- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #3313 üzenetére
1000+ órajellel a jelenlegi lapodnál sokat nem érsz, de ezt sztem Te is tudod...persze ez szintén igaz a P35-re, hisz nem tudni egy játék esetleg kódolás mennyit profitál a nagyobb ramsávszélből/órajelből...ezt mindkét chipset-re értem...szal én pl nem mértem 400 fsb mellett 800on és 1000en fps-t...szvsz nem sokat számít...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #3311 üzenetére
P35 ahogy elnézem csak akkor képes nagyon lelépni a 965-öt, ha olyan ram is van mellette...ezé írtam, azt amit...pont ezért vagyok én is bajba...egy MSI vagy Giga lap váltás esetén már elkéne egy jobb ram, esetleg másik proci...máskülönben nagyon nem érezném meg a különbséget...mivel szinte csak netre van időm így értelmetlen a buli...
-
tlac
nagyúr
válasz
Pietrosz #1380 üzenetére
szerintem nem kell integrálni
a partícionálásig el mentem vele és úgy tűnik felismeri az ich8r-es raid-et, legalább is egyben látta két vinyót és látta rajta a partíciókat
de ha még sem lenne jó, még akkor is meg lehet etetni neki a drivert, cd, floppy, lehet pendrive is -
Lipton
őstag
Ezeket csináltam:
A memóriánál az egyik funkciót Turbóra állítottam. Így ment a gép rendesen alapórajelen.
Aztán felraktam 400-as fsb-re, szintén ment rendesen.
Ezután az egyik BIOS mentésnél amikor lenyomtam, hogy Yes, akkor bejött egy villogó piros ablak, és a ventibeállításokkal kapcsolatban írt valami hibát. Gyorsan villant párat és újraindult a gép, nem tudtam rendesen elolvasni, hogy mi a baja.
A következő bootnál már ott voltak ezek a hőfokok is.
Most az van, hogy látom a hőfokokat, mentésnél viszont kiírja ezt a hibát.
Annyi változott még, hogy most alapban 5-600 körül forog a venti 1000 helyett, bár nem tudom, hogy most a lap milyen vezérlési módot használ (eddig Intel és PWM-re volt állítva).
Azt nem értem, hogy ha méri ezeket a hőfokokat is a lap, akkor miért nem írja ki mindig.
Everestben az érzékelők közt nem látom ezeket a hőfokokat. -
törölt tag
van differencia, de itt 1-2%-ról beszélünk, nem többről. A tuninggurukon kívül ki a frászt érdekel 1-2% ?
Szal egy Giga S3 (25k) helyett vegyek egy DFI Infinity 975X-et (35k), hogy 2%-kal jobb legyen a memóriakezelés? Ne vicceljünk már...
Aki X6800-at, vagy Quad-Core rendszert épít, annak ''megéri'', ott érdemes lehet még egy kis lóvét beletenni. De egyébként... Max arra való, hogy villogjunk: ''az én winrar bencsmárkom 40 ponttal többet megy!''
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- bambano: Bambanő háza tája
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest