- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4784 üzenetére
Tuti, a Cpu Support listán rajta is vannak. Biosban az a piros System Voltage Not Optimized felirat mindenkinek egyfolytában villog? Ha az adott fsb-n a CPU Host controllt Auot-ra teszem akkor pedig zöld System Voltage Optimized, de nem változtatok semmit....nem gáz inkább érdekes
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4722 üzenetére
Manualt pl Én sose olvasok...
én se... kivétel ha valami nagy falba ütközök, mint pl. ez az időzítés dolog ennél a lapnál, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ez valami Secret/Bonus Option ami más lapokban alapból ott van, na hát ezt nagyon lelkesen kerestem a Manualban kevés sikerrel
Ja meg az érdekes nekem, hogy az a Gsata....melyik lehet jobb Intel vs. Giga?....mert valamire csak jó ha a gyártó a saját vezérlőjét rakta rá nem?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4714 üzenetére
Sztem ez inkább valami humbuk lehet én úgy látom....
Engem inkább azok a Memory Perfrmance dolgok izgatnak, majd kipróbálom
Régebben az abit alaplapomban volt ilyen állítási lehetőségre (Cruise, Turbo)csak ott az történt ha átállítottam pl. Turbo-ra akkor nem indult el...érdekes opciók..
[Szerkesztve] -
H.O.D.
senior tag
válasz
Gorneck #4634 üzenetére
Van az a szorzós cucc, ami az FSB-t meg a memókat szinkronizálja. Azt állítottam, így a 240-es FSB-hez 799 jött ki. Ezt a 800-as RAM-oknak bírni kell, gondolom.
De lehet, hogy tök rosszul használom az egészet...
Egyszer előadott egy olyat is ugyanerre a beállításra, hogy valami 1338MHz-re levette a procit, holott a SpeedStep (én csak így hívom) ki volt kapcsolva. Aztán fejre állt és clear CMOS után tért csak észre.
Gyanús, hogy fogtam egy bugos lapot...
[Szerkesztve] -
-
ati2
őstag
válasz
Gorneck #4571 üzenetére
A borda nélküli a-data bírhatja 800/4-4-4-12@1.9V-al (a spd-je 5-5-5-18)?
A geil-ek miatt nem akarok több feszt adni, mert eléggé melegek és a fenti beállítást bírják.
Vagy esetleg 4-4-4-15?
A memtest 86-ot medig kell futtatni, mert másfél óra alatt nem dobott hibát, de mintha instabilabb lenne a lap? -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4565 üzenetére
Tehát akkor DS3-ban 2.4v a max? sztem 2.3v még nem gáz, de rakj rá egy 8-as ventit, nekem is az van rajta és ha megfogom a bordát még langyosnak sem mondható(2.15v).
Kíváncsi leszek hogy fogadod majd a lapot... mire gondoltál? bios biztos szokatlan lesz, mert ami-hoz vagyok szokva( régebben volt abitom az is award), a lap maga meg érdekes....tetszik szép színessztem tetszeni fog, de majd kiderül
-
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4558 üzenetére
a ramod nem micronos? 2.3-2.35v-al nem próbáltad még? sztem azt még eltűri simán és tuti menne 1200-t ha 2.1v-al megy 1100-et
Kiváncsi vagyok milyen lesz a Geil Ultra, meg a lap is még sosem volt Giga lapom, holnap du rakom össze aztán majd írok eredményeket
persze ha érdekel valakit
mod.:#4563 2.25v nem adhatómiért nem 2.2v a max?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Gorneck #4544 üzenetére
Szóval akkor szted megvehetem a 667-est vagy inkább a 800-ast? a proci lehet inkább egy E2140-lesz, nagyon jónak néz ki az a kis cucc...ráadásul olyan gép lesz amin nem igazán lesz játék meg durvább alkalmazás úgyhogy ellég lesz az...viszont azt is lehet tuningolni keményen, tehát ha 400 fsb-n tudom majd hajtani azt a procit akkor a 667---»800 on cl4 ben nem fog nekem menni igaz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Gorneck #4398 üzenetére
Tehát...
A modulgyártók gyakran túl szorosra állítják a subtiming-okat 2modul/2gb használathoz.
Az intel vezérlő 4 modultól ezek miatt a szoros időzítések ''kiakad!''.
Próbáljátok ki a következő értékeket, ha gond lenne 4 modullal.
MIT menüben fentről lefele kell kezdeni:
5-5-5-15-4-4-4-42-7-AUTO-AUTO
5-5-5-15-4-4-7-53-7-AUTO-AUTO
5-5-5-18-4-4-7-53-7-AUTO-AUTO
5-5-5-15-4-4-6-53-6-AUTO-AUTO
CL4es moduloknál egyszerűen ki kell cserélni az első négy értéket és a fenti subtiming-gel kell kipróbálni a ramokat.
pl. 4-4-4-12-4-4-7-53-7-AUTO-AUTO stb stb stb... -
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Gorneck #4131 üzenetére
Hát majd most fogom meg venni hetekben!
Csak azért kérdezem , mert ugye e4300 fogok bele tenni,
[link]
és a giga oldalán az van minimum f10kel, és az f10 ekkor jött ki:2007/01/12
[link]
Akkor gondolom ha most veszem meg akkor már csak az van rajta nem?
Vagy akkor jobb lesz megkérdezem előtte nézzék már meg.........
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
einstein
senior tag
válasz
Gorneck #4077 üzenetére
Ok köszi.
Engem csak az zavar, hogy terheletlenül is 54-55 fok körül van a hőmérséklet, pedig F8-as BIOS-om van (F10-ről raktam vissza - DS4). Hyper TX-től egy kicsit jobbat vártam, vagy ez normális?
Közben nincs szénné húzva a proci. 1,35v van neki adva, ami 1,328 CPU-Z szerint, és a proci vissza is vesz 6x -ra, mert most rajta van az energiagazdálkodás. (így 6x465)
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged