- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #3582 üzenetére
az fasza, én is azért akarok P5B venni mert nem akarok többet rászánni, és az már lenne 30k-ért. ha meg lenne pénzem úgyis deluxot vennék. attól függ milyen 667-es ramok lesznek, de 800-ast akarok. (annyira nem kell győzködni, hogy szar a p5b tuning szempontból mert már 1000 fórumot végig olvastam, beleértve a külföldieket is) csak próbálom meggyőzni magam, h jó a p5b. e van, ezt kell szeretni...
-
-
C.Brigante
veterán
most valamit nem értek, ha leszámítom a csicsákat (nem érdekelnek a sata csatik számai +ilyenek) és megnézem az alábbi linket, akkor azt lárom, hogy DS4 elvileg gyengébben mizsikál mint egy sima P5B. (persze gondolom jobban tuningolható mint a p5b de elvileg nekem elég a max 500fsb, legalábbis a tesztben ezt írják, hogy bírja.)
A két alaplap FSB-tuningja nagyon hasonlóan zajlott. 6x-os CPU-szorzóval és 1,4 V-ra állított CPU-feszültség, illetve alap chipsetfeszültség mellett mindkét alaplap simán elfutott 500 MHz-es FSB-vel (6 x 500=3000 MHz). A sima P5B 510-en is stabil volt, viszont a Deluxe már nem.
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest