Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
d4nl
tag
válasz
detroitrw
üzenetére
amikor ezt 3szor eljatszottad ugyanabbol a boltbol ugyanolyan tipusu modult vettel vagy az elso ket helyen visszaadtak a penzt es a 3. helyen jartal siekerrel? sztem ilyet vallalnak ott ahol vettem a gepet mert korrektek.azt mondod el tudom azt jatszani, hogy veszek egyet, nem megy, csere, az se, csere...?!(ugyanabban a boltban ugyanolyan modult)
-
d4nl
tag
szevasztok.
ket hetes sincs a gepem es felek bele uj 1 gigas modult venni a mar meglevo 1gb kingmax ddr2 800-as modul melle.dualba szeretnem oket DS3 alaplapba de nem tudom hogy mekkora ra az esely, hogy menni is fognak.valami tapasztalat?ha megse menne
mi lenne a legjobb megoldas?kosssz -
d4nl
tag
1x 24-pin ATX power csatlakozó
1x 4-pin ATX 12V power csatlakozó
ds3ba a 1*4 est is be KELL dugni?ma jott meg uj gep es felmerult par kerdes bennem
biztos tudtok segiteni..!szoval kaptam hozza 4 satas kabelt de nem tudom h ez sata 2es e. mint a vinyom(wd 2500ks). a hazamnak ventijebol kijon egy 4 foglalatos es egy 4 tűs csatlakozo.. a 4tűst kossem ossze tappal?a tobbit sierult REMELEM
jol osszedugnom.. lehet valami nagy gaz hnap bekapcsolaskor ha vmit rosszul vagy egyaltalan nem dugtam be?? bocs az idiota kerdesekert de eloszor raktam ossze gepet (kis telefonos segitseggel..)
[Szerkesztve] -
d4nl
tag
kössz a valaszt!pont ezt olvastam a ph, c2d ala valao lapok tesztjebenben hogy a ds4 silent pipeja kicsit besult m nem hogy hut de melegiti azokat a cuccokat amik alapbol nem lennenek olyan melegek.. azt is olvastam h finomabban lehet tuningolni.meg nem ertek a tuninghoz de e6300 v 6400om lesz ilyen lappal es ahogy olvsgattam edig a temaba szinte hiba lenne nem huzni ezt a konfigot
egy ismeros mondta h feltetlen ds4.. ezert kerdeztem ra itt m kicsit ketelkedtem.. -
d4nl
tag
januar kozepen tervezek ds3 v ds4 vetelt.olvastam tesztet ami nem gyozott meg a ds4rol ezert lennek kivancsi par szemelyes velemenyre... szal ds3/ds4???koszonom..

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mi lenne a legjobb megoldas?kosssz
biztos tudtok segiteni..!szoval kaptam hozza 4 satas kabelt de nem tudom h ez sata 2es e. mint a vinyom(wd 2500ks). a hazamnak ventijebol kijon egy 4 foglalatos es egy 4 tűs csatlakozo.. a 4tűst kossem ossze tappal?a tobbit sierult REMELEM
jol osszedugnom.. lehet valami nagy gaz hnap bekapcsolaskor ha vmit rosszul vagy egyaltalan nem dugtam be?? bocs az idiota kerdesekert de eloszor raktam ossze gepet (kis telefonos segitseggel..)
egy ismeros mondta h feltetlen ds4.. ezert kerdeztem ra itt m kicsit ketelkedtem..