Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • D@ni88

    addikt

    válasz hummertime #12880 üzenetére

    Ami ON, a brazil üzemanyagos eset abszolút cirkusz kategória volt. Sztem nem is létező dolog volt, csak el kellett terelni a figyelmet a kevés negatív hangról, meg a csapatutasításról, amivel Kimi tulképp nyert. Ha még nem is volt bunda, ha mindez valóságszerű volt, akkorsem ér a vb cím semmit, merthogy csapatutasítással szerezte meg a világbajnoki előnyt Raikkönen. Erre pedig a Forma-1 bajnoki címei között nem volt példa.

    az F1 az arról szól hogy vannak csapatutasítások. A csapatnak az a lényeg hogy vb legyen. És ez akármelyik csapatnál így működik. Massa-nak meg volt az esélye, és most is megvan, de a múlt szezonba a 8. futamtól kezdve került fordult kikapott... És behozta Kimi. Majd a végén persze hogy Massanak kellett támogatnia. Ha te lennél a csapatfőnök sztem te is utasítottad volna. De ez már mióta így van, Sumi-t is támogatta Irvine, meg Barichello. Itt legalább tiszta most a küzdelem amíg van esély.
    De hogy ne csak a ház táját szidjam :) ott van a meki. Mika-nak is voltak csatlósai. (Coultard) és akkor szólt valaki egy rosz szót is? Senki. Én még mindig azt mondom hogy Massa-val szemben tisztességes a Ferrari, hogy hadja harcolni. És még így is magával tol ki, mivel ha nem engedné Kimi utánna Massat, akkor nem csúszott volna ki sietségében. Közben amíg Kimi volt mögötte tartotta a kontsans 1,5-2másodpercet, és ne mond hogy Massa direkt nem akart elhúzni :D
    Az meg lehet hogy Massa gyorsabb volt a Brazil pályán. de ha láttad a közvetítést Palik őrjöngött hogy Kimi milyen pályacsúcsot futott a kopott gumikkal, és közben Massa milyen erős kimenő szektorokat ment.

Aktív témák