- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #60812 üzenetére
Nekem furcsa volt, hogy konkrétan nem volt benne basszus (mély), a kábel, ha hozzáért a ruhához vagy bármihez hallottam a hangját, a hozzákapott 3 harang méretei az egyik oldalt sehogyse voltak jók....
Edzéshez használtam és konkrétan, ha kapott egy kis nedvességet a harang folyton kicsúszott a fülemből. -
swoody
senior tag
Sziasztok,
Earbud fülest keresek, max. 2-3-4 ezer Ft körül, nem nagyon szeretnék többet rászánni mivel edzéshez kellene és izzadás miatt bármikor tönkremehet, zene terén inkább metal és hardtechno.
Volt egy maxell metallics in-ear fülesem, de én többet nem szertnék agybadugós fülest, hihetelen, hogy mi körülményesn. Szerencsére tönkre ment és garicba visszakaptam az árát, de nem szeretnék többet in-ear-t.
Köszi a segítséget.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Maxell Metallic fülessem van és az egyik oldalt halkabb mint a másik.
Mielőtt visszaviszem a boltba szeretném megkérdezni, mire hivatkozhatok garancialitás ügyileg, a termék tudomásom szerint cseregaranciás. Edigit@lba lett vége. Fognak akadékoskodni?
Köszi a segítséget.
-
swoody
senior tag
válasz
matyi012345 #35586 üzenetére
Még szerencse, hogy van egy hosszabbítom, mivel nem tenne szerintem jót a fülesnek,ha mindig tekergetném rajta ha éppen viszem magammal.
Köszi a segítséget, ha megpróbáltam írok.
-
swoody
senior tag
válasz
matyi012345 #35579 üzenetére
Oksi, köszi megnézem.
De majd hogyan is kell használni? Csak ráhúzom a kábelre vagy a kábelt tekerjem majd rá?
-
swoody
senior tag
válasz
matyi012345 #35574 üzenetére
Abban tudnál segíteni, hogy milyen készülékbe van ferritgyűrű?
bucsher: Előtte azért csak kipróbálom a ferritgyűrűs témát és bár nem szívesen költenék hangkártyára.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Lehet nem ide tartozik ez a kérdés de hátha.
Szóval mióta megvettem Maxell Metallics-ot azóta eléggé észre vehetően hallom, hogy zúg a gép vagy nem is tudom, hogy hogyan is fogalmazzam meg, szóval hallom ahogy tölt,zúg a gép.
Ezt valahogyan megtudnám szüntetni?
Köszike.
-
swoody
senior tag
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Az első kategóriában (0-5000Ft), lévő fülhallgatók közül már kerestem de nem nagyon találtam egyiketse magyar boltban. Ebben tudnátok segíteni, hogy esetleg melyiket tudnám megvenni itthon?
Köszike.
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan füllest amit tudnék használni edzésen? Konkrétan olyasmire gondolok, hogy van-e kimondottan olyan füles aminek nem árt az izzadság (cseppálló
) ?
Ha nem is nagyon tudtok ilyen ajánlani akkor lehet veszek edzésre egy olcsó füllest de viszont akkor is szeretnék vásárolni egy jobb füllest.Zene terén leginkább hard techno és rock vonal lenne amire használnám, illetve játékra is.
Max 10-15 lenne a keret rá. (Még mindig érvényesek az első hozzászolásban lévő füllhallgatók vagy már vannak azóta jobbak?)Még sose volt in-ear (agybadugós) füllesem ezért ha nem probléma tudnátok ajánlani sima és in-ear-t is?
Köszi a segítséget.
-
swoody
senior tag
válasz
dudika10 #27523 üzenetére
Szia
Tundál valami ötletet adni miért nem müködik ez a megoldás:
Vettem egy jackdugót és hozzávaló 1,5 méter kábelt készen ennek a végéről leégettem a zománcot és hiába próbálgattam a füllhallgtóval összeforrasztani nem szól egyáltalán, ötletem sincs, hogy mi a baj?
Más is segíthet.
-
swoody
senior tag
válasz
dudika10 #27523 üzenetére
Nah köszike a tipppet a zománcal.
janos666: Gyufával leégettem róla és ahogy összeérintettem egyből szólt. Majd valamleyik nap össze forrasztom és így megtudtam menteni 2 fülhallgatómat is.
Köszönöm szépen mégegyszer.
SZERK: Uhhhh még egy kérdés: a cérna vagy kis madzag ami a kábelek mellet futt az mi célt szólgál? Szakadás gátló lenne?
-
swoody
senior tag
válasz
janos666 #27527 üzenetére
Köszi megpróbálom de én úgy olvastam, hogy alkoholba kell mártani és úgy meggyújtani de hátha müködik alkohol nélkül is.
De igazad van ott ahol ónozzák elvileg lemarja a zománcot.donpe: ón, bizmut, ólom,cink.
Mert nem tudom, hogy hogyan kell jack-et forrasztani de utánnaolvasok. -
swoody
senior tag
Sziasztok
Nem találtam jobb topicot ahol ezt megtudntam volna kérdezni.
Az a problémám, hogy hallom a fülhallgatón keresztük, ahogy tőlt a gép esetleg ha jobban dolgozik a vinyó akkor még élénkebb a zaj és nagyon kezdem unni... ezt lehet valahogyan orvosolni?
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Van egy samsung u3 típusú mp3 lejátszóm aminek a bal oldalán nagyon halk lett a hang, gondolom ezzel már semmit nem lehet csinálni?
Annó pár éve akartam volna venni hozzá valami jobb fülest és akkor itt rengetegen ajánlották a cx300-at de most, ahogy olvasom a topicot eléggé lehuzzátok, ezt lehet tudni miért?
Illetve tudnátok ajánlani valami jó fülest de azért ne legyen olyannyira drága.
Hja és legyen jó játékhoz (cs 1.6).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest