- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
dejvid8 #87363 üzenetére
Hehe, éppem ma vettem 650et, és volt korábban XB50em is.
Még nincs bejáratva a 650, de így is mélyebb basszust ad, mint az XB50, és sokkal könnyebben is hajtható, vagyis hangerőből nincs hiány Samsung Galaxy A50el. A magasnak van még hova járódnia, de a közép és mély teljesen rendben van, mint a legtöbb Sony fülesnél és fejesnél. -
Tulku
veterán
válasz
dejvid8 #77337 üzenetére
Én teszteltem anno minkettőt, akkor teljesen másként néztek ki...a 20BT-nek volt külön akksija, a 10bt-nek nem volt (most úgy látom épp fordítva van). A 20bt akkoriban egy több irányban állítható mechanizmussal tudott megállni az ember fülén, szerintem kissé túltolták...ezt látom megszüntették, viszont az engem is érdekelne, miért a kisebb modell a drágább?
Akkor a 20bt egy jóval analitikusabb, szárazabb hang volt, a 10bt egy dögösebb, szerethetőbb karakter....de a jelen formájukat elnézve mostanság ebben sem vagyok biztos...
Én mindenképp érdeklődnék személyesen a Muzix-nál...
-
törölt tag
válasz
dejvid8 #41644 üzenetére
Az ilyen kijelentésekkel és véleményekkel óvatosan azért. Tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van.
Arra figyelj, hogy a basszus mennyisége és minősége nem azonos fogalom. A minősége lehet attól jobb, hogy a mennyisége kevesebb, és itt az a kérdés, hogy neked az kell, hogy sok legyen, vagy az, hogy jó minőségű?
anderledani: Az Urbanears nem egy hatalmas hírnevű márka, szerintem mondjuk nem sokan hallották innen, de ha te meg tudod hallgatni, akkor nem értem hol a gond, próbáld ki, és ha tetszik, akkor vegyél egyet. 1000 forint az kb semmi egy fülesért.
-
Narakh
senior tag
-
ggeleven
őstag
válasz
dejvid8 #41598 üzenetére
Körülnéztem rajtuk (és még pár másikon, amit kidobott a google a slušalice beograd keresőszavakra),de maradnék az EX50-nél!
Esetleg még nézz be ide, Te biztos érted:
sk.rs - ŠDK - Zvuk na računaru
Itt vannak említve Soundmagic fülesek is, lehet, hogy vannak ötletek a beszerzésére is.
Egyébként ha írsz contaxg-nek (nomono), akkor lehet kipostázza Neked. Csomagolva 454 gramm az E10 szóval 2000 Ft körül lenne a postaköltség. Mondjuk így már túlléped a keretet... -
törölt tag
válasz
dejvid8 #41600 üzenetére
Ha erőteljes basszus kell, akkor esetleg nézd meg a JVC-t az ajánlottak közül, az esélyes, hogy lesz arrafelé is, vagy esetleg a Philips 35xx-es sorozatát.
A Denon-ra azt szokták mondani, hogy elég mélyorinetált, de nem biztos, hogy a jobbik fajtából, fülesüket nem hallottam még.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest