- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben a topikban biztos nem ajánlotta senki az említett fülest, azt valahol máshol olvastad... TWS-ből eleve kevés van, ami a topik által ajánlott, az is a felsőbb kategóriában.
(#83328) szente ezt így nem lehet megmondani, lényeges az, hogy mi a kiindulási pont (na meg a teteje se mindegy, a BT korlátoz már egy bizonyos szint után, annak nincs értelme, hogy telefonról BT-n küldj át hangot mondjuk egy SP1000-nek
)
Én azt mondom, hogy 20 körül már van értékelhető BT hang és én 50 alatt nem hallottam jó TWS-t. De nem érdekel túlzottan a téma, így nem ástam bele magam. -
pulutodurumo
őstag
Kevés tapasztalat van az ilyen olcsó TWS fülesekkel. Túl nagy a választék, nem éri meg 20-at megrendelni, és végigpróbálni. Keress külföldi teszteket, hátha lesz olyan ami nem csak jót ír róla mert ingyen kapták. Ha legalább annyi kiderül hogy stabil a BT kapcsolat, akkor nagy baj már nem lehet. Általában ezek a cuccok a mély felé vannak eltolva, némi magas kiemeléssel.
-
törölt tag
Az a baj az utóbbi 1-2 év modelljeivel, hogy lényegében csak a kínai névtelen márkák hoztak újdonságot, de ezeket nem olyan triviális beszerezni, és kevés ember hallotta őket, így nem tudjuk egyöntetűen ajánlani sem. A Mo-on boltokban kapható (nevesebb) márkák gyakorlatilag nulla fejlesztéssel, esetleg egy kis külső design váltással jönnek csak évek óta. A Sennheiser egész CX szériája kb 10 éves technológiára épül, csak kiadják újabb számmal őket, mert akkor frissnek tűnik, az IE80 lényegében teljesen azonos az IE8-cal, csak fém házba került, az egyetlen fejlesztésük IEM téren, amit fel tudok idézni az az IE800 volt. És a többi gyártóra is igaz ez, lényegében mindenki csak újracsomagol, mert ez a leginkább költséghatékony, és mivel minden nagyobb áruház csak őket forgalmazza, így itt meg is állnak, ez a szükséges minimum. Sajnos.
szentkuti11: A LMUE az úgy tudom már a Vsonic tulajdonában van, így tekinthető hivatalos webshopnak is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Most lett frissítve (múlt héten kérdeztem, hogy ki mit javasol módosítani), azok vannak ott, amiket hallottunk, teszteltünk és ajánlunk, mert jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Nem gondolnám, hogy évekkel ezelőtti modellek lennének ott, de mindenkinek nyitott a pálya az ajánlásra, ha többen hallották olyanok, akinek van összehasonlítási alapjuk is akkor bekerül.
(#55776) sg22
gőzöm nincs mit és mennyiért lehet ott kapni, de pl RHA MA750(i), Audio-Technica ATH-iM50, Shure SE215, Soundmagic E10
-
monti0222w
addikt
Maga a márkáról tudsz valamit, mert én semmit. Hogy érsdzsd is a lényeget volt egy Soundmagic fülesem, de kint felejtettem Grazban ahol dolgoztam és kellene egy másik, ami ugyanolyan jó hangzásban! Keresem az utodját de ha nem találok akkor fizukor veszek egy ugyanolyat!
-
ggeleven
őstag
Egy ilyenhez mit szólsz?
Meelec M6
vagy nem gyári csomagolásban: [link]
Szerk:
Ehh, nem találok belőle most mikrofonosat jó áron, de létezik belőle amúgy.Más
Ha valaki szeretne kísérletezni, akkor előrendelheti a legújabb Brainwavz low-end fülest, mindössze 19,5$-ért!
Brainwavz Delta
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gombászkönyvek egyben
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest