- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #22497 üzenetére
Briatore panaszkodott a plusz pacik miatt (savanyu a szolo, mert ok nagyon lealltak a motorreszlegukkel), de a BMW megvedte a Ferrarit.
Amikor egy csapat motorreviziohoz folyamodik, az osszes csapat megtekinti a terveket es megvetozhatja, ha ugy gondolja, hogy itt nem a megbizhatosag novelese az attarvezes igazi celja, hanem sok-sok plusz paci. A Meki sem vetozta meg az elso reviziojukat, tehat nem lehet oket lecsalozni. De nekem nyolc, de en vezeto tervezokent nem haboznek, ahogy szerintem a Ferrari sem fog, de ezekbol a kisebb reviziokbol nem szokott hir lenni, es nemcsak a Ferrari szokott ilyenhez folyamodni. Ezt meg velt hibanal elfustolos eset elott is lehet kerni es soha sincs nagydobra verve a dolog, csak az FIA es a csapatok tudnak rola legtobbszor. Igy mukodik a befagyasztott motorfejlesztes.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #22482 üzenetére
Ausztralia utan erdekes modon nem csak en iteltem rossznak a konstrukciot, hanem a mernokok is. Nezd, ha ezt a hibat nem hasznaljak ki egy reviziora ami donto fontossagu lehet a bajnoksag kimenetelere, akkor hulyek. Jon a harom hetes nyari szunet, meg egy het alatt is at tudtak tervezni a motor kritikus reszet Malajzia elott. Itt a remek alkalom a kovetkezo jol atgondolt reviziora. Ha nem teszik meg, az csak a Mekinek jo. Ti tudjatok, nem kell besertodve tagadni a nyilvanvalot, nincs ezen szegyellnivalo, itt a remek alkalom megbizhatobba tenni a mocit es beletenni nehany plusz pacit.
Mas is igy csinalna.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #22482 üzenetére
Na vegre egy objektiv ember!
Itt most abszolut nincs miert belekotni Massaba vagy Hamiba, nem ok hibaztak, de viszont ok erdemeltek volna meg a dobogo ket legmagasabb fokat. Massa csunyan elverte volna Kimit az egesz hetveget tekintve, Lewis megint 1 mp-cel volt gyorsabb Heikkinel. Mindket srac szepen ment. Pechesek voltak. Aki egy ilyen futam utan is belekot valamelyikukbe, az egy idiota a szememben. Meg Heikkit aki nyerte a futamot (de langyos volt es Glock majdnem megszorongatta), tobb kritikat erdemelne, mint Lewis.
-
MPowerPH
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #22203 üzenetére
Nem szuletett esomeno, a gyakorlas tette azza. Szarazmeno? A jo pilotak mind azok. Lewis szinte minden technikas palyan jol vezet (pont az ilyen palyan ver sokat a rivalisaira es a csapattarsara), de ti folytathatjatok a szellel szembeni pisilest, mert Lewis kiveteles tehetsegenek es kepessegeinek elvitatasa az. Jajj nektek, ha jon a Hamilton-era, pisisek lesztek, nagyon pisisek.
-
-
aesir
veterán
válasz
PazsitZ #22176 üzenetére
Piquet valószínűleg inkább az motiválhatta, hjogy a 2006-os monszunos hétvégén kegyetlen piszkosul elkente mezőny száját GP2-ben, azaz azonos körülmények között, egyforma kocsival, nagyon megverte Hamiltont ezen a pályán esőben.
Természetesen továbbra is Hamilton az Isten, a legjobb, a született esőmenő és szárazmenő!
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #22187 üzenetére
Sztem ennél ködösebb a számítható állás, mivel a Q2 puha gumis McLaren idők voltak, és ők csak a Q3-ra tették fel a 'kemény' gumis variát,..Massa kemény gumis akción volt a Q2-ben futott jó körében.
De egyébként is árnyaltabb helyzetre lehet gondolni...a Ferrari nem altat, olyan altatós taktika nincs hogy Kimi a 6. pozícióbol rajtoljon...esetleg ha esőre játszanak, de ez most nem életszerű.
Szal Massa által futott legjobb idő, azaz a Q2-Q3 arány reális, de a McLaren Q2-Q3 különbség sztem nem jó most.Bdav: így valhogy ja..eh sokáig fogalmaztam
-
bdav
őstag
válasz
PazsitZ #22187 üzenetére
Massa Q2-Q3 idejét ugyanolyan kerekeken mente, Hamilton nem (ő elvileg Q2ben a lassabbat használta), úgyhogy ez itt most nem tűnik nekem igazán erős érvnek. Pláne az elmúlt futamok tekintetében. Holnap kiderül. Azt tippelném hogy Massa nehezebb pár körrel, de addigra már mekiknek / Lewisnak elég előnye lesz mire tankolni megy. Toyoták viszont szokásuk szerint jó sok benyával indulnak gondolom; az még érdekel mi süöl ki belőle
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #22163 üzenetére
vagy mint a balaton...
pénzügyi problémamegoldás: emelni...mint a motocross-ban, ha gáz van adj még nagyobb gázt.
De nem gáz, legalább rájövünk, hogy külföldön is lehet futamot nézni, pont mint a balaton és a horvát tengerpart esete..
ja hogy ez a mienk? mi futamunk, magyar tengerünk?...hát ez ugyan nem.
sry az off miatt. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #22099 üzenetére
Csak mert nem ertek egyet valakivel [pl. a Ferrari setupprogjamjaival kapcsolatban], attol meg jol informalt vagyok, meg a Ferrarival kapcsolatban is.
Pl. ki informalt benneteket hetfon meg a hivatalos [elso angol] sajtokozlemenyek elott, hogy egy megbeszelesen az uszony bevetese mellett dontottek a Ferrarinal?
Hogy szakmai legyek, egy setupprogram soha sem dogmatikusan sablonos, nem lehet lesarkitani ugy mint gV tette, en azzal nem ertettem egyet, ennyi. Ugyhogy az o velemenyet en abszolute nem tartom sem pontos sem bennfentes informacionak abban a dologban. Es ettol fuggetlenul jol informalt vagyok mindket nagy csapat dolgaival kapcsolatban.
Nem artana, ha ti is tobb szakmaisagot vinnetek a topikba a szemelyeskedesek helyett.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #21970 üzenetére
Ez azoknak hir akik bulvarportalokon jollakva konspiraltak, hogy 'vizsgaljak a Mekit mert csalnak'. Itt is voltak egy paran ilyenek, akiknek meg azt is nehez volt az ertesukre adni, hogy a McLarennek mar ev eleje ota hat kapcsolo ful van a kormanyan es nem is vizsgaljak.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #21609 üzenetére
Neked se esett le, nem is arrol beszeltem amire te celzol. Mit gondolsz hanyszor gunyoltak a versenytarsai gyerekkora ota? Igenis akit valami igazsagtalan okbol gunyolnak es utalnak, annak eroteljes onbecsulest es buszkeseget kell kifejlesztenie, kulonben osszetorik. Lewis sehova sem jutott volna, ha nem teszi ezt. Sot, az, hogy milyen vadallat a palyan az ennek is betudhato. Hidd el, hogy nagyon sokszor allt o mar nemes bosszut a palyan gokartos kora ota, azokon akik utaltak es gunyoltak.
-
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #21423 üzenetére
Alonso: Piquet-nek is pontokat kellene gyűjtenie
Meg neked is Fernando.
-
wildrain
addikt
-
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #20711 üzenetére
Egy pár emberke átmehetne innen társzerzőnek az oldalra. Én még el tudnék képzelni egy "what if..." rovatot is rajta ahol minden verseny után 100 különféle "mi lett volna ha" variációt állítanának fel a gyengeelméjű szerzők.
Amúgy szánalom a köbön az egész. Nyilván tízenéves unatkozó suttyók írogatják nagy unalmukban.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #20529 üzenetére
Nem en talaltam ki. Onnan ered, hogy alomszeruen indult az F1-es karrierje, es mesebe illo az F1-be valo eljutasa is. De idovel, tortentek olyan dolgok, amik nevetsegesse teszik ezt a nevet. Bar a jovo biztos hoz meg szamara olyan dolgokat ami egy alom megvalosulasa lesz Lewisnak. Pl. a VB cim, amire valljuk be lesz eselye az elkovetkezendo tiz evben. Jo pelda erre Kimi, nem szamit hanyat bukott el, de az ido vegul megjutalmazta a tehetsegeert.
-
Pá
addikt
válasz
PazsitZ #20502 üzenetére
"mikor az sokadik VB címét megszerezte és visszavonult...."
Hogy megszépülnek az emlékek.
#20500: ajjaj, lenne itt nemulass. Megmutatná a sok fiatalnak, hogy kell ezt csinálni. Hamiltont már az első kanyarban kilökné, aztán Massát a csapattal maga mögé parancsoltatná hátvédnek és a mezőny messze legjobb kocsijával, plusz egy csipetnyi FIA hátszéllel kényelmesen begyűjtené az újabb címét. De csak miután visszatolták a sóderágyból, ahova mellesleg direkt parkolt le, hogy feltartsa a vetélytársait...
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #19625 üzenetére
én megértem hogy mit hogyan mondasz, csak feltünő hisz a 'beképzelt' kevésbé bántó mint a 'köcsög'...az egyikre volt alap, így a másik a lényeg.
Mert azt nem véletlenül használtad,..nehogy azt gondold
Azt bezony azért használtad hogy bosszants másokat, akik aztán majd ' elvakultan' védenek.Jó ha látod mi miért történik, egyszerűen generáljátok a stresszhelyzetet amiben aztán majd rosszul érzitek magatokat, én ezt látom itt sokszor.
szerk: mondjuk nem csak itt, elég bemenni egy orvosi rendelőbe/okmányirodába..stb, és nézni a várakozókat..
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19619 üzenetére
Nem, en csak megertem es elfogadom, hogy o is csak egy ember tele gyarlosagokkal es tokeletlensegekkel.
Ha ismersz valamennyire a korabbi hozzaszolasaimbol, akkor azt is tudod, hogy egyetlen plotat sem szoktam a szemelyisege vagy a hibai miatt szidni vagy gyalazni. Nekem ez alapbol jon, es elvarnam masoktol (habar tudom, hogy ez nem fog megtortenni).
Egyebkent elnezest kerek toled, ha megbantottalak. Lobbanekony vagyok es hajlamos a tulzasokra, de utana mindig faj, hogy megbantottam valakit.
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #19619 üzenetére
oké beképzeltnek tünik, de miért köcsögnek?
Már ha arról van szó hogy leleményesen ügyelsz arra, hogy csak éppen annyira piszkáld a rajongóit ami még belefér, akkor légyszi magyarázd már meg mi alapján tünik köcsögnek?
Mert így írtad: "tűnik beképzelt köcsögnek".ok. értem mi alapján beképzelt, de mi szükség volt a 'köcsögre'?
hmm? -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19614 üzenetére
Apuci nem kimosta, hanem nem engedte, ahogy biztos, hogy Ron, mint munkaado sem engedheti, ha nem akarja, hogy a Montoya eset megismetlodjon. Ugy latszik te sem vagy eleg intelligens, hogy atlasd a helyzetet. Miert ne mondhatta volna zrikalasbol, hogy fittebb? Tovabba biztos, hogy nem tett le a bizonyitasarol, ugyhogy nincs okod belekotni.
Kocsog aki mondja.
Neked az faj, hogy igy nem fogja veszelyeztetni az F1-es szerepleset? Gratulalok! Ezzel te is benne vagy a jellemszemet kategoriaban a kocsogoleseddel egyutt. Eddig sem tartottalak sokra, mert mindig csak kotozkodni tudtal.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19581 üzenetére
Az elso tusked; ha nem tetszik mondj jobbat.
A masodik tusked a forditasbol kovetkezik. O az elso black driver, csak ezt itthon szinesborunek forditjak. De a japanok amugy sem szamitanak szinesborunek, a szo altalanos ertelmeben, mert ezt a szot sotetboruekre hasznaljak leginkabb, nem a tavolkeleti nepekre, rajuk a sarga szot hasznaljak.
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #19579 üzenetére
semmi gond, csak felszaladt a szemöldököm.
Kicsit most is egyébként, hiszen sehol nem állítottam hogy az előzés megtörtént, csupán a lényegét tárgyaltam.
pl: (#19551) hsz: "De ha megbüntették akkor valszeg nem teljesült az előzés, és akkor jogos a bünti"
szal mielőtt szembehelyezkedsz velem, legalább nézz utána valóban képviselek egy oldalt. -
törölt tag
válasz
PazsitZ #19565 üzenetére
?
Bennem nem volt bántó szándék, és újraolvasva sem értem mi lehetett benne amire megbántódtál.
Kérdeztél valamit, "A hiper-szuper csoda újonc ne tudná bevenni a kanyart?"
amire válaszoltam, volt antennám a 'hiper-szuper csoda'-ra, de nem foglalkoztam vele, szimplán csak leírtam a véleményem. De valszeg mást várhattál, de nagyon, ha most ezt reagáltad.
Én úgy gondolom, hogy ha felteszel egy kérdést, és arra olyan választ kapsz, amiben nincs személyeskedő súly,..de még 'hiper-szuper csoda' szintű cinkelés sem, hanem egyszerűen csak jön rá egy válasz, akkor az rendben van.
természetes ha más választ szerettél volna, akkor gondolj arra hogy az egyenlőre csak a te fejedben van, kérdezz úgy, hogy arra is legyen esélyem válaszolni. -
törölt tag
válasz
PazsitZ #19552 üzenetére
?
hát persze hogy nem...az hogy besokall egy versenyző, az nem teszi béna versenyzővé...most hozzam fel MS-t aki az egyik legnagyobb (Monaco pl.), vagy hozzam fel Kimi-t aki az egyik legnagyobb kedvenc?!...Melbourne előzés közben elsokallt.Egy versenyző versenyez, és ebben számtalanszor benne van a hiba lehetősége, egy előzésben pedig pláne benne van, hiszen a másik autóban is versenyző ül, arról nem beszélve hogy lehet nem ideális helyzetben adódik lehetőség az előzésre...mint pl. itt.
Online versenyeken számtalanszor adódik ilyen lehetőség,...és általában a lehetőséggel élni kell, mert csúnyán be lehet ragadni, hisz a másik is védekezik.Szal ez nem egy matekpélda, persze hogy besokallhat egy hiper-szuper tehetség is mint Hamilton.
Motorosoknál mondta Hopkins, hogy az esés az sosem jó, de azzal a tudattal nem lehet versenyezni, hogy ha elesek mit szól a csapat.
..és tök igaza van szvsz. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19552 üzenetére
Az előzést befejezte. De lement az ívről, mert:
Besokallt, es logikusan palyaelhagyassal korrigalta a hibat. Igy ep maradt a Bull es a Toro is.
Pechjere a palyabirok osszemostak a palyaelhagyast az elozessel. Mint mondtam roluk, nincs versenytapasztalatuk, dilettans aktakukacok akik korabbi es kesobbi kovetkezetlensegukkel szemetsegge minositettek a Lewis-szal kapcsolatos dontesuket. Velemenyem szerint vagy mindenkivel legyenek szemetek vagy senkivel sem, a VB eselyesekkel pedig meginkabb korultekintobbnek kellene lenniuk. Oket nem esszeru pitianer dolgokert meghurcolni, foleg nem kovetkezetlen szabalyalkalmazasokkal, mert igy csak belekavarnak a cim sorsaba. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19519 üzenetére
"Egyezzunk ki egy dontetlenben!"
(Gyalog galopp)
Nezd, nem kell tulertekelned a makacssagomat. Nektek is van boven.
Azt kesz vagyok elismerni, hogy az eset buntetheto volt. De csak akkor ha a palyabirok a szorszalhasogatos szemuvegukon keresztul tekintettek az esetre. Az esszerubb, humanusabb dontesnek a bekenhagyast tartottam volna, megha egy rivalis pilotarol lett volna szo, akkor is. Elkepzelem, ha Kimi egy futamon ahol mar buntetve van -10-zel, bekapna egy ilyen buntetest egy hasonloan szurke lilliputi dologert, micsoda hoborges lenne itt. Es tudod, hogy mit mondanek en a dologra? Hogy ez mar szemetseg volt a palyabiroktol.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19506 üzenetére
Azt arra alapozom, hogy tobbszor szaz millioan kovetik a kozvetiteseket, es ezen milliok kozul szerintem csak egy elenyeszo toredek lehetett az aki magatol vette eszre es kerdojelezte meg a manover szabalyossagat. Szerintem a nezok tobb mint 90%-a csak akkor kezdett el foglalkozni a dologgal amikor, kiirtak, hogy vizsgaljak az ugyet. Valld be, hogy te is. Ha Lewis vagy a csapat szabalytalannak erezte volna az elozest, visszaadta volna a poziciot, ennyire ne nezd mar oket hulyenek. Hogy akarhatnanak mar maguknak egy versenytonkretevo buntetest keszakarva? A stewardoknak is pont ezt kellett volna nezniuk; nem volt szandekos es nem volt nagy ugy. A manovert e miatt szabalyosnak itelhettek volna, mert nem egyertelmu 'fekete vagy feher' eset volt, hanem 'szurkesfeher'. El szoktak ennel sokkal nagyobb szabalytalansagokat susmukolni, csak hogy ne avatkozzanak bele a VB eselyekbe. Es erre egyazon futamon belul lattuk a peldat. Sot, elnezem, hogy Kimit nem bantottak, de Lewist ugyanazon okbol kifolyolag kellett volna beken hagyni. Es ha Massarol vagy Kubicarol lett volna szo, nekik is azt kertem volna, hogy nem kekeckedjenek veluk pitianer ugyek miatt. Pl. Piquet szitalt, mint a szita. Sokaknal lehet talalni apro hibat futamrol-futamra, de ezen dolgok folott kegyesen elneznek, mert el kell nezni, mert ezt kivanja az emberi logika, kulonben masbol sem allnanak a versenyek csak buntetesekbol.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #19500 üzenetére
A csapat nem szolhatott volna magatol, mert a pilotaval egyutt szabalyosnak tekintette az elozest, mint ahogy en is es rajtam kivul meg tobb szaz millioan. A dolog sokkal inkabb szabalyosnak itelheto volt mint belekotheto (foleg, hogy mar volt elotte -10 is, az elozes eselye meg 100% volt), Kimi technikai problemajaval ellentetben, ami egbekialtoan nyilvanvalo es egyertelmu volt. A stewardok viselkedese pedig egbekialtoan es felhaboritoan kovetkezetlen volt, a sokkal kisebb dologba belekotottek, amikor meg megvolt a lehetoseg, hogy a rivalis vonatkozasaban kovetkezetesseget mutassanak, lapultak, mint sz*r a fuben. Undorito! Es undorito lesz az egesz tovabbi szezon, ha nem fog letunni Mosley a szinterrol a berenceivel egyutt!
-
MPowerPH
félisten
válasz
PazsitZ #19348 üzenetére
Örülök hogy ezen fórum berkein belül se én gondolom egyedül így a dolgokat.
Tavaj Lonzit nézte ki magának, idén Kimit és a Ferrarit.
Nekem már volt egy korábbi hozzászólásom erről, de akkor egy fan leugatott. Most is ugyan az a véleményem mint akkor. Ez minden más, csak nem szakújságíró... Felháborító, hogy hagynak ilyet leközölni.
És most is azt mondom mint anno, meg a Schumi érában is azt mondtam.
EZT LE KÉNE LŐNI!!!( persze senki se szó szerint értse
)
-
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #19207 üzenetére
Talán azért mert ebben az esetben pl. Alonso sem kapott semmit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
PazsitZ #18397 üzenetére
Szerintem nagyon szimpatikus a nyilatkozata, semmi kivetnivalót nem találok rajta. Elmondja azt, amik a tények, és magunk is látunk. Érthető, hogy elkezdett bizakodni, és talán kezdi elhinni, hogy ő is tud futamokat nyerni, és van esélye a VB címért csatázni. Amúgy ha végig ilyen stabil lesz a teljesítménye, és e mellett az élmenők felváltva, vagy ne adj isten, néha egyszerre hibázgatnak, akkor meg van az esélye a VB címre.
-
Markgx10
őstag
válasz
PazsitZ #18323 üzenetére
Mostanában ritkán ragadtatom el magam formula-1 nézés közben (mióta MS visszavonult azóta egyszer sem), de ez azon kevés pillanatok egyike volt. Nagyon drukkolok a Ferrarinak, ezen belül főleg Kiminek, látom kezd felzárkózni Kubicára, majd bejön a biztonsági autó, ezzel Hamilton előnye is elfogy (végre egyszer nem csak neki van mákja), kerékcsere és már a Mclaren elé jön vissza, örömem határtalan, kb 2 másodpercig, aztán jött a fekete leves. Úgy elkezdtem kiabálni idegességemben, hogy többen hazamentek
(kocsmában kivetítőn néztük a futamot) Szerencsétlen Kimi egy második helyre legalább jó lett volna, de ha azt a tempóját nézzük amit a biztonsági autó előtt diktált, akkor még az elsőre is (bár nagy szakember nem vagyok
).
A BMW-nek meg gratulálok
, mert szimpatikus csapat, nagyon megérdemelték ezt a sikert, de azért remélem nem tart ki ez a jó forma év végéig
-
Nowhereman
őstag
válasz
PazsitZ #17675 üzenetére
Ha nekilát esni akár győzhet is, mivel a futóműve sérült, oda állítják be ahova kell...
Kockát meg nem kell szidni. Webber mellett eddig még senki sem nagyon jutott szóhoz. A pilóták közt keveset lehetne azzal meggyanúsítani, hogy el tudná kapni Webbert.
Webber meg jó példája annak, hogy mennyire pankráció komolyságú ez a sport. Ő egy fél mezőnnyi csapattársat elkokszosított, a csúcs autókba meg kik kerülnek...Kimi: nem veszi komolyan az egészet...
Massa: protekcióval jutott be, gyors, de fejben a mezőny egyik leggyengébje...
Hamilton: saját tenyésztés, kissé hisztis, de megéri a pénzét...
Kova: második gyenge évadját tölti a második nagy csapatánál... kettőből kettő...
Nick: Az idei szezonig becsületesesn teljesített, de semmi több...
Kubica: Másfél év után szedte össze magát, de mostanra már eléggé
Alonsó: versenyzőként állat, emberként is, de inverz értelemben...
Piquet: Kova utánpotlása?... -
Peat;)
veterán
válasz
PazsitZ #17182 üzenetére
Hamit sem most sem máskor nem fikázta a médiában. Szerinte(m
) nem ő nyer ennyi. Ekkora erővel mindenki Hami fikázó aki nem neki drukkol ha a logikádat követjük.
Egyébként ha azt mondja igen, akkor meg abba kötne bele a nép, hogy mit hazudozik...és az már jogos lenne szerintem
megint kiújult az Alonso fóbia, pedig most nincs rá ok, hiszen szoros a csata az elején.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest