- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
d4nl
tag
válasz
detroitrw #3522 üzenetére
amikor ezt 3szor eljatszottad ugyanabbol a boltbol ugyanolyan tipusu modult vettel vagy az elso ket helyen visszaadtak a penzt es a 3. helyen jartal siekerrel? sztem ilyet vallalnak ott ahol vettem a gepet mert korrektek.azt mondod el tudom azt jatszani, hogy veszek egyet, nem megy, csere, az se, csere...?!(ugyanabban a boltban ugyanolyan modult)
-
d4nl
tag
szevasztok.
ket hetes sincs a gepem es felek bele uj 1 gigas modult venni a mar meglevo 1gb kingmax ddr2 800-as modul melle.dualba szeretnem oket DS3 alaplapba de nem tudom hogy mekkora ra az esely, hogy menni is fognak.valami tapasztalat?ha megse mennemi lenne a legjobb megoldas?kosssz
-
d4nl
tag
1x 24-pin ATX power csatlakozó
1x 4-pin ATX 12V power csatlakozó
ds3ba a 1*4 est is be KELL dugni?ma jott meg uj gep es felmerult par kerdes bennembiztos tudtok segiteni..!szoval kaptam hozza 4 satas kabelt de nem tudom h ez sata 2es e. mint a vinyom(wd 2500ks). a hazamnak ventijebol kijon egy 4 foglalatos es egy 4 tűs csatlakozo.. a 4tűst kossem ossze tappal?a tobbit sierult REMELEM
jol osszedugnom.. lehet valami nagy gaz hnap bekapcsolaskor ha vmit rosszul vagy egyaltalan nem dugtam be?? bocs az idiota kerdesekert de eloszor raktam ossze gepet (kis telefonos segitseggel..)
[Szerkesztve] -
d4nl
tag
kössz a valaszt!pont ezt olvastam a ph, c2d ala valao lapok tesztjebenben hogy a ds4 silent pipeja kicsit besult m nem hogy hut de melegiti azokat a cuccokat amik alapbol nem lennenek olyan melegek.. azt is olvastam h finomabban lehet tuningolni.meg nem ertek a tuninghoz de e6300 v 6400om lesz ilyen lappal es ahogy olvsgattam edig a temaba szinte hiba lenne nem huzni ezt a konfigot
egy ismeros mondta h feltetlen ds4.. ezert kerdeztem ra itt m kicsit ketelkedtem..
-
d4nl
tag
januar kozepen tervezek ds3 v ds4 vetelt.olvastam tesztet ami nem gyozott meg a ds4rol ezert lennek kivancsi par szemelyes velemenyre... szal ds3/ds4???koszonom..
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest