- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Nem feltétlenül. Ment neki, aztán valami nem tetszett, huzogatta a kábelt ki-be, és egyre rosszabb lett. Ugyan úgy, mint a haveromnál. Addig rakosgatta a dvd-írót, amig be nem döglött a kábel...
Ő is azért gyanakodott az alaplapra (ami tökéletesen működött nálam-9, mert a gépjében 3 dvd-rom is szar volt. De a kábelt egyiknél sem cserélte.... Az övé meg máshol tökéletes volt.
Meg 40-eres kábellel is ki lehetne próbálni, meg persze csökkentett módban.
Ja a memtest dos alapu (vagy valami hasonló) ugyan úgy, mint a windows telepítő, amig használja a telepítő a lemezt, addig nincs UDMA, tehát mintha 40eres lenne a kábel, nem érzékeny a spéci feature-ökre.
[Szerkesztve] -
-
hoffman_
nagyúr
bonyolódunk
má driver sincs?
őszintén szólva már megnem mondom h raktunk-e fel drivert..jaj,dehogynem mielőtt átdugtam nem is voltam biztos h menni fog, mert nem tuttam h fenn van a driver,de mint kiderült felraktuk
h mért van ez az írómmal? nemtudom és nagyon zavarolyan mint ha nem is lenne
pedig nem egy szar cucc tudtommal
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Ha a VGA venti szabályozott, akkor nyilván a hőfok hasonló marad, csak a fordulatszám változik...ha van az nvidiahoz olyan program (és a kártya támogatja), ami osd-n kidobja a főbb vga paramétereket, akkor állandóan láthatod ezeket (osd/tray). Nálam látható is, de mondjuk ez ATI, nvidiánál talán a rivatuner tud ilyen spéci dolgokat... kérdezz nvidiasokat és a kártyád tulajait.
-
mikk2000
őstag
Az sose baj ha valaki töpreng, de szerintem biztosan nem vészes a dolog.
Szerintem gondolkozz el a levegő útján (ahonnan szív meg amerre fúj a vga ventije) nem-e került az útjába (közelebb) egy bővítőkártya mint eddig... Ezenkívül nem-e adtál véletlenül plussz feszt a PCI-E csatinak vagy esetleg a frekijét nem emelted meg 100-ról. Most 100-on van ügye?
Ezenkívül maga a rendszer összességében sokkal jobban fűthet az előző lapodnál, ami megemelheti jelentősen a házban levő hőmérsékletet, főleg ha ezzel a lappal még tuningolsz is. -
ati2
őstag
Hát érdekes a vinyód, mert az enyém 82 napot ment kb 1 év alatt (ott valami a smart-al is lehet
)
Az 1000 nap meg a várható élettartam nálam, ami becsült. Ettől még ugyanúgy beadhatja a kulcsot akár holnap is.
A céges táv-pck-ben 3 év után sorozatban haltak a vinyók (igaz azok nonstop mentek). -
-
Johnny Cage
addikt
Azt egész biztos, hogy hibásan állapítja meg, mert ha kiszámoljuk ez 5 év folyamatos üzemidő, ennyit egy átlagos user is minimum 10 év alatt hajtana ki. Egyébként ha minden igaz a Sentinel csak kiolvassa a S.M.A.R.T adatait (illetve bizonyos adatokat csak megbecsül), úgyhogy valószinűleg a vinyó smart-ja hibázik.
-
conair
tag
Nekem ez a gondolkozós elindulás akkor volt mikor kevés volt a fesz a procinak. Az alaplap utána kikapcsolta a kézi állítású fsb-t így alap órajelen elindult. Adtam egy kis feszt a procinak és ez eltűnt. Újrainduláskor is jelentkezett a probléma, holott alap feszen is nagyon stabil volt minden (játék, tesztek stb...), de újrainduláskor/induláskor gondolkozott majd visszaállt.
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
kis fáziskésés...de csak most volt időm a mai nap folyamán....
lényeg: lapom látod lent....északi híd nekem is kiba forró volt...találtam itthon egy kb. 6-7 éves ős vasat....volt a procihűtőjén egy kb 5cm x 5cm-es venti...4 csavar...bebigyesztetem a gyári giga bordába....adatom nincs,de ha hozzáérek langyos a szerekezetemegy próbát megér
-
Kicsirics77
veterán
tekintve mivel tök egyforma lapunk van így nem értem a probléma forrását mert nekem oda-vissza megy minden s-ata csatlakozó sőtt van 1 s-ata dvd íróm is és teljesen mind1 melyik vezérlőre teszem az eszközöket működik mindenhol normálisan
de ha nekem a Jmicron vezérlőn megy tökéletesen akkor hagyd rajta azon és nem lessz gond -
törölt tag
PS2-es egérnél keresd meg a KB vagy PS2 jumpert és +5VSA állásból rakd +5V-re. Vagy nemtom mi a két állás neve, szóval most azért kap áramot az egered, mert úgy van a lap jumperelve, hogy be lehessen kapcsolni PS2-es egérről.
USB-s egérnél ugyanígy lesz egy jumper, és a biosban van USB keyboard/mouse support, ezeket próbáld meg, bár utóbbiaknak nem biztos, hogy van közük a problémádhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Autós topik
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest