- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero.
lelkes újonc
Sziasztok srácok! Kb 4 hónap múlva elszeretném adni sima Pixel 9 telefonomat. Alig használom, másodlagos telefon, karcmentes most is és akkor is az lesz. 4 hónap múlva szerintetek 120-130k körül el lehet majd passzolni? Eladni szeretném majd, nem csak árulni. Kicsit fura kérdés az fix, de nagyon érdekel
-
romero.
lelkes újonc
válasz
blackmoto #5840 üzenetére
Kifutottam az időből, sajnos már nem tudom visszaküldeni, csak nem tudtam erről a topikról. Mindegy, ha neadj isten tönkremegy akkor marad egy fizetős szervíz, van itthon olyan aki gyári pixel alkatrészekkel foglalkozik, de remélem nem lesz baja, 2 évig tervezek vele kb. Utána majd váltani szeretnék újabb szériára. Itt inkább az eladásnál lesz a gond, hogy nincs rá "normális" gari.
-
romero.
lelkes újonc
Sziasztok srácok! Nemrég vásároltam egy Pixel 9-et (új) emagról, viszont mikor kibontottam nekem nem egy fehér papírban volt a telefon, hanem simán a dobozban, illetve egy fekete fólia volt a kijelzőn, Google Pixel felírattal. Akármilyen unboxingot néztem, senkinek nem ilyen volt. Illetve a töltési ciklusban is már 1-et írt. Ez mi az isten?
Viszont a telefon makulátlan, egy porszem sem volt rajta hálistennek, de így nem igazán értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest