Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36730 üzenetére
+1
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36710 üzenetére
Oly mindegy már a szezonnak és a mezőnynek ebben a részében...
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #36696 üzenetére
olyan mintha nem is egyforma autóban lennének, de lehet Rosberg tartotta fel Massát annyira
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36642 üzenetére
De szép gyerek.
-
válasz
Motion_Blur #36642 üzenetére
Bazz ez állat!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #36610 üzenetére
Bennem is hasonló gondolat mocorgott...
Ha semmi sem jön közbe, általában behozza a gépet 6-8 helyre, még akkor is, ha a mezőny leghátuljáról indul...
Pokoli rajtokat produkál az öreg.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #36606 üzenetére
igen, volt gond pilóta részéről is nem kevés ...
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #36600 üzenetére
Úgy legyen!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #36600 üzenetére
Hamiltonnak már qrvára elege van az egészből.
Fos minden.
Kiminek kéne visszajönnie, lehet hogy ő feldobná.
-
attiLANte
tag
válasz
Motion_Blur #36576 üzenetére
Megpróbáltam összeollózni a két képből a szárnyakat: [link] - nem lett százas, de azért a különbségek így is szembeötlőek...
Kíváncsi leszek, hogy marad-e ez a letisztultabb forma, vagy óvatosságból csak az alapkoncepciót tesztelik és a végleges alakot majd jövőre kapja meg? -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #36576 üzenetére
Eddig itt semmi forradalmi nincs
Csak kicsit szélesebbek a kis légterelők -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36565 üzenetére
A futam is maradjon így!!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #36565 üzenetére
szenvedős edzés volt
-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur #36566 üzenetére
Már többször beugrottam mert nem is néztem ki írta(pláne így reggel), nem kellene ezt a faszit elzavarni az újságírás közeléből is?
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #36556 üzenetére
Menet közben kereket cseréltek?
Mert slick gumikon indult
Ettől függetlenül jó lett, mint az összes RB videó
-
Misi 007
őstag
válasz
Motion_Blur #36556 üzenetére
Aranyos
Amúgy is lenyűgöz ez a kultúra de F1-es verdával még szebb! -
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #36542 üzenetére
Már akkor is látszott a Mester-tanítvány viszony!
-
proof88
addikt
válasz
Schumin ez a nyakig felhúzott farmer ehh
-
kisza25
félisten
válasz
ismerős a két srác, de honnan, az most nem ugrik be
-
AMD Power
titán
válasz
Komoly nagyon!
-
VD
őstag
válasz
Hát ez óriási!
-
válasz
Motion_Blur #36496 üzenetére
Érdemes megnézni a BBC kvalifikációs köröket összehasonlító videóját.
Vettel vs. Button, elég jól látszik, hogy ezúttal a McLaren a jobb ezen a pályán.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36496 üzenetére
Én díjazom a Webberes összeesküvés elméleteket, és igazából egyet is értenék velük, csak azért sajnos azt már nem lehet
Ez a futam egyértelmű, a 3 élcsapat teljesen azonos félként szállt csatába szerintem, talán a Ferrari sántít, de ahogy te is írtad, Fernando kompenzált(kíváncsi vagyok kik tudnák még ezt kihozni a kocsijából).
A pole-ok is komplex kérdés. Elvileg azt szűrhetjük le a konstans +0,5-1 másodpercekből, hogy hiába a jobb autó, Vettel egy zseni. Ezt így viszont én nem fogadnám el. Tény, hogy brilliánsan kiautózza a redbullt, de azt már nem hiszem, hogy például vetekedhet Alonsóval. Legalábbis még nem. Ha esetleg egy rosszabb autó kerül alá, és ott is brillírozik, akkor kétség sem férhet hozzá, de nekem erre szükségem van. Más kérdés, hogy ez valamennyire Hamiltonra is érvényes, hisz ő az egyik legjobb kocsit kapta a segge alá azonnal. Azt látod értékelném, ha ők ketten átülnének a Force Indiába a maradék futamokra, azzal tudnának bizonyítani mindent, legalábbis nekem.
kuki:
Mit értsünk meg? Azt hogy neked az ujjbeggyel kormánytekerős, finomkodós, meg se karcold a másikat féle plötty a Forma 1? Hogyne kellene agresszió? Természesen aláírom, hogy voltak kifogásolható esetek(zömmel Lewis, emellett sokan mások részéről), de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hévvel versenyezni. Nincs olyan sport, ahol nincs szükség agresszióra, ezt borítékolom neked.
mod:
Az agresszív ember sokkal hamarabb hibázik mint egy hidegfejű,megfontolt de ügyes ember.
Szerintem ott a baj, hogy nem vagy tisztában a fogalommal. Az agresszív nem azt jelenti, hogy fejjel megy a falnak, vagy épp valaki másnak, ne viccelj. Ez a két dolog rohadtul nem ugyanaz. Amennyiben ezt elismered, úgy az előző bekezdésem tárgytalan.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36494 üzenetére
Ez szerintem így önmagában nem igaz. Az évad első felében ugyanúgy komoly erőfölényük volt, más kérdés, hogy ez közel teljesen elkopott az év végére, tavaly talán kicsit jobban kitartott. De bőven dominált az autó, az ellenkezőjét állítani elég nagy butaság.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36492 üzenetére
Alapvetően elég fura a dolog. Tényleg nem nevezném Vettelt nagyképűnek, Alonso anno és Hami, húúú, hát nem pont ugyanaz, igen... Ennek ellenére nem tudok szimpatizálni vele, magam sem értem miért. Hamit úgy látom, hogy szerintem még benne van. Ha valaki jó pilóta(márpedig tagadhatatlan, hogy top a képességeit tekintve), és benne van a versenyben, akkor nem felejt el vezetni, úgyhogy még van ideje a jellemét csiszolni. Az agresszió maradhat, de alapvetően egy kis csiszolást tényleg elviselne. Én így is csípem, de megértem azokat akik nem
Mondjuk vannak páran, akik erős túlzásba esnek, de hát ez az ő bajuk.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36468 üzenetére
múlt versenyen is állt az élen...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #36460 üzenetére
Erre egy szó van: FOS. Így röviden.
-
proof88
addikt
válasz
nem semmi!
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Lekörözésnél is lehet nyitni? Sok értelmét nem látom, ez nekem új. Kössz!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36451 üzenetére
Én nem fogok itt puffogni, az én kedvencem a rekorder, úgyhogy nem szőrszálhasogatok.
-
válasz
Motion_Blur #36428 üzenetére
-nem láttam Kobayashi-t
-nem számítottam rá, hogy arra megy az autó
-nem láttam Webbert a Q-npicit unalmas már.....
Vettel hányszor mondta ezt idén pontosan? Azért írtam, hogy unalmas, amikor qual, meg a verseny után is magyarázkodni kell sorozatban egymás után több verseny óta.
-
válasz
Motion_Blur #36425 üzenetére
Vettel karaoke bárral fenyegetőzött, és azt mondták a BBC-n, hogy már hallották élőben Vettelt és tényleg nagyon brutál.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36428 üzenetére
Miért, most őszintén, mit mondjon?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Ez nagyon ott van!
Ehez képest Vettel bulija csak babazsúr!
-
7600 GS
addikt
válasz
Party time
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36407 üzenetére
Tudtam én, hogy veled nincs rendben minden, és sáros vagy...
-
Viktor77
titán
válasz
Ez az ember beteg.
Felesleges rá bármilyen jelző, teljesen világos, hogy nincs szellemi képességeinek teljes birtokában.
Ez megmagyarázza a cikkeit, és a gondolkodásmódját is.MOD: Ja, és miért csalsz?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion, miért csalsz?
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #36402 üzenetére
Az ilyet még feljelenteni sem érdemes.
A nyomozásnál úgy is kiderülne hogy nem büntethető mert egy 12 éves elmebetegről van szó -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Na ez a kemény, nem a beton...
-
proof88
addikt
válasz
jézusom. Csak azért mert gyorsan jó eredményeket érsz el, beskatulyáz csíternek. Végül is csak jópár év szimulátorozás van mögötted.
Ez szerintem természetes, hogy akinek van ilyen előélete, az gyorsabban jut feljebb, ennyi. -
mephi666
nagyúr
válasz
ez azért kemény... lehet, hogy rossz néven vettem volna, ha "15kilós abortuszmenekültnek" neveznek alaptalanul és megkeresem pár szó erejéig
ja, cm-től nem kerestek meg?
ui: egyébként láttam én is, hogy évek óta több szimulátorban is nyomod a jobbnál-jobb köröket
...de ez akkor is durva, hogy látatlanban ilyet ír valaki... ennyi erővel minden játékban ki lehetne dobni a top 1%-ot, hogy "biztos csalóg*cik, mert nekem nem megy annyira" (talán azért, mert casual játékos vagyok? meg talán érzékem sincs annyira hozzá
)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
és csalsz?
-
Viktor77
titán
válasz
Igen, egy linket akartam én is kérni. Nézegettem az oldalt, de nem lehet szerzőre szűrni.
-
proof88
addikt
válasz
link?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Én nem ismerem a fószert, de szvsz igazság is van abban amit írt...
-
JColee
őstag
válasz
Hogy csítelsz F1 2011ben?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #36251 üzenetére
Az észosztással én sem értek egyet,nem is ezzel vitatkoztam.Azzal vitatkoztam,hogy Massa ugyan úgy pattogott mint most Hamilton akkor mindenki védte Massát,hogy igen igen jogos stb stb.
Előbb jött a szag mint a böfögés üdv pajti
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36251 üzenetére
Schumi szerintem jót mosolygott ezen...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #36240 üzenetére
Én nem védem,írtam ilyet?Kinél nagy a baj nézőpont kérdése.Magyarázd le miben különbözött a kettő esett oly nagy mértékben,ha már ekkora arcnak hiszed magad.Biztos megvannak az érveid lássuk csak első: me Hamilton....második: me Hamilton harmadik:...me Hamilton.nem baj tőled elfogadom eme nagyszerű indokokat csak,hogy a nyáltermelés visszább szoruljon
adman Ha Massa nyomta neki hogy tudta Hamilton megelőzni?Remélem emlékszel a pálya melyik részénél volt.
TESCO-Zsömle biztos,hogy nem Q1ben történt...de mindegy mikor történt.Nem azon van a hangsúly részemről.Itt nem volt benne a pakliban,hogy mindhárman tk-ra vágják a kocsit?Ugyan már....
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #36235 üzenetére
Hiába bólogatsz értelmezd amit írtam,tudom nehéz!Szóval Szingapúrban Hamiltont szidtátok mert Massát megelőzte a felvezető körben Q2 vagy Q3-ban.Most Sumi megelőzte Hamiltont a felvezető körben,most megint Hamiltont szidjátok,hogy miért ment lassan stb stb...bezzeg Massát védtétek mint az anyatigris.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #36230 üzenetére
Érdekes volt, amit Schumi csinált, de Lali egyértelműen lassú volt, és pont a sikánban... Nemigen lehetett kikerülni másképp, főleg Webber miatt...
Viktor77: Mindhárman megkezdeni akarták gyors körüket.
Hami egyszerűen bealudt, ahogy a kommentátor is mondja.
Főleg ahhoz képest, ahogy le akarta tolni Massát a pályáról nemrég...Ne mondja nekem senki, hogy ha akar akkor nem ér oda... Főleg Ő ne nézzen ennyire hülyének... Ha már egyszer a mögüle jövő Webbernek sikerült odaérni...
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #36230 üzenetére
Én nem nagyon értem mi történt. Webber épp fejezte volna be a gyors körét. Ez tiszta sor, Hamilton nem vette észre.
Schumacher épp megkezdeni akarta a gyors körét? De Hamilton is ezt akarta, nem?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36214 üzenetére
Nincs itt semmi különös, Hami lassú volt, Webber és Schumacher pedig belülről és kívülről megtámadták. Hami meg megint figyelmetlen volt, és majdnem neki ment a mercinek, amit valamiért nem vett észre, pedig mellette volt.
Hamilton megint egy gyökér, de ugye ez mostanság nem újdonság. Azt hiszem csöppet fusztrált, a gyengébb autó, és a saját lagymatag teljesítménye miatt. Button meg pont az ellenkezője, látszik rajta,m hogy imádja a Meki -t, és tiszta nyugalom az ember. Ennek az eredménye látható a ponttáblázaton is. A gombos -t fikázóknak jó lecke ez...
-
Frenky89
addikt
válasz
Bagoly mondja.
Lehet azért siettek, mert ők még szerettek volna menni egy kört?
-
Ricardo
titán
válasz
Ez vicces. Ha ő csinálna ilyet akkor persze rendben lenne, most meg megy a hiszti.
-
7600 GS
addikt
válasz
Kéne erről valami felvétel, de nagyon gyanitom, hogy Hami már megint próbálja elkerülni, hogy be kelljen ismernie a hibáját, nevezetesen hogy lassú volt, és ez esetben indokoltan előzték meg Schumiék.
Remélem most valami okos birák vannak kijelölve és nem büntetik meg Schumachert.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
vajon ezt is ráhuzzák Sumira?!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Apa kezdődik...
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #36198 üzenetére
most esett le neki h nem lesz idén vb
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #36198 üzenetére
Biztos citromot evett miután kiszállt az autóból.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #36186 üzenetére
technikai probléma...nade Liuzzi? rola mondtak valamit?
most mondták...ott is technikai probléma...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ezt nem hiszem el.. Az időmérő edzésig mit csinált a csapat? Nem látták, hogy nem jó a verda?
Nem értem.
-
Pá
addikt
válasz
Mondtam, hogy dobd ki őket és tedd be Schumit.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #36165 üzenetére
+1
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #36144 üzenetére
Ja bocs tényleg, elfelejtettem hogy a csúnya Vettel szabálytalan autóval megy, akkor storno az egész dicséret.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #36144 üzenetére
Sauberrel Kobayashi is átküldi a 130R-t. Tehát időmérőedzésen mindenki átfogja, valószínűsíthető.
Lelehet tölteni rég, az underground megszűnt de helyette létrejött egy másik. -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #36132 üzenetére
Azt csak a magadfajtáknak ír fel az orvos...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #36126 üzenetére
Mocskos csaló RB, kopott a splitter.
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #36075 üzenetére
Sokan leírták, de nem hiába lett vilábajnok, személy szerint nekem a kedvencem.
-
Misi 007
őstag
válasz
Lehetséges hogy jobban fekszenek neki ezek a gumik a vezetési stílusa miatt.
De teljesen mindegy mert úgyis ahhoz kell alkalmazkodni ami van.
Majd ha esetleg a Michelin-t hagyják visszatérni akkor lehet válogatni. -
IreN!CuS
addikt
válasz
Én is reméltem hogy Buttonbol nem csinálnak/nem lesz egy befásult második számú pilóta,ami be is jött.Szerintem a legjobb páros a mai mezőnyben,csak végre a kocsinak kéne ott lennie.
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Motion_Blur #36049 üzenetére
A kilencvenes évek elején volt hogy 34 autó indult 1 futamon !
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #36049 üzenetére
Hozzá kéne csapni, hogy a költségvetése egységesen évi 500M€, amit az FIA áll kárpótlásul sokéves romboló munkájukért.
-
válasz
Motion_Blur #36004 üzenetére
írtam is,hogy Hamilton top autoba erkezett.De most csak rajta latni lefinkabb az akarast,a hibakat stb.
Az osvenyt az alozesre ertettem,mert mostanaban idomerokon hatul szerepel.Vettel meg mindig elol van,onnan meg mar nem lehet megfogni. -
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #35988 üzenetére
komoly
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35988 üzenetére
Nagyon tetszik! Sok mindent ki lehet olvasni. Grat!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #35981 üzenetére
Visszanyalt a fagyesz
Btw szám címét valaki tudja....végre bedobtak egy jó DubStep-et.?
-
kukinyo
addikt
válasz
Ez egy szép mondat.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-
proof88
addikt
válasz
star destroyer -> race destroyer!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #35966 üzenetére
Szorítok érte.
A mostani formáját elnézve simán benne van még az öregben annyi.
Nagy presztízs lenne, ha a "visszatérő" Merci alá tudná tolni a nyolcadikat.
Az lenne a szép befejezés. VB-cím német csapatban.
Lenne ám őrjöngés Germánián innen és túl...
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Motion_Blur #35966 üzenetére
Az nagyon király lenne . Ahogy olvasom már gyorsabb versenyen Rosbergnél 1-2 mp-el . Nem piskóta lenne 8. Vb cím.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35931 üzenetére
Talán defektet jelent?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35850 üzenetére
mostmár csakis kizárólag úgy bukhatná a címet, ha az összes hátralévő futamot Button nyerné és ő az összesen nullázna, jól tudom? csak mert ennek az esélye nagyon durván egyenlő a nullával.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35810 üzenetére
LOL.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #35801 üzenetére
A5-ön írta erre valaki erre az Alonso-s 120%-ra, hogy Hamilton 200%-ot mondott (hogy ő meg annyit teljesít), így ő nem akart nagyképű lenni.
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #35797 üzenetére
Úgy hogy a pálya minden pontyán jóval a határ fölött ment, ahol egy minimális hiba és kész, de még így se !
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35797 üzenetére
Ezt, mint hozzáértő, gondolom nem komolyan kérdezed. Tudod te, hogy miről beszélt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Motion_Blur #35767 üzenetére
alles für deutschland!
H. téma: igazi showman. tudja mi kell a népnek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #35637 üzenetére
3 éve meg még a körmödet rágtad, hogy alkossanak, nem gúnyt űztél belőle. Ezért nem lehet komolyan venni... Jövőre ismét jó autót csinálna a Ferrari, akkor újra lesz egy pálfordulásod?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #35600 üzenetére
én is tipp
ALO
VET
BUT
WEB
MSCH -
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #35600 üzenetére
jól megaláztad webbert xd
-
válasz
Motion_Blur #35578 üzenetére
Időmérő körön ezen a kanyargós, vállaljuk be a rázóköveket pályán, normál körülmények között szerintem Hamilton mindenképpen jobbat futott volna Buttonnál.
1 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:44.381
2 Mark Webber RBR-Renault 1:44.732
3 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:44.804
4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:44.809-az első etapban problémák voltak a padlólemezével
-a q2-ben defektet kapott valahol
-a q3-ban Massával szórakoztak feleslegesen
-majd a tankolással akadtak gondok, ami miatt csak egy kört futhatottA fentieket meg az időket figyelembe véve valahol a 2. hely lett volna reális szerintem.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #35519 üzenetére
Suminál se hittük, aztán mégis...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #35511 üzenetére
Ez a bakhátas Technika
-
donjohnson
addikt
válasz
-
shteer
titán
válasz
szökési sebesség?
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #35508 üzenetére
Nézd meg újra.
2 perce került fel az első szabadedzés, szerintem lassan jön a 2. is.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #35476 üzenetére
igen Massáról is hasonló tömjénezések mentek egykor... micsoda pechje volt, hogy a Ferrarija csak egy klasszissal volt jobb verdája, mint Lajosnak, nem pedig kettővel...
különben meg üdvözöllek a föld nevű bolygón, idegen vezetőként megsúgom, mert még valahogy nem jöttél rá: a szövegekben keresgélni kell az igaz állításokat...
Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest