- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
fer
őstag
A hibás szektort amúgy sem használja, egyépként most próbálom kijavítani egy progival, meglátom mi lesz az eredménye! nagy winyó nek amúgy sem kell, nincs rá szükségem!
van egy 4gigásom amin 21 hibás szektort talált, és még mindíg megy semmilyen rendelleneséget nem lehet tapasztalni rajta!
Azt a működési időt szerintem hibássan állapítja meg a progi, alig 1 évvel idősebb mint a másik! annyit biztosan nem ment!
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Én tudom hogy miről van szó. Arról van szó hogy a Giga mérnökei, akik tudásban magasan felette állnak itt bármelyik embernek, az új biosukban pontosabb cpu hőmérséklet kijelzést garantálnak. Ez abban nyilvánul meg mint érdekesség, hogy a kupak hőmérséklete magasabb mint a magoké. Én nem gondolom magamat okosabbnak mint egy Giga mérnök, korábban felvázoltam mi az indoka hogy egyetértek velük, ha te mást gondolsz, akkor ennyi volt.
-
Bagira01
veterán
Kapott a chipset egy sempron gyári hűtőventit ami ráfújja a levegőt(oda van állítva a vga tetejére)Így még a 9x400-al is elindul a windows csak újraindul mert sztem kevés a fesz neki(1,57V körülire állítottam a biosban)Most 4x800-on a proci everest szerint 1,3V-t kap.
Honnan lehet orthos-t letölteni -
pohár
félisten
Hát figyi sztem a táppal semmi baj nincs (3 hónapos Thermaltake táp
), a kábellel sincs baj sztem mert másikkal is próbáltam és azzal sem ment mindig
Csinál ez oat is hogy rátettem a winyót a kábel legfelső csatijára, és ott nem is látta a BIOS a winyot (ez akkor volt még mikor jó volt a gép, és majd ezután 2-3 nappal kezdett el baszakodni), akkor visszatettem a középső csatira, ott felismerte (és mind a két kábelemnél ezt csinálta), szal egy winyon kívül semmit sem tok rádugni a gépre, mert nem ismeri fel a gép ha a felső csatira teszem azt...
Már a fasz kivan... -
ecsje
csendes tag
köszi, megnéztem. de nekem úgy tűnik ez csak megállapítja támogatott-e vagy se.
rosszul látom?
meg mintha a bios-ban állítana vmit?
merek-e garis (pár napos) bios-t piszkálni?
a gond pont abból adódik, hogy ezen a chanelen nincs lba lehetőség.
ehelyett úgy tűnik kellene egy sata to ide átalakító. akkor a sata portra tehetném az ide hdd-t.
az 1-ső sata port támogatja lba-t..
hm??? -
craine12
tag
Először is köszönöm.
- gyári F3-mal csinálta, azóta F5-re flasheltem, lehet ez meg is oldotta. Sok időm nem volt vele foglalkozni, ráadásul csak hétvégén vagyok otthon. Mivel ment 4-4-4-12-vel, szerintem annyin indulni is fog, már ha nem tér vissza friss bekapcs/reboot utáni bénázása
- így nem sok értelmét látom az EIST-nek a C1E-hez képest... mindkettő visszaveszi a feszt, és a szorzót, terhelésre meg azonnal emelnekAzért maradnak bekapcsolva, hátha spórol valamit áramban/hőben
- WinRAR sincs a Top5-ben nálam, lehet belövöm a garantált 4-5-415-re, aztán nem nyúlok hozzá.
- jó, ezentúl úgy nézem, bár így időben a duplája lesz
Szinte már csak az ES-re nem kaptam választ -
ati2
őstag
Kipróbáltam ezt a minimális energiazdálkodás dolgot:
Idle Minimális = Idle Otthoni - 2 watt.
Valószínűleg valami olyasmi lehet, hogy nagyobb proci kihasználtságnál emeli csak meg az órajelet / feszt, mint az otthoni. Esetleg tartósabb terhelésre
De ezt kimérni elég nehéz lenne, mert nem tudom x%-osan terhelni a procit (csak 0, 50, vagy 100%-ot tudok csinálni)
-
-
SJA
csendes tag
Jól szűrtem le az info áradatból?
- Geil Ultrával mellényúltam
- Nem kell elkapkodni a bios frissítést, az uj többet árthat
- Egy mem modullal azonnal mem fesz emelés biosban, csak utána rakni párba
- Ha alapon minden szép és jó, komplett rendszer fenn - csak utána tuning?
Viszont arra nem igazán találtam választ hogy a 350W-os Chieftec táp elég lesz-e a (#460) konfignak
[Szerkesztve] -
sakal83
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest