- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Slick
csendes tag
Az attól függ mit tesztelsz, ha csak procit akkor orthos elég mint anno a prime95 is...
Javaslom még a goldenmemory-t, ha az is lefut utána jöhet a vga
nos, nálam 450-es fsbvel 3150-en futott 4.5 órát orthos. Gondoltam kicsit feljebb viszem az fsb-t, nyomtam egy restartot erre nincs kép, dvd meghajtó kattog mint az őrült vga hűtő pörög maxon. CMOS clear, újra beállítom, ezúttal kikapcsoltam eist meg társait, ugyanaz, nem bootol.
Szal ha valaki vágja mi a gáz szóljon -
Borisz76
nagyúr
Sok sikert hozzá. Én is kb 1 hónapig olvasgattam a különbnöző topikokat mire döntöttem.....
Ehun fityeg itt alul a configmegy mint a villám
A chipset hűtésén még nem gondolkodtam pedig meleg , nagyon meleg.
Kicsit csaltam a zalmival mivel a levegőt lentről ( vga felől ) fújja felfelé ( táp irányába ) s ezáltal érinti a chipset-hűtő felső bordázott hőcsövét..... -
-
Gorneck
legenda
6600 alá nem 965-ös lap kell...
Ha rendesen elolvasod a topikokat, akkor 1:1-ben kell tesztelni, mert ez a felszorzósdi nem egy nyerő dolog, mert 1:1ben nem biztos megy a ram 1000et, ha 4:5be meg megy...sztem nincs olyan lap allendale alá amivel biztosra mehetsz.
P5B Deluxe amit a legbiztosabbnak tartanak komoly tuninghoz...de én ott se olvastam a ph-n nagyon 500as fsb-ről...mindig van egy gátló tényező...sztem így nem fogsz tudni konfigot venni ami neked megfelel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest