- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
MeSserke #32825 üzenetére
Nem egyszerű a válasz, mert sztem egyik sem felel meg Neked tökéletesen az ebben az árkategóriába szereplők közül! Mondjuk sztem nem bánod, ha kicsit még olcsóbban is megúszod!
Vagy kellene még plusz 5-10 és akkor lennél még egy kategóriával feljebb.A 15ezres keretbe ezek férnek bele:
Soundmagic PL50 - inkább komolyzenében teljesít jobban, kiegyensúlyozott a hangzása
Hifiman RE-0 - ez tök jó, csak már nehéz beszerezni
Vsonic GR06 - szép hang, csak nekem kevés volt a szigetelése (a Comply haranggal azért egész jó és kényelmes is volt)Kicsit olcsóbban:
Vsonic GR02 Bass Edition - most ezt használom nagy megelégedéssel, a könnyű kábele elég jó, a Bass Edition a nevében ne tévesszen meg, nem nyomja el a többi hangot a mély
SoundMAGIC PL30 - kiegyensúlyozottabb hangzása van, fül feletti a kábelvezetéssel
MEElectronics M6 - fül mögötti kábelvezetés, erősen múly-túlsúlyos
MEElectronics M9 - én ilyen használtam, sztem elég jól szól (sok méllyel rendelkezik ez is), csak nekem zavaró a merev kábele (de pont emiatt nehezebben is fog eltörni).
SoundMAGIC E10 - inkább mélyorintált ez is, de nem annyira, mint az előzők
Brainwavz M5 - kiegyenlített hangzás, rosszat szinte nem olvastam rólaValamelyik szimpatikus?
(#32829) milanmylo
Mit szólnál fül feletti kábelvezetéshez?
pl: MEElectronics M6 Sports In-Ear
Akciós árral belefér a keretedbe!
Kevés asszimetrikus füles van az ajánlottak között sajnos... -
MeSserke
csendes tag
válasz
MeSserke #32690 üzenetére
No, teszek még egy próbát:
Sziasztok,
Segítségetek kérem, mert vásárolnék fülhallgatót a kövi paraméterekkel:
-In-Ear
-15K HUF max.
-mindegy, hogy kábel szimmetrikus vagy asszimm.
-nem full izolált
-zenei stílusok: trance (goa, psy, regular), DnB, chillout, dubstep, electro; nyomokban hallgatok komolyzenét is, de nem hangsúlyos
-bár nem elsősorban, de futáshoz is használnám, remélem ez nem szentségtörés ^_^Egyébként egy Sansa Clip+ adná alá a nótát.
Tippeket előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest