- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #37659 üzenetére
Nem tudom, mi lett volna, ha mennek biztonságból még 3 kört a végén, és esetleg pocsékba megy... De nem, kitalálják, hogy spórolnak egyet, erre egyikük máris kiesik, pedig sebességük alapján teljesen indokolatlan.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37646 üzenetére
Vicces fijú ez a Jenson. Angol humor...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #37631 üzenetére
Az a durva, hogy a komplett mezőny is befér 1,5sec-en belül.
Eddig a sereghajtók mindig kaptak 3-4sec-et, de ez most nincs. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #37632 üzenetére
Vasárnap egész napra vihar várható? Pffff. Esős verseny lesz?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37631 üzenetére
Telefonbeszélgetés, valamikor a közelmúltban:
Ross: Hi Norbie! Gondban vagyuk, le vagyunk égve, jól tudod, asszem nem tudok mindkét srácnak új motort venni, meg nem is célszerű. Nincs valami leértékelt, elfekvő áru?
Norbi: De, vannak fájintos használt cuccaink is, itt van Lewis tavalyi motorja ezzel nyomta végig Spát és Monzát, aztán még betettük Heikkinek is két versenyre, mi se szórjuk a pénzt. Mint, ha új lenne, csak egy kicsit eszi az olajat, nincs vele semmi gond.
Ross: He, Norbikám ez nagyszerű, meg is venném Rubensnek... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #37624 üzenetére
Már látom, hogy Kubica odatett 0,4sec-et, szóval tényleg benne van.
Most megint miért lassabb mint Kubica? Nem jó neki ez a gumi sem? -
madster
tag
válasz
Motion_Blur #37614 üzenetére
itt megy, egész jó
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #37614 üzenetére
Ez még jobb. És még értjük is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37580 üzenetére
McLaren could face further sanctions
Ezzel is olyan megérzésem van, mint amikor április elsején csak bebuggyad egy AMuS hírecskéből, hogy Lewist kizárhatják a melbournei futam végeredményéből.
Itt van helyette Button, Lewis mehet pihenni, majd elszórakozgat a DTM-ben, Norbi majd tol alá egy Mergát.
-
válasz
Motion_Blur #37576 üzenetére
Szerintem eléggé elmérték az oddsokat.
Néztem fél szemmel a szabadedzést, de száraz futamon nem sok esélyt látok Brawn GP-s polera vagy győzelemre a versenyen.
-
Oliverda
titán
válasz
Példát kell statuálni mert kell a precedens.
-
Markgx10
őstag
válasz
Ne is csináljanak mártírt egy hazug emberből, elég büntetés ez neki, hogy megbukott, nagyobb, mint a pontlevonás.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37575 üzenetére
Készen, bár a jobb alsó bölcsességfogamnak még csak a csúcsa van kint.
"Ez egy nagyon-nagyon kellemetlen szituáció"- ismerte el a brit, aki nem tagadta, nem kizárt, hogy az FIA további lépéseket is tesz az ügyben, ő azonban most már igyekszik a versenyre és a feladatára koncentrálni."
-
Chip
aktív tag
válasz
Motion_Blur #37565 üzenetére
Ez szerintem nem eke hanem inkább hajóorr lenne. Mert abban az esetben ha leszakad az ég vasárnap akkor is tudnának repeszteni a sepangi pályán.
A sebesség pedig csak Lewis és Kova csapásszámától és az erőnlététől függ. -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #37565 üzenetére
5perce nézem hogy mi lehet az az eke? Mi az?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37539 üzenetére
Nem csodálkozok azon hogy nem érted meg. Szükséges hozzá egy bizonyos szint.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #37400 üzenetére
Stewardok félrevezetését nem igazán kedvelik az FIA-nál. Ha csak 1 versenyre szóló DQ jár érte, akkor még simán felmerülhet olyan eset, hogy nincs veszteni való, bepróbálkoznak egy kis kamuval az ilyesmi eseteknél. Hátha nem jönnek rá.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37514 üzenetére
Ejjj...mondtam már hogy ne nosztalgiázz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37514 üzenetére
Gondolom, vitték is a lapokat, mint a cukrot. Mondjuk The Sun meg The Star az Blikk kategória a UK-ben, a Times meg a Herald Tribune nem valószínű, hogy ilyen bulvárosan tálalja.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37500 üzenetére
Nagyon szívesen, máskor is.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37498 üzenetére
Jaja, de azért a főszínész parkolókirályt még mindig nem éri utól. Sokat kell még tanulni hogy olyan hitelesen tudjon kummantani mint ahogy a mester tette.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #37461 üzenetére
Szépen szerepeltünk.
Na jó a Ferrari is.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #37431 üzenetére
Hát most a disznósajtok vagy altatnak, vagy áprilisi tréfa volt csupán, az egész?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Végre mutattak valamit a Ferrarik. Jó látni, hogy akarja Kimi. Kíváncsi vagyok mire lesz elég holnap.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Jaja, nekem is nagyon.
De kíváncsi lennék arra, hogy mennyi benyával mennek. Jó lenne egy gyors feltámadás.
Kimi.. -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #37355 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37398 üzenetére
"Csak azt nem értem, hogy miért akarnák Hamit eltakarítani?"
Feljebb leírtam. Max keményen fasiszta (~rasszista). Szerinted apu pártjában hogy mutatott volna Hamilton anno? Most persze mindjárt jön a beteg, meg te hülye vagy stb., de azért Montoya sem volt az a kimondottan fehér. Kapott is cserébe pár szép "ajándékot". Viszont volt egy daliás német, igazi árja, apu kedvence. Na ő viszont plusz címeket kapott.
Olyan jót vidultam a majmos poénon hogy nekem is beindult a fantáziám. Bocs.
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur #37376 üzenetére
nagyon kemény
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #37394 üzenetére
na igen, de ezzel csak a "légkondit" hajtják meg, nem a kocsit...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37391 üzenetére
Mikor április elsején jött a pletyka, hogy előveszik a Lewis-Trulli ügyet és kizárhatják Lewist az Aus GP-ről, mindenki azt mondta, hogy ez is csak áprilisi tréfa, de amikor láttam, hogy a forrás AMuS, az egyik legelismertebb német újságírótól, már tudtam, hogy jó lesz ha felkészülök, hogy jön a hír a kizárásról. Nem is lepődtem meg.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #37391 üzenetére
és a maradék 16 futamon mehetne a de la Rosa, úgy is jobban csípem...
-
Oliverda
titán
válasz
Na ez az amit ma már nem tudna megcsinálni a Ferrari jelenlegi felállása. Hejj...a nosztalgia a jövő megrontója.
-
sekli
addikt
válasz
úristen, és ezt megcserte a Schumacher...!? na, megszerzem valahonnan ezt a futamot...!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37381 üzenetére
Jönnek a vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek.
Jó oka van, az FIA nagyon szépen táplálja ezeket.
Megszerezték a Speed TV hangfelvételének publikálási jogait. Bravó! Csak hogy valamit lökjenek a népnek. Akkor két három mondat szövegét nem tudnák leadni, mert éppenhogy a legfontosabb dologról kussolnak. Azt állítják hogy a vétség a melbournei meghallgatáson történt. Akkor könyörgöm azt publikálják elsődlegesen ne a rádióbeszélgetést és a Speed TV-s audiót, mert arról csak komplett idióták veszik be, hogy az a vád bizonyítása.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37368 üzenetére
Ez most irónia?
Maxnek voltak érdekes nyilatkozatai a múltban pl. a bevándorlók és a vegyesházasságok ellen (Lewis pont egy ilyenből született), vagy konkrétan az a kijelentés, hogy Lewis dominanciája nem tesz jót a sportnak.
Az FIA kizárta Hamiltont az ausztrál nagydíjról, mert félretájékoztatta őket a meghallgatáson. Bizonyíték? Sehol, csak a porhintés megy, rádió beszélgetés és Lewis Speed TV-s nyilatkozatának .mp3 audiója az FIA oldaláról letölthetően.
Ez mega LOL, tökéletes és egyértelmű mellébeszélés, tessék azt az audiót és transzkriptet publikálni, amelyben LH és Dave Ryan egyértelműen hazudik a stewardok kérdéseire.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #37368 üzenetére
Aha, tehát akkor azért maradt meg eddig a posztján pl. Whiting. Értem.
-
Oliverda
titán
válasz
Elég hiányosak lehetnek a történelmi ismereteid. Olvass utána ha érdekel.[link]
Illetve mintha a tavalyi sex max botrányban is náci jelmezes prostituáltakat emlegettek volna. Kicsi max hűen követte apu kissé szélsőséges nézeteit.
+ Markgx10, venember83: Ismét sikerült megvillantani rendkívül brilliáns humorérzéketeket. Csak aztán máskor ne reklamáljatok ha valaki erre felhoz valamit mert ismét ti vettétek elő a Ferrari témát nem én és nem más...
-
Markgx10
őstag
válasz
Még hiányos a történet, sehol nem látom benne, hogy a Ferrari csapat is fasiszta lenne, pedig biztosan logikusan következik ebből
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37344 üzenetére
004: "Nem, nem mondom ki hogy fuck you FIA."
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
És EZ. Elég félelmetes
-
AMD Power
titán
válasz
LH biztos nem valami boldog. De ez a bünti szerintem csak jobban hajtja majd.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37289 üzenetére
Vagyis a melbournei stewardok úgy hoztak egy szigorú döntést Trulli ellen, hogy meg se vizsgálták a rádióbeszélgetéseket, amihez hozzáférésük van, ergo a McLaren nem mondhatott vele ellentéteset mert ezzel tisztában vannak viszont nem is lehettek bőbeszédűek mert feltételezték a stewardokról, hogy ismerik, aztán újra előveszik az ügyet és kizárják a McLaren versenyzőjét mert a csapat nem rágta a szájukba Melbourneben azt, amit maguk is meghallgathattak volna, ergo nem szolgálattak elég információt és ezt vaskalaposab félrevezetésnek minősítették.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #37284 üzenetére
"mod: valaki összeszámolná, hogy Hamiltont jó 2 éves F1-es pályafutása során hányszor büntették meg?"
nem sikerült, a pcm nem tud akkora számot ábrázolni...
mostani balhé is erősen vicckategóriás. Tényleg azt érzem h. meki tök8 micsinál akkor is megbüntetik őket.
-
copin
őstag
válasz
Legfeljebb a csapatokat zárnák ki szerintem, de inkább pontlevonás.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Azt ugye te is tudod, hogy nem fogják kizárni őket! Megmondták, hogy mivel elsőfokon szabályosnak ítélték, ezért nem fogják elvenni a pontjaikat.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37263 üzenetére
Ők akkor már régen a jól megérdemelt helyükön voltak.
copin: ...hogy a marhaság manufakturáról már ne is beszéljünk.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37214 üzenetére
Ezek már viszont mai képek:
LAT Photo, 2009. április 2.
A képek kommentjei monszun vihart írnak. És ma is délután csapott le, a korábbi mai képek még napsütésesek. Ez lesz a rendszer az egész héten, az előrejelzések szerint.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37214 üzenetére
Oda is írtam elébe, hogy állítólagos. A blogbejegyzés egyik kommentjében volt a következőkkel: I have noticed this photo [ link ] online and been told this was the view from the circuit recently.
Úgyhogy mosom kezeimet, a sepangi vízátfolyásban.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #37212 üzenetére
Picit gáz idő van....
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37178 üzenetére
Van rá esély, hogy úszóverseny lesz kényszerű befejezéssel, sötétedés miatt, esetleg időlimit miatt. Ilyen pályán nagyon lassúak lennének az idei autók, sőt lehet, hogy el se kezdenék a futamot ilyen vízátfolyások mellett. Majd kiderül, vagy beborul.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #37173 üzenetére
Az a baj, hogy Kimi el szokta dobni.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #37173 üzenetére
Tavaly a szezon nyiton aszem mind ketten kiesttek ha jó emlékszem.Pont úgy kezdtek most is.Amúgy nem hinném,hogy Kimi a szerzödés elenére kiszáljon.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37162 üzenetére
Pompi: Rám meg rajzolj egy McLaren szemüveget plíz.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #37099 üzenetére
hivatalosan is elhagyja a Száguldó Cirkuszt
Hogyan lehet nemhivatalosan elhagyni?Mivel a hír forrására nem írhatták, hogy hivatalos, ezért az elhagyásra ment rá ez a jelző.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37109 üzenetére
Aha.
Fogalmazzunk úgy, hogy egyedi ízlése van.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37106 üzenetére
Döfi.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37099 üzenetére
Bezony. Már csak az f1-live.hu-t és a vezess.hu-t várd meg és akkor lesz teljesen hivatalos.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #37041 üzenetére
Na igen. [link]
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #37034 üzenetére
esőben majd a ***** barikelló büntet asszem
be is bas*na, ha az az ember büntetne akit annó Schumi büntetett hirtelen ami eszmbe jutott: 1997 monaco, 2004 spa (időmérő)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37034 üzenetére
Ki kell autózni az előnyt a keményeken, ha a lágyat rakja fel valaki utoljára. Vagy le kell rövidíteni, 8-10 körre jó az jelentős köridőromlás nélkül, hosszabbat meg nem kell tervezni.
De el kell ismerni, az új aeroval együtt rendkivül felfüszerezte a versenyt.
Konstans esőben valóban esélyes egy BGP győzelem, de itt könyen lehet délutáni zuhé, ami nem tart egy futamhosszni ideig, tehát lehet változó aszfalt, az meg lutri és bárkinek kersztbe tehet, illetve kedvezhet.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #37032 üzenetére
De vigyázzál, mert Ausztráliában azt mondta, hogy még az egy pont se fog összejönni, most meg a Previewban pontszerzést emleget: I know we’ll be pushing as hard as ever to put more points on the board in Sepang. Mi lesz ebből így, győzelem?
Remélem a disznósajt elázik Sepangban. A futam el lett tolva pont a rendszeres mindennapos monszunesőbe.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #36835 üzenetére
honnan????
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36923 üzenetére
Én amellett vagyok, hogy most már a fellebbezéskor se tiltsák be az überdiffúzorokat, merthogy James Allen és Sam Michael megjegyzésekből az jön át, hogy a McLaren már Kínában vagy Bahreinben felteheti, és a Ferrarinak is el fog készülni Barcelonára. Sam Michael (Williams) megemlítette, hogy a McLaren jelenlegi elrendezése, szinte predesztinálja az autót egy überdiffúzorra és arra számított, hogy már Melbourneben fel is teszik.
Gyakorlatilag az összes csapat szélcsatornában teszteli már az elemet, és nagy szemétség lenne az FIA részéről ha most már 10 csapat kemény munkáját dobatná a kukába, továbbá követkwezetlenség, mert már két esetben is szabályosnak deklarálták őket.
A BGP trükkös diffúzor nélkül is Top3-ban lenne, legalábis a szezon elején.
-
AMD Power
titán
válasz
Hülye ez a Briatore....
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Persze. Egyből tervrajzokat adjanak neki.
-Figyu Flavio csináljátok azt amit mi, így fél másodpercel gyorsabbak lehettek és év közben már megszorongathattok minket az elő helyen.
-Oké köszi Ross, akkor mi nem fogunk ovni.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #36835 üzenetére
Hm ezt holnapig én is megszerzem. Érdekes jelenetek lehetnek benne.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #36804 üzenetére
Az a szégyen hogy a mai agyon technikázott Forma1-ben egy néző felvételei alapján kell egy esetet visszanézni.
Na most már csak a Hamilton véle belassítás hiányzik.
Na ez a mosoly is elégé savanyúra sikerült. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36804 üzenetére
Nem is a kicsúszása a vitatott. Elhagyta a pályát, ezért volt Lewis ezáltali pozíciószerzése szabályos. Aki a pályán kívül van, nem része a versenynek, tehát nem kell bevárni és mögötte maradni SC alatt sem.
Trulli ott bénázta el, hogy visszavette ezt a pozíciót.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Motion_Blur #36780 üzenetére
de bitang jól néznek ki azok a HD felbontásu képek a verdákról...kár hogy k*rva csúnyák most a kocsik
-
Sirandrish
legenda
válasz
Motion_Blur #36778 üzenetére
Vagány ez a kép
A minősége is pöpecAz milyen oldal amugy?
-
shev7
veterán
válasz
Motion_Blur #36478 üzenetére
kifejtened...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
miért szégyen?
Én visszasírom a Schumis korszakot, még anno Hakkinennel...
vagy hol van Démon Hilll????? xD és az a szép darázsfestésű autóó? -
Macka
veterán
válasz
??
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36361 üzenetére
A McLaren alulfejlesztette az autót, vélik sokan. Ami azt jelenti, hogy túl konzervatívan álltak a feladathoz és belőttek vele egy bizonyos tempó / aerohatékonyság tartományt, amit el akartak érni. Nos ezt elérték, csak kiderült, hogy a többiek merészebb célokat tűztek ki és valósítottak meg. Ergó a 24 relatíve jól viselkedik, de lassú az élmezőnyben furikázáshoz. Lehet farigcsálni az aeroját.
A RBR/STR nem egy csúnya autó, habár engem oldalról egy felszálló Concorde-ra emlékeztet, hátul meg egy komplett kólaautomata található.
De tény, hogy jobban hasítja a levegőt, bár önmagában a kecses formák nem lenne elég a Mekinek (csúcssebessége az van bőven, hála a mocinak és a KERS-nek), mert általános leszorítőerő/tapadás deficitje van (a nagy oldaldoboz nem kedvez a jelenlegi diffúzornak és hátsó légáramlatoknak). Egy überdiffúzor sokat dobna rajta.
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #36366 üzenetére
MC tartja már 4éve a rekordot, nem rossz
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #36352 üzenetére
Szerintem sokkal inkabb az szamit, hogy hatul van, amugy is farnehezek voltak az autok, raadasul hatul csokkentettek a szarnyat, elol meg noveltek.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #36352 üzenetére
Pont ez a kép ugrott be miközben írtam a hszt, csak nem tudtam hol keressem.
Te ezeket lemented magadnak, vagy wtf? -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #36344 üzenetére
[link]
Csak tanult valamit a Mestertől... -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36156 üzenetére
Az. A Gombhoz való lyuk, a gomblyuk, Jessica Celeste Michibata, fehérnemű-modell. Itt a lap alján van róla pár Aus GP kép.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #36147 üzenetére
nem lennék meglepve ha holnap a V8-as éra 1:25.2-es verseny körrekordja megdőlne
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36145 üzenetére
Jól, hosszú még a szezon, a siker meg relatív. Legalább van tér a fejlődésre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36145 üzenetére
Azért a ferrari fanok se lehetnek elégedettek, asszem egyáltalán nem. Én azért ennél többet vártam, bár nem fűztem nagy reményeket hozzá. Valamit nagyon elronthattak a "nagy" csapatok, és a tesztkorlátozás miatt ezen nehéz lesz javítani.
Idén új VB -nk lesz, 100%. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36117 üzenetére
Motion, miért nem? Az autó egyensúlyát erősen befolyásolja.
Szal én nem vagyok teljesen biztos ebben.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36120 üzenetére
még az is túl jó neki.......
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36038 üzenetére
csálén áll a gallérja
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #36002 üzenetére
kicsit korai még, a szezon hosszu a hátrány nem nagy, aminek ledolgozása nem amatőrökön múlik és a dobogóra reális esély van Felipe fp2-es kör idejeit látva
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #36002 üzenetére
Ferrarit én Top2-ben Top3-ban látom. A Brawnt meg le lehet rajtolni a KERS-szel utána meg csak tartani kell, amihez szintén előny a KERS. Lewis meg összepedáloz egy pontot, ha jól teper.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #35971 üzenetére
A Toyota is kilépett, és Trulli vette mag a csapatotot?
Egyébként hogy viseled, hogy Barika van előrébb?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #35981 üzenetére
És ez vígasztal?
-
Markgx10
őstag
válasz
Azon gondolkodtam, hogy sírjak vagy nevessek, de inkább nevetek
Ha azt mondja valaki pár hónapja, hogy a Ferrari, BMW, Mclaren és a Renault lesznek a sereghajtók, akkor valószínűleg azt hittem volna, hogy be van szívva, erre tessék
-
Oliverda
titán
válasz
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #35921 üzenetére
A Williamsben nincs kers, nem?
Egyébként tényleg árulkodó, hogy az első 7-ből 6 szuperdiffuzoros csapat. Úgy néz ki a többieknek minél előbb fel kell szerelniük sajátjukat.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35921 üzenetére
Rosberg WDC
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #35905 üzenetére
Nekem most beállt már.
Megy rendesen. Igaz a felbontás lehetne nagyobb. Viszont én nem láttom hogy a mercik annyira rosszak lennének. -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #35905 üzenetére
itt jó, nincs komm
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35864 üzenetére
Igen, de van más is és az egész fel lett spécizve. Tavaly még minden el volt dugva, és csak a beavatottak tudták, a weboldal felöl nem volt linkelve a Timing info se.
A Mercedes oldalon pedig vannak csemegék, pl. a Races-nél van Interesting facts, Circuit details, Race news.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35858 üzenetére
A Kimis kép jobb szélén az nem az a magyar riportercsóka?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #35854 üzenetére
Rengeteg intelligens és tehetséges ember dolgozik nálunk, akik már látják, mi a probléma, noha kicsit későn jöttek rá.
Az első négy futamot így elszórakozták, de Barcelonára gatyába lesz rázva az aerocsomag, és azt se feledjük, hogy a trükkös csapatok kisebbet tudnak előrelépni, mint azok akik pluszban elő tudnak rukkolni a maguk trükkös diffúzorával is egyéb fejlesztéseik mellett.
Nincs ez még lefutva.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #35850 üzenetére
lol, mint egy jóllakott ovis
ha ez volt a legjobban sikerült fotójuk róla.. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #35850 üzenetére
Biztos hosszú volt a tegnap este...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest