- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Frissítettem a bioszt, és mondom megpróbálom megint a tuningot, hátha... Adtap a procinak 1,5-öt, és az fsb-t 334-re tettem, a memóriát leosztottam (ahogy szoktam...)
Mondom úgysem lesz jó (eddig ílyen beállításokkal 310volt a max, de nem stabil.)
És jó lett. A windows bebootolt. Futattam az ortost, az sem fagyott, 3 3dmarkot, meg játszottam is, de nem fagyott a gép. Aztán kb 3 óra nyaggatás után elkezdtek lassulni a 3D alkalmazások. Vissza kellett vennem..... De azért sokkal jobb, mint volt.....
De, hogy miért nem egyszerre volt lassú a 3d, azt nem tudom, pedig úgy szokta.... -
egy kicsit máshogy is megnéztem volna a tesztet pl. egy 256mb/256bites karival hogy mennyire jön ki ha elfogy a vidikari s nem ~1000-es rendszer mem-et eszik hanem ~1600-ast ...
várható volt mivel nem csináltak új mem vezérlőt /legalábbis ha jól tom/ ... asszem azok a lapok 2008-ra jönnek majd
szvsz -
robekri
addikt
-
Tuco Ramirez
őstag
Köszi neked is a választ!
A CPU-Z és az Everest felismeri gond nélkül E6420-nak a procimat, de gondolom ez még nem jelenti azt, hogy egyúttal az alaplap is lekezeli a plussz cache-t. Bootolásnál csak egy pillanatra villan fel a procitípusát és órajelét mutató adatsor, úgyhogy nem tudom, mit ír ki.
Mindegy, valószínűleg BIOS-frissítés lesz a vége, bár egy alapvetően jól működő rendszert nem szeretek bántani.Ahogy látom, a 11-es a legújabb BIOS. Nyugodt szívvel feltehetem? Kiforrott, megbízható az F11? Nincs vele negatív tapasztalat?
-
-
Zoza24
senior tag
gyári hűtő ami maxon megy kb 1800-on...Chieftec lcx házikóm van,jó nagy,oldalt egy 9es venti befelé,hátul meg egy 12es kifelé viszi a levegőt...igen most tuningolva van,3310en megy a proci,cpu-z 1,3v feszt ir....máshol core2-nék láttam 60fok körüli értékeket orthos alatt,ezért bátorkodtam kérdezősködni
-
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- bambano: Bambanő háza tája
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest