- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Frissítettem a bioszt, és mondom megpróbálom megint a tuningot, hátha... Adtap a procinak 1,5-öt, és az fsb-t 334-re tettem, a memóriát leosztottam (ahogy szoktam...)
Mondom úgysem lesz jó (eddig ílyen beállításokkal 310volt a max, de nem stabil.)
És jó lett. A windows bebootolt. Futattam az ortost, az sem fagyott, 3 3dmarkot, meg játszottam is, de nem fagyott a gép. Aztán kb 3 óra nyaggatás után elkezdtek lassulni a 3D alkalmazások. Vissza kellett vennem..... De azért sokkal jobb, mint volt.....
De, hogy miért nem egyszerre volt lassú a 3d, azt nem tudom, pedig úgy szokta.... -
detroitrw
addikt
egy kicsit máshogy is megnéztem volna a tesztet pl. egy 256mb/256bites karival hogy mennyire jön ki ha elfogy a vidikari s nem ~1000-es rendszer mem-et eszik hanem ~1600-ast ...
várható volt mivel nem csináltak új mem vezérlőt /legalábbis ha jól tom/ ... asszem azok a lapok 2008-ra jönnek majd
szvsz -
robekri
addikt
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi neked is a választ!
A CPU-Z és az Everest felismeri gond nélkül E6420-nak a procimat, de gondolom ez még nem jelenti azt, hogy egyúttal az alaplap is lekezeli a plussz cache-t. Bootolásnál csak egy pillanatra villan fel a procitípusát és órajelét mutató adatsor, úgyhogy nem tudom, mit ír ki.
Mindegy, valószínűleg BIOS-frissítés lesz a vége, bár egy alapvetően jól működő rendszert nem szeretek bántani.Ahogy látom, a 11-es a legújabb BIOS. Nyugodt szívvel feltehetem? Kiforrott, megbízható az F11? Nincs vele negatív tapasztalat?
-
-
Zoza24
senior tag
gyári hűtő ami maxon megy kb 1800-on...Chieftec lcx házikóm van,jó nagy,oldalt egy 9es venti befelé,hátul meg egy 12es kifelé viszi a levegőt...igen most tuningolva van,3310en megy a proci,cpu-z 1,3v feszt ir....máshol core2-nék láttam 60fok körüli értékeket orthos alatt,ezért bátorkodtam kérdezősködni
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest