- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
-
törölt tag
válasz
ggeleven #68324 üzenetére
Kb egy éve hazaköltöztem, most már itthonról tolom az ipart
De abban igazad van, és kifelejtettem az összefoglalóból, hogy volt egy jókora olcsó kínai füles invázió, ami még jelenleg is tart
Mondjuk én nem annyira foglalkozom velük, párat hallottam, de egyik sem volt jobb, mint a VSD3, így meghagyom a kísérletezést az ifjaknak
-
dejvid8
őstag
válasz
ggeleven #41908 üzenetére
Igen,próbáltam nagyobb méretűvel is, de azzal sem az igazi.A jobb felemen mintha nem lenne annyi basszus,mint a bal felemen.
De ha megcserélem a fülhallgatót,vagyis hogy a jobb a bal fülembe, a bal a jobb fülembe menjen, akkor mindjárt másabb. Balról is és jobbról is ugyanúgy,erőteljesen hallom a basszust. -
dejvid8
őstag
válasz
ggeleven #41602 üzenetére
Nem sok hasznosat találtam azon a fórumon, valóban csak arról van szó hogy hogyan lehet megrendelni stb.
De 12ezer forint már jóval túllépné a keretet,szóval szerintem más fajtát fogok venni,ami itt is kapható.
(#41601) sheratan Ráakadtam egy JVC-HA-FR201 típusú fülesre,7000 forint.
Megérné? Elég jókat olvastam róla, a külseje is elég bejövős.
Ha jobb az MDR-EX50-nél, akkor lehet hogy a JVC mellett döntök. -
dejvid8
őstag
válasz
ggeleven #41596 üzenetére
Remélem boldogulsz a szerb nyelvvel
[Tehnomanija]
[ITsvet]
[Shopmania]
[DRtechno]
[Comtradeshop]
Sajnos nem olyan nagy a választék...
Eligazodás képpen 4000 forint = 1500 rsd -
MeSserke
csendes tag
válasz
ggeleven #32960 üzenetére
Üdv!
Végre megrendeltem, megérkezett kipróbáltam, bejárattam a rendelt fülhallgatóm, amely végül Vsonic gr02 bass edition lett.
Abszolút osztom a véleményed, hogy van benne pont elég basszus, de nem túl sok. Futásra ugyan nem a legjobb, mert egy idő után újra kell(ene) igazítani, úgyhogy oda keresek valami sport iem-et, de utazni, meg úgy általában létezni a fülessel elég kellemes érzés.
Egy kérdés: A hozzá kapott rengeteg gumi közül a színeseket csak én vagyok béna rátenni?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy más kialakításúak, nem lehet rátenni őket, mint a feketéket.
-
törölt tag
válasz
ggeleven #35085 üzenetére
Mondjuk én csak keveset hallottam, de az alapján nem igazán tetszett. Viszont a saját M4-emet is leginkább csak telefonálásra használom, mert zenére gyengének találom a hangját. Igazából nekem a Bw márka kicsit furán jön le, sokat ajánlják, de saját tapasztalatom szerint nem a legjobb sajnos.
-
Zewa
senior tag
válasz
ggeleven #35025 üzenetére
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Látom a belépő kategóriában CANYON CNR-EP08-t, Maxell Metallics-et ajánjátok.
Utóbbi kerek 3 ezer pénz, itt helyben még az előbbi 1392. Érdemes a Maxellra "áldozni"?Ennél nem igen szeretnék többet kiadni fülesre mert nálam igen erősen fogyóeszköz és amúgy sem vagyok egy vájt fülű sem.
Thanks!
-
-
setom
tag
válasz
ggeleven #35038 üzenetére
Olyan 5-8eFt körül gondoltam. Vegyesen használnám egy sony nwz e444-ről és egy Xperia arc S-ről. Zene főként tüc-tüc időnként rock, elég vegyes de mindenképp fontos a jó basszus. Szívem szerint mikrofonosat vennék de az lehet nem működne együtt a sony nwz lejátszóval. A tesztekből az jött le nekem,hogy a pl21-et jobbnak mondják basszusba de lehet, hogy csak az árához viszonyított hangzást tartják jobbnak.
-
Alg
veterán
válasz
ggeleven #34803 üzenetére
You think you have to want
more than you need
until you have it all you won't be freeRainyMood-al, mert olyanom van
-
nubreed
veterán
válasz
ggeleven #34580 üzenetére
Szivacsot nem, vagy szilikon vagy foam. De foam is csak abban az esetben ha tartós. Pl nézegettem a Comply márkájú dolgokat, rohadtul túl van ez árazva, ahhoz képest, hogy egy nyamvadt hab/szilikon szett. Valami olcsóbb kéne de jó. A lényeg, hogy a lehető legjobban kizárja a külvilágot.
-
Markizmark
addikt
válasz
ggeleven #34558 üzenetére
Legyen a max 20k. De ezt is már sírva adnám ki. Legjobb volna 20 alatt ... nem kell a legjobb, de ne a gyárit hallgassam már, ha egyszer wolfson dac van a note 2-ben. Valami értelmes in-ear füles kellene ami már kihozza belőle amit tud. Egyelőre jó lesz az ilyesmi, még kezdő vájt vagyok... vagy csak leszek.
GR07 kiesett.
-
tutis
őstag
válasz
ggeleven #34518 üzenetére
Én rendelek egy ilyet, akinek kell, szóljon, oszlik a postaköltség.
Ennyi a kedvezmény rajta:
EP-RX12P-RD-MEE MEElectronics RX12P In-Ear Headphones with Inline Microphone - Red $14.99 1 $14.99
DSC-102214 25% off new RX12P [EP-RX12P-RD-MEE] -$3.75 1 -$3.75
DSC-102215 Free shipping on new RX12P [EP-RX12P-RD-MEE] -$2.95 1 -$2.951 db ennyibe kerül:
Subtotal:
$8.29
Shipping & Handling:
$8.95
Tax:
$0.00Total:
$17.24 -
-
filózoli
senior tag
válasz
ggeleven #34174 üzenetére
"Amúgy képeket kellett volna csinálnunk, hogy legyen mivel illusztrálni, illetve feldobni a szöveget!
"
Van egy jó hírem, 22-én viszem a DSLR-t is, szóval lesznek képek.
"Hagyjuk már! Ne öntsd folyton az olajat a kialvó félben lévő tűzre!
"
Feltűnhetett volna, hogy Ati provokál folyamatosan...
-
Kobe
veterán
válasz
ggeleven #33979 üzenetére
kenyelmes, de jatszani kell a megfelelo harang kivalasztasaval. A vetocso maga kenyelmes atlag meret, de a haz eleg testes, en nem eroszakoltam agyig a hazat a fulembe, elegge kilog. Foleg azert mert a kabelvezeto gumi ami a haznal van, enyhen ives, es befele dol, ha nagyon benyomod a hazat, akkor a kabelt siman sikerul az arcodnak nyomni, ami engem egyreszt zavart kicsit, masreszt sanszosabb hogy tori a kablet. Jo, nem sokkal, kb 5-10%kal, de akkor is....nem ertem mert nem egy rugalmasabb, vagy egyenes vezetot tettek a hazra, bar megertem hogy igy meg nehezebb eltepni a forrasztast a hazban, mert egy erosebb rantas mar a vezeto szaranal erejet veszti. Valamit valamiert.
Na szoal en felraktam a dupla harangot, ezt kenyelmesen behelyezve pont ugy all a haz hogy a kabel kb fel centire log a fulemtol, nem irritalja az arcom, es emg a szigeteles is jo.
A harmas harangot nem tudom milyen elfajzott ember tudja hasznalni, nekem mar a dupla is boven eleg, kivetelnel ez is "cuppan" egyet, jelezve hogy kello melysegben van. Szerintem a harmas meg mar szabalyosan a dobhartyad csiklandozza kb
-
Kobe
veterán
válasz
ggeleven #33918 üzenetére
Nem tudok 100 szazlekos tesztalany lenni ugyanis az egik fulem kicsit be van dugulva. Az biztos hogy a kabel es a harangok lehetnenek kicsit minosegiebbek. Vicces hogy a dobozon nagybetukkel virit hogy noise isolating, raneztem a harangokra, hogy ezt most tenyleg ezekkel gondoltak ? Papirvekony a szilikon, mshol lattm hogy szivaccsal pimpeltek meg, leh majbeprobalom.
A mikrofon kb pont jo magassagban van, nekem kicsit lehetne lejjebb is.
A hang mindenkeppen a kozeptartomanyban a legerosebb, nem vettem eszre jelentos torzulast a magasoknal es melyeknel, de nem bassheadeknek valo darab.
A kozep viszont gyonyoruen csilingel, szerintem nem a hangszine a legerosebb pontja a fulesnek, en szemely szerint eg hangyanyival melegebb tonust el tudnek kepzelni, de a terhatas, es a stage-effekt az remek. Olyan dolgokat is kihall az ember mirol elotte azt sem tudta ott van. A billentyus hangszereknek brutal jo hangja van rajta.
En foleg 70-80as evek rockot hallgatok, amikben van rendes billentyu szolo es enek is, azokkal szepen banik, a gitarszolokkal meg lehet csiszolni kell majd kicsit az equalizeren. Bar ezerosen felvetelfuggo is.
Egyelore poweramppal (kikapcsolt beats) es htc one x el tesztelgetem. A penzet biztos megerte, de ha a kabelt es a harangokat kicsit minosegibben oldjak meg, akkor tenyleg bestbuy.
A kepek amugy megtevesztoek, a haz nem fekete hanem inkabb sotetbarna, rezes arnyalatu. Nekem az egyik vetocso sjnos egy picit sorjas maradt. A rendes izolaciohoz minimum a ketlepcsos szilikon kell hozza, ful mogott elvezetve kevesbe izolal, kenyelmetlenebb, illetve a mikrofon is feljebb csuszik a kevesbe hasznalhato magassagba. Javallott a hagyomanyos viselet. Kerdes hogy a tervezok minek szantak, illetve hagyomanyos viselet eseten a mikrofonnak melyik oldalon kellene lenni ? Jobb oldalra esik ami nekem kicsit fura
Viszont a mikrofon es a leptetes toketesen mukodik androidos telon is
-
Speeedfire
félisten
válasz
ggeleven #33838 üzenetére
Szimpatikus, de még azért olvasok pár modellről. Meg lehet addig lemondok a headset részről. Meglátom.
pl ezek is szimpatikusak a leírások alapján
-Vsonic GR02
-soundmagic r1 ehhez jár fiio e6 is
-Brainwavz M4
Illetve a xears-ek hangja is bejön, azokat hallgattam is már.Kicsit drágábban a sokat dicsért Vsonic GR06.
-
Speeedfire
félisten
válasz
ggeleven #33826 üzenetére
Én is így látom.
Mondjuk egészséges kereteken belül szeretem a basszust, nem amikor már túl van feszítve a dolog és csak a bufogás van. Szép, telt legyen az a basszus, mint a wharfedale dobozaim.
Közben nézegetem az ajánlott füleseket, meg a head-fi-t is. Vannak jó darabok, bár sajnos elég sok aminek 90°-os a csatakozója. Félek, hogy meghalna a zsebemben. -
Ati1979
veterán
válasz
ggeleven #33796 üzenetére
Egyetértek. Minimális a különbség.
(#33797) sheratan
Ez igaz, viszont én kizárólag a hangzásra koncentráltam. Ha ár/érték arány alapján készült volna a lista ott a két sh versengett volna az utolsó helyért, és az ie8 meg is kapta volna...
Érdemes lenne azt is odaírni majd, hogy kb. mennyi lehet a különbség. Pl. kb. 2%-kal jobb.
Az említett 3 füles között minimális a különbség:
A gr06 a kiegyensúlyozottságával arat.
Az se215-ban nekem túl sok a basszus.
Az ie8 pedig kissé fölöttük van techológiailag. Viszont azon felül semmi.De hangzásban kiegyenlítettek és kb. egy szint.
Innentől kezdve el tudom képzelni, hogy milyen szintet képviselhet az sh ez alatti termékvonala. Vagyis inkább el sem akarom képzelni.
Ie 6, ie 7. Stb... -
törölt tag
válasz
ggeleven #33768 üzenetére
Ja, ez igaz, hogy voltak ritkaságok
SE215-öt jó eséllyel lehet majd még szerezni a következő alkalomra, de mondjuk a 4R és Triple-fi már más kérdés. Még az Ortofon is.
Mondjuk a GR06 volt igazi sikersztori, mert eleinte azt sem kapkodta senki, aztán a végén milyen sikere lettfilózoli: Itt az eredetije az avatárnak, ázsiai, de nem lány
[link]
-
Luissimo
veterán
válasz
ggeleven #33748 üzenetére
zoli, azért mert egy túlárazott xszar
és nemvolt nálatok egy rendes Sony mdr ex50, az 5ezres kategóriábó, ami meggyalázza az IE8-at
????
régenvolt már a fülembe a GR06-osom, asszem anno Mpetertől vettem, csak kímélem ezért a napi strapákra a sony-t használom, mert azt könnyebb itthonról pótolni, ha beszarja magát.
De most kicsit a fülembedugom, meg a Brw -M2-t is, azért attól is lepetézne néhány kolléga, aki még nemhallotta. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest