-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
V.Stryker #65066 üzenetére
Igazából lehetne olcsóbb is a végső ára. De amikor megveszik ilyen áron is mért csökkentsenek? Mesa Boogie összes erősítője gyakorlatilag full out of stock.
-
X2N
őstag
válasz
V.Stryker #65066 üzenetére
100euró?
50W-os erősítőről van szó jó reggelt, csak az 50W-os kimenőtrafó kerülhet benne ennyibe. Ott van még a hálózati trafó meg a csövek is, egyik se olcsó. Sasszi 20eFt, fadoboz+bőrözés, festés se olcsó.
Az a 3db puffer kondi is a saszira rögzítve 10eFt-os tétel... a többi alkatrész tényleg nem drága, darabáron 300-400Ft, egyedül az ellenállások "olcsók"(nem az mert 2W-os fémerezett 1%-os, nem holmi gagyi szénréteg 5-10%-os), azok 40-400Ft-osak, de ebből is lehetne bele tenni Vishay Dale 1%-os military spec ellenállásokat darabáron 300-1000Ft-ért. -
X2N
őstag
válasz
V.Stryker #65064 üzenetére
Nem az erősítő az biztos, az anyagárban meg lenne ~310eFt-ból. Csak erre jön még annak annak pár embernek a bére aki ezt megépíti Angliában ~20-25óra alatt. Aztán a gyártó haszna, a kereskedő haszna, Vám+áfa.
Kínából is lehet rendelni handwired erősítőket(Wangs), azok olcsóbbak. persze a vám+áfa annak is megdobja az árát, így azt is csak aprón éri meg igazán megvenni.
Dumble erősítőket megéri otthon megépíteni, azok is jellemzően millió fölött vannak még használtan is, ennél az orange-nál bonyolultabb kapcsolás, mégsem lehetetlen otthon összerakni.
Restoring A New Les Paul To Its Vintage Glory
Nem semmi hogy vannak akik ezzel foglalkoznak hogy tudnák még autentikusabban megcsinálni a Les Pault origi 59-specre. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #65002 üzenetére
Nekem semmi nem nyújtott nagyobb élvezetet, és ez a mai napig is így van, mint backing trackre eljátszani a kedvenceket. Ez ingyen van, nem kell külön fizetni semmilyen szoftverért. Megtanulod, amit akarsz, és tolod a backing trackre. Felveszed magad, visszahallgatod, rájössz, hogy hol nem szól jól, hol vagy off tempo, amíg végül összeáll.
Utána meg már játszhatod is a komplett számot, egymás után ötször-tízszer, és marha jó érzés.
Nekem is volt Yousician előfizetésem, nekem nem jött be, hogy egy telefonon nézzek egy screent, miközben próbálok gitározni. Szerintem ott a delay is gondot okozhat.
-
GalaHU
addikt
válasz
V.Stryker #64990 üzenetére
Justin mellé én is a Yousician-t nyúzom. Most kaptam meg a 15 hetes megszakítás nélkül plecsnit, amivel az 5. szint végén kalandozok.
Nyilván nem tudom hova fogok még kifutni, de a RockSmith-nél szerzett tudásod az inkább szórakozás, bár ha nagyon tehetséges vagy akkor megtanulhatod így is a dalokat. Én nem vagyok sajnos...
Viszont a RS által használt metódus semmilyen más tanulási módszerhez nem inplementálható, mert semmihez sem hasonlítható. A Yousician-t meg többféle megjelenítési módban használhatod, egyrészt mintha kottát olvasnál (nyilván ez a hardcore verzió) meg mintha tabullatúrát, hiszen kvázi az is a "tananyag" csak a szükséges ujjak színezéssel történő kiegészítésével. A napi gyakorlások alatt teljesen rááll a szemeded és kezed a tab-ok kezelésére, így ha bármilyen forrásból hozzájutsz egy TAB-hoz, tök könnyedén tudsz belőle játszani.
Minden dal és riff lassítható, felszeletelhető, szóval bármi megtanulható csak idő kérdése. Valami kezdetleges AI vagy statisztikai támogatás is van benne, mert a korábbi szenvedéseid alapján úgy rakja ösze a következő anyagot, ahogyan arra legjobban szükséged van. (Ha béna voltál legutóbb és sokat hibáztál mondjuk egy akkordmenetben, akkor az első gyakorlás egy könnyedebb, "sikerélmény" feladat lesz, de a másodikra visszatértek arra ami nem ment...
Rengeteg dal van itt is, a kedvenc stílusaidat próbálja feladatként adni és ami nagyon jó, hogy egy-egy dalból sokféle verzió van, ami más-más bonyolultságú, úgyhogy folyamatosan emelkedik a kihívás.
Én kedvelem, mert eddig akárhányszor csak elémtolt egy bonyolultabb témát és azt gondoltam, hogy ezt én aztán tuti hogy soha nem fogom tudni eljátszani, valahogy mindig az a vége hogy sok gyakorlással, fogcsikorgatva összejön, aztán pár hét múlva meg kisujjból kirázom.
Szóval a kezdeti időszakban legfontosabb motivációt és sikerélményt azt biztosítja, a többi meg rajtad áll!
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
V.Stryker #64990 üzenetére
Ahogy Ctrl+Alt~Del kolléga is irta Rocksmith az igen jó ebben, kábellel de működik rendesen. A kérdés, hogy mit nevezel játéknak? Kapsz érte pontot, "clean play achievementet" vagy azt, hogy tudod a kedvenc számaid játszani?
Kell idő mire megszokod, de amúgy igen fun tud lenni. Eleinte eléggé élveztem, sokat segitett a kezdeti fejlődésemben (nagyon kritikus abban, hogy azt játszd ami a képernyőn van
) .
Mi kell hozzá?
- Rocksmith kábel
- szoftver, steam store-ban sokszor van leárazvaAlternativaként, bár ez nem játék:
Youtube: band-song name backing track. A legtöbb zenéhez (még kevésbé ismert zenékhez is szoktak fent lenni backing trackek.
EzDrummer és EzBass, bár ez eléggé költséges és igényel némi konfigurációs ismeretet is.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #64974 üzenetére
én a kolbászos fender heavy meg az alis klónja között nem éreztem különbséget és a dunlop tortex 1,5 meg az alis asszem delrin anyagú is gyakorlatilag ugyanazt hozza.
nyilván a celluloid meg a tortexjellegű között jelentős különbség van hangra is meg játékérzetre is, és alin van ilyen sima ABS szar is aminek csak az alakja olyan mint a fender, azt szerintem a kuka is kiköpi, játszani is szar vele, meg ugy kopik mint egy tejfölöspohár
1mili alatt csak egy késpengéből csiszolt rozsdamentes acél pengetőm van
-
Goose-T
veterán
válasz
V.Stryker #49482 üzenetére
Ég és föld választja el a kettőt. Az E5-ben külön erősítő van a mély- és magashangszóróra, így nem lesz fáziseltolódás a passzív hangváltó miatt. Az E3.5-ben csak egy darab erősítő van az egész hangfalpárhoz, passzív váltó van benne, és mivel csak az egyik dobozban van erősítő, a másikban csak hangszórók vannak, ezért a megszólalása sem teljesen ugyanolyan a két oldalnak.
A bökkenő ott van, hogy az E5-ből egy darab kerül 5900 Ft-tal több pénzbe, és abból kettőt kell venni, mert nem párban árulják, hanem egyesével.
-
Goose-T
veterán
válasz
V.Stryker #49371 üzenetére
Vehetsz monót is, de akkor nem fog működni a zajkioltás. Itt olvasd el az elvet, miért kell sztereó csatlakozó.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #49280 üzenetére
nekem van kétféle párdolcsis , arra mindegyik jó, hogy itthon behangoljam, hogy koncert előtt az öltözőben be legyenek állítva, szinpadon vagy próbán amikor belebrummog a basszus vagy az átvezetőszöveg megrezegteti a fát akkor azért feladják. JOYO JT-306 meg egy ilyen. Intonációt mindkettővel lehet állítani.
-
impalaman
aktív tag
válasz
Jóideje használok egy Fender FT-1-et, abszolút bevált. Gyors is, basszusgitárhoz is jó, intonációt is lehet vele állítani indokolt esetben, érzékeli a húr rezgését úgy is. Akkor se tudnék rá rosszat mondani, ha akarnék.
-
Goose-T
veterán
válasz
A Korg Sledgehammert jónak mondják, sokba is kerül, annyiért már el is várja az ember.
Nekem pont ugyanígy kinéző hangolóm van, csak Aliról rendeltem, Aroma a márkája, ez lesz az. Teljesen használható sima gitárhoz, a basszusgitárt már nehezebben érzékeli. Nem túl gyors, de meg lehet szokni, minden húrt érzékel, ha nincs lefogva bund. Intonáció állítására nem alkalmas, az oktávnál lefogott húr rezgését már nem érzékeli. Ezektől függetlenül teljesen jó hangoló, mindennapi hangolásra tökéletes, rengeteget használom.
-
beteg
őstag
válasz
V.Stryker #49188 üzenetére
Van egy eladó Line6 Spider V240-em, azt szerette volna elcserélni erre a gitárra és egy Marshall MG 50 DFX-re.
Ctrl+Alt~Del: A Schectert eladtam, mert a Chapmant is eladtam, de abba beszámítottam egy Ibanez EX360-at, ami csúnya, de olyan szerelmes lettem belé, hogy azóta, mióta meghallottam a hangját, csak őt fogdosom! Iszonyat kjó! Imádom! Amúgy majdnem olyan kényelmes, mint a Chapman volt.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #49109 üzenetére
Az igaz, csak azzal meg az a baj, hogy nem tudsz Justintól kérdezni. :-D
Nehéz dolog ez amúgy.
Nem tudom ismeritek-e, de én ezt a srácot nagyon kedvelem. Nagyon jó minőségű videói vannak, nagyon barátságos srác, kedvelem, ahogy tanít.
Nekem a három fő ilyen forrásom: Justin, Marty Swartz és ő (Dave Tran).
-
beteg
őstag
válasz
V.Stryker #49114 üzenetére
uh, nem akartam őket reklámozni, de ha már így beleszaladtam:
ez a csatornájuk: [link]
ez egy rövid publikus részlet a zárt anyagból Galambos Zolitól: [link]
Megjelent most egy könyve is a témában. Nekem még nem volt lehetőségem megvenni, nem tudom milyen, de a videó alapján talán el lehet dönteni, hogy érdemes-e: [link]Nem kifejezetten gitáros csatona, de gyakran vanna konkrétan gitárosoknak is hasznos ingyenes tartalmak.
Amíg pedig Silk is köztünk volt, arra nincsenek szavak. Zseniális volt! Iszonyat nagy űrt hagyott maga után -
beteg
őstag
válasz
V.Stryker #49096 üzenetére
Én kb. 1 hónapig tanultam nála online. Más oka is volt, hogy abba hagytam, de az egyik legnyomosabb az, hogy számomra elérhetetlen tempóban kellett volna megértenem, elsajátítanom és alkalmaznom az általa elmondottakat. Szóval szerintem akár igaz is lehet. Csak nem nekem. Nekem napi 2-3 órát "kell" gyakorolnom, tanulnom hozzá.
Amúgy eskü nem akarnék rosszat mondani róla, sőt! Csak nem az ilyen hülyegyerekekhez szokott biztos. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #49096 üzenetére
Jól teszed.
Kurvára nem jutsz el ide egy év alatt, hacsak nem vagy extrán tehetséges. Én nem heti 2-3 gitározom, hanem úgy 15-öt, de tizet garantáltan, és mégsem tartok ott.
Ez jól hangzik, csak amikor valaki elmegy egy tanárhoz mondjuk 7 ezerért óránként, az 50 perc úgy elmegy, mint a nyavalya. Ennyi idő alatt nem fog ő skálákról logikázni, meg minden akkordot háromféleképp lefogni, meg ritmikát és miegymást tanítani. Meg amiket itt még felsorolt. A riffeket pont meg lehet magadtól tanulni, tele van a net oktató videókkal. De a riffektől valaki még nem fog tudni gitározni, én sem tudok Gary Moore meg Metallica: One után.
Tapasztalatból mondom, a harmadik tanárhoz járok.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #49086 üzenetére
nekem ilyen kínai szaron lóg az összes gitárom sok éve.
jó eséllyel félreértettem és pont nem ilyet keresel -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #48598 üzenetére
Most van 50% offon az éves előfizetés.
Kétirányú, de messze nem hibátlan. Azt vettem vele észre, mind telefonról, mint gépről, hogy ha nem használsz fülhallgatót, akkor állandóan delayben leszel. Egyszerűen nem értettem, hogy miért nem zöldül ki adott hang, amikor ott és akkor fogom le, ahol kell.
Sokszor "félrehall", még úgy is, hogy most kábellel van bekötve az erősítő a gépre, tehát ennek egész pontosnak kéne lennie, mégsem az.
Pont tegnap fejeztem be a harmadik szintet, és kaptam meg az oklevelet.
Összességében nagyon jó app amúgy, szerintem lehet vele sokat tanulni.
-
lacibattya
csendes tag
válasz
V.Stryker #48510 üzenetére
Előadónak születni kell!
Gondolom ismerős Luigi neve a tyúbról
https://www.youtube.com/watch?v=2yQtJGcaIm8
Tulajdonképpen nekem nem is a gitárjáték a hiba hanem az ének
Sok kokeró is megél négy akkordból nekik nem a vérükben van a zene,inkább
a szégyenérzet hiánya ami számít.Hiszen a hangszerrel az érzéseidet közlöd
ha kényszeredetten,zavarban szégyenkezve játszol ezeket az érzéseket adod át.
Ezért is megy jobban egy sör után mert le tudom szarni!
Számadó Csaba mondta egy videóban:ha csak az állkapcsod megfeszül játék
közben már nem jó!Igaza van el kell tudni lazulni gitározás közben ezen segít
a pia,fű,vagy a húsz év gyakorlás -
lacibattya
csendes tag
válasz
V.Stryker #48488 üzenetére
Próbáltam mindkettőt de idő és fegyelem híján soha nem csináltam végig a leckéket.
Ha sikerélmény kell eltolom ezeket:
https://www.youtube.com/watch?v=ljFigxpcs_s
https://www.youtube.com/watch?v=cW2rza1Z-TY
https://www.youtube.com/watch?v=Znon_P696Do
stb.
Nyilván nem hibátlanul
A gitártanulás munka és élvezet megfelelő arányban! -
Bobrooney
senior tag
válasz
A Számadó Csaba zene nyelve csomagot vettem meg, iszonyat lassan haladok vele.
Nekem is nagyon nehéz volt megtalálni a sikerélményeimet (mostanság egyre többet annak élek meg), pl olyan apró szösszeneteket is amiket linkeltem korábban.
Van hogy 1 hónapig nem nyúlok a gitárhoz, utána meg van hogy minden nap a kezembe veszem.
Alexios:
Nem mindenkinek az a motiváció, hogy megtanul egy dalt, nekem mostanság egyre kevésbé. -
Alexios
veterán
válasz
Nem tudom pontosan mit gyakoroltál innen., de ha nem mennek ezek akkor szerintem legalább mellette, vagy helyette nézz ki esetleg egy egyszerű dalt. Ha nem tudod mit, justinnak az oldalán pl. találni minden section végén, akár a kezdő résznél néhány dal amit az addig tanult akkordokkal el tudsz játszani, válassz ki egyet, és kezd el tanulni.
Ha csinálod, legalább sikerélményed lesz belőle, mert a végére megtanulsz egy dalt.Másik opció hogy esetleg keress egy tanárt akihez eljársz heti 1x, ami kicsit rákényszerít hogy gyakorolj, és terelget is.
Végső soron amúgy a beletett munkától fog függeni az egész, nyilván a tanár segít hogy hogy legyen a leghatékonyabb a tanulásod, vagy az ilyen netes kurzusok adnak egy struktúrát, de a sikerélmény akkor lesz ha gyakorolsz, lehetőleg rendszeresen.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #47793 üzenetére
Hát, ez pedig 218. tedd le mellé a Google metronómot, és hallani fogod ugyanaz az ütem. Ott 218 a max.
Lehet, hogy nem szépen szól, meg néha "pattog", de az ütem 218.
Hajrá, ha nekem megy, neked is biztos fog.
És még gyakorolnom se kellett sokat. Hazajöttem az óráról jó felbaszva, és egy óra múlva már ment.
Pedig mint látjuk, én nem vagyok egy nagy tálentum.
-
Goose-T
veterán
válasz
V.Stryker #47644 üzenetére
Itt van az összes sáv kottája, és le lehet tölteni egyben Guitar Pro 5 formátumban alul a Download Guitar Pro Tab gombra kattintva. Azt ha megnyitod a Guitar Pro progival, ott is lejátszhatod szólóban a dobsávot, vagy exportálod MIDI formátumba, behúzod valami DAW-ba, és teszel alá rendes dobhangzást.
Szerk.: ez még azért is jó, mert akár a basszusgitár is szólhat alatta, úgy azért teljesebb az élmény.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #47644 üzenetére
yt-on van kismillió drum backing track vagy isolated drum track ha létező dal eredeti dobjára játszanál, , letöltöd valamivel mp3ba aztán használod ahogy jól esik, berakod valami DAW-ba, elindítod a guitar rig-et és beteszed a magnójába, vagy elinditod hangosan és feltekered a marshallt a sarokban
-
Moleman
addikt
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #47487 üzenetére
Asio windowson mindenhez kell ami zene, az kerüli ki a win saját hangeszközkezelését ami egy kalap szar.
az asio4all az univerzális cucc ami nem tudja kihozni az adott eszközből a maximumot viszont tud kezelni párhuzamosan több eszközt is míg a saját driver csak azt a bizonyos eszközt használja.
Én személy szerint a 4all-t használom mert azzal meg tudom csinálni, hogy bemenet az interfész, füleskimenet az interfész de hangosan az alaplapira dugott hangrendszer szól és ha keverek akkor még rá tudod dugni pár kisebbnagyobb szar dobozt a különböző kimenetekre és azokon is visszahallgatom amit csináltam.
-
Moleman
addikt
válasz
V.Stryker #47477 üzenetére
Ennyiért nagyon megéri a Steinberg, én 5.5 éve 32-ért adtam el egy mk2-t, mostanában még drágábban szoktam látni őket. Ha úgy alakul, a midi is hasznos lehet a jövőben.
Sima gitárkábel jó hozzá, a hangszórókat/erősítőt/fejhallgatót pedig dughatod a fejhallgatókimenetbe.
Ha a hátsó kimenetet is szeretnéd kihasználni, akkor egy ilyesmi kábel nem árt hozzá. -
Goose-T
veterán
válasz
V.Stryker #47463 üzenetére
Hát, minél nagyobb legyen a hangszóró benne, az a lényeg.
Nemrég lőttem egy pár Electro-Voice S-40-et 24 ezerért, rákötöttem egy AliExpresses mini D osztályú erősítőre, és nagyon frankón szól. Mondjuk ennyi pénzből megveheted ezt a Behringert is.
-
Moleman
addikt
válasz
V.Stryker #47463 üzenetére
20-ért nagyonjó lesz az, a 2i2/UR22 kategóriája használtan is 30 fölött kezdődik.
Nekem csak egy ilyesmi sima hangfalpáram van, gitározásra nem nagy élmény.
Ha van erősítőd, próbáld meg annak a tiszta csatornájába dugni a hangkártya kimenetét, nyugodtan mindenestől, hangfalszimulációval együtt. Sok erősítővel próbáltam már, mindegyiken jól szólt.
Komolyabb monitort még nem próbáltam, hangkártyával amúgy is legtöbbször fejhallgatóval játszom. -
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #47439 üzenetére
Hát igen, régen tudjuk már, hogy a fény kicsit gyorsabban terjed, mint a hang. :-D
Szerintem amúgy a hangosítás nem volt oké, néha olyan érzésem van, most ezek leállnak, mintha szétesett volna a zene, inkább az elején. Bár én oldalt ültem, de kollégám pont szemben ült a színpaddal, és ő is úgy hallotta onnan.
-
Goose-T
veterán
válasz
A Behringer interfészekben Midas preampok vannak, ami igen jónak számít. Állítólag a Metallica is ilyen preampokkal vette fel annak idején a fekete albumot, csak akkor még külön cég volt a Midas, azóta megvette a Behringer. De a preamp nem változott, ezért is hirdetik olyan büszkén. DI-nál nagyon sokat számít a preamp minősége. Az A/D konverterek manapság már nagyon jók az alsó kategóriás cuccokban is, az nem szokott szűk keresztmetszet lenni.
Az még nem mindegy, hogy Scarlett Solo vagy 2i2, mert ez két külön termék. A Solonak egy bemenete van, a 2i2-nek kettő, ahogy a Behringer UMC202HD-nek is. Jó, ha van két bemenet, egy bemeneteset szerintem ne vegyél.
-
Moleman
addikt
válasz
Ha ugyanott vannak, akkor én a Scarlettet venném, vagy hasonló kategóriában a Steinberg, Roland is jó.
Nem tudom pontosan, mennyire sikerült feljönnie a Behringernek, de régen az volt a mondás, hogy nagyon jók a Behringer cuccok, amik nem hangfeldolgozásra valók. Amiből hang jönne ki, azt inkább ne.Személyes tapasztalatom nincs, csak a midi lábkapcsolóm Behringer, abból meg nem jön ki hang.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #47232 üzenetére
nekem olcsóvacak van régről, annál az alaplai jack is jobb, rockmsith kábelt talán benedekco használt ő tud róla véleményt mondani.
Arra biztos elég, hogy kipróbáld aztán ha nem tetszik lehet venni jobbat, de ha ez megvan meg van gitárod akkor csak össze kell mindent dugni. Azt nem tudom ennek van-e saját asio drivere vagy a winaudiot használja
-
kemotox
addikt
válasz
V.Stryker #47221 üzenetére
Valami DAW (pl: Reaper) + pluginok, szerintem. Enkóron épp akción egy csomó tök jó Neural.os plugin amik isteniek. Fortin Cali, Fortin Nameless, Fortin NTS nekem nagyon bejöttek, jók a presetek, eléggé kulcsrakész a dolog.
Interfacenek az Universal Audio Volt 1-et tudom ajánlani, 53 rugó, de baszottul megéri. Nemrég óta használom és nagyon kurvajólszólós. Van hozzá egy csomó szoftver is, pl egy DAW (Ableton Live), vagy pl egy nagyon odabaszós Marshall erősítő plugin. Elindítod, megpengetsz bármit, és AC/DC lesz belőle, nagyon jó. -
arnyekxxx
veterán
válasz
V.Stryker #47227 üzenetére
Blackstar® Artisan 412 hangfal IR csomag, nem tudom, hogy telepíti-e magától vagy be lehet tallózni az IR betöltőjébe.
Alapvetően akár az alaplapi bemenettel is el lehet lenni sima jackbemeneten, neked kell eldönteni mire van igényed, én amig csak szórakoztam alaplapi bemeneten játszottam és túléltem. Kisebb a dinamika, nem szól olyan jól de igazából ez akkor lesz feltünő ha interfészről vált vissza az ember gyengébb megoldásra. Ilyan alapmegoldásoknál fel kell tenni az asio4all drivert mert a win saját hangkezelése szar.
-
Goose-T
veterán
válasz
V.Stryker #47221 üzenetére
Mindenképpen érdemes egy rendes interface-t venned. Talán ez a legolcsóbb, ami már teljes nyugalommal megvehető, épp egyet hirdetnek használtan is, ennyiért ajándék.
Egyébként Amplitube 5, TH-U, BIAS FX, Guitar Rig stb. Nem tudom, melyik van PC-re mag Mac-ra is, nézz utána.
-
KerryVTR
tag
válasz
V.Stryker #46301 üzenetére
Nem tudom milyen formátumban van a backing track, amire gondolsz, de ha mp3, akkor elvileg zeneként rá kell csak másolni az iphone-ra, és már használható is.
Ha nem mp3, akkor lehet exportálni, konvertálni és megint csak zeneként rámásolni...
Így még külön app sem kell hozzá.
Ez csak egy tipp!Nem ismerem a körülményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest