy, P5, Galaxy S24 az igazi nekem fizikai dimenziókat tekintve.
Na ennyi off mára elég is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged