- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
gelbelex #1697 üzenetére
Aztat nem néztem számszerűen, ami annyit jelent hogy futott az ORTHOS, meg megfogtam kézzel proci hűtőt és langyi volt.
Ennyi nekem elég (azt tudom, ugye hogy a hűtő rendesen fent van a CPU-n.) Értékeket nem szoktam nézni, mert úgysem a valósat mutatják.... kézrátétel.
Az viszont idegesített egy kicsit, hogy a GEIL-ek 1000MHz-en már nagyon melegek voltak, aktív hűtés kell nekik itt már... -
Gorneck
legenda
válasz
gelbelex #1394 üzenetére
Elvileg passzívan is ment nekem rendesen 400as fsb mellett bár igen forró volt a chipsetborda. 4 centis venti nekem segített picit a hőn, de nem sokat...sokkal nagyobb légszállítás kell neki. Sajna nekem a typhoon miatt csak ez a lehetőségem maradt.
[link]
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
válasz
gelbelex #1064 üzenetére
Melyik játék(ok)ról van szó?
Az új Battlefield pl. nagyon örül 2 giga memóriának (de még 4 is segít neki).
Más:
Beüzemeltem végre az új gépet. F1 biosszal dobbantott (de a memóriát felismerte), gond nélkül felment a Windows (érdekességképpen elindult a régi Windows is, ami i865 alapú gépen volt, ilyet még nem láttam), majd alóla frissítettem is (nincs FDD a gépben) F7-re.
Most nem nagyon van hangja a gépemnek (éljen az olcsó és jó Silent blade venti), az Easytune szerint 500RPM-en megy békeidőben a Freezer 7 Pro, a procira pedig netezéskor 30-31 fokot ír.
Nem vártam meg a Rev2-es deszkákat, de mivel Kentsfield úgysem kerül bele, nem is bánom. A tesztek szerint még a 8800GTX sem procilimites 2.6-2.8-as C2D mellett (persze kellően magas felbontásban), tehát remélem, 3 évet ez a proci is kibír.
Amit összerakáskor észrevettem: a sima PCI csatlakozókból legalább egyet felemészt a kábeldzsungel, az S-ATA kábelek és az IDE kábel, elég zsúfolt az a rész a lapon (pláne Serillellekkel megtoldott vinyók árnyékában). Venticsatlakozókkal sem halmozták el, ám most nincs is rájuk szükségem.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest