- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #65193 üzenetére
Érdekes, hogy az Ibanez formájú Jacksonok meg megmozgatnak...
-
consono
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #65190 üzenetére
Nekem meg pont azért tetszik
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #65187 üzenetére
A napokban amúgy felkeltette ez a Charvel az érdeklődésemet, de valahogy nem bírom a koptatólapos gitárokat, úgyhogy inkább passzoltam. Azóta el is kelt, ami nem csoda, mert jó áron volt. Amúgy is most már úgy vagyok vele, hogy egy nyak vagy legyen quartersawn vagy roasted vagy többrészes laminált. Ez meg egyik sem volt, így lebeszéltem magam róla. Egy fekete HH vagy HS koptatóval talán még elviseltem volna amúgy.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #65183 üzenetére
Se nem zöld, se nem HS kiosztású, úgyhogy passzolom.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #65077 üzenetére
második gitáromat egy JolanaStrat-ot, pont ilyet:
Fehér Gézától vettem 90 környékén (gondolom ez lehetett az az első gitárja made in csehszlovákia amit a wiki ír) kétutcányira lakott, akkoriban az Exitben játszott (szolnoki thrash), aztán a HoboBB-ig jutott.
aztán 2011-ben a blues-jazzista megint nyomott egy kis nosztalgiathrast -
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #65077 üzenetére
Egyszer az akkori bandám dobosával Mr. Rick mellett hugyoztunk a törökszentmiklósi művház vécéjében.
Akkor lépett fel a művház udvarán valami rendezvényen, és mi is ott voltunk.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #65072 üzenetére
Ha már cucc, a fentebb linkelt felvételen az az Epiphone banyó a Peavey TKO80-nal, amiről korábban írtam, és nagy valószínűséggel ez az Electra Omega LP volt használva. A gitár egy JCM900 fejen és egy 1960A ládán szólt.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #65072 üzenetére
Akkor Perry Mason volt a banda neve, később Bukott Angyalra nevezték át. Én is segédkeztem annak idején ennek a számnak a felvételénél. Már ott is Ermi volt a fő dalszerző amúgy. A börtönviselt banyóst Lippai Lacinak hívták, már abbahagyta a zenélést, csak Törökszentmiklóson zenélgetett egy ideig.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #64429 üzenetére
Csak összeérnek messziről ezek a zenei szálak azért.
Van ez a zenekar, ennek az Ermi becenevű gitárosa régi cimborám, egy időben Törökszentmiklóson lakott, sokat buliztunk együtt. Neki is volt ott zenekara meg nekem is, koncertezgettünk is együtt. Majdnem bevettek basszusgitárosnak, csak azért nem választottak engem, mert csóró voltam, nem volt saját cuccom, mindig kölcsön kellett kérnem.
Ezért egy börtönviselt idősebb faszit vettek be, akinek legalább volt koncertképes cucca. A sors különös fintora, hogy az ő akkori cucca került nemrég hozzánk, miután megvettük attól a sráctól, akinek ő eladta valamikor. A Peavey TKO80 azóta is jól teljesít, már koncertre is vittük. Az Epiphone Rock Basst pedig kipofoztam és eladtam. Egyszer pont ezen a cuccon játszottam még a 2000-es évek elején, mert Ermiék koncerteztek, de a basszusgitárosuk besértődött valamin, és én álltam be helyette.
-
FockeWulf
tag
válasz
Blindmouse_ #65029 üzenetére
Milyen lágy hangjuk van ezeknek a spanyol manufaktúrás klasszikus gitároknak
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64985 üzenetére
volt (van?) olyan ami vagy máésfél/kétszer olyan hosszú mint egy random fender, nekem leginkább fűzfalevélre emlékeztető forma rémlik, de lehet hogy ez valami magor kisipari termék volt mert hasonlót sem találok a neten
-
válasz
Blindmouse_ #64979 üzenetére
Ha már pengető, akkor volt régen egy érdekes alakú basszgitár pengető, olyan hosszabb csepp formájú (vagy szív?), és most nem találom a neten. Kb. volt vagy 3cm hosszú.
Ha tudnék rajzolni, lerajzolnám... -
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64979 üzenetére
a szocreálban nálunk ez a forma (nem ez a márka) volt A Pengető amit kapni lehetett a triálban
amíg meg nem nyílt a helyi maszek akinél már volt fender
-
higher33
csendes tag
válasz
Blindmouse_ #64958 üzenetére
Jaja, mindig is tiszteltem azokat akik így át tudjátok transzponálni az agyukban a játékot, fordított húrozás mellett.
-
higher33
csendes tag
válasz
Blindmouse_ #64950 üzenetére
Tyűűűha... Ezt a fordított húrozást sose tudta feldolgozni az agyam. Most se.
-
válasz
Aztabalkezes'mindenit!
-
dl650
tag
válasz
-
X2N
őstag
válasz
Érdekesen penget felfele, jó a gitár, mindig is tetszett ez a Razorback-forma. De mért van fordítva húrozva a gitár?
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #64855 üzenetére
Itt nézz szét!
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64917 üzenetére
Strandberg gitárok is rondák, aztán mégis jó rajta játszani, amikor ezeket a klasszikus gitárokat tervezték nem hiszem hogy sokat foglalkoztak az ergonómiával, csak formaterv volt. A modernebb offsetes gitárok sokkal jobbak, még ha hülyén is néznek ki. Érdekes az SG-t is mindenki szidja hogy neck dive, nekem nincs, sima bőr szíjjal se. Még az is tetszik hogy el van tolva bal kéz fele a húrláb, nekem jól kézre esik így.
consono- Szegény Tele nagyon LP akar lenni, Gibson potméter elrendezése meg kapcsoló, humbuckerek, rózsafa fogólap, viszont így pont elveszik a tele lényege.
Pont az a jó ezekben a régi dizájnokban hogy teljesen más mindegyik. Tele-t se vennék akármilyen fával. Persze ha valaki metálra keres gitárt van ilyen modern tele is. -
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #64876 üzenetére
Volt nemrég egy DK relatíve olcsón Reverben, úgy látom, hogy tettek ajánlatot rá még olcsóbban, és elkelt pár napja. Bekedvenceztem, azért küldött ilyen értesítéseket róla nekem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #64860 üzenetére
Nem, dehogy. Normális egy cég ez a gitárcentrum. Most nagyon patent lett.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #64851 üzenetére
A húrcsere után nem próbáltam már ki, siettem.
Amúgy ma visszavittem, mert amúgy is volt dolgom. Hangszerész beállította. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64738 üzenetére
az Epitaph turné 2012-es, szóval ez azért 15 éves felvétel, mára erősen nagypapásodott.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64738 üzenetére
Ez mennyivel jobban szól mint a lemezfelvétel, nagyon komoly, pedig csak most hallottam először.
Én most ezt hallgatom Symphony X - Paradise Lost -
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64734 üzenetére
Addig nem is kell, Priest-nél is D-Standard-ban van a számok nagy része újabban. Korn is, de ők már 7 húrosokat használnak így B-standardnak számít már a +1 húr miatt.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #64734 üzenetére
Na, Halford tenyleg mehetne mar. Szerintem bohóc, amit csinal. Menni alig tud, szarul nez ki, igy csinal mintha 40 eves lenne. O mar tenyleg csak arnyeka onmaganak.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64732 üzenetére
Mickey Mouse a South Parkból
ACDC koncerteken még egész jól énekelt, utólag már biztos bánja ő is h szétrombolta a Guns-t. Lehet mondani bármit rá, de a Guns n Roses már 1 lemezzel elérte azt amihez más zenekaroknak 3 kellett. Mondjuk azt nem értem ha nem megy már neki ennyire magas hangon énekelni akkor minek erőlteti.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64725 üzenetére
Nem tudtam hogy azóta már Mickey Mouse hangja lett
-
fattyu
veterán
válasz
Blindmouse_ #64721 üzenetére
nem mondtam kínos.
azt mondtam az előtt kéne abbahagyni. azt mondtam leszállóág. és már nem az a kiemelkedően zseniális hang ami volt.
AXL az kínos.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Én is azt gondolom, hogy semmi szégyellnivalója sincs, sőt! De persze ha neki nem tetszik, szíve joga hozzá. Én egyáltalán nem érzem gyenge láncszemnek Bruce-t.
Olyanokat rivallott első este is, hogy csak néztem nagyot.
-
X2N
őstag
válasz
Szeretnének sokan úgy énekelni ahogy Axl manapság. Pár éve beugrott ACDC turnéra is segíteni.
-
fattyu
veterán
válasz
Blindmouse_ #64700 üzenetére
Hat. Én imádom a maident. Azon nőttem fel. Nekem is sokadik koncert volt és brave new world turné óta hallottam jó párszor élőben.
szerintem. Már nem kene erőltetni. Dickinson már nem szól úgy. Meg mindig nagyon jó de már nem az szint amit tudott. Mintha nem lenne elég levegője már.
ismetlem imádom. Elismerem hogy én sose lettem volna képes a tizedére sem annak amit tegnap letolt. Ennyi idősen valószínűleg egy roncs leszek fizikailag és szellemileg is. De ez már nem az. Szerintem
szerk: nemtudom miért válasz lett. Bocsi
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64705 üzenetére
Azt elfogadnám
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64700 üzenetére
Vintage tremoló egy flying V-n
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64698 üzenetére
Elrepült
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64672 üzenetére
Régen minden jobb volt!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #64649 üzenetére
Igen, ez tipik magyar hozzáállás, ha valakinek valamire nincs pénze, akkor valahol ki kell köpködnie a frusztrációját. Ők rohadjanak meg, mert neked nincs pénzed rá. Értem.
Én is ott voltam az MTK stadionban anno, de hát a kultúrsznobság akkor is ilyen volt, meg most is.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #64646 üzenetére
107 ezer (két napra), de szerintem ma az már nem egy nagy dörgés. Egy korrekt színházjegy 20 ezer forint.
-
consono
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #64646 üzenetére
Sajnos ez lett az ár a nagy nemzetközi fellépőknél...
-
dl650
tag
válasz
Blindmouse_ #64492 üzenetére
Akkor én miért erőlködök? Már most is úgy játszok mint Slash?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #64492 üzenetére
Én eleve hamisan nyújtok, by default.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #64446 üzenetére
haha, köszi !
. Bár nem tetszik a szine.
Két hét múlva fogok megnézni egy 2007-es Japán "HT" Soloistet EMG-vel (második tulaj)
. Időközben megpróbálok megszabadulni a Cort KX 700-tól. Nem rossz gitár és az evertune rendszer is marha jó (
nemnehezen hangolódik el, felvételre is jó), viszont a pickup rendszer egyáltalán nem tetszik benne és aktiv pickupokra nem szeretném kompletten kicserélni. Mondom ezt annak ellenére, hogy itt van ez a szépség az asztalomon. -
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64440 üzenetére
Ecopityu megjavítja neked, ugyan eredeti Toshiba végtranzisztort már nem lehet kapni(nem gyártják már vagy 30 éve), de cserealkatrész van, javítható, maximum nem az eredeti válogatott jóféle Toshiba végtranzisztorok lesznek benne.
Ezek az eredeti Toshiba-k:
2SA1106 (PNP) -Ez kapható
2SC2581 (NPN) -nincs, helyettesítő-2SC3263 ennek a PNP párja meg a 2SA1294.Amit a chatgpt még ajánl:
MJ21193/MJ21194 vagy 2SA1943/2SC5200 végtranzisztor pár.
2SA1943/2SC5200 olcsóbb és kis módosítással feltehető szerintem a bordára, sajnos ezek sem ugyanolyan tokozásúak mint az eredeti tranzisztorok.
Rajz van hozzá. -
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64431 üzenetére
Régen megadták a módját, normális hifi+hangalak.
Én nem szeretek semmit csinálni ha pl új zenét hallgatok, kizárt dolog h nekiálljak közbe valamit csinálni. Egy Tool/Dream Theater ennél többet érdemes h háttérzenének legyen berakva...
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #64393 üzenetére
Nem játszottatok ti valamikor Törökszentmiklóson a Gödör nevű kocsmában? Mintha rémlene valami 2000 körülről, de nekem olyanok voltak a fősulis éveim, mint Ozzynak a '80-as évek.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64393 üzenetére
bigLike, fasza muzsika
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64400 üzenetére
Nem állok neki viasz meg paraffin keveréket mixelgetni meg 60-65 fokon újraviaszolni, rögzítem a kábeleit és megy vissza kupak nélkül.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64383 üzenetére
Egyébként nincs valami zenekaros jutubod a régi szép időkből?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64373 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy neked nem segít, hanem zenekar hangzásán kifelé. Már ha nem az a lényeg, hogy hangos legyen a gitár.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #64309 üzenetére
Nekünk volt idő beállásra. Ha felcsavarom a fejládát akkor szól a keverős, hogy tekerjem már vissza mert nem tudja beállítani a hangot ha minden mikrofonból a gitár szól. Minél halkabb a színpad annál jobban fog kifelé szólni a koncert.
Ahol olyan szar a cucc hogy nincs rendes kontroll ott csak ront a helyzeten ha bömböl a gitárláda.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64280 üzenetére
Gondolom le kell egyeztetni a hangosítóval hogy magadat is szeretnéd a monitor hangfalból hallani, múltkor pont láttam egy videót ahol mutatták hogy Slash-nek is be van állítva egy láda arra hogy szólózáskor feedback-el kitudja tartani a November Rain-nél a nyújtásokat
lacibattya-1x legyen PRO szintű cuccod. Utána visszasírod majd, mert ezekben nem sok mindent lehet állítani.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64235 üzenetére
Akkor nem lenne death metal
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #64163 üzenetére
Elhiszem, tényleg jó dolgokat lehet kihozni a rendszerből.
Ám szerintem ez több tényezőtől függ. Ahogy irtad Neked nagy tapasztalatod van Floyd-ok húrozásával és hangolásával kapcsolatban. Avenged Sevenfold-on kivül nincs semmi olyan amihez kellene floyd (vagyis jobb ha van hozzá) éppen ezért jóformán évente cserélek húrt rajta. Eleinte amikor még nem én csináltam, hangszerboltban is 45 perc - 1 óra volt mire újrahúrozták (és hangolták). Sima fix bridge-t 15 perc alatt újra tudom húrozni és hangolni (takaritással együtt) és az se baj, ha az egyik húr elszakad.
Aki ki is tudja használni a floydot a.k.a. olyan zenét játszik ahova ez alapkövetelmény, akkor ott van is értelme. Az én felhasználási szokásaimhoz nincs. Bár ez lehet lustaság is (elismerem), de számomra évi 1x áthúrozás és utána hangolás az elveszi az összes életkedvem. Most jelenleg ott tartok, hogy egy 1+1 gitárt leszámitva az összes speciális húrozást és/vagy hangolást igényel. A következő gitárral az a célom, hogy ezen tudjak javitani. Pl. Ha szeretnék akkor tudok Amon Amarth-ra lehangolni 2-3 percen bellül drop D-ről. Erre nem jó a Floyd.
Mindegy is, amint meglesz a soloist majd posztolok ide
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64163 üzenetére
Azért kérdezem mert én gyártottam, éket hozzá és úgy sokkal könnyebb beállítani.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #64155 üzenetére
Van Original Floyd-os gitárom és amúgy szeretem. Viszont mint irtam előzőleg, hangolni annyira nem egyszerű (nekem), éppen ezért egy tuning-en tartom amióta megvan (még ha újra is húrozom). Anno megégettem magam Floyd Rose Special 2000-rel (mert még nem volt elég tapasztalatom ezzel kapcsolatban és 2 különböző magyar viszonteladó megesküdött, hogy a FR Special az szinte 1:1-ben ugyanaz mint az OFR én meg szépen bekajáltam
). Van egy rakás gitár ami tetszik és specifikáció / user review alapján is kiemelkedő, viszont mindegyik FR-s. Pl. A Synyster Gates modellek pont ilyenek, főleg az új milka mintás. Nincs értelme egy másik gitárnak amit egy hangoláson fogok tartani az idő legnagyobb részében.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #64155 üzenetére
Az indonéz Pro szériás Jacksonokba is beleteszik az echte Seymour Duncant, ha már arról van szó. Csak az X szériásokba raknak Duncan Designed pickupokat.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #64109 üzenetére
Ha lenne japán vagy koreai soloist akkor azt venném. Amennyire tudom, több évig nem volt HT soloist a felső/felső-közép kategóriában. Van Jeff Loomis kelly (koreai) amit nagyon szeretek, viszont az nem soloist. Ebben a pillanatban csak az american series (és custom USA) az ahonnét lehet "jó minőségű" HT soloistet kapni. Én értem és reddit-en másik usernek pont ugyanazt irták, hogy a "Made in Corona, California" miatt dobódik rá ár, de azt is látni kell, hogy ha valakinek fixed bridge-es jó minőségű jackson gitár kell akkor nincs más választás
.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64148 üzenetére
Nekem a PC házam is rackes, úgy terveztem hogy mindent belepakolok majd egy ilyenbe.
Amiket meg építek majd erősítőt/előfokot azok is rack dobozba fognak kerülni
mert nem akarok feleslegesen mindenféle méretű fa dobozba építkezni(Plusz súly amúgy is). Ha meg építek stereo csöves végfokot akkor egyből beleépítem már a BBE Sonic Maximizert a végfokba is, nem kell külön 1U helyet elpazarolni csak erre az 1db effektre. -
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64140 üzenetére
Malmsteen-ék felrakják már csak a látvány miatt is. Szerintem dugtak itt már sokan be láthatatlanba USB csatlakozót a gépbe elölről, kb ez is olyan nehézségű művelet így potmétert állítani.
Ezek Mesa erősítők pont ezért praktikusak is hogy felfele néz a potméter. Értem én hogy jobban néz ki a full stack fejjel, de én is kb ilyen derék magasságig szoktam felrakni valahova az erősítőt, amúgy is van mellette más is, nem csak a fej.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64114 üzenetére
Láttam múltkor egy 2X10-es Orange ládát átalakítva 12-esre, az vajon hogy szólhat?
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #64112 üzenetére
De egy 2x12 jó kompromisszum, kellene szerezni egyet nekem is még pluszba. Vagy a kis HB Thiele ládát, csak nem tudom ilyen hangszórót lenne érdemes beletenni.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #63826 üzenetére
Akkor filleres gitarokat kell venni, mert jomagyarnak 100 ezer folott mar kenkoves pokol.
Nem azert nem veszi meg a japan ibanezt mert nem vonzo neki, hanem mert kong a penztarcaja.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63822 üzenetére
Annyi erővel a Reverben is hirdethetem, ott is leveszik a sápot, de legalább nagyobb az elérése.
A Vintage '52-ben szerintem amúgy beveszik bizományba, de ahhoz át kell mennem fél Budapesten.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63799 üzenetére
Annyira azért nem veszem alacsonyra. Egyébként minél feszesebb a húr, annál kevésbe eszi a hangot az alacsony action, pont a fentebb is említett kisebb kilengés miatt. D standarban én amúgy 11-50-est használnék.
-
bigrob
őstag
válasz
Blindmouse_ #63799 üzenetére
Az gyerek húr..
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63797 üzenetére
E standardban vagyok, teljesen normális a 10-46. Csak egy mérettel vastagabb a 9-42-nél. Alacsonyabbra lehet venni az actiont, mert kisebb a kilengése a húroknak a feszesség miatt. Na meg nyilván feszesebben szól palm mute-nál.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63788 üzenetére
Próbálj ki egyet. A pénteki koncertre napok óta az RG565-ömmel gyakorlok itthon, és elképesztő, mennyire finoman működik ez a tremoló rajta. Egy ujjal ráütök a karra és már berreg. A hangolást hetekig tartja használat mellett is.
Amúgy ne téveszd össze a Gotoh GE1996T-vel, nem ugyanaz a kettő. Az Edge-nek sokkal masszívabb az alaplapja, sokat ad hozzá a súlyhoz. Persze ha meg akarod közelíteni az Edge tremoló jóságát, akkor a GE1996T az egyetlen, amit megkapsz akár a boltból is ehhez.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #63790 üzenetére
Azt mondjuk nem értem hogy ha veszek egy origi floyd rose-t még utána álljak neki sárgaréz tőkét venni, meg csavarmentes karral tuningolgatni, miközben a Gotoh 1996-ban gyárilag ilyen, és kevesebb mint feleannyiba kerül. Ott ez belefér?
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #63788 üzenetére
Semmivel, az Edge bekerül olcsóbb gitárokba, Már egy RG550-es fullos ilyen szempontból, origi Floyd Rose meg millió feletti gitárokban található csak.
-
X2N
őstag
válasz
Blindmouse_ #63643 üzenetére
Ennyi
GSFanatics apró tele van jobbnál jobb kombókkal.
-
FockeWulf
tag
válasz
Blindmouse_ #63573 üzenetére
Engedd el a témát, néha a legjobb megoldás
-
válasz
Blindmouse_ #63573 üzenetére
Ez is csak bizonyos hangnemekben szól jól (jobban), másokban hamisabban szól, mint a 12TET.
-
marcusa
addikt
válasz
Blindmouse_ #63373 üzenetére
Sokkal szebb lett volna, de sajnos nem találtam olyan ismerőst aki meg tudta volna csinálni, nekem is csak nehézfém hegesztéshez van gépem. Van egy gumis ismerősöm, aki szokott alufelnit hegeszteni, de ő azt mondta hogy nem vállalja, mert túl vékony az anyag.
cappa72 + consono:
-
válasz
Blindmouse_ #63354 üzenetére
Nem hinném, nincs még elseje, de amúgy 3milliomodik gitárt ünneplik.
-
consono
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #63346 üzenetére
Nagyon jól szól így!
-
m3tr0
őstag
válasz
Blindmouse_ #63346 üzenetére
Nagyon jó!
Bárcsak tudnék így gitárolni... -
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #63343 üzenetére
megvennéd ha lehetne kapni
-
dl650
tag
válasz
Blindmouse_ #63330 üzenetére
Jól nyomod!
-
Moleman
addikt
válasz
Blindmouse_ #63341 üzenetére
Az csak a beetetős ár, ha belépsz, akkor kb 4200 ft-ra ugrik.
De annyiért is tuti megéri kengyellel-szütyővel.Nekem amúgy ilyen König van, ebbe vokáloztam 8-10 éve, nagyon elégedett voltam vele.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Blindmouse_ #63337 üzenetére
én pár hete vettem egy ilyen beta58A kopit (akkor épp 3ezerért ment), a próbateremben van eredeti shure beta58A és a hangjukban hangyafasznyi különbség van. Amiben érezhetően gyengébb, az a fogdosási zaj, de állványra rakva ez lényegtelen.
-
consono
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #63333 üzenetére
Nekem az eredeti jobban tetszett
-
Smiley
addikt
válasz
Blindmouse_ #63335 üzenetére
Nagyon kene
-
Smiley
addikt
válasz
Nekem rohadtul tetszik... Megérné rögzíteni rendesen a hangsávot is. Így is nagyon dögösen szól.
-
FockeWulf
tag
válasz
Azért szarnak nem mondanám, szerintem tök jó!
Jó, nyilván ha megnézel a yutubon egy profi covert egy profi gitárostól és ahhoz hasonlítod magad akkor lehet nem vagy elégedett, de itt a fórumos kategótiába szerintem igenis jó ez! Egyedül nekem a sok üveghang az alaptémába ami az én fülemnek nem tetszik, de az meg már csak ízlés kérdése. De összeségében ez egy király produkció
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63311 üzenetére
Gangya himnusz.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63309 üzenetére
"csavargatod"
Nem mindenki szereti ám csavargatni. Vannak egyszerű emberek is.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Blindmouse_ #63252 üzenetére
LOL, nézelődtem kicsit, na ez a csávó próbál nepperkedni az ezüst SLX-el, amit veszprémben árultak 175-ért, majd a hirdetés eltűnése után, 2 héttel felbukkant dunaharasztin 220-ért
mostmár "csak" 185k..
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63250 üzenetére
Szerintem a szettért adott 80-at, persze az is sok, de reális lenne, ha valódi lenne. Sajnos olyan jól hamisítják, hogy szerintem a vevőinek a nagy része a mai napig nem jött rá, hogy átverték. Azért a csávó gondosan eltünteti a régebbi hirdetéseit, az sincs már meg, amit abban a fb-posztban linkeltem, pedig a Reverben meg lehet nézni az eladott cuccok hirdetéseit általában.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63246 üzenetére
SL2Q, az sokkal jobb minőségű. Az X sorozatban a FR Special elég gyengusz, meg a Seymour Duncan szett is simán lehet hamisítvány benne. Van egy Bús Marcell nevű emberke, aki mostanában Vidám István néven van fenn a gsfanaticon és Marcell Metalheads néven a Reverben. Na ő megszórta a piacot AliExpresses Seymour Duncan hamisítványokkal korábban, gitárokból is kiszedte a gyári márkás pickupokat, és gagyi SD-t rakott bele, úgy árulta. Mostanában már nem csinálja, de egy FB csoportban írt egy kárvallottja, ő 80 ezerért vett tőle gagyit, rakott is fel képeket róla. Ha megtalálom, beteszem, de már rég volt.
Szerk.: meg is találtam, itt van, de nem tudom, hogy mennyire nyilvános bejegyzés.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Blindmouse_ #63246 üzenetére
Vegyél inkább egy rendes gitárt!
Az igazi az SL2Q lenne SD-vel. SD ide vagy oda, én az SL2-t választanám. Az mégis csak a Pro széria, nem az X.
A hangszedők közti különbség meg úgyis elveszik a mixben.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63240 üzenetére
satunál szakad
Nem túl éles ott valami. Reszelni esetleg.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63242 üzenetére
Akkor passz.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63240 üzenetére
Hányas húr ? A 9-est jobban lehet tépni. Nem annyira feszes talán.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63238 üzenetére
Régi hurok voltak ? Bár ez nem jelent semmit. Új is eltud szakadni.
-
Tibizzz
junior tag
válasz
Blindmouse_ #63236 üzenetére
Biztos foggal játszottál mint Hendrix .
-
egyedülülő
őstag
válasz
Blindmouse_ #63231 üzenetére
Már nézem is. Köszi
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Blindmouse_ #63227 üzenetére
A megfelelő ideig.
-
Goose-T
veterán
válasz
Blindmouse_ #63001 üzenetére
Na itt egy neked való Soloist, még az ára is rendben van.
Ajánlottam neki nagyvonalúan 500 eurót, de visszautasította, biztos nincs képe ilyen sok pénzt elfogadni érte.
Viccet félretéve, azóta már biztos átírta, az ajánlat mellé odaírtam, hogy elírta az árat, figyeljen oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest