- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
cancerf7 #3863 üzenetére
Azert azt gondold at amit Barrichellol írtál. Ennyi erővel pár ember kivételével mindenkir ki lehetne dobni a Forma1bol mert nem klasszis azon belul.
Barrichello mar a Stewartnal is villantott anno, ezert mehetett a Ferrarihoz.
Idézet Wikirol:
Pedig az időmérő edzésen a brazil versenyző csak a 18. helyet szerezte meg, mivel elromlott az autója és a csapattársára beállított tartalékautóval csak nehezen bírt. A verseny azonban szerencsésen alakult számára: Schumacher kiesett, a Ferrari legnagyobb riválisának számító McLaren-Mercedes pilótái, Mika Häkkinen és David Coulthard pedig egy rossz – vagy inkább bátortalan – döntés áldozatai lettek. A futam végén elkezdett esni az eső és a két McLaren-versenyző kiment intermediate gumikért a boxba. Barrichello azonban vállalta a kockázatot, hogy továbbra is száraz gumikon marad kint a vizes pályán, és ez a merészség meghozta számára pályafutása várva-várt első forma 1-es futamgyőzelmét. Emlékezetes pillanat volt, amikor a futam után Barrichello a dobogón állva egy brazil zászlót szorongatva zokogott örömében.
-
hunnylander
őstag
válasz
cancerf7 #3728 üzenetére
Úgy rémlik, hogy az első kerék is elforgott a pályamunkás kezei között. Vizes laza kavicsozás, nem sok esélyt adott volna még a gurításhoz sem. Oda emberi izomerő kellet volna, nem is kevés. Csúszott volna a járgány hasa, csak nem a kínai kezek alatt.
De lépjünk túl rajta.
-
törölt tag
válasz
cancerf7 #3658 üzenetére
Nameg az a beszólás, hogy eltekerte a kormányt, és nem fordult a kerék...(Hami)
Direkt kapcsolat van a kormány és a kerék között, még akkor is, ha a szervó lehal.
A kormánymű pedig nem sérült.
Jééééézusom
És ennek a fószernek adnak versenyautót a segge alá. Bár Dakarban nem kell út, ott talán elboldogul -
MPowerPH
félisten
válasz
cancerf7 #3605 üzenetére
Valakinek ellenszenves, valakinek nem. Régen ez volt Schumacherrel is. Sokan szerették, de a többi utálta. Nekem az, mert árad belőle a gonoszság és a nagyképüség. De magunk között kicsit van mire, piszkosul jól vezet. Az meg, hogy eddig nem esett ki az a Mercedes motor megbízhatósága miatt van. Én Alonsoban csalódtam. Nem értem, hogy mitől lett ennyire lassú. A kémkedés meg tény, arról nem is kell beszélni. Majd a következő évben reméljük egyenlő esélyekkel indul mindenki.Idén tuti ő lesz a VB, mert Lonzi egy csöppet lassú.
Valaki nagyon szeretné Hamiltont világbajnoknak... Mosley és Ecclestone már össze különböztek ezen.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest