- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
ha jól tudom annak van a legnagyobb dual esélye ha ugyan akkora ugyan olyan gyors s ugyan olyan időzítésű ram legyen /ebből nekem csak a méret külömbséggel /512+256/ voltak nem dual eredmények
/
3 külömböző helyen
nem akartam eljátszani azt hogy korrektek voltak inkább elmentem más boltba utána
de az lenne a legegyszerübb ha bevinnéd a gépet a boltba s mondanád nekik hogy kérsz egy olyan ramot ami megy dualba a másik mellé. -
kérdezd meg a boltba hogy válalnak-e dual ''garanciát''
ha tisztességes bolt akkor vállalni fognak, s ha mégse megy visszaviszed nekik
főleg akkor ha az a ram ''oem'' kiszerelésű
én már párszor megjátszottam ezt s eddig 3 bóltból 3szor mondták hogyha nem menne dualba akkor visszaadják a pénzt
s eddig kétszer meg is tették a 3.-nál jó volt -
1face
senior tag
-
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest