- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #3582 üzenetére
az fasza, én is azért akarok P5B venni mert nem akarok többet rászánni, és az már lenne 30k-ért. ha meg lenne pénzem úgyis deluxot vennék. attól függ milyen 667-es ramok lesznek, de 800-ast akarok. (annyira nem kell győzködni, hogy szar a p5b tuning szempontból mert már 1000 fórumot végig olvastam, beleértve a külföldieket is) csak próbálom meggyőzni magam, h jó a p5b. e van, ezt kell szeretni...
-
-
C.Brigante
veterán
most valamit nem értek, ha leszámítom a csicsákat (nem érdekelnek a sata csatik számai +ilyenek) és megnézem az alábbi linket, akkor azt lárom, hogy DS4 elvileg gyengébben mizsikál mint egy sima P5B. (persze gondolom jobban tuningolható mint a p5b de elvileg nekem elég a max 500fsb, legalábbis a tesztben ezt írják, hogy bírja.)
A két alaplap FSB-tuningja nagyon hasonlóan zajlott. 6x-os CPU-szorzóval és 1,4 V-ra állított CPU-feszültség, illetve alap chipsetfeszültség mellett mindkét alaplap simán elfutott 500 MHz-es FSB-vel (6 x 500=3000 MHz). A sima P5B 510-en is stabil volt, viszont a Deluxe már nem.
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged