- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #3313 üzenetére
1000+ órajellel a jelenlegi lapodnál sokat nem érsz, de ezt sztem Te is tudod...persze ez szintén igaz a P35-re, hisz nem tudni egy játék esetleg kódolás mennyit profitál a nagyobb ramsávszélből/órajelből...ezt mindkét chipset-re értem...szal én pl nem mértem 400 fsb mellett 800on és 1000en fps-t...szvsz nem sokat számít...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #3311 üzenetére
P35 ahogy elnézem csak akkor képes nagyon lelépni a 965-öt, ha olyan ram is van mellette...ezé írtam, azt amit...pont ezért vagyok én is bajba...egy MSI vagy Giga lap váltás esetén már elkéne egy jobb ram, esetleg másik proci...máskülönben nagyon nem érezném meg a különbséget...mivel szinte csak netre van időm így értelmetlen a buli...
-
tlac
nagyúr
válasz
Pietrosz #1380 üzenetére
szerintem nem kell integrálni
a partícionálásig el mentem vele és úgy tűnik felismeri az ich8r-es raid-et, legalább is egyben látta két vinyót és látta rajta a partíciókat
de ha még sem lenne jó, még akkor is meg lehet etetni neki a drivert, cd, floppy, lehet pendrive is -
Lipton
őstag
Ezeket csináltam:
A memóriánál az egyik funkciót Turbóra állítottam. Így ment a gép rendesen alapórajelen.
Aztán felraktam 400-as fsb-re, szintén ment rendesen.
Ezután az egyik BIOS mentésnél amikor lenyomtam, hogy Yes, akkor bejött egy villogó piros ablak, és a ventibeállításokkal kapcsolatban írt valami hibát. Gyorsan villant párat és újraindult a gép, nem tudtam rendesen elolvasni, hogy mi a baja.
A következő bootnál már ott voltak ezek a hőfokok is.
Most az van, hogy látom a hőfokokat, mentésnél viszont kiírja ezt a hibát.
Annyi változott még, hogy most alapban 5-600 körül forog a venti 1000 helyett, bár nem tudom, hogy most a lap milyen vezérlési módot használ (eddig Intel és PWM-re volt állítva).
Azt nem értem, hogy ha méri ezeket a hőfokokat is a lap, akkor miért nem írja ki mindig.
Everestben az érzékelők közt nem látom ezeket a hőfokokat. -
törölt tag
van differencia, de itt 1-2%-ról beszélünk, nem többről. A tuninggurukon kívül ki a frászt érdekel 1-2% ?
Szal egy Giga S3 (25k) helyett vegyek egy DFI Infinity 975X-et (35k), hogy 2%-kal jobb legyen a memóriakezelés? Ne vicceljünk már...
Aki X6800-at, vagy Quad-Core rendszert épít, annak ''megéri'', ott érdemes lehet még egy kis lóvét beletenni. De egyébként... Max arra való, hogy villogjunk: ''az én winrar bencsmárkom 40 ponttal többet megy!''
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest