- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Draut_HeV
tag
fakk!!
Még mindig olyan gondom van, hogy ha MCH-nak nem adok plusz feszt, akkor stabil a rendszer, orthos megy simán egy óráig, viszont hidegen gyakran nem indul el. Ha adok MCH-nak +0.1V-ot, akkor nincs gond az indítással, viszont orthos 10 perc után hibát jelez. Lehetséges az, hogy ilyenkor túl meleg lesz a NB, és emiatt hibázik? -
Draut_HeV
tag
Most van egy olyan gondom, hogy orthosban 10-20 perc után hibázik valami. Beállítottam a ''StressCPU'' tesztet, akkor ment fél óráig hibátlanul. Viszont a ''Blend''-nél, amikor jobban hozzányúl a ramokhoz, már dobja a hibát. Így elsőre ram hibának is tűnik, de szerintem nem az. NB-nek adtam +0.1V pluszfeszt, ekkor már kaptam a kékhalálokat
. Normal feszen is elég forró terhelés közben a borda rajta, mellesleg ha jól tudom, ebben van a memvezérlő is, tehát a NB túlmelegedése okozhat ilyesfajta hibákat. Elméletileg lehetséges ez?
(Memória: A-data EE 800+; +0.2V (+0.3V-nál ugyanez a helyzet) @ 1020MHz; 5-5-5-15-Auto) -
-
Draut_HeV
tag
Lenne egy láma kérdésem, amire talán én is tudom a választ, de azért megkérdezem:
Everestben az alaplap hőfok az most mit jelképez valójában (ugyanez BIOS-ban System temperature-ként van feltüntetve)?
Mert ha ez nálam 40°C fölé megy, akkor vannak gondok az újraindítással... -
Draut_HeV
tag
Még mindig elkelne egy kis segítség ezzel kapcsolatban: [link]
-
Draut_HeV
tag
Plz most valaki help!
Eddig minden ok volt E4400-am 10x340-en ment. A minap azonban olyat kezdett el művelni a machina, hogy restart után nem akar újra elindulni. Ez nem a szokásos hidegindításos gond, hidegen mindig elsőre indul, azzal semmi gond. Viszont ha újraindítom winfosból, akkor olyan, mint ha újraindulna, aztán mégsem, néhány mp után kikapcsol, majd újra be, és ventik full fordulaton mennek. A vicces az, hogy mikor ilyenkor röviden megnyomom a power gombot, akkor kikapcsol, nem kell hosszan nyomni. Márpedig ez csak akkor mehet végbe, ha észnél van a proci. Visszakapcsolás után aztán indul, de órajelek vissza alapra.
Valami 5let esetleg? -
Draut_HeV
tag
válasz
Pancsermeste #772 üzenetére
Hmm.. tényleg érdekes lenne ha E4300 alapon annyit menne, legalábbis ritkaság.
De auto fesszel asszem azon a frekin úgy ~1.425V-ot kap. Az én régi példányom 2.9-et ment ennyi fesszel, 3G-hez már kellett közel 1.5V.
Viszont ez az E4400 már jobban sikerült széria, bírja a tunyingot, jelenleg 3.5G-ig mentem el vele 1.45V-on, de most már nem elég rá a gyári hűtő; hétfőn veszek rá asszem egy CM Hyper TX-et. Mellesleg ezen a frekin már a memónak is vége van (3*350=1050 MHz), szal mindkettő ki van hajtva rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged