- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
KerryVTR #46768 üzenetére
A legelején nem lennék ennyire szigorú, bár én nem metállal kezdtem, hanem földvárfeléféluton meg közelihelyeken, az kicsit könnyebb volt.
Az első napokban jött hozzám valaki, aki tudott gitározni, megtanította a kromatikus skálát, azóta is tudom, de sose gyakoroltam a 20 év alatt.
Persze 10+ évvel később, mikor már láttam hasznát, pentaton meg blues skálákat már gyakoroltam, akár a TV előtt ülve is.Mikor nemrég elkezdtem dobolni, először próbáltam professzionálisan hozzáállni, hogy akkor milyen kötelező gyakorlatok vannak, mit kéne készségszinten fejleszteni. Aztán 2 perc után meguntam és visszamentem Billie Jeant játszani.
Azóta sem gyakoroltam rudimenteket, de így is rohamosan fejlődtem, egyre több minden jött magától, ahogy egyre több mindent tudtam eljátszani. Technikailag biztos van sok hibám, majd utólag kijavítom, de legalább addig is jól érzem magam.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
KerryVTR #46684 üzenetére
Úgy látom nem ma kezded az ipart!
Amúgy ez is tök jól néz ki. Kicsit progresszív a színe, de vagány.
A pickupok amúgy mennyire váltak be neked ezen? Olvasgattam, és többen írták, hogy cserélték.
Meg amivel gondjuk volt, az a nut, a magyar zsargonban gondolom nem diónak fordították, azt okolják, hogy vagy nem lehet rendesen behangolni ezt a modellt, vagy nem tartja jól a hangolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest