Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin #89302 üzenetére
Összefoglaló második mondata: Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók.
-
DGeri98
csendes tag
válasz
gyenesmartin #47906 üzenetére
Sajnálom, a te javaslatodra jutott eszembe, hogy az IEM kialakításon kívül hagyományos füles kéne. Az, ha a két oldali kábel nem egyenlő hosszú, az csak hátrány, de ha a fül felett kell átvezetni, az már kizáró ok.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
gyenesmartin #45336 üzenetére
Még szerencse, hogy nem tűnt fel, hogy ez egy fülhallgatós topik, annak pedig külön örülök, hogy nem egy mosógépet linkeltél.
Egyébként pedig a vezetéknélküli fejhallgató - bár egyáltalán nem értek hozzá - valszeg egy elég speciális műfaj, még az is elképzelhető, hogy ez kivételesen nem olyan rossz.
A lényeg az volt egyébként, hogy manipulálhat-e egy gyártó több tucat véleményt. Furcsa, hogy a többi termékük 2-3 csillaggal szerepel, ott lehet elfáradtak már az ügynökeik..
Btw, hallottad egyáltalán, vagy csak láttad, hogy az van odaírva, hogy Beats?..
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #41801 üzenetére
Már jó fél éve...
-
Zoli133
addikt
válasz
gyenesmartin #41290 üzenetére
e30nak én kicsit sokalltam legutóbb a mélyét, de ha minden igaz most lesz egy pát napom megbarátkozni vele.
-
válasz
gyenesmartin #40935 üzenetére
Túl nagy. Van a Jó nagy Goldring DR50es fülesem... Még van nálam egy Grado is tesztre... Veszek egy olyant is. De ezek a fülesek marha nagyok és én nem szeretem ha bizonyos helyzetbe hordhatatlan.
-
Ati1979
veterán
válasz
gyenesmartin #39070 üzenetére
+ (#39071) dudika10
Nekem pont optimális volt az e30 basszusa. (ak120-ról)
Erről a forrásról számomra igazi best buy az a füles. Ha az e10-ben több van az már lehet, hogy nekem sok lenne...Bár most az se846-nál kénytelen vagyok hozzászokni a sok basszushoz. De igazából tetszik a dolog, mert nem megy a többi tartomány rovására. Már csak a tisztaságon kéne egy kicsit javítani és nagyon rendben lenne a dolog...
De remélhetőleg meg lesz oldva előbb utóbb...
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #39070 üzenetére
Bár én hallottam már 3 különböző E30-ast is. Az első az kölcsönben volt, de nagyon jól szólt. Az enyém egy nagyon kicsivel attól részletszegényebb. A harmadik meg inkább középsugárzónak felel meg, hatalmas térrel.
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #37258 üzenetére
Értem. Thx.
-
Ati1979
veterán
válasz
gyenesmartin #36895 üzenetére
Szerintem még jobban.
(#36896) adamssss
Érthető!
Igazából szerintem a drágább modellekhez érheti meg custom kábelt venni.
Bár 10k körül is van már jó. -
belashx
senior tag
válasz
gyenesmartin #36570 üzenetére
Galaxy Miniről 1x próbáltam meg zenét hallgatni, de az volt egyben az utolsó alkalom is. Az valami katasztrófa.
Gyalázat, hogy milyen sz.rul szól.
-
zlad
csendes tag
válasz
gyenesmartin #36567 üzenetére
Szia. SE Xperia Active, JetAudio Plus a szoftver. Majd ha lesz keret, veszek egy Sandisk Sansa ClipZip-et, hátha azzal jobban szól. Persze tudom, jó lenne egy profibb lejátszó, de ezt most nem engedhetem meg.
-
Luissimo
veterán
válasz
gyenesmartin #36567 üzenetére
egyébiránt a galaxy miniről mi az ami jól szól ??
-
matyi012345
őstag
válasz
gyenesmartin #36523 üzenetére
Már csak azért se csináld meg úgy, mert azzal veszíti az értékét. Dudika profin megcsinálná, de most kaptam az infot hogy egy progdavid nevű fórumtárs is ilyesmivel foglalkozik.
-
matyi012345
őstag
válasz
gyenesmartin #36521 üzenetére
Szerintem dudika10 fórumtársat keresd meg ezzel a kérdéssel.
-
monti0222w
addikt
válasz
gyenesmartin #36464 üzenetére
Hát, annak idején mikor még vettem az E10.t kiprobáltam az E30-t is nálam az E10 volt a nyerő! Viszont ha lesz az a füles tali, akkor újra meghallgatnám úgy mind a kettöt egymás után különbségek után hallgatózva, annyira teli van a topic az E30-l mikor valamivel olcsóban van olyan füles mint az említett!
-
monti0222w
addikt
válasz
gyenesmartin #35581 üzenetére
Hát, nem tudom a próbán betoltam a Linkin Parktól a Numb-t, az e10 bödületes volt, az e30 -is jó volt, de nem váltotta ki azt a hatást amit a 10-es! Persze próbáltam más számokat is más együteseket is! erre mondják kinek a pap, kinek a papné....
-
dudika10
veterán
válasz
gyenesmartin #33105 üzenetére
Jah... anyagkoltseg (cirka 300HUF altalaban) azon felul meg ahogy a megrendelo gondolja.
Szerintem inkabb arrol van szo altalaban, hogy mar ugyis kidobta volna, tan mar vett masikat is, igy minek rohamgaljon...10k+-os kutyuket nem is szoktak itthagyni. Parezer forintos van csak.
Tobbiknek: anyagi karom nem nagyon van. Ha felraknam oket 5-600 forintert aprora, szerintem gyorsan elvinnek oket (bar utobb is ezt gondoltam, aztan megmindig nalam van a sony mdr77-es...).
-
matyi012345
őstag
válasz
gyenesmartin #33001 üzenetére
Na ez a kérdés engem is jó ideje foglalkoztat, de tartok tőle hogy fura lenne az armatúrás meghajtó miatt. Majd ha egyszer lesz alkalmam meghallgatni egy jól bejáratott PL50-et akkor kiderül.
-
Joao
tag
válasz
gyenesmartin #32992 üzenetére
Pl. itt is gyenge pontszámot kapott, de tapasztalatoknak jobban hiszek.
-
Ati1979
veterán
válasz
gyenesmartin #30944 üzenetére
Ismerős ez az érzés. Az ember mindig jobbat és jobbat akar.
Akkor szerintem muszáj lesz cserélned a mostanit előbb utóbb. -
Ati1979
veterán
válasz
gyenesmartin #30942 üzenetére
Szinte tudtam!
Az valami ritka ócska szar. Még beats szinten is. És vagy 40 ezer forint. Ár/érték arány 0.
Amúgy az a durva ha megnézed az árgépen a 7. helyet foglalja el a rákeresések alapján. Szóval szerintem sokan veszik ezt a hulladékot, a szép színei miatt...
-
Ati1979
veterán
válasz
gyenesmartin #30940 üzenetére
Csak nem Monster Beats Tour-volt?
A tulajt sajnos akkor megfertőzte a beats körül kialakult hype vagy kizárólag 1-2 ezer forintos füleseket hallott.
Amúgy kb. 300 USD fölött ez a cég is elkezd értelemes füleseket gyártani. Ott már nem engedhető meg a szélhámoskodás. -
Dicker
őstag
válasz
gyenesmartin #29550 üzenetére
Valószínűleg kicserélik. Írj egy emailt oda ahonnan vetted. Maximum kérnek egy képet majd a hatástalanított fülesről.
hobbyone
Shure-okkal, és a stb.-vel mi a bajod annyira? Itthon kaphatóak. Jók. Drágák. De a legdrágább kategóriában is vannak... -
akela91
addikt
válasz
gyenesmartin #29458 üzenetére
Szerintem nem teljesen jól helyezhette be. Rengeteg múlik 1mm-en is. Sokan csak odabiggyesztik, épphogy nem esik ki, és úgy használják az agybadugósat.
-
Fikasz
tag
válasz
gyenesmartin #28983 üzenetére
Hihetetlen. Nem hittem volna, hogy ennyire gyenge.
-
maathe
senior tag
válasz
gyenesmartin #28947 üzenetére
Az nem jó. :S
Hirtelen egy CX300 jutott eszembe, ahhoz képest mekkora?
Nem szeretem ha kilóg a fülemből, azt meg főleg nem a kiesik, ezért adtam tovább egy Xears-en. -
maathe
senior tag
válasz
gyenesmartin #28945 üzenetére
Az fül mögötti elvezetés nem jön be. Viszonyítani nem tudok, de nincs nagy háza az E10-nek?
-
maathe
senior tag
válasz
gyenesmartin #28943 üzenetére
A SoundMagic E10-et milyen stílusú zenéhez ajánlanátok? Gépzenéhez keresek egyet és ez jónak tűnik. Esetleg van valakinek ilyenje?
-
Zoli133
addikt
válasz
gyenesmartin #28935 üzenetére
Amikor én halottam a oneX-et akkor nem szólt igazán jól, ráadásul volt egy már szinte elviselhetetlenül nagy mélykiemelése, amiről még falt EQ beállítással sem sikerült lebeszélni. A legjobb mobil hang továbbra is a nexus S/Galaxy S voodoo-val támogatva.
-
Coolmat
őstag
válasz
gyenesmartin #28881 üzenetére
Hát nemtom, próbaképp elvezettem a fülem mögött a mostani fülesem kábelét. Végülis nem borzalmas, de hosszútávon lehet hogy idegesítene. Amúgy csak így lehet normálisan viselni ezt a fülest, és simán csak lelógatva kiesik a fülből?
Valamint aki már hallgatott esetleg PL30-at és E30-at is, észrevett komoly különbséget a kettő közt? Ha nem sokkal rosszabb a PL30, akkor inkább azt venném itthoni boltból, mint az E30-at külföldi rendeléssel.
Bocs a sok "láma" kérdésért, csak ha már 8k körül költenék fülesre (ami nálam sok, a CX200-at is 5-ért vettem anno), akkor nem szeretnék mellényúlni kicsit sem
-
zenwalk
senior tag
válasz
gyenesmartin #27194 üzenetére
Jövőhéten érkezik a clip+-om. Kíváncsi vagyok, azzal milyen lesz.
-
zenwalk
senior tag
válasz
gyenesmartin #27191 üzenetére
Egy lenovo y570-re van kötve és flac minőségű zenéket hallgattam rajta
SHiZUOKA: Igen, csak az az egy jack van rajta -
Clapko
csendes tag
válasz
gyenesmartin #26998 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Ez a nomono.hu oldalon látható garanciát pontosan mire értsem? Ha megtörik a szál, akkor is visszacserélik, szerelik?
-
Clapko
csendes tag
válasz
gyenesmartin #26995 üzenetére
Ez esetben, akkor ebben az árkategóriában a SoundMAGIC E30 lenne a jó nekem, ugye?
Valaki tud egy jó üzletet, ahol átverés nélkül jó áron lehetne megrendelni?
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #26940 üzenetére
Meghallani én is meghallom, de sokszor nem értem mit mond....
-
Izzé
őstag
válasz
gyenesmartin #26440 üzenetére
Olvastam róla, láttam hogy sokan dícsérik, de nekem normál kialakítású kellene, olyan amit nem a fül mögött kell elvezetni. Ja és lehetőleg fehéret keresek.
-
engine88
aktív tag
válasz
gyenesmartin #26206 üzenetére
Akkor E10-nél maradok, mert a basszus nálam mindennél fontosabb
Mennyi az átlagára?
-
fattyu
veterán
válasz
gyenesmartin #25900 üzenetére
Nem ő törölte hanem moderálva lett.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #25899 üzenetére
Valamelyik moderátor kitörölné ezt az utolsó kettő hozzászólásomat? Amelyik hsz-re írtam választ a hsz írója kitörölte azt. Így érvénytelen.
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25879 üzenetére
e10 - loudness = PL11
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25876 üzenetére
e30 + kevesebb mély = PL30
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25874 üzenetére
Nem tudom mire képes a D1 hiszen az erősítőhöz csatlakozásakor a vonali kimenetét használod és a fülhallgatónál pedig a saját belső erősítőjét. Ha a Vsonic hasonlóan (de jobban?) szól mint a PL50 akkor szerintem felejtős, mert igen intenzív, domináns középtartományt fogsz kapni az e30-hoz képest sokkal kevesebb méllyel.
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25868 üzenetére
Ez FLAC vagy MP3? Melyik szám ez pontosan?
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25862 üzenetére
Ez lehet a forrás "hibája" is.
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #25862 üzenetére
GR06-ban elég szépen szól, bár a telefon nem vezérli túl, így nem dominál annyira a basszus, mint amennyire erősebb forrásról, de rendben van. pont írtam is régebben, hogy zsúfoltabb zenékre is elég jó már a GR06.
fungeld: annyiért kb az a jó választás. ha tudsz/akarsz feljebb menni, akkor lesz azért több ajánlott.
-
kiki22
senior tag
válasz
gyenesmartin #25759 üzenetére
nem viccelek csak nem értek hozza azért kérdeztem
Akkor marad az ie 8 ha csak nem tudtok vmit olcsobban ami szol olyan jol
Melóba is kéne nekem egy ilyen agybadugos cucc.Valami olcsóbb kategóriából 10-20 k .Ha valaki tud ajánlani valamit megköszönném.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #25766 üzenetére
Egyébként egy beats fejhallgatót épp elég volt meghallgatni. És mindegyik példányra csak rosszat mondanak. Kivéve a Beats Studiora. Ami csak 3x-4x-er kerül többe, mint amennyit érne.
-
Land
veterán
válasz
gyenesmartin #25655 üzenetére
Így leírva elégggé korrekt lehet.
Lehet benevezek egyre. Csak könnyebb lenne dönteni, ha egy Xears tulaj is hozzászólna, aki kipróbálta a Soundmagic-et is.
-
Land
veterán
válasz
gyenesmartin #25652 üzenetére
Ejjj kár érte. Pedig azt írták, hogy a közepe és a magas eléggé rendben van és kiegyensúlyozott füles.
Kis fülkagylóba is kényelmes lehet ez a 2 modell?
E30 basszusosabb zenére milyen? -
Land
veterán
válasz
gyenesmartin #25645 üzenetére
Kinézetre fura nekem az E30. No amúgy vegyesen hallgatok zenét, de a JÓ basszus is fontos. Tehát a basszuserőltetett, pontatlan és lassú basszusú fülesek nem érdekelnek. Ezek tempósabb basszusnál összezavarodnak és beletúrnak rendesen az összképbe. Ha nem túl sok az E10 basszusa rock/metalnál, akkor jó lehet nekem. Elektronikusra (pl. Skrillex vagy Ludmilla) biztos jó lenne.
Kényelemben a kis méret miatt az E10 talán jó. Sennheiser CX-300 II-m hasonló méretú volt és kényelmesnek találtam. -
dudika10
veterán
válasz
gyenesmartin #25647 üzenetére
A probléma a használattal van.
Ha zsebben hordva használod, akkor szépen-lassan el fog törni (az egyenes csatlakozó nem bírja, ha leül vele az ember, az L alakú pedig a sétát nem szereti túlságosan).
Ha használat után még be is gyűröd a zsebedbe, akkor az még egy hibalehetőség...De ha óvatosan használja az ember, akkor pár évig bírja azért.
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #25629 üzenetére
Asztali gepeknel nekem is v9lt ilyen. Lehet, hogy az alaplap egyik csavarjanal vagy valahol nincs rendesen szigetelve, vagy a tap hibaja. Van otthon egy gitarerositom, az is ilyen, hogy ha kezzel hozzaerek a gitarhurokhoz, akkor nembug, de alapbol bekapcsolt allapotban igen.
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #25624 üzenetére
Szerntem siman foldeles problema a gepben.
-
Wolflord
csendes tag
válasz
gyenesmartin #25621 üzenetére
Amit hallasz, az a microphonics.
A head-fin ebben a cikkben a 13-as pont alatt van összefoglalva.
[link]A Thomas-os témához: a német jogban tényleg van külön egy Garantie, ami itthon a garanciának felel meg, és a Gewährleistung, ami az ügyfélpanasszal azonos. Garancia esetén erről szerződéssel kell rendelkezni. Ez nem kötelező a német törvények szerint, csak adható.
Ügyfélpanasz esetén az eladónak kell bizonyítania 6 hónapon belül, hogy a panasz nem jogos (helytelen használat, szándékos károkozás, stb...). Ezt tudja le Thomas nagylelkűen annyival, hogy küld helyette egy másikat automatikusan (és mert gondolom, nincs kedve ilyesmi miatt bíróságra járni, ezek az ügyek akár évekig is húzódhatnak, mert apró jellegüket tekintve nincsenek megpörgetve, mint a többi pénzbehajtási per sem...). 6 hónapon túl viszont a bizonyítási labda már a vevőtől jön, és egyből jön, hogy mi is a pontos panasz, esetleg kézhez vételnél volt-e gond, vagy egyértelműen gyártási hiba (megmukkanó oldal, az egyértelmű, ott nem tud mit csinálni, küldheti az újat, mert egyből tudod bizonyítani). És nem, nem egységes a jog az EU-n belül, csak Alapelvek vannak, amiket követni kell. Itthon is másképp van ez az egész, mint a németeknél vagy az angoloknál (1 év garancia csak a tartós használati termékekre vonatkozik, de azok köre nincs tételesen definiálva, mert miért is...). -
törölt tag
válasz
gyenesmartin #25606 üzenetére
igen, csak mondjuk az E30 nem olyan kialakítású, amilyet ő szeretne, hanem fül felett viselős.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
gyenesmartin #25599 üzenetére
#25578 - azzal járatod be, amiben hiszel, maga bejáratás ténye az, amit nem igazán vitatnak!
-
DemonDani
addikt
válasz
gyenesmartin #25599 üzenetére
teljesen jó ha a sima zenéiddel járatod meg, amúgy sem kell ehhez olyan nagy mágiát képzelni, finomodik, de ritka vájtfülűnek kell ahhoz lenni, hogy érezz is valamit, inkább csak a beképzelgést fogod kapni. Ritkán ér sokat, van ilyen is de ritka.
Annyi hogy olyan zenéket tolj amiben a legtöbb valami van, mély magas ilyesmi úgy válogasd össze hogy vegyes karakterisztikájúak legyenek
-
DemonDani
addikt
válasz
gyenesmartin #25597 üzenetére
urban legend
tedd be a sajád zenéidet és kész
-
need
addikt
válasz
gyenesmartin #25557 üzenetére
köszönöm szépen tolmácsolom a javaslatodat..
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #25402 üzenetére
Bocs, hogy én válaszolok de szerintem nekem van a legátfogóbb tapasztalatom ebben a kérdésben a jelenlevők között. Ezért azt mondanám, hogy az e10 (vagy a nagyon hasonló hangzású pl11 olcsóbban!!!) lehet a jobb döntés számodra. A pl30 inkább akkor jó ha kedveled a részletezős, kicsit magasba húzó hangképet. A szigetelésük nagyjából egyforma mert teljesen azonos fülilleszték van rajtuk, ami persze cserélhető. Pl. ha a pl30-val valaki mellemet áll és beszél hozzám csak hangfoszlányok hallok.
-
Bazsee71
őstag
válasz
gyenesmartin #24780 üzenetére
Az nem baj ha van (kell is), csak ne menjen a középtartomány rovására. A 381-es az a szint, ami már sok a fülemnek hosszú távon.
-
TommyX_
őstag
válasz
gyenesmartin #24767 üzenetére
Kösz az ajánlást, szerintem ilyet fogok venni.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
gyenesmartin #24451 üzenetére
Hát figyelj, én már vettem aukciós oldalon 25ezer ft-os cipőt 8500Ft-ért! A licit ennyinél állt meg, az eladó ennyiért köteles volt odaadni, tehát vannak ilyen kivételes esetek!
-
DanielMurphy
tag
válasz
gyenesmartin #24395 üzenetére
Ez ha jól látom fejhallgató, de én fülhallgatót szeretnék.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
gyenesmartin #24228 üzenetére
Szerintem itt nem lehet áltatálonsítani, van akit irritál ha a fülében van valami, én pl. 2 perc után már nem is érzem. Az m4 nem egy túl mély behelyezésű füles, de ha rendesen be van rakva (megfelelő méretű haranggal), akkor futni lehet benne, nem fog kimozdulni.
Azon a kis nyíláson nem nagyon jön ki hang, ha fülben van akkor kifelé teljesen néma. (az én hallgatási hangerőmnél). -
Alg
veterán
válasz
gyenesmartin #24224 üzenetére
Ha normális hangerőn hallgatod, akkor szinte egyáltalán nem hallatszik ki.
-
Shufny
őstag
válasz
gyenesmartin #24224 üzenetére
Értelmes hangerő mellett semennyire szerintem. Ezt nem ellenőriztem le, de majd valaki válaszol, akinek van. Csak volt már hasonló kialakítású fülesem. Ha felnyomod 110dB fölé, és nem rakod be rendesen, akkor kihallatszik biztosan.
Egyébként majdnem minden fülhallgatón van valami nyílás, és az sem csak egy sima lyuk, mint amilyennek kinéz. Ettől még messze nem lesz olyan nyitott, mint a CN40 és hasonlók, amiknél ezt külön kiemeljük.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest