- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
#64791808 #3151 üzenetére
Ezt én is kérdezhetném, ki a fene vagy te? Mint mondottam nem szeretem ha kekeckednek velem, erre te is kezded? Vettem egy ilyen lapot, azért nézek néha-néha ide, de nem hiszem hogy ehhez bármi közöd lenne
A két általad idézettet elhiszem hogy csodálod, egyelőre nekem nincs miért, főleg hogy a velük való kommunikációból leszűrtem magamnak a szükséges tapasztalatokat.
Fehívnám szives figyelmed hogy ne offolj, ne gerjeszd tovább azt a kekeckedést amit a két illető velem szemben elkezdett, hiszen ezáltal te magad generálod fölöslegesen a problémát. DS3-al kapcsolatban viszont szívesen értekezem veled ha felmerül valami amit nem tudsz, vagy nem értessz, vagy amit én nem tudok és nem értek. -
Vakegérke
félisten
válasz
#64791808 #1160 üzenetére
Ez igen, köszönöm szépen a részletes leírást.
Őszintén szólva erre nem gondoltam, de ezután így járok el. Egy winyó, egy optikai meghajtó a telepítésnél. Gorneck23 tanácsát is megfogadom, osztom a nagy winyót. Ha ezek után is gond lesz, akkor jön a kisbalta.
Valamit még gyorsan.
Valaki panaszkodott a gyári sárga SATA kábelre. Kicseréltem pirosra őket. Nagy baj már nem lehet. -
Vakegérke
félisten
válasz
#64791808 #1114 üzenetére
Távol álljon tőlem bárki cseszegetése, és az irónikus hangvétel sem kenyerem, legalábbis ebben a fórumban nem élek vele. Bocsánatot kérek, ha ilyesmit éreztetek volna ki írásaimból.
Rendben, csak röviden.
Téves a boot kifejezés, elnézést. A lényeg az, hogy mindegyik meghajtó kap egy-egy betűjelet, amellyel a rendszer azonosítja. A winyók általában C, D és E, az írók F és G. BIOS-t nem babráltam, az OP-rendszer általában XP, ahogy most is. Előzőleg próbaként a Win2K volt fent. Mindegyik winyó partíciója teljes méret, NTFS-re formattált.
Nos, a meghajtók betűjelei változtak meg. Akár vírus is lehet a dologban, bár a ZoneAlarm Suite védi a gépemet.
Ha még ez is hosszú, akkor elnézést kérek, rövidebben nem tudtam leírni. -
Gorneck
legenda
-
-
bim
veterán
válasz
#64791808 #577 üzenetére
ez azonnal jelentkezik ha tuningolsz.
visznyitani csak pl. az asushoz vgy az abit qadGT-hez tudsz.
itt folyamatosan emelkedik végig,de pl. az asusnál 400-on visszaesik.de addig viszont magasabb mint pl. a gigáé.
viszont valahol 460 körül összeérnek és utána egy hajszállal talán gyorsabb is a giga.
konkrét számmal is alá tudnám támasztani ha végre méltoztatna egy 6300--as tulaj égetni egy eerestet 7x400 4-4-4-12 1/1 ben. -
ati2
őstag
-
válasz
#64791808 #80 üzenetére
Azért ez nem egészen így van.
Nemtudom, hogy volt-e már 975-ös lapod core2 alá, de ha nem akkor ameddig nem próbáltad ne jelents ki ilyet. Nekem érezhetően gyorsabb a 975-ös lap 965 után nem a winrar, everest tesztekre értem hanem a mindennapi használatra még játékoknál is.
-
Gorneck
legenda
1. Instabil. Erre most mit mondjak?
2. 480-ig nekem csak procinak kellett feszt (1.35V) adnom és a ramnak (2.0V). 490-ig simán bírta a gyári chipset bordával...szal kétlem, hogy ne bírná...hónapokig ment a gépem 3giga felett...de ennyire félsz akkor simán rá lehet rakni a bordára egy 4 centis ventit...[link] 420 max a a borda nem bírja és nem a lap...
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest