- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40633 üzenetére
Hát nem lenne egyszerű párnával megfojtani
Egyébként biztos volt valami trükk, mert amúgy fizikai (biológiai) képtelenség. -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #40633 üzenetére
hát de a mostani strand divatot nem ismeri
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #40628 üzenetére
Eszt mondom!
Jah Barikánál meg elgurult a gyógyszer.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #40622 üzenetére
Integetés oka, már mondtam: nem szedte be a gyógyszerét
-
Nowhereman
őstag
válasz
Miért integetet? - mert Kispiké nyomogatta KERSet, aminek hála még nehezebb volt megelőzni. Nem mutatták, de lefogadom hogy olyan elengedsz vagy mindketten kirepülünk stílusba tudott neki csak elmenni.
Buttont nem szerencse fia mostanság. Ennél több már csak az lehetet volna, ha Kínában elromlanak a Red Bullok.
Az ellenlábasoknak csak ezen a futamon:
Vettel és Trulli egymást tartsák fel, Barika elcseszett taktikán volt, no meg Kispiké, Webbernek meg Sutil+Kispiké.
Buttonak négy futamon nem jött össze ennyi kellemetlenség...Azzal meg meg ne túráztassa a billentyűzetét senki, hogy valaki arcosharcos, mert világbajnok akar lenni: Mineki amiatt van a cirkuszban!
Arcoskodásban pedig szerintem az egyik legmaradandóbbat Button alkotta még anno, mikor azzal az indokkal nem ment vissza a Williamshez, mert nem akar egy 1 másodpercel lassabb csapattársal(Webber lett volna az(sicc!)!!!) egy csapatban lenni! No - az az egy másodpercet még Lonzi sem hozza Kispikén, se Lajoska Kován! -
hunnylander
őstag
válasz
Sokkoló volt neki az a sebességkülönbség ami a két autó között volt a technikás részen. Az empátia hiánya, nem tudta elfogadni, hogy egyesek bizony (önhibájukon kívül) olyan lassan szenvedik át magukat a komolyabb leszorítóerőt igénylő részeken.
-
JJános
addikt
válasz
"egyébként azt tudja már valaki, hogy miért integetett?"
Persze. Azt hitte, hogy őt mindenki köteles elengedni. Meg a tehetetlen düh.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tehetelen dühből szvsz. Csak azért mert jó autója van és ő a korelnök nem alap, hogy elengedjék.
De legalább házon belül nem meccselnek a vb elsőségért Button biztosnágban van tőle, annyira meg nem béna, hogy a konstruktőri vb-ben nagy hátrányt okozzon. Sztem jó választás volt Brawn-tól, hogy megtartotta az öreget. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #40515 üzenetére
[I]B címért küzdő brazil csodagyereket...[/I
Sajnos 2 mp benne hagytak simán. Kár érte.
Mi változott a futam során hogy az első szett gumi után senjki se nagyon futott 1:35 alatti időt? Ezt sajnos nem néztem a live time- on... -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40555 üzenetére
Fedélzeti felvételek tanúsága szerint volt benne KERS, legalábbis fel volt téve az áramütésre figyelmeztető matrica.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #40524 üzenetére
Mint most a BrawnGP autója.
És egészen a Mclaren-ig bezárólag mind elég jó, alatta már mind olyan, hogy meg kell küzdeni a kocsival.
Kíváncsi vagyok menyit hoz a Ferrarin az új diffúzor. Ahogy elnézem nekik van a legegyszerűbb kis alap jelenleg az autón.
Közben ugye még 3 csapat feltette így 12 autón volt már fenn.
Gondolom a BMW, és a Ferrari már a következő versenyen fogja használni, míg a RedBull csak Monaco-tól, és rá következő versenyen kapja meg a STR is.Szerk.: Vettel-nek kár, hogy elment az első 2 verseny, még hiányozhat a végelszámolásnál.
-
válasz
Motion_Blur #40524 üzenetére
Végre megszült a Ferrari
Szép volt Kimi
szegény Massa meg..
Vettel meg tolja csak a talicskát igy tovább
Lesz itt még harc a VB-ért
Palik meg menjen a búsba... eddig nyalta a ferrarit, most, hogy szar a kocsi, meg semmibe veszi a pilótákat is. Hahó, vezetni ők sem felejtettek ám el.. Persze most ott a király esőmenő Hamilton, aki a legtöbbet volt a pálya mellett a multkor... no komment
-
-Mike-
addikt
válasz
Európai szezon jön, sok repülés nem lesz csak a pályán.)
-
venember83
nagyúr
válasz
Csak repüljenek már.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #40323 üzenetére
1. Vettel,
2. Button,
3. Hamilton,
4. Barichello,
5. Kimi,
6. Trulliamúgy jah, nem votl rossz Talmácsi
csak nem elég erős a motorja...
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #40323 üzenetére
ezzel kiegyeznék én is (mondjuk massát felcserélném rai-ra)
alonso és barika is ott lehet, de várom már a futamot
D@ni88: itt még két kör van, izgalmas
-
Nimrod
addikt
válasz
Motion_Blur #40286 üzenetére
Amikor Irvine - Sumi párosítás volt, akkor előbbinek is voltak hasonló álmai.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mért lenne senkiházi? Szimpatikus versenyző... szerintem!
Én drukkolok neki! Bár vb-t nem hiszem hogy nyer, de első 4be ott lehet!
-
JJános
addikt
válasz
Barika mint VB!
Male: 1985-ben megvettem az első számítógépemet, egy 64 Kb-os zx spectrumot. Emlékszem a Virgin név, akkor szépen szárnyalt. a Virgin games sok jó kis játékot készített. De a Virgin Brawn számomra elképzelhetetlen.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #40255 üzenetére
Tényleg!Mi az a mag?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #40267 üzenetére
Ezen a versenyen szerintem több esélye van nyerni mint a disznósajtoknak. A fene sem gondolta 2 futammal ezelőtt hogy ilyet lehet mondani idén.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Van mint mindenkinek
-
Pá
addikt
válasz
Van esélye.
Pénzt nem tennék rá... De azért van. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40263 üzenetére
Nekem is kedvencem lehetne, hisz a favoritjaim. Csoki-fagyi
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #40263 üzenetére
Az.
-
dokar
addikt
válasz
mi az a mag?
-
válasz
Merre található pontosan,mert nem találom.A kereső sem segített.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
ÁÁ nagyon kerestem!
Köszi, hogy szóltál!Schuminak az egyik legjobb futama volt!
Inkább a legjobb -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #40211 üzenetére
Hamilton ugyanolyan nehéz volt mint a két disznósajt? Ez kicsit meglepett.
Remélem hogy holnap a KERS segítségével majd tud egy jó rajtolni. Jobbat mint tavaly.
Kova meg mit csinált már megint?
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #40228 üzenetére
Sajnos csoda kell hozzá, hogy valamelyik Ferrari a legjobb 6-ban végezzen.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #40228 üzenetére
Szerintem holnap: Vettel, Button, Hamilton, lesz a dobogó.
De a Ferrarikat dobogóközelbe várom.Ma sajnos nem voltam tévé előtt. Egész nap a szőlőben kapáltam, de holnap nézem.
-
puttputt
őstag
válasz
Azért milyen durván belőtték "egymás mellé" Hamiltont meg Buttont
-
gV
őstag
válasz
kiváncsi leszek holnap a kers mennyit számít nehéz autóval a rajtnál, nem lesz egyszerű pozicíót javítani Rosberget legyűrheti Kimi, de Felipének alo és hami (ő viszont egész jól eljöhet) kizárt és bár barinak nincs kerse de jóval könnyebb, szal marad a versenytempó amibe bízhatunk
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #40220 üzenetére
Akkor a futamgyőzelem csak álom marad Trullinak.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Hamilton nem a könnyű autó miatt volt gyors.
A Meki alakul.
Ha így folytatják, Európában már a győzelemért mennek. -
bdav
őstag
válasz
igen, ő. De Ham is egész jól áll, nem extrém könnyű autóval ment (sőt, Barit nehezebbel verte), ez jó. Holnapra Vettel - Glock - Ham, vagy Vettel - Button - Ham dobogót várok (nem feltétlen ilyen sorrendben).
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur #40204 üzenetére
Megint nem maradt Kiminek új gumija a Q3-ra, ezért a szar idő...
szar gumival meg minek ment ki? -
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #40144 üzenetére
proféta beszéljen belőled
mert sztem csak az tőrtént h a rbr és társai nem a köridőkre mentek -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #40144 üzenetére
nézd meg, Brawn-ok eléggé hátul vannak. szval hátrébb lesznek a Ferkák 2vel biztos....
Kiminél mostmár bent van a KERS? vagy használni fogják egyáltalán? -
Superman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40142 üzenetére
Rájuk férne valami jó eredmény.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #40136 üzenetére
Hát remélem!
De én úgy érzem, hogy a McLaren sokkal jobban fejleszt mint pl a Renault, vagy a Toyota.
Szerintem idő kérdése, és Hamilton futamokat fog nyerni.
Na majd kiderül. -
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #40122 üzenetére
Igen...Kimi, mintha megint kezdene magára találni. Úgy legyen!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #40123 üzenetére
Mit kérdeznek Kubicától, nem értem, "Why are you ....?", aztán válaszol valamit, hogy "Because I....." ?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #40099 üzenetére
Ezt ismerem, csak itt nem tudom ki milyen gumin volt.
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #40097 üzenetére
És szted amivel futotta az versenysúlyú gép volt? Sztem abba a gépbe kimin meg a motoron kivül semmi nem volt kb
Teszteken nincs súlykorlátozás. Másik hogy sztem az időmérőn ottlesznek az idők hidd el.
-
gV
őstag
válasz
Egyébként Kimi a téli teszten 1:32.1-et futott
bahreinben eddig mindig sokkal jobb időket mentek a teszteken mint a versenyhétvégén lsd 2007/8 teszten 1:29/1:30 nagydíj ideje alatt ~1:31
szal a teszten elért idő idén sem jelent itt semmit
-
Pá
addikt
válasz
Nincs hasonló adatod valamelyik élcsapattól
is, csak az összehasonlítás miatt?
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #40063 üzenetére
azért az Kiminek meg volt eddig mindig, sztem most is megcsinálja
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40057 üzenetére
17-18
sőt
16-18 -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #40017 üzenetére
Csak annyira, hogy a jenkiknél az oválpályákon még a futómű és a gumi is asszimetrikus - az egyik oldalon majd 1-2cm-rel nagyobbak a gumik...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #40031 üzenetére
A szponzorok és szurkolók szempontjából az még mindig jobb, mint a DNS (Did not start).
(#40032) bdav: Did not finish (nem fejezte be a versenyt, kiesett)
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #40031 üzenetére
DNF? Kijön Monacoban a duke nukem forever?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #40029 üzenetére
Mindig ez a túlzott optimizmus.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #40025 üzenetére
Ők legalább nem fogják pazarolni a pénzt következő pár versenyen a nagy semmire mint a Ferka.
Sok icemancream-et és kólát lehetne venni annyi pénzért mint amennyibe egy hétvége kerül.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Motion_Blur #40025 üzenetére
Ha Hami itt netan nyer, akkor legalabb a csucson hagyhatja abba.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur #40017 üzenetére
Úgy emlékszem az utolsó teszteken is hasonló, ha nem ugyanilyen volt a Meki hátulja, de azóta nem figyeltem. Gyanítottam, hogy a kanyarok miatt, de még ilyet nem láttam az f1be.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #40012 üzenetére
A szakemberek nyilatkozataiból ezt vettem ki; 'ha ezen a pályán nem előny a KERS, akkor egyiken se'. Ezért erőlködnek még Kubicával is, akinek így jóval kevesebb ballaszt marad, de még így is előnyt látnak benne, pedig a BMW KERS nincs olyan hatékony és az autó a kiegyensúlyozásra is érzékenyebb lehet, mint a McLaren.
Szahír nem igazán aeroigényes pálya, jó kigyorsítások és minél jobb fékezési képesség, ezek kulcsfontosságúak. Szóval itt a McLaren képességein felül teljesíthet. De ez még mindig nem a dobogó, de ha a nagymenők egyes pilótái betliznek, nem lehet tudni.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur #40012 üzenetére
Ez az asszimetrikus autó nagyon érdekes. Világosítsatok fel, miért is jó ez?
"legeslegKERSesebb KERS pálya"=sok hosszú egyenes
Csak az első szabadedzés volt tudom, de az első 3 autóban van KERS. Talán ezen a futamon közelebb lesznek az elejéhez a KERS-esek.Pompi: Pedig nem lepett volna meg, ha új szponzort találtak volna.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39995 üzenetére
Ha Brawn ott lenne akkor fagyizáshelyett haptákban jelenés lett volna az irodában a problémáért felelős mérnökökkel-techikusokkal - egy kis fülhúzogatással egybekötve - az azokra a percekre előirányzott program.
-
wildrain
addikt
válasz
Mondjuk ezt én sem tudom, hogy DC szerint mit kellett volna tennie Kiminek. Más kérdés, hogy egy elhivatott pilóta, akit nagyon érdekel a csapat teljesítménye, az nem az étkezőbe veszi az irányt, hanem a boxutca fala felé, és beül a versenymérnökéhez, megnézni, hogy mi hogyan alakult a verseny során. MS-től legalábbis mindig ezt láttuk, meg még sok-sok másik pilótától is. Ebben igaza van DC-nek, de az tény, hogy Todt sem cseszte volna le Kimit, ha nem ül vissza a műszaki hibás autójába.
Nem tudom milyen alapon pofázik a jó öreg DC
Erre szimplán annyi az alapja, hogy tévés kommentátorként elmondja a véleményét. Azért van ott, most ez a munkája. -
Pompi
nagyúr
válasz
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #39988 üzenetére
Akkor te még sötétebb választ adtál volna, mint ami Kiminek sikerült.
Különösen annak fényében, hogy ketten is belementek DC-be, és azért csúszott ki.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #39988 üzenetére
Biztos nem volt jobb mint defektet kapni az első kanyarban.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #39982 üzenetére
De azért a leghülyébb érvvel reagált, amit csak találhatott, nem?
Még ha azt kérdezte volna, hogy "mit ért el Coulthard a nagy autófejlesztői tudásával?", akkor azt mondom, van benne igazság, de hogy csak azért ne figyeljünk DC-re, mert nem lett világbajnok... enyhén szólva hülyeség.
Ezzel azt érte el, hogy mivel DC megállapítása semilyen irányból nincs megcáfolva (Domenicali is kitért a válasz elől és Kimi is), gyakorlatilag beismeri, hogy igaza van, és még csak nem is elegánsan vágott vissza neki.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur #39982 üzenetére
Ha már megkérdezik az esetről, akkor csak mond valamit.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur #39961 üzenetére
Miért, szerinted mi a dolga egy érdekvédelmi szervezet elnökének? Érdekvédelmi szervezet lényege, hogy a benne lévők egységesen fel tudjanak lépni az érdekeikért, és ezzel tudjanak nagyobb nyomást gyakorolni. Az elnök ezt szervezi meg...
Egyébként meg nem csak maga miatt rinyált, a közvetítésből kiderült, hogy minden pilótát végigkérdezett, de ezt már írták korábban. Ha a pilóták úgy látták, hogy veszélyes/nincs értelme, akkor ő is azt fogja mondani. -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39938 üzenetére
Csak azt, hogy mint mondtam, hogy süketeléssel igazolgatjátok a fikázást! Suttyomban valszeg még Sumimisi is tett néhány tesztkört a csapattársai beállításaival, próbaszerűen, hogy tán ha talál valamit.
Arra meg szerintem kicsi az esély, hogy a két Redbullos úgy Lonzi-Lajoska módjára egymásnak essen. Az új top 3 csapatban/Brawn, RB, Toyota/ még Button a legegománabb pilóta, de Lonziéktól még ő is fényévekre van...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39929 üzenetére
röviden: Massa szeret az élen villogni, küzdeni a pontokért már kevésbé.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #39929 üzenetére
Azokat nem kell sajnálni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #39923 üzenetére
Lassan már én is kezdem sajnálni őket...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #39923 üzenetére
Igen, a szurkolók is hasonlóan éreznek.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39906 üzenetére
Vagy talán Vetelnek kicsit több ideje volt ismerkednie az RB5-tel...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #39906 üzenetére
Annak idején meg Schumi beállításait használta Barchi.
Most biztos Button-ét szokja, és azért nem megy jól. -
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur #39871 üzenetére
Szerintem Kiminek nem fekszik annyira az eső, de a felszáradóban lévő pályán gyors szokott lenni.
-
wildrain
addikt
válasz
Mostanában valahogy nem nagyon lehet elmondani egy versenyzőről sem, hogy igazán esőmenő lenne, mert mindenkinek vannak ellenpéldái is. Legalábbis a mostanában esőmenőként emlegethető versenyzők közül a leggtöbbnek van.
Pl.:
- Hamilton hiába nagyon ütős változó körülmények (vizesedő vagy száradó pályán) között, az utolsó verseny megmutatta, hogy ő is képes hibázni (többször egymás után), és ezzel komolyan belerondítani a képbe.
- Alonso is esőmenőként van emlegetve, mégis hibázott Kínában
- Massa is tud állat módra menni esőben, a tavaly silverstone-i teljesítménye viszont már ciki kategória
- Raikkönen is néha nagyon erős, de általában véve csak közepes, tavaly Silverstone-ban meg hibázott is
- Button is esőmenő állítólag, de tavaly Silverstone rajta is kifogott
- Sutil is esőmenőnek tűnik, vasárnap mégis a gumifalban végezteAz egyetlen példa, aki ellen egyelőre nem lehet felhozni semmit, az Vettel.
D@ni88: melyik évben nem volt eső? Nekem is úgy rémlik, hogy 2007 óta több eső van, mint szokott lenni, de azt tényleg érdekesnek tartanám, hogy egy egész év alatt sem lett volna esős futam...
-
D@ni88
addikt
válasz
azon gondolkoztam hogy az utóbb pár évben kivéve az utolsó 2-t, alig volt esős futam, sőt ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor egy csepp eső sem esett. az utóbbi 2 évben meg hát eléggé esődús futamok vannak. Direkt olyan időszakra tetette Börni a futamokat hogy lógjon az eső lába?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #39869 üzenetére
kiminek meg végig motorproblémája volt.
de az tény hogy massa gyorsabb esőben mint Kimi -
neduddki
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39862 üzenetére
HI!
mijjen homokviher??? igazi jo felhoszakadasos ize mint 2 hete, ja itt jegyzem meg hogy ismetelten eloben tervezem nezni a futamot:- )))
udv
neduddki
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #39856 üzenetére
itt szerintem hibásan írják, hogy 2009es évadot fog tartalmazni...
ha jól tudom 2008as lesz benne
és persze reméljük, hogy rendes szimulátor lesz -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #39809 üzenetére
Szvsz nincsenek tengelyek
...az F1 érdekeltjeit csak a pénz mozgatja.
A Ferrari egyedül a FOM pénzekből kap nagyobb mértékben, ezt szóvá tették páran régen...talán Stoddart, vagy Briatore nem tudom. azzal az indoklással hogy a Ferrari a legrégebbi résztvevője az F1-nek, már az első nagydíj óta.
De szvsz az F1 fejét és a kiszolgáló csoportokat csak a pénz mozgatja. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #39806 üzenetére
Nem látom tisztán én sem, az egyetlen ami eszembe jut, az az hogy talán láttatni kell hogy egy 'kiscsapat' is tud eredményes lenni az F1-ben..mintegy alátámasztva a költségcsökkentési tervezetüket, aminek ez a célja.
De ez gyenge lábakon áll, és másra viszont nem is tudok gondolni. Ezért nem fogalmazok direkten, csak zavar csöppet. Akaratlanul összeáll amikor pl ezt olvasom:
A5 Sepang Szubjektív:
"Ez kulcsmomentum volt, ugyanis a versenyt a 33. körben szakították félbe, ami a szabályok szerint azt jelentette, hogy a végeredményt a két körrel korábbi - azaz éppen a 31. kör végén érvényes - sorrendből állapították meg. Ezért azoknak, akik a 30. körben jártak a boxban, mint például Lewis Hamilton, Felipe Massa, Timo Glock vagy Mark Webber, véletlenül rosszul jött ki a lépés; azoknak viszont, akik a 31-edikben vételeztek esőgumit (Jenson Button, Rubens Barrichello és Jarno Trulli), kifejezetten jól. Már csak azért is, mert a boxutcában szelték át a célvonalat, ezért azt az időt, ami ahhoz kellett, hogy a sebességkorlátozást betartva visszatérjenek a pályára, végül jórészt megspórolták."
..és amikor Glock azt mondta Button-nak hogy szerencsés vagy.
Most pedig én nem vágtam miért kellett ennyit körözni SC mögött, és sajnáltam Alonso-t akinek ezen rendesen bukott a versenye. Vettel-t végül is nem kell sajnálni mert megnyerte a versenyt, de neki sem használt hiszen ő is kevés üzanyaggal volt kint.Na mindegy, sok szót már nem érdemel,...remélhetőleg a következő futamon fel sem merül.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #39797 üzenetére
Ha ez így van, és nem is vonom kétségbe, akkor tényleg összeesküvés.
-
törölt tag
válasz
?
Csak gondolj bele hol állt bele Nakajima a falba... mi az hogy nem akarták behívni az SC-t??
Te is tudod hogy az nem lehet rálátni arra a részre, a balosból úgy jönnek ki hogy a jobb rázókőig sodornak, aztán rögtön vissza a bal szélre hogy ideális legyen a ráfordulás a jobbos kanyarra. Mindezt elég rövid távon, és Nakajima pont ott állt bele a falba.
...ha nem akarták behívni az SC-t akkor megint csak vakarom a fejelm, hogy vajon miért nem?
-itt a youtube-s felvétel
..vagy mióta szabad berohangálni a pályára futam alatt összeszedni az alkatrészeket?! -
AMD Power
titán
válasz
Nevetségesek ezek a hülye storyk.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #39731 üzenetére
Feltűnt, hogy mostanában másképp hordja a sapiját, mint mások? Direkt kiegyenesíti a simlédert (de hülye egy szó ez
), amolyan nyolcvanas évek-stílusban. De lehet, hogy ettől lesz ő James Huntos.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #39731 üzenetére
Ha ez így lesz, örülök neki.
Pompi: Hát ahogy gondolkozok, a hétvégén többen is. Volt aki kijött a kavicságyból, és volt, aki keresztbe érkezett. Ezért írtam "többent". Persze volt olyan is akí úgy esett be, de nem arra gondoltam.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #39692 üzenetére
Ez fiam történelmi kép...
Még 1x Gratula nekik!
-
-Mike-
addikt
válasz
-
Integra
titán
válasz
alig várom már hogy a csoffadt pléjboj elkezdje fikázni a redbullokat is....
-
válasz
Motion_Blur #39637 üzenetére
Hát ahogy ma otthagyta a ferkát az út szélén, szerintem nem éppen álmai autója.. Piquet helyén meg lehet lesz egy szabad hely
-
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur #39637 üzenetére
Én csak tényszerű voltam, nem állítottam valótlanságot.
Peat;)
Én nem azt írtam, hogy nincsen benne mindenben a kezük, hanem azt, hogy gagyi. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #39605 üzenetére
Team order volt. Maga elé engedte.
A nagy igyekvés utolérni Barrichellot...
Sajnos vagy nem sajnos, de a két mclarenes eltérően vélekedik a 'lassan járj, tovább érsz' életfilozófiáról.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #39610 üzenetére
-...igen Kimi ha jól emlékszem egyszer sem hibázott, ezért is kellett őt háromszor megelőznie Hamilton-nak aki viszont feszítette.
-megtankolhatták volna Kimi-t is agyig a Qual végére ahogy Hamilton-t, és akkor neki is jól jött volna.
..igazából bármit csinálhattak volna, mert ha Kimi is erőlteti az aautóját akkor valszeg megint falban végzi. Nyílvánvalóan ennyit tudott az autója, illetve a beállítás. -
bdav
őstag
válasz
"Egyébként jól látom, hogy Kovalainen Hamilton előtt végzett? Hogy lehet ez?
"
Kova hozta a kötelezőt, mai teljesítménye nem volt rossz. Ham meg sokás szerint lebüntette a többieket, csak aztán elbaltázta azt a kanyart n-szer. még ígyse rossz amit összehozott szvsz, legalább látványos verseny volt
(a vicc az h. nem az előzések miatt csúszkált ki hanem amikor tkp üres pályán ment). Egyébként szvsz Hamnak lett volna esélye megfogni Barit, ha nem csúszkál annyit, de ígyis jó eredmény az 5-6
Vettel, Webber ügyesek voltak
-
Oliverda
titán
válasz
Ez úgy lehet hogy ez a finnek napja volt. A másik finn is a csapattársa előtt végzett...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #39339 üzenetére
Sepangban 4-5 szerelő volt odaállítva, csak, hogy takarják a kiváncsi szemek elől. Brundle meg heccelte őket.
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #39339 üzenetére
Csak be lesznek ezek a diffuzorok tiltva. Holnap mar 10 elem lesz berakva, aztan 15. Pont, mint ahogy az elso es hatso szarnyakkal jatszottak az elejen, aztan szepen be lettek szabalyozva.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #39263 üzenetére
Alonso mondott valamit, hogy a mai szabadedzésen megégett valami a kocsin. Nem tudom már.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest