- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Slick
csendes tag
Az attól függ mit tesztelsz, ha csak procit akkor orthos elég mint anno a prime95 is...
Javaslom még a goldenmemory-t, ha az is lefut utána jöhet a vga
nos, nálam 450-es fsbvel 3150-en futott 4.5 órát orthos. Gondoltam kicsit feljebb viszem az fsb-t, nyomtam egy restartot erre nincs kép, dvd meghajtó kattog mint az őrült vga hűtő pörög maxon. CMOS clear, újra beállítom, ezúttal kikapcsoltam eist meg társait, ugyanaz, nem bootol.
Szal ha valaki vágja mi a gáz szóljon -
Borisz76
nagyúr
Sok sikert hozzá. Én is kb 1 hónapig olvasgattam a különbnöző topikokat mire döntöttem.....
Ehun fityeg itt alul a configmegy mint a villám
A chipset hűtésén még nem gondolkodtam pedig meleg , nagyon meleg.
Kicsit csaltam a zalmival mivel a levegőt lentről ( vga felől ) fújja felfelé ( táp irányába ) s ezáltal érinti a chipset-hűtő felső bordázott hőcsövét..... -
-
Gorneck
legenda
6600 alá nem 965-ös lap kell...
Ha rendesen elolvasod a topikokat, akkor 1:1-ben kell tesztelni, mert ez a felszorzósdi nem egy nyerő dolog, mert 1:1ben nem biztos megy a ram 1000et, ha 4:5be meg megy...sztem nincs olyan lap allendale alá amivel biztosra mehetsz.
P5B Deluxe amit a legbiztosabbnak tartanak komoly tuninghoz...de én ott se olvastam a ph-n nagyon 500as fsb-ről...mindig van egy gátló tényező...sztem így nem fogsz tudni konfigot venni ami neked megfelel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest