- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Aktív témák
-
knajf
senior tag
orthos szart sem ér magában: mondom a tutit: loopolva kell futtatni egy orthos mellett egy 3dmarkot!!!!! legalább 2 órán át. ha nem csináljátok meg szart se ér, 28 óra orthos után 1 perc mark alatt úgy kifagyott mint a picsa
-
knajf
senior tag
válasz
Stalker-2572 #2461 üzenetére
ez ugye nem volt komoly
köszi azért - knajf (fanatikus tag)
szerk: AZTAKURVA SENIOR TAG LETTEM JUHÉ -ezt egy kis tuninggal megünnepeljük-
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
ami engem foglalkoztat mint kérdés: MIÉRT ILYEN KIBASZOTT HALK A HANGKÁRTYA!?!?!?!?! max hangerőn épphogy jó...de háttérzajjal tuti nem jó... nem lehet picit jobban üvöltettni valahogy?!
-
knajf
senior tag
mondom mit értem el: mondjatok rá valamit!
Ugye DS4 az alaplap, ez adott. A ramok GeIL Ultra 800 2×1 gigás kit.
400×8 @ 1,4125V - stock coolerrel (62° max)
2× ramszorzó = 800MHz, 2,15V, 4 4 4 12
-winrarban 1280mb/s
-orthos futott 10 órát, high priority-ben , úgy hogy mellette 10 órán átt loopolva volt a 3dmark03
cinebenchben (9.5) 22 sec a renderelés két procival.
több értékem nincs, 3dmark lényegtelen, hisz pótkarival nyomom még egy ideig. 2700 amúgy x300se-vel
szerk: ja everestben majh mindenbe első vagyok ramteszteken, max az első 3ban vagyok benne... ha nem első.. erre is reagáljatok mert NINCS VISZONYÍTÁSI ALAPOM - egyenlőre -
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
Prime95 - 24.14 ez a legújabb prájm? 2-t hogy tok egyszerre futtatni? nem mintha akarnám... amúgy 19 perc alatt fut le a superpi otthon... (32megás)
szerk: most a Prime95 - 24.14 -verziót használom.. jó ez? mert ami most perpill van otthon az régi, és nagyon nem tudom megoldani hogy 2 instance legyen.
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #2222 üzenetére
nem is volt kérdéses hogy ki fogja megmondani
ami még: milyen ramidőzítést állítsak és mit ne... magyarul... tudom hogy az első 4-es az a CAS lataency (cl) tehát 4 - 4 - 4 - 4 - 12 és hogy mi micsodaugyanis én mikor ezt tudtam az volt fél éve a dfi lanparty nf4 ultra-d vel OCZ VX extreme-el meg patriottal meg corsairral
és már nem tudom
ennyi! jah és minden info ami tuning... mennyit merjek adni gyári hütövel ha NINCS házba a gép pl. meg ilyenek. -
knajf
senior tag
help mí! honnan érdemes (officialon kívül esetleg) letölteni giga biost? mert ez nem abit... hogy az összes biost látnám. f5 öt ír ki asszem most a gép de otthon nicns netem, így 1 órán belül kéne minden info. szóval F5 van most és F2 a legújabb a honlap szerint ami csak kentsfield miatt van. akkor kell ez most nekem? nem vágom :\
szerk.: lényeges hogy v1.0 vagy v.2.0 a lapom??? mi a nagy külömbség?
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
na megvan minden! izé
szal a lap proci ram páros... táp van 400W huntkey (TEMP!)
380an tesztelem(egy egységgel több fesszel) 99× fut le 3dmar03 és mellette prime és megy még egy 32megás 20 percig tartó superpi
ha lefut akkor stabilnak mondható? 2× ramszorzó! az aláírásomban van a ramcsi (4 4 4 12 geil) -
knajf
senior tag
megrendelve: e6400,800geil ultra, ds4
Gorneck23
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1351 üzenetére
tehát ha veszek ds4 et akkor bírni fogja a tuningot ELVILEG 500as fsb-ig, és ha a proci szorzóját visszaveszem a proccnak, akkor 500 fsb nem határ? te most ez a szorzó visszavétel nem a ramra vonatkozik? jó azt szorzónak vesszük és osztásnak hívjuk....
na és akkor 500 × 7 az irreális mindenre? vízzel se?fontos a válaszod
ez alapján fogot gépek venni, mert ha azt mondod inkább abszolut felejtsem el, akkor 400as fsbre rámegyek és 4 4 4 12 es ramot fogok hozzá vbenni. és 400as fsb a 6600 hoz az jó? azt megkapom részletre
ismétlem téged ''ismerlek'' régóta és a válaszod életbevágó, ugyanis lehet holnap kell megmondanom hogy mit akarok venni
-
knajf
senior tag
tehát az az EVGA mennyi? és hol?
és tudom, és olvastam hogy az asszinkron mit jelent. de mondom nem az a lényeg
írtam hogy csak a PROCI miatt nézném! tehát a ram ha ''1mhz-en'' is megy jó, hisz az 500as fsb-t bírja a proci... na ehhez milyen lapot nézzek? ánuszt? abit nem yobb? awd9?
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1335 üzenetére
jó akkor azt mondd meg hogy (most változott a terv LEHET) egy e6600 zal és egy MILYEN alaplappal tudok BIZTOSRA MENNI? mert a ram most ne legyen kérdéses
tehát ha procit akarok tesztelni, mert van 2 amiből tudok válogatni... akkor azt milyen lappal tegyem? (asszinkronba próbálnám ki ofkorsz)
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck #1323 üzenetére
az hogy mire kell?
mindig ilyesmi gépeim voltak csak pár hónapja eladtam mindent és most már enyhén géphiányom van (mivel semmim sincs!)
és amit akarok az az hogy gigán hajtani a 800as ramokat egy 6400gyel...de milyen lapot vegyek alá???
és mondom ne boncoljuk miért kell -
knajf
senior tag
akkor felteszem a kérdést:
tisztelt TAPASZTALT (mert az a lényeg) mindenttudók!
erre mondjatok véleményt: DS4 + e6400 + 800as gskill vagy valami... 60k környékén szánok a ramra pízt, a többit meg meg tudom venni (máshol, tehát az lényegtelen)
a kérdés a következő: a lapra fel tudok e majd tenni vizet? a 800as ramot tudom majd gigán hajtani szinkronba a procival? 5 5 5 15 jó! minden építő jellegü kritikát elfogadok -
knajf
senior tag
na én is gondolkodok egy ds4 en... juhó!
szerk: A RENSZERGAZDÁK MEGOLDOTTÁK HOGY MÁR LEHESSEN HÁTÉEMEL zŰRLAPOT KITÖLTENI JUHÉ MICSODA ENGEDMÉNY! (bocsi az örömkitörésért de melóhelyről hónapok óta nem tudok ph-zni....) ez a mai nappal megszünt, bocsi az offért
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest