- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
DrojDtroll #68703 üzenetére
Szólni mindegyik fog valahogy...
Ilyen összeg körül milyen hangzást vársz el? Örüljön mindenki, ha egyáltalán megszólal és kibír 2-3 hónapot. Pár ezerért többért egész jók vannak már. Annyival nem lehet megemelni a keretet?
-
ggeleven
őstag
Akkor jó lesz a nem cserélhetős is...
Nem akar valaki betársulni egy lendmeurears-es páros rendelésbe?
-
ggeleven
őstag
Azt már látom, hogy VSD3-at be kell szereznem gyorsan. Láttatok mostanában valahol akciót? Lendmeurears-en csak nem cserélhető kábeles van és kettőt kellene venni a jó árért. Penonaudioról mik a tapasztalatok? Ott van cserélhető kábeles 45$-ért.
Illetve azt lehet tudni, hogy miért csak a VSD3S-ből készült V2? -
ggeleven
őstag
válasz
#16820480 #68319 üzenetére
Ó bakker!
Azt látom, hogy csak pár ember van a régi társaságból. Elég sok minden történt (válás, költözések, autóval járás miatt kevesebb füles használat, rengeteg munka), de már nagyon vágyom vissza!
Pedig nem akartam végig olvasni a sok ezer elmaradt hsz-t.De jobb ha neki állok?
-
ggeleven
őstag
Hűha, én is naggggyon régen jártam erre. Mi újság srácok? Villantott valaki valami izgalmasat az elmúlt évben?
Sajnos elhalt a VSDS1em egyik oldala, szóval kell szereznem valamit.)
-
ggeleven
őstag
válasz
dejvid8 #41598 üzenetére
Körülnéztem rajtuk (és még pár másikon, amit kidobott a google a slušalice beograd keresőszavakra),de maradnék az EX50-nél!
Esetleg még nézz be ide, Te biztos érted:
sk.rs - ŠDK - Zvuk na računaru
Itt vannak említve Soundmagic fülesek is, lehet, hogy vannak ötletek a beszerzésére is.
Egyébként ha írsz contaxg-nek (nomono), akkor lehet kipostázza Neked. Csomagolva 454 gramm az E10 szóval 2000 Ft körül lenne a postaköltség. Mondjuk így már túlléped a keretet... -
ggeleven
őstag
Nincsenek róla rossz véleménnyel, akik hallották! Itt a fórumon sztem nincs senkinek!
7000-ért elég jó vétel! A Beyer webshopban 60 EUR, 220Volt-nál pedig 10500 HUF, ennél csak drágábban adják.
Egy vélemény (nem tudom mennyire releváns, így hogy nem ismerjük az íróját):
Csúcsminőség középkategóriás áron 2013. február 26.
Ez egy nagyon jó fejhallgató, minden hangszín szépen és tisztán szól. Drágább kategóriában sem nagyon van hasonló minőség, mert valamiért trenddé vált hogy a basszus gyárilag túl van húzva -ez érvényes a beyer dtx 101 -re is. Viselése kényelmes hosszabb ideig is, a kialakítása pedig meglehetősen kínai hatást kelt, ami lopásgátlóként kiválóan működik. Ár/érték arányban szerintem nincs párja.Head-fi, ljokerl (tudom mostanában nem nagyon hivatkozási alap, de más híján...):
Value (8.5/10) – The DTX 71 iE is a consumer-class earphone from a large Hi-Fi manufacturer. Expectedly, it does very little wrong both when it comes to sound quality and usability. More surprising is that the DTX is priced in accordance with its performance – something I’ve given up on when it comes to mid-level earphones from brands with a full-sized headphone focus. AKG, Grado, and even Sennheiser could learn a thing or two from the DTX 71 iE.Pros: Lightweight, well-built, easy to live with; sound quality competent all around; less bass than DTX 101
Cons: Mesh carrying pouch is underwhelming; cable noise can be annoying with cable-down fitment -
ggeleven
őstag
Guess who's back?
5000 új hsz? Asszem le vagyok maradva.... -
ggeleven
őstag
válasz
koxminator #35223 üzenetére
Írj a Modker-be!
-
ggeleven
őstag
Srácok összesítés ma ne várjatok tőlem, se beleszólást a beszélgetésbe, mert kicsit lerobbantam...
De ami késik, az nem múlik! -
ggeleven
őstag
válasz
#16820480 #35079 üzenetére
De hallgattam!
Kicsit más véleményen vagyok, mint a srácok. Két nagyon fontos dolog miatt más a véleményem: mobilról hallgattam és pár hétig! A szarabb lejátszó nem hozta ki a gyengeségeit, mobilról nem volt rossz! De kicsit jobbról bizony már nem ízlett az én fülemnek sem...Valamint jóval több és több fajta zenével hallgattam, így teljesebb a kép.Viszont nagyon kellene egy másik M5 kontrollnak, hogy tényleg ilyen-e a hangja vagy az enyémmel van-e gebasz...de ez még a jövő zenéje, majd valakivel összehozok egy ilyen összehasonlítást!
Készül minden, csak dolgozni is kell közben...
-
ggeleven
őstag
válasz
Barthezz2 #35053 üzenetére
Mivel hajtanád meg? Vess egy pillantást a Vsonic GR06 (középkiemelés), a VSD1S (V hangkép)-re!
Amúgy ez az egyik legnehezebb kategória, mert összegben itt válik szét a belépőkategória (~50$-ig) és kezdődik az eggyel komolyabb (100$ felett). Most telóról vagyok, de később tudok még mondani egy pár opciót! -
ggeleven
őstag
Azért azt fontos tudni, hogy az M5 egy eléggé kiegyensúlyozott füles. Ha ne ódzkodsz az EQ használatától, akkor persze lehet belőle előcsalogatni, de nem azért messze van így is a basshead fülesektől! Ellenben elég szépen szól és nem nyomják el egymást a hangok!
A Metallicsban mennyi mély van?Nini, senior lettem!
-
ggeleven
őstag
válasz
ribery22 #35035 üzenetére
Meelec-en (ugyanazt az apple által felcserélt kiosztást használja, mint a Brainwavz) azt írják, hogy a cuccaik kompatibilisek a Nokia Lumia modellekkel! [link]
(#35034) setom
Mennyit szánnál rá? Miről hallgatnád? Mit hallgatnál?
Amúgy az M5 mindenképpen előrelépés lenne az Metallics-ról, elég korrekt füles.
ribery22-vel már tudnátok is közösen rendelni! -
-
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #35002 üzenetére
Srácok ne hagyjuk ki noxwill kollégát sem!
Én már válaszoltam neki máshol...Valaki másnak nincs még tapasztalat az EX10-zel?
-
ggeleven
őstag
válasz
raven12 #35011 üzenetére
Akkor gondold azt, hogy az árkülönbségért használhattad 3 hónapig azt a terméket!
Nekem eddig ez mindig megnyugtatta a lelkemet!Pl 1 éve vettünk egy Nikon D3100+18-55 kitobit 130e-ért, most ugyanez 100e akcióban...Viszont enélkül nem készülhetett volna el az a 10-15ezer kép, tehát végül is megérte!
-
ggeleven
őstag
Akció
Brainwavz M5 Earphones w/mic Black - $49.50 2 db egy áráért!
iBasso D-Zero Amp w/ Brainwavz B2 Dual Armature Earphones - $159.50 Ez egy nagyon-nagyon jó ajánlat!
-
ggeleven
őstag
Uhh, mi folyt ma itt?
Kár, hogy kimaradtam a nagy munkában a beszélgetésből, de most már nem kezdek újabb off özöntt indítani... -
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
Aki szeretne jönni a jövő vasárnap (09.22.) tartandó füles találkozóra, az legyen szíves töltse ki ezt: [link]
Szívesen várunk minden érdeklődőt!
Részletek itt:
[link]Luissimo
(#34685) MPeter87
Szóval nem jön (), hacsak nem leszünk hajnalig...
-
ggeleven
őstag
válasz
pepe091 #34753 üzenetére
A Nexus 4-ed már az apple (nem érdemlik meg a nagy betűt) által felcserélt kiosztást használja, szóval ami iphone kompatibilis, az működni fog a tiéddel is!
Amúgy a meelec.com-on van egy jó kis leírás, bocsi telóról így könnyebb a link: www.meelec.com/Articles.asp?ID=155
-
ggeleven
őstag
válasz
Markizmark #34682 üzenetére
Nem feltétlenül baj, kicsi ország vagyunk!
-
ggeleven
őstag
válasz
Markizmark #34678 üzenetére
Akkor megyünk mi tesztelni!
Sőt egy kis reklámért cserébe szívesen kipróbáljuk és írunk tesztet róluk!MPeter87
Várunk nagyon a találkozón Téged is! -
ggeleven
őstag
válasz
nubreed #34582 üzenetére
A Comply nem rossz,de az is szét fog hullani tartós használatnál, mint az olcsóbbak..
Itt is van több fajta: Ear Plug Superstore
Ezen kívül persze e-bay-ről a legegyszerűbb beszerezni.
Vetőcső kompatibilitás: pdfvebbful
Szerintem inkább a V karakter. Ez jobban bejön a többségnek, pláne a "kezdőknek", mert populárisabb. A középkiemelést egyszer próbáld ki a saját zenéiddel, nem biztos, hogy tetszene, ki tudja....hobbyone
Ezekre gondoltam, mikor megkülönböztettem őket:
szivacs:
foam: -
ggeleven
őstag
válasz
Markizmark #34563 üzenetére
Nem is az, hogy több a magas, hanem a kiegyensúlyozott hangzása miatt jobban ki lehet hallani. Cserébe viszont tisztább a hangja!
Sztem Te (is) hiányolnád a mélyet az olcsóbb armatúrásokból. -
ggeleven
őstag
válasz
Markizmark #34557 üzenetére
Mennyit szánnál rá amúgy? Meg kell találnunk a határt, amit a telefonod még úgy ahogy kihajt és ne rontson (sokat) a minőségén.
-
ggeleven
őstag
válasz
Markizmark #34552 üzenetére
Első körben vess egy pillantást a Vsonic GR06-ra!
-
ggeleven
őstag
válasz
margithid #34535 üzenetére
Nekem van GR02-őm, GR06-at pedig hallottam és teszteltük a többiekkel.
Alapvető különbség? A GR06 egy magasabb kategória és ezt hallani is lehet! A találkozón a sokszorosába kerülő fülesekhez hasonlítottuk a teljesítményét, még ha azt nem is érte el. Ebbe az árba nyilván nem fért bele csúcstechnológia (vagy legalábbis jobb), csak emiatt maradt le. Ezért az árért többünk véleménye alapján is best buy!
A GR02-ben több a mély amúgy és én szeretem is, a GR06 viszont annyival többet ad minden más téren, hogy fel sem tűnik, hogy hiányozna.
-
ggeleven
őstag
Egész jókat ír a srác a legújabb low-end Brainwavz-ról, a Delta-ról!
[link] -
ggeleven
őstag
Ha valaki nagyon olcsón szeretne (ki tudja milyen) mikrofonos fülest:
MEElectronics RX12PEzen a hétvégén ráadásul 25% kedvezmény van rá!
Ha kompatibilis lenne a telómmal, akkor vennék is egyet kipróbálni... -
ggeleven
őstag
válasz
szente #34503 üzenetére
Egyedüli alternatíva a Meelec M9.
Ezt használtam 5 hónapig, de nehezen hasonlítom össze a kettőt, mivel a Sony-t nem hallgattam túl sokat. Más a hangjuk, az egyszer biztos. Az M9 jobban kiemeli a mélyet és kicsit keményebb (fémesebb, csengőbb?) hangja van, de én szerettem.
Keress rá itt a fórumon, hogy mik a tapasztalatok róla! -
ggeleven
őstag
Brainwavz R3 adatlap a gyártó blogján:
[link]Kicsit fura, de nem rossz ez! Meghallgatnám szívesen, hogy milyen is egy dual dynamic-os füles...
-
ggeleven
őstag
Egy ilyenhez mit szólsz?
Meelec M6
vagy nem gyári csomagolásban: [link]
Szerk:
Ehh, nem találok belőle most mikrofonosat jó áron, de létezik belőle amúgy.Más
Ha valaki szeretne kísérletezni, akkor előrendelheti a legújabb Brainwavz low-end fülest, mindössze 19,5$-ért!
Brainwavz Delta -
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
Meelec-nél minden terméket érintő leárazás van szeptember 3. éjfélig!
-
ggeleven
őstag
válasz
filózoli #34176 üzenetére
Volt nálam gép, de bizony nem értem rá...na meg akkor még a cikken sem gondolkoztunk komolyan, csak megemlítettük...
Na majd legközelebb!Amúgy csak abba kötnek bele, aki alapot ad rá! Nézd meg, hogy nekem pl nem nagyon szólnak be...
Na majd most...
(#34178) raven12
FiiO X3 vagy iBasso DX50 elég következő lépcsőfoknak! -
ggeleven
őstag
válasz
#16820480 #34156 üzenetére
Nem annyira off!
Időm semmi, szóval kb a gondolatok szedem csak össze (de már írva is, szóval haladok)!
Rengeteg munkánk van szerencsére, hétvégén meg lagzi lesz, szóval nem tudom, hogy mikor lesz ebből egy épkézláb cikk...
Nincs köztünk valaki időmilliomos?Amúgy képeket kellett volna csinálnunk, hogy legyen mivel illusztrálni, illetve feldobni a szöveget!
(#34166) Alg
Kíváncsiak voltunk nagyon, hogy mit tud nyújtani, de akkor elég jó szintet hoz! Mondjuk el is vártam tőle!filózoli
Hagyjuk már! Ne öntsd folyton az olajat a kialvó félben lévő tűzre!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest