- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
zsolesz8881 #3544 üzenetére
Szuper
Én nem szaroltam, bios default ment neki, oszt lőn csoda
BUÉK mindenkinek -
God Vazzeg
veterán
válasz
zsolesz8881 #3541 üzenetére
Bios raid beállításokat nézd át, valami raid módban van. Bios defaultot tolj neki, nekem is volt ilyen, a gigabyte sata raid cucc felrakása után eltüntek az ODD-k
Lets go -
God Vazzeg
veterán
válasz
Gorneck #3480 üzenetére
Mittomén milyen 667-es 2x1GB
Vinyók 1-4-es Sata csatikon figyelnek, de az előbb néztem, 50k fölé megy a másolás vinyóról vinyóra, szal nem rossz ez, de mégis lassúnak tűnik a win betöltése
A biosban a native sata, illetve legacy sata beállítás az mit takar? Melyikre rakjam? Nativon xp töltés kezdetekor lemerevedik az xp ''bevilágosodása'' és röcögősebb, legacyn nem annyira, de win alatt ugyanolyannak tűnik. Csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi
A64 3500+ venice volt előtte giga lappal, 2x512/500 rammalAz nem ment ennyire win alatt, de a boot gyorsabb volt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #3474 üzenetére
Na, @bios-szal megvan az F6, vinyóról szépen beírattam vele, minden ok, megy a gép gond nélkül (eddig kopp-kopp
) 3GHz lenne a cél, de már 3 perc után csipog az Orthos
Ramot kell vennem
Kérdés: Sata vinyók kezelése lassúnak tűnik nekem, van valami bios beállítás, ami segíthet ezen?Win boot nagyon reszelős, kerregteti a vinyót egyfolytában, de akkor is lassúcska, swap már kikapcsolva
Ötlet?
Thx a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest