Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #48998 üzenetére
Nem cska, hogy különböző fülünk van, de az még hatalmas mértékben alklamazkodik is.
Vegyük az én estem, se215 mindki szerint magas hiényos, hasznátam pár hétig se315-t, ami méginkább az, de megszoktam. Visszarakva az se215-t azt éreztme, hogy abban a fülesben csak visító magasak vannak semmi más, pár nap kelett mire tudtam hallgatni rendesen megint.
Egyébként ez is olyan téma amit sokszor nem veszünk figyelembe értékleésnél szerintem, hogy nem mindegy mihez van szokva az ember.
-
Zoli133
addikt
válasz
#16820480 #48947 üzenetére
Szvsz még mindig ez az egyik legszubjektívabb téma PH!-n a szakmai topikok közt. ezt se árt figyelembe venni.
De mondjuk vegyünk egy másik példát E10. Vannak akik szerint hallgathatatlanul sok a mélye, mások szerint jó. Ha valki kérdez róla ez van róla kb leírva, nem az, hogy sz*r mert van akinek nem tetszik. Szerintem az X3-nál is ez a helyzet van valami a magasiban ami nem mindenkinek jön be, esetleg nem mindekinek tűnik fel, de szvsz mivel ez a témakör szubjektív ezért ez előfordulhat. -
Zoli133
addikt
válasz
Ati1979 #48943 üzenetére
1 szvazattal a "I'm just going to click this meaningless option because that's the kind of person I am", kellően reprezentatív.
kemcso: Az előadásmóddal van gondom, tapasztaltok alapján megosztó, van akinek bejön, van akinek nem, de minen készülék ilyen. A baj az, hogy bármikor előjön az X3, nem kap róla képet az érdeklődő, csak annyit, hogy "hát az k*rv@sz*r."
-
Zoli133
addikt
válasz
#16820480 #48937 üzenetére
Tényleg az off nem számít.(szerk: Nőtt az adatlapomon a szakmai hsz-ek száma, azaz beleszámít)
Egyébként, hogy konkrétabb legyek, az antifantizmus jobban zavar mint a fanatizmus, de ebben jó részt közrejátszik, hogy azon termékek esetében ahol ez kialakul nekem tetszettek a cuccok. (X3 és se315 mondjuk) -
Zoli133
addikt
válasz
#16820480 #48935 üzenetére
Egyébként több ponton igazat adok ezen bejegyzésednek, de néha szerintem is 1-2 füles esetén túlzásokba tud esni a topik (márkafantizmus esetei, igen ebbe én is beletartozom), persze a kritikát meg lehet rendesen is fogalmazni. Értsd a topikkal való szembeforgalom nem feltétlenül baj, inkább a módja az.
(Írtam 3 sort és nem jutottam sehova, így kell gyrapítani a hsz-eket.)
-
Zoli133
addikt
Hali, jó rég jártam erre.
Látom végra van vsd3, shure mellé lehet benevezek majd egyre tartaléknak.
Már cssak azért is mert ma felálltam villamoson a székből és a fülhallgató az ülésen maradt, mármint beakadt az ülésbe és ahogy felálltam elhagyta a fülem, ami elég kellemetlen érzés volt, kellően meg is ilyedtem, hogy túlélte e a füles, de valószínű a fülem jobban károsodott mint a füles mert túlélte, megéri a vontatókötél kábel. -
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #44455 üzenetére
Továbbra se értem mi garantálja, hogy ez nem fog változni? A jelnlegi helyzetet nem vitattam.
-
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #44443 üzenetére
Nah de miért is nem következhet be? Miért ne mondhatná a gyártó a jövőben, hogy csak bevizsgálás után cserél, amit az apple kereskedéseknek is el tud mondani, hogy változott a menet. Nem látom ennek fizikai/elméleti akadályát. Persze nem tudjuk mi lesz, de előfordulhat bármi.
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
A mostanie10nek van olyan jó hangja mint az se215 kinyilatkoztatások ellenpontjaként megjegyezném, hogy legalább 2 olyan emberrel találkoztam veletechen akiknek e10-ük van és azt mondták az se215re, hogy előrelépés a shure és gondolkoznak a beruházáson.
-
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #43683 üzenetére
"0ft-ból van egy jobb fülesem" - Én is ezt mondom, eladod az RMA-t, veszel egy 215-t, 0Ft-ból van egy jobb.
-
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #43681 üzenetére
Vegyél se215-t.
-
Zoli133
addikt
válasz
szentkuti11 #43450 üzenetére
Ellenvélemény: Az se215ben kevesebb a mély mint az E10ben, szerintem. Illetve szerintem a kérdező igényeinek is megfelelne. PErsze próbálja ki előtte, mert bármi lehet.
-
-
Zoli133
addikt
válasz
Bucicimaci #42607 üzenetére
NOs vajon miért az AT van benne az első hozzászólásban és nem a mosnterek? Bizony azért mert azt ajánljuk, a monster amúgy is felejtős márka...
-
Zoli133
addikt
válasz
callmeakos #42463 üzenetére
ÉN nem tartom különösen érdekesnek, inkább átlagosnak.
-
Zoli133
addikt
válasz
callmeakos #42461 üzenetére
Szerintem ha szentkuti halotta, akkor tökmindegy, hogy néz ki. Ugye a kinézet nem garantálja, hogy belül is ugyanaz legyen.
-
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #42399 üzenetére
Az se215 az egyetlen mélykiemelt shure. (talán még a 846 is a megfelelő szűrővel)
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
bucsher #42376 üzenetére
"425-nél egyértelműen jobb" - ha csak a frekigörbét nézed lehet, de a részletessége messze jobb a 425-nek emlékeim szerint.
Egyéb: Valaki dobhatna valami nagyfelbontású zenét erre, mert Dream Theaterrel megcsináltam a 24bit > 16bit > mp3 konverziót, de az nem lesz közkedvelt alap az összehasonlításhoz.
-
Zoli133
addikt
válasz
#71562240 #42271 üzenetére
Végre egy "rövid" hsz.
Eredetileg arra próbáltam rávezetni az embereket, hogy teljesen felesleges hanyatt dobni magunkat a DSD-től meg a nagy felbontástól, hisz ezen a szinten/ezek az emberek/ezek az anyagok (tetszőleges aláhúzandó), semmi értelme nincs, mert egyrészről nem hall különbséget vakteszten otthoni lánc esetén se, másrészről ez még fülhallgatós topik is. a tömegközlekedésen dsd-zni meg még kisebb eséllyel van értelme.
Illeltve az volt problémám a témával, hogy sokan rámondják összehasonlítás nélkül, hogy a DSD mennyivel királyabb (sőt ragaszkodnak a nagyfelbontáshoz és a "CD minőség pocsék" kijelentéstől se voltunk messze), holott még csak nem is hasonlították össze, semmilyen körülmény között a két anyagot, ami tényleg azonos forrásból készült.Egyébként bizonyítást még csak elméletit láttam, ténylegesen ugyanazon masterről beszámolókat még csak cáfolatot láttam többek közt itt a fórumon is, de be kell valljam nem kerestem nagyon utána sohasem.
-
-
Zoli133
addikt
válasz
honfoglalo #42213 üzenetére
"192-est nem annyira szereti." Ennek semmi köze nem kellene, hogy legyen a füleshez, ez DAC hiba legfeljebb.
-
Zoli133
addikt
válasz
HUNNIA1920 #42203 üzenetére
Különbség van, az már egyéni preferencia, hogy mennyira pozitív/negatív az a különbség.
-
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
Jarod1 #41689 üzenetére
Bizony, de amit szerintem te keresel az a FEJhallgatós topik.
-
Zoli133
addikt
válasz
szentkuti11 #41518 üzenetére
Reményeim szerint délután már lesz.
-
Zoli133
addikt
válasz
Stauffenberg #41428 üzenetére
Ilyenkor mindig megjegyzem halkan, hogy talán az itt levők közül a egyvalaki ha hallja az rendes mp3 és a flac különbségét már meglepődöm. A jó minőségű mp3 megfelel felsőbb kategóriágban is.
-
Zoli133
addikt
válasz
Stauffenberg #41410 üzenetére
Mi is annyit tudunk, hogy lesz. Bármi fejlemény ebben a topikban kerül megbeszélésre/megosztásra.
-
Zoli133
addikt
Nos volt lehetőségem meghallgatni egy E10-et illetve került hozzám egy E30 is pár napra. (Köszönöm az illetékeseknek akik contaxg és szentkuti11
) E30ról majd később, E10ről röviden. Nem vártam tőle sokat, az online reviewok alapján sem az én füllesem, ez ki is derült élőben, hogy az E10-et nem nekem találták ki. Van sok mély (szerintem igazi basshead füles), van magas, de a közép háttérbe van szorítva kicsit, sok helyen benyelte a gitárjáték jó részét. Ettől függetlenül találtam egy számot aminél ez nem volt zavaró és élvezhetően szólt. Tehát basszuskedvelőknek jó vétel lehet, mindenki másnak inkább E30, de arról később.
-
Zoli133
addikt
válasz
gyenesmartin #41290 üzenetére
e30nak én kicsit sokalltam legutóbb a mélyét, de ha minden igaz most lesz egy pát napom megbarátkozni vele.
-
Zoli133
addikt
válasz
szentkuti11 #41282 üzenetére
Kevés a basszus? Akkor az e10 tényleg nem az én világom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest