- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
craine12
tag
Csak halkan jegyezném meg, hogy a Socket-7 az még a P1-es időkből van, amiről te beszélsz (775-ös procik), az a Socket-T foglalatba illik. Másrészt a P1-es processzorokban nem volt L2 cache - szemben a 775-ösökkel -, hanem az alaplapra volt ''integrálva'', ezért ugye a processzor csak az FSB-n keresztül tudta elérni. Mivel most a processzorban magában van, szerintem nincs szükség az eléréséhez a NB közreműködésére.
-
craine12
tag
válasz
Siriusb #3742 üzenetére
Mivel fögalmam sem volt, mi az a Flex mód, gyorsan rákerestem, és hát érdekes dolgokat tudtam meg közben a dual channelről is. [link] Ez alapján ha Ch A-ban és B-ben is 512+1024 van, akkor dual, ha Ch A-ban 2x 512, Ch B-ben pedig 2x 1G, akkor pedig flex. De miért tennéd úgy, ha egyszer el lehet dual módú működésre is rendezni őket?
-
craine12
tag
Johnny Cage: igen, az van, és van is PV kompatibilis lejátszóm, és driverem, de a VLC (pláne nekem valami ezer éves portable változat van fent) nem hinném, hogy az lenne. Minden esetre örültem neki, hogy van kézzel fogható haszna az EIST-nek. Mondjuk az még jobb lenne, hogy mondjuk ''1600MHz-es kihasználtságig'' maradna 6x300-on, és csak felette kapcsolna fel, de félő, ez nem így van
tlac: OK, megnézem, de szerintem rendben lesz a dolog, az csak valami pillanatnyi bizonytalanság volt. A RAM-okat nézegetve 400-ra már CL3-at ír, nem is értem, 378-ra hogyan állít neki a lap Auto-n 2.5-öt. Lehet, az volt a hunyó. Mondjuk 26 óránként egy bit tévesztésnek sem örülnék, de azért szerintem az időzítés visszavételével ez is helyre fog állni.
Azt tudni, mekkora a ''szükség van rá'' értéke? Ha nem is általánosságban, hanem konkrétan mondjuk nálad? Órajelben, kihasználtságban, bármiben? -
craine12
tag
Köszi, már azt hittem, szőnyeg alá lettem söpörve
Szóval 26+ óra után, és 49 kör után leállítottam, az állás maradt az addigi, azaz 750 mega körül összesen egyszer hibázott a 7-8-dik körben. Azóta semmi. Mivel a GeIL-ek az enyémek voltak, azoknak tudom az időzítéseit, a többinek nem, úgyhogy asszem az lesz, hogy - rád is hallgatva - Auto-ról visszaveszem 3-4-4-8-ra, meg 0.05V-ot emelek a feszen, és bízom abban, hogy ez csak valami pillanatnyi megingás volt. Amúgy jobb szeretem az egészet tesztelni, mert most pont az volt a kérdés, hogy mennek-e dualban, PAT-tal 4-en együtt. Gondolom úgysem a RAM-ok fogják visszafogni a kis Celeront, úgyhogy az időzítések további lazítása nem lesz nagy érvágás. Köszi mégegyszer.
Visszatérve az EIST-es fejtegetésekhez, tegnap nézegettem egy 720-as HD mov-ot, VLC-vel. Ahogy sikerült kivennem, nem kapcsolt fel 6-ról 9-es szorzóra a filmnézés közben. Ezt onnan tudom, hogy az új Everest (1033 BETA) a stressz résznél már nem csak hőmérsékletet, hanem feszültséget, és ventifordulatszámot is mér/monitoroz, és direkt ránagyítottam a procifeszre, de stabilan 1.18V-on maradt, és az órajel sem ugrott meg. Ezek szerint mégsem pakolja fel egyből, amint van terhelés? Csak a tűréshatár alacsonyabb, mint a notiknál, mert annyit azért nem vár ki, mint azok. Akinek van lehetősége, nézzen már utána ennek, nála hogy van! Köszi. -
craine12
tag
Én meg tudom, hogy nem itt a helye a kérdésemnek, de mivel DS3P lapom van, nagyon segítőkészek vagytok, meg most amúgy is nagyon megy ez a RAM tuning projekt, szeretnék egy kis segítséget kérni.
[link]
Haverom gépe, benne a RAM-ok: CH1: Geil Value DDR400 Dual kit (2.5-3-3-6), CH2: egy PQI és egy Elixir DDR400-as mem, mind a négy 512-es. Időzítés Auto-n, DDR378-on, fesz szintén alapon. Ahogy a képen is látszik, hibázott egyet memteszt során. Azóta nem rontott, most a 20-dik körét rója. Szerintem nem a RAM lesz a hibás (700-800 mega között rontott, az pedig az Elixir lesz, a 2-es slotból), hanem valami beállítás, különben folyamatosan rossz lenne azon a ponton. Mit tegyek: fesz emelés (scak Geil-eken van borda), időzítés lazítás stb.?
Válaszokat előre is köszi. -
craine12
tag
válasz
Johnny Cage #3076 üzenetére
Köszi, azt olvastam én is, ennek ellenére úgy tűnik, működik. Mondjuk mivel nem tiszta, hogy mit csinál pontosan a C1E, és mit az EIST, én csak azt látom, hogy esik a fesz, és a szorzó, és lehet, hogy ez csak a C1E műve. Lényeg a lényeg, nekem profiltól függetlenül is változik.
-
craine12
tag
válasz
Johnny Cage #3074 üzenetére
Nekem sem a noti (Pentium M), sem pedig az asztali (E4300) nem minimális energiagazdálkodási módban van, mégis visszaveszi az órajelet és a feszültséget. BIOS és Everest szerint is megy a C1E és az EIST is. Akkor most mégsincs szükség a sémára, vagy mi van?
-
craine12
tag
válasz
Johnny Cage #3071 üzenetére
[link]
Mondjuk ez a notimról van, de gondolom a beállítás ugyanaz. -
craine12
tag
THX. Bocs, ha félreérthető volt, de a 4-4-4-12 az az, amin járattam, valójában 4-5-4-15-ösök, így a tábla szerint Elpida vagy ProMOS chipekkel lehet szerelve. Különösebben egyik sem mond nekem semmit, de ha hozza azt, ami rá van írva (esetleg felette), és nem olvasztja szét nagy igyekezetében a környezetét, akkor nekem megfelel
Már várom a hétvégét, akkor kísérletezgetek vele egy kicsit. -
craine12
tag
Nekem 2 gigás Platinum (rev. 1) kit van, ami 4-5-4-15-ös gyári időzítésekkel bír. Tapasztalat viszont nuku, 1 hete van meg a gép, és csak hétvégén vagyok otthon. Ha megmondod, mire vagy kiváncsi, megpróbálom neked megnézni. Már ha ráér addig. Azért túl nagy elvárásaid ne legyenek velem szemben, annyira nem vágom a dolgokat, de ha tudok, segítek.
-
craine12
tag
Keltem itt a pánikot, pedig lehet teljesen jól működik a dolog. Nagyjából az összerakáson kívül egy órát használtam a gépet, a többi idő alatt orthos futott. Szóval ha hazaérek, akkor tolok neki valami intenzív, valós alkalmazást, és figyelem, bírja-e. A tanulság annyi, hogy RAM-nál nagyon nem érdemes az időzítésekkel szenvedni, inkább megnézem, megy-e magasabb órajelen, mint 800, azonos időzítések (5-5-5-15) mellett. Abból értelmezésem szerint többet profitálok. Többi feszt meg nem bántom, amíg valami gond nem jön elő, mert perpillanat úgy tűnik, 2700-on alapfeszen stabil.
Amúgy nincs olyan lap, ami dinamikusan állítaná a mért érték alapján a feszt, így a terhelés hatására bekövetkező feszültségeseé kompenzálható lenne. Ha nincs, lehet le kéne védetnem az ötletet -
craine12
tag
Én is arrafele hajlok, hogy nem ES, csak nem tudtam, hogy biztosan bug-e. Elnézve Johnny Cage képét, az a 6300-as is L2 stepping, meg az enyém is. Esetleg ehhez lehet köze. Valószínűleg Pancsermeste is az enyémhez hasonló 4300-sal találkozhatott. Gondolom majd valamelyik későbbi Everestben javítják. Mondjuk a CPU infónál zárójelben írja ki, ez jelentheti spórolást is a felirattal, tehát ES-nél és nem ES-nél is ezt írja ki, de én is a túlhajtás fülnél néztem, ott meg egyértelműen az van, hogy ES: igen. Persze ettől még fenntartom, hogy bug.
bim: igaziból azért nem gondolnám, hogy a mem lenne a gond, mert amikor 9x334MHz-en ment a gép, akkor hibázott az orthos. Ekkor a mem 2.11V-on 833-on 5-6-6-18 (Auto) időzítéssel ment, annyit azért illene bírnia. bár garantált a 2.2V is, nagyon nem adnék neki, mert már így is elég meleg. -
craine12
tag
Először is köszönöm.
- gyári F3-mal csinálta, azóta F5-re flasheltem, lehet ez meg is oldotta. Sok időm nem volt vele foglalkozni, ráadásul csak hétvégén vagyok otthon. Mivel ment 4-4-4-12-vel, szerintem annyin indulni is fog, már ha nem tér vissza friss bekapcs/reboot utáni bénázása
- így nem sok értelmét látom az EIST-nek a C1E-hez képest... mindkettő visszaveszi a feszt, és a szorzót, terhelésre meg azonnal emelnekAzért maradnak bekapcsolva, hátha spórol valamit áramban/hőben
- WinRAR sincs a Top5-ben nálam, lehet belövöm a garantált 4-5-415-re, aztán nem nyúlok hozzá.
- jó, ezentúl úgy nézem, bár így időben a duplája lesz
Szinte már csak az ES-re nem kaptam választ -
craine12
tag
válasz
Gorneck #2981 üzenetére
Mivel itt én vagyok, aki kér, leírom harmadszorra is
E4300 9x300-on, RAM 2.66:1-gyel 800-on. C1E és EIST on. Minden normálon, kivéve: RAM +0.275 (@2.11), PCI-E 100 MHz, SPD Auto (@5-5-5-15)
Plusz infó: 4-5-4-15 a gyári beállítás 800-on, 1 napig orthos blend 9-es prioritással 4-4-4-12-n stabilnak mutatta, viszont lekapcs után nem indult a gép; azóta F3 helyett F5-ös BIOS, és visszatettem az 5-5-5-15-ös auto értékekre. 333-as FSB-vel 18 percet bírt, aztán hiba, feszt nem akarok procinak emelni, +0.2V MSH-nak és FSB-nek nem oldotta meg a gép-el-nem-indulást. Most nem tudom, mi volt a megoldás, a RAM-ok időzítésének visszavétele, vagy a BIOS frissítés, vagy a kettő együtt.
A kérdés tehát még mindig: érdemes-e az időzítéseket a gyárin túl is hajszolni (nem Everesttel játszom, szóval csak azért, hogy 10-zel többet mérjen, nem kinlódok vele), valamint az ES kérdés is nyitott. Ja, és még valami. AZ EIST kapásból megemeli terhelés esetén a sebességet, vagy vár, míg a terhelés függvényében indokolttá válik a dolog? Mert azt már kisilabozáltam a HSZ-okból, hogy min és max között váltogat csak, ellentétben a noti procikkal.
Egyelőre ennyi. Ha valami még mindig hiányzik, akkor majd megírom. Köszi. -
craine12
tag
Kezeli az, csak S3 Trio 3D-t kell alápakolni, és akkor csak 32 megát buksz a 4 gigából
Szóval a lényeg, hogy 32 biten csak 4G-t lehet megcímezni, ebben benne van a videókártya memóriája, és a RAM is. Az egyik növelése a másik rovására megy. Ha van mondjuk egy 8800 Ultrád, meg 4G RAM-od, akkor 64 bites oprendszert kell, hogy használj a maximális memória mennyiség eléréséhez. -
craine12
tag
Gorneck és többiek, légyszi majd vessetek pár pillantást ezekre a képekre, egyrészt eddig jutottam hétvégén, alapfeszen, egyedül RAM volt húzva (3G-n már hibázott 18 perc múlva, gondolom fesz emeléssel lehetne segíteni, de azt most kihagynám). Majd a mem időzítésekkel játszom még, nem tudom, mennyit tesz a dologhoz a 4-4-4-12, mert már egy napig teszteltem 2700-on, 800-as mem 4-4-4-12-n, F3-as BIOS-szal, de akkor lekapcs után nem indult, és az MCH fesz emelése sem segített. Most igaziból OK, de ''csak'' 5-5-5-15-ön. A másik pedig az Engineering Sample dolog lenne, ami érdekelne. Most vagy rosszul írja ki az Everest, vagy belehúztam a tutiba. Ez egyáltalán előnnyel, vagy hátránnyal jár? Igaziból a stepping alapján sem tudom, ez már sokadik széria-e, vagy valami korai példány, ami raktáron maradt?
Válaszokat előre is köszönöm. -
craine12
tag
válasz
Gorneck #2798 üzenetére
1. Ok, akkor 8-9 óra alvás, meg 2 óra fűnyírás elég lesz neki.
2. Egyelőre nincs ilyen gondom, de elteszem IQ-ba, ha szükség lenne rá.
3. Most 2700-on gondolom pár fokkal alacsonyabb lesz, úh akkor emiatt nem aggódom.
4. Én is csak a teszt erejéig, mert azért elég sokat megy a gép desktop-ban, akkor talán spórolhat valamit. Ezek után kénytelen leszek elhinni, hogy ugyanolyan gyors
5. Csak annak adok, +0.375-tel Everest szerint 2.11-en megy.
Akkor éjjel tolom az orthost, aztán reggel jelentkezem, mi van. Nekem egyelőre ennyi, nem a proci végét keresem. Még.
Köszi az eddigieket. -
craine12
tag
Gorneck23: Lehet megúszod a #2411 kapcsán ígért segítségnyújtást
Kezdem a másodikkal: a tapasztalatom alapján a Vista máshogyan kezeli a dinamikus lemezeket, mert feldobva egy XP-t az új gépre, simán tudtam importálni a fizikai lemezeket, és kapásból összerakta a rajtuk levő logikai meghajtókat. Szóval ha valaki ilyent használ, és át akar térni Vista-ra, akkor jól teszi, ha leüríti őket, és Vista alatt újraparticionálja.
Az elsőhöz annyit, hogy feltettem a legfrissebb F5-ös BIOS-t, feltoltam MCH-t, FSB-t, CPU-t és memóriát pár tizeddel, meg ha már lúd, legyen kövér alapon 300 helyett 334-re az FSB-t, szorzót 2-re tettem (tehát RAM-ok 667-en), és simán elindultam. Kezdődött egy kis játék a leállítás, elindul-e? problémám miatt, és mikor elindult, elkezdtem visszavenni a feszeket. Sorban elfogyasztottam az MSH-t, az FSB-t, végül a CPU-t, egyedül a mem maradt +0.275-ön, mert azt írták, annak 2.1 az üzemi feszültsége. Lehet, menne kevesebben is, de ezt írták, így erre állítottam. Most proci alapfeszen megy 3GHz-en, és futtatom az orthost sFFT@9-en, 15 perc és még ződ.
Kérdések tömkelege következik:
- mennyi ideig érdemes futtatni (éjszakára tervezem így hagyni), és ha gáz lenne, pirosra vált a GO felirat háttere (kis lámázás belefér)?
- jól rémlik, hogy valakinek itt a fórumban volt olyan gondja, hogy pár óra állás után nem indult csak neki, amúgy minden OK volt? Vagy ha most x óráig stabil, és lekapcsolom, akkor tuti el is fog indulni, ha most elindult bekapcs után?
- 57/57 és 66 a két mag és a tok (?), ezek normálisak egy asztal alá bezsúfolt, oldal nélküli Ninja-s házban?
- most BIOS-ban kikapcsoltam az EIST és C1E funkciókat, hogy le tudjam mérni Everesttel a mem sebességeket. Fura, de úgy tűnik, mintha bekapcsolt állapotban (ekkor 2GHz-en megy a proc) lassabban működne minden, mint mikor simán alapórajelen megy. Ilyen lehetséges, vagy valamit benéztem?
Válaszokat előre is köszi.
UI: 18 perc után hibázott, gondolom alapfeszen nem bír ennyit, de emelni meg nem akarok, úgyhogy megyek vissza 300-as FSB-re. Úgy már amúgy is lehúzott 24 órát orthost futtatva, igaz F3-as BIOS-szal. -
craine12
tag
válasz
horvathkrisz #2650 üzenetére
Grillezéshez feltétlenül, de jó lesz az 1.9-nek is
-
craine12
tag
Nekem is dettó ugyanez a gondom (#2411), csak én hétvégén vagyok gépközelben, úgyhogy már várom, hogy hazaérjek, és Gorneck beígért segítsége
alapján megoldjam a problémát. Sajna nekem a +0.2V az MCH-nak és FSB-nek sem hozott javulást. Úgyhpgy én is váom, mi lesz a megoldás.
-
craine12
tag
Nem is az általad leirtakat akartam kétségbe vonni, csak ahogy tlac is írja, ha találnánk olyan terhelést, amihez elég lenne mondjuk a 7-es szorzó, akkor nem kéne 9-est kapcsolni. Pedig az lenne a lényeg, hogy mindig pont annyit használjon fel, amennyi még épp elég.
Nyilván, akku esetén minden csepp áram számít. -
craine12
tag
válasz
Gorneck #2454 üzenetére
#2437-ben vannak a feszek, sajna én hétközben nem vagyok otthon, úh csak telefonon keresztül tudtam instruálni, de a fenti feszekkel is ugyanazt csinálja, mint normálon (állítólag).
Nekem is csak egy része van RAID-ben a vinyóknak, azon vannak a játékok, azok megérzik a sebességnövekedést, kb. 60-ról 95-100 megára ugrott meg az olvasás. Mindent viszont nem akartam rátenni, ha buknám az egyik HDD-t, legalább fele maradjon meg ;) Igaziból a kérdés az lett volna, hogy esetleg a Vista kezelheti-e máshogyan a sw-es RAID-et, mint az XP. -
craine12
tag
válasz
Blizzard.9 #2442 üzenetére
Szerintem érdemes volt, mert kb. 3e forintért kaptam IEEE1394-t, Crossfire-t (lehet, hogy csak 16+4-es, de a semminél jobb; az SLI-s lapokban is sok csak 8+8-as, és azok is vígan elfutkosnak), ICH8R-et, viszont egy PCI-jal kevesebbet. Akinek egyikre sincs szüksége, annak felesleges kidobni akár 3e-t is, akinek meg kell, annak pont jó. Legalább adott a választás lehetősége.
-
craine12
tag
válasz
Yushchenko #2441 üzenetére
Ezért is vettem a DS3P-t, nem pedig a DS4-et
-
craine12
tag
válasz
robekri #2414 üzenetére
Na, nem bírtam péntekig várni. Hazatelefnáltam egy távtuning erejéig. Próbáltuk +0.1 és +0.2V-os MCH és FSB feszemeléssel, de semmi, kikapcs bekapcs, amíg ki nem húzták a dugót. Proci alapfeszen, RAM +0.275-ön. Következő ötlete valakinek?
UI: amit eddig nem írtam: lap rev.2, és C2 stepping, ha számít valamit is.
Problémám #2411-ben. -
craine12
tag
válasz
robekri #2414 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom, sajna hétvégéig távol vagyok a géptől. Tuti amúgy, hogy valami fesz lesz a hunyó? Mindkét híd elég meleg, félve tolnám rá nekik a kakaót venti nélkül. Asszem fel kell tegyem az oldallapot, mert azon pont ott van egy 92-es venti hely, ami a hidakra fújná a levegőt.
Persze várom a további tippeket, mi hasznosat tudok még kipróbálni
szerk: heje sírás
[Szerkesztve] -
craine12
tag
Előre is bocs, hogy hosszú lesz, de több problémába is belefutottam.
Az első, hogy most hétvégén raktam össze az új gépet, végleges videókártya híján csak gyorsan össze akartam dobni, hogy minden megy-e. A konfig a következő: P965-DS3P (F3-as BIOS), E4300, Scythe Ninja, 2x 1GB OCZ Platinum DDR2-800 (4-5-4-15), Chieftec 460W-os táp, és egyelőre egy X300SE. Hogy ne kelljen sokat vesződni a telepítéssel, bedobtam egy 20-as vinyót, és tettem rá egy Vistát, az 30 napig úgyis elvan, addigra meglesz a videókártya is. Utána visszatenném az XP-t, és akkor belőnék mindent rendesen. Szóval bebootol a Windows, minden megy is kapásból rendesen, mondom nézzünk egy kis tuningot. Szigorúan alapfeszes tuningról van szó, mert azt olvastam itt a fórumon, hogy a C1E és az EIST csak addig működik. Kapásból 300-as FSB-t próbáltam, RAM időzítéseket 2.66-os szorzó mellett (tehát azok így 800-on mennek) 4-4-4-12-re vettem, Vista betölt, Orthos 9-es prioritással egy napon keresztül hiba nélkül futott. Mivel nekem ez elégnek bizonyult (egyelőre, úgysem a határait feszegetném a gépnek), gondoltam lekapcs, többi vinyót visszadug, és örül. Következő bekapcsnál se kép, se hang, ventik, vinyók felpörögnek és kikapcsol a gép, majd kezdi elölről. Na mondom remek. Táp kihúz, insert nyom, bekapcs, semmi. CMOS clear. Bekapcs, gép indul, be a BIOS-ba, visszatöltöm az alap mentést (csináltam ilyent is, meg tuningost is, mem feszt megemeltem mindkettőben 0.275-tel, így Everest 2.1-et mér), minden frankón indul. Lekapcs, vissza kapcs, még mindig OK. Na, akkor tuning mentés visszatölt, elindul, minden megy is, lekapcs, nem indul, ugyanaz, mint fentebb. Tehát tuningolt állapotban lekapcsolás után nem indul el (ez tehát az első kérdés, biztos már vagy 20-szor megválaszoltátok, de valahogy nem volt idegzetem kiszűrni a sok ezer hozzászólás közül, bocs).
A második az utólag rádugott SATA-s vinyók. Két 160-as Hitachim van, mindkettő dinamikus lemezként 100-50 arányban partícionálva, és a két 50-es rész csíkozott kötetként (XP szoftveres RAID0-jával) összevonva. Eddig remekül is ment minden, többszöri XP reinstall után is felismerte a lemezeket, és simán tudtam használni. Átpakolva az új gépbe a lemezeket, ICH8R-re AHCI, natív IDE módban, illetve a Giga vezérlőn AHCI módban (sima IDE-re téve nem bootol be a Vista) téve is felismerte a lemezeket, de az eszközkezelőben offline-nak jelölte őket. Eddig volt lemez inicializálása gomb, azzal tudtam felismertetni a lemezen lévő köteteket (ezért is volt sw RAID, hogy lapcsere esetén ne legyen gond, másrészt nem akartam 300G-t RAID0-n), most csak alaplemezzé konvertál (ergo látja, hogy dinamikus, mert alapból konvertálás dinamikus lemezzé lenne helyette), amitől persze minden rajta levő cucc odaveszne. 2-es kérdés: valakinek ezzel kapcsolatban ötlete? Mondjuk inkább az elsőt lenne jobb, ha meg tudnátok segíteni oldani.
Előre is köszönöm a segítségeteket, és még egyszer bocs a hosszért, és a sokadszor feltett kérdésért.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest