- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
manutdzoli #4762 üzenetére
Nem a Clio kupát akartam fikázni, de a 15000 euró átszámolva kb. 3,5-4 milla.
Ez szerintem egy átlag pilóta egy versenyre való szálloda+utazás+kaja költsége(vagy lehet még ennyi sincs)
Inkább adták volna szólóban az egy szettel kevesebb gumit.Mind1 a lényeg, hogy nem kavartak bele nagyon az utolsó futamba
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #4711 üzenetére
Az utóbbi pár versenyen eléggé meglátszott hogy már réges-rég felhagytak az idei modell fejlesztésével..mindenesetre most Kubis az élen.
-
Atlantis
veterán
válasz
manutdzoli #4583 üzenetére
Mindezt úgy, hogy a Massa-nak az utolsó körben kéne elengednie Kimit, igaz?
Inkább így kéne:
1., Kimi
2., Heidfeld
3., Kubica
4., Alonso
5., Rosberg
6., Kovalainen
7., Massa
8., HamiltonA bajnokság vége:
Kimi : 110 pont
Alonso: 109 pont
Hamilton: 108 pontJa és mindezt úgy, hogy a végén jófejségből Heidfeld elengedi Kimit...
No flame, pls.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #4583 üzenetére
Ez még viccnek is rossz.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
manutdzoli #4581 üzenetére
Nem kell ide csoda, csak igazsag, a jobbnak nyerni kell
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #4552 üzenetére
Alonso eddig se volt egy kedvelt pilóta. De amiket ebben az évben művelt az csak rontott a megítélésén.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #4544 üzenetére
Ez így igaz. LH-nak a vérében van a győzelemi vágy. GP" és a többi....
-
Markgx10
őstag
válasz
manutdzoli #4521 üzenetére
[link] Hirtelen ezt találtam, számomra ez azért nagyobb mert a Hungaroring azon részén történt (nem spában az egyenes végén), ahol egészen ritka az előzés
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4520 üzenetére
OK! Kémügy félretéve. McLaren olyan autót alkotott, hogy megbízható, rendben. Én nem forszírozom, megígérem.
Csak mikor ez az egész ügy kezdődött, és tárgyaltuk itt a totyikban, sajna alig voltunk, akik egyenesen kiálltunk a leg elején. És sokan voltak, akik csak úgy tolták rám a bringát. Nem azért, mert nekem lett igazam, de legegyszerűbb tényeket sem voltak hajlandók elfogadni. És ebből kifolyólag maradt bennem még egy kis feszültség. De nem fogom előhozni, ígérem. Bocsi.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4493 üzenetére
Miért nem tudtak a segge alá olyan mekit tolni mint az idei?
Mert ahhoz a Ferrari is kellett!
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #4508 üzenetére
Itt egy cikk ami nem épp ma íródott viszont a Michelin kiszállásáról szól, hiszen már 2005 végén is tudni lehetett, hogy csak a Bridgestone fog maradni.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #4504 üzenetére
Nincs is bajom azzal a futammal, még nevetni is lehet rajta.
És ez sokkal jobb így mintha egy tragikus futammá vált volna, amin csak sírni lehet.
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #4498 üzenetére
Meg is oldotta volna a Michelin ha az autószövetség engedi. De nem tette inkább szembenéztek azzal a ténnyel, hogy ezzel a közönséget felbosszantják. Mellesleg én akkor lefújtam volna az egészet, amikor egy idióta bedobta azt a flakont a pályára.
Te nem lettél volna ideges?
Dehogynem, az is voltam. De még idegesebb lettem vona, ha nem állnak ki a Michelines autók a boxba. Már említettem miért.
Ilyet nem lehet csinálni az f1-ben.
Mégis megtették. A csapatoknak és a Michelin-nek meg volt kötve a keze miután nem engedték a gumikat kicserélni. Szerintem nem volt más választásuk. Azaz volt mégegy, de azt úgy hívják orosz rulett.venember83: Ne keverjük már ide a tűzoltókat, neki sem kötelessége bemenni egy égő házba. Az autóbaültetést azért mondtam, mert érdekelne hogy egy ilyen helyzetben megtetted volna-e, mikor felesleges kockázatnak teszed ki magad
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli #4494 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kíváncsi!
A Michelin hibázott ez tény. Én csak azt nem értem, hogyan is várhatnánk el bármelyik pilótától, hogy az életét veszélyeztesse annak tudatában, hogy a gumik nem bírják az oválban a terhelést -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4485 üzenetére
Wildnek sok türelme, és jó csuzlija van. Eddig rendben. De kavicsot hol szed hozzá? Kell hozzá vagy egy teherautónyi dunakavics.
-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #4483 üzenetére
kíváncsi vagyok milyen lesz sötétben száguldó autókat látni.
Majd odamegyek, és csúzlival kilődözöm a lámpákat. -
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #4455 üzenetére
miért nem kimivel hosszabbítanak?
Mert neki 2009. végéig élő szerződése van. Ráérnek még azzal. -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #4457 üzenetére
Lesz 24 generátor is, pont arra az esetre.
1500 lámpa fogja megvilágítani a pályát, ami azt jelenti, hogy majdnem négyszer nagyobb lesz a fény az aszfaltcsíkon, mint egy átlagos stadionban. Az összesen 24 generátor pedig azt biztosítja majd, hogy egy esetleges probléma esetén is zavartalanul folytatódhasson a verseny.
Lesz ott fényözön bőven.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #4387 üzenetére
Hát ez nagy baklövés volt szerintem
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4426 üzenetére
Valj moderatorra s akkor kidobhatsz innen
Legalabb van egy kis valtozatossag meg technika es sebesseg a topikban, de oke, vege az offnak reszemrol... Mehetnek tovabb a hamiltonos videok s az ilyen-olyan szep/boldog/jo napszakkivangatasok, be my guest!
george11: a 86os Golfod donti majd meg a rekordot?
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli #4426 üzenetére
ott leglaább a pályán dőlnek el a versenyek
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #4398 üzenetére
Vettel-el kifogta az aranyhalat a BMW. Egyelőre még a Toro-ban ül
de már csak 1 évigMás: Ralf marad az F1-ben. [link]
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4397 üzenetére
Alakul az a srác, jobb lesz még, sokat fog javulni. Azért az rajt után, mikor Lonzi le akarta Massát előzni, nem tudta.
Nézem a discovery-t. Autókat építenek. 0-200 km/h-ra 1.5 másodperc. Utcai versenyautó. 1200 Lóerő, meg ilyenek. Majd beájultam.
-
JJános
addikt
válasz
Bárki bármit mond, én is elégedett vagyok Massa teljesítményével. Második versenyzőnek ideális, bár idény elején jobb volt Kiminél is. Jó Kimi még nem szokta meg az autót. Jó kis versenyző, és most hétvégén otthon lesz, és ez a szerződés önbizalmat adhat neki. Azért az nem semmi, hogy a Ferrari valakinek két év szerződést aláír.
-
Fortissimus
őstag
válasz
Na vegre vmi hivatalos hir!
Ezek szerint jovore marad az idei paros, Alonso pedig mehet a Renaulthoz. Nem hinnem, hogy a Mekinel maradna vagy eleg lenne neki a Toyota szintje.Rgrds.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
manutdzoli #4390 üzenetére
miért ideén van olyan?
Najó, Vettel teljesítményének örülök
a többin meg már csak röhögni tudok, hogy lehet mindenki ennyire képmutató egy **** és az álszentség szobrai, így dióhéjban ennyi.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4335 üzenetére
Igazándiból én a toyotát szánnám neki, de ha háromszoros VB-ként visszavonul, nem bánom üsse kavics, legyen az övé.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4323 üzenetére
Jah. Drukkerek vagyunk!
És sok barát is van már, annak ellenére, hogy itt bizony táborok vannak.
És bár sokan sokfélék vagyunk, és sokféle szempontból nézünk dolgokat, de azért megvagyunk itt. Mike-t is nagyon bírom, főleg amikor klassz képeket rak be.
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #4320 üzenetére
tegyük fel h ha ezen a fesztiválon nem lett volna ott alonso, és vki ebből azt szűri le, hogy nem jó a viszonya a csapattal az nem okos ember. hívhatjuk ezt az ember manutdzoli-nak is.
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #4318 üzenetére
mindenkivel jót tennél /különösképpen saját magaddal/ h ilyen blődségeket nem írnál ide folyamatosan. közöd az f1hez zérus. szemed sincs mivel ott van ugyanilyen vid alonsoról is.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #4291 üzenetére
1. Ezt a hírt ki találta ki, mert tekintélyes hírforrásból nem találkoztam vele.
2. Köztudott, hogy az autókat, motorokat folyamatosan fejlesztik, módosítják. Tehát a versenyzők mindig egyre újabbakat használnak.
3. A két Meki versenyző aszinkronba került, ami a motorokat illeti, a véletlen hozta így, szóval sehogysem lehet már két egyforma motorjuk. Ez más csapatnál is szokott így alakulni, csak abból nem lesz hír sem kacsa. Hamilton újjal fog indulni, abban is van rizikó. Viszont az Alonsoé meg már 'be van járatva', annak is van előnye.
4. Nem valószínű, hogy a Mercedes a nagyközönség orrára köti, hogy az épp aktuális legújabb modell hány lóerős.
5. Mercedes motor még nem hibásodott meg az idén, jól emlékszem?
6. A motorok le vannak szabályozva fordulatszámilag, igaz? -
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #4291 üzenetére
Ezt már szeretem!
-
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli #4262 üzenetére
Mondjuk, sírás rívás helyett kicsit megeröltetné magát rájöhetne, hogy ezt egyvalakinek köszönheti és az igazából nem Hami, hanem önmaga.
Mert lássuk be nem az történt, hogy csunya mclaren lesz*rta Lonzit és ő meg el akar jönni.
Hanem nem volt kedvezményezett, ezért mindig rinyált, ellenséges volt. Ezt a csapat megunta és már jogosan elegük van (már pl. nekem is) a rinyálásából. -
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #4262 üzenetére
Ez volt DC-vel is.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4235 üzenetére
Nagyon kemény!
De azért Kimi a pályán nem lesz ám bohóc!
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4197 üzenetére
Nem kicsit, fél év gyógykezelés, egy minden mclarentől, civilizációtól és hírforrástól elzárt szanatóriumban.
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #4177 üzenetére
"Pedig meg kell tanulnia elfogadni a vereséget"
Nem nem kell. Aki elfogadta az Fiskó, Barika, David stb. Alonso nem ilyen. Kimi sem fogadta el, lemaradt Massáról amikor nem támadhatta a csapat miatt és utolsó körben ment egy leggyorsabb kört "feleslegesen" kockáztatva. Nem véletlenül éri a legtöbb zsét ez a két pilóta jelenleg, mert meg vannak győződve róla hogy ők a legjobbak. Azt meg megnézném hogy ilyen rossz viszonyok között ki hogyan teljesítene egy csapatban, de én úgy gondolom hogy sokan nem bírnák ennyire a nyomást mint Alonso, mert lehet csűrni csavarni a dolgokat, de a csapat is tehet arról amivé alakult a helyzet. Pl. szívesen meghallgatnám hogy Ron miket ígért a spanyolnak a szerződés aláírásakor.
Coulthard védte meg a minap, hogy nála(gondolom magából indult ki) több tized a hangulat. Ezek szerint depis a srác, mert az a néhány tized hiányzott mindig is belőle, de vele ellentétben ez megvan Kimiben és Alonsoban is. Hamiltonról majd kiderül mivé alakul, Alonsotól láthattuk hogy tök máshogy vezet mint tavaly, gondolom a kocsi+gumi kombó miatt, láthatjuk hogy szar a csapathangulat felé (ő maga miatt is), láthatjuk hogy a lemaradása mégis 4 pont csupán, ez sem gyenge teljesítmény. Az meg hogy Kova elveri szerintem marhaság. Nagyon más kategóriák, persze jövőre lehet hozza majd azt a szintet amit idén elvártak a finntől, javulgat folyamatosan, de csak javulgat.. -
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4195 üzenetére
Lerágott csont már ez a téma... Mi lesz itt, ha Hamilton nyeri meg a VB-t?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4191 üzenetére
public relations -> gugli utan a wiki a legjobb baratod
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4173 üzenetére
Valami szánalmas Lonzi drukker volt. Ki más?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli #4164 üzenetére
Persze! Az egyértelmű amit Alonso akar és már le se tagadhatná, hogy különleges bánásmódot akar..
Sztem ha visszamegy a renault-hoz akkor ugyan úgy sírni fog a szája mint ebben az évben. Vagy lehet hogy jobban, ha Hami is elötte leszEgy szó mint száz:GO KIMI GO
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4174 üzenetére
Jó lenne, ha így lenne, de van egy sanda gyanúm, hogy Alonso előéletére nézve ki lesz a mindenben és mindenki által "támogatott" pilóta...
-
snecy
senior tag
válasz
Azért Alonsoval idén is hozott volna egy BMW-szintet a Renault legalább.
-
Diego!
senior tag
válasz
Legyen úgy.
-
Diego!
senior tag
válasz
manutdzoli #4174 üzenetére
Alonso nem tudja elfogadni, nem tud veszíteni...
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4171 üzenetére
Remélem is ad neki, nem az lesz, hogy szegény Alonsot legalább a csapattársa ne támadja, jó kis csaták legyenek, persze nem azt mondom, hogy lökjék ki egymást, azt nem kíváno senkinek.
attisx: most ettől jobb lett az elkövető közérzete? Nem szeretem az ilyen egyedeket.
-
JJános
addikt
válasz
Kova el fogja játszani, mert érdeke, mert így lett nevelve. Amit Kova nem fog elfogadni, hogyha gyorsabb lesz mondjuk, mint Lonzi, jobb rajthellyel indul, amíg Lonzi nem lesz képes önerőből a közelébe vergődni, Kova marad a pozicióban. Majd ha Lonzi lemarad, akkor lesz baj, és jön a rugdosás, nyafogás, később az örjöngés.
-
hunnylander
őstag
válasz
De viszont Briatore-nak nincsenek magasztos elvei az egyenlőségről. Ha Kovalainen erős lesz akkor is el lesz nyomva, szerintem. Hozzáteszem, Alonso szerintem jobb pilóta mint Kovalainen, ha nem lenne az, akkor is sokkal tapasztaltabb és gyakorlottab, és az is sokat számít.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4114 üzenetére
Menjen.
Nyerjen a jobbik, azt mehet a Renaulthoz. Nem fog utánna sírni senki. Ha euró milliókat akaszt le, majd kevesebb marad az autóra, azt megtudja az igazságot.
Te ez nem a pénzre utazik? Valójában mindent annak rendel alá?
Fishi meg mehet amerre lát. Leirandó. Amit idén produkált? tavaly is csak fogadkozott. Idén már azt se.
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4114 üzenetére
Én is így tudtam, hogy megy vissza a "jól bevált" Renaulthoz, csak a kollega emlegette a Toyotat.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4056 üzenetére
Szenvedni fog. Ott aztán majd rájön, hogy értékelhette volna egy kicsit jobban a McLarent.
De hát nyafka a lelkem, ha valaki gyorsabb nála, és ha nem kap meg minden előnyt azonnal. Mert hogy ő kétszeres VB, meg ilyen.A Ferrari köszöni szépen, és jól van, de nem kér Lonziból. Marad nagy könyörgésre egy tesztpilótai állás. Ahhoz legalább ért.
Viccet félretéve, ha renaulthoz visszamegy, nem a leggyorsabb autóhoz megy. Még a BMW is jobb.
Aztán ott van még a Torro Rosso, ők is gyorsabbak, meg a Red Bull Racing.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #4051 üzenetére
Elmondta, hogy nem teheti meg, hogy kihagy egy évet, mert k nagy hátrány lenne neki a kipörgésgátló betiltása miatti új körülmények megszokásában.
Remélem a Renaulthoz megy, ahol még tavalyelőtt elmondták, hogy visszafogják a költségvetést meg a fejlesztést az újabb domináns évek csökkenő marketingértéke miatt! -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4045 üzenetére
Menjen Lonzi ahová csak akar, de a Ferrarihoz ne győjjön!
Nem kell nekünk egy hisztis pasi sem. Különben is két jó pilóta mellé? Hacsak tesztpilótának nem?
A Renault nem lesz erősebb. Ha csak a nagypolitika nem úgy kívánja?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4047 üzenetére
Nem erre gondoltam, ezt a lehetoseget kizarom startbol
Arra gondolok, hogy hogyan rug fel egy ervenyben levo szerzodest? Vagy hogyan fog ott versenyezni ha nem tudja felrugni a szerzodest, meg egyaltalan kepes lesz-e versenyezni ebben a helyzetben, ha ilyen konnyen kiborul?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4044 üzenetére
Viszont ha Alonso nem akar igazabol 3 evig a Renaultnal maradni akkor mi lesz? 1 ev utan ha megunja s elkezd hisztizni, h nem akarjak, h vb legyen... Akkor? Nem mintha lenne a kis ugyes Fernandonak sok valasztasa...
-
attisx
addikt
válasz
manutdzoli #3992 üzenetére
Meg esetleg az időmérőn is lehetne pontot osztani, persze ehhez az is kellene, hogy Q3-ban is kvázi üres tankkal menjenek. Tuti izgalmasabb lenne az időmérő is
-
kicsitomi88
őstag
válasz
A MotoGP-t menedzselo cégnek nagyobb a költségvetése mint a FIA-nak? Nem kötözködés, kivancsisag...
-
JJános
addikt
válasz
Lehet, hogy jobban nem hajtanának, de mindenesetre nagyobb értéke lenne.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3984 üzenetére
Meglátjuk. Én egyébként drukkolok neki, és ha tehetséges, helyet adunk neki a topicban is, mármint megbeszéljük.
-
kerjani
aktív tag
válasz
manutdzoli #3980 üzenetére
cask akkor lehet visszatolni/emelni, ha ez a legbiztonságosabb módja a autó
veszélyes zónából való kijuttatásának. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3956 üzenetére
Kamikaze Sato után, jön Forrófejű Nakajima. Egyetlen autó, és pálya nem lesz biztonságban.
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #3968 üzenetére
Nekem úgy tanították sportbíró tanfolyamon, hogy mindig ugrásra készen kell lenni, ha valamilyen okból kifolyólag feléd közeledne az esetlegesen irányíthatatlan versenyautó. Elég szerencsétlenül álltak a kérdéshez a kínai kollegák...
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #3968 üzenetére
Palyamunkasnak lenni veszelyes dolog, ezt gondolom a kinaiak is felfogtak
De most komolyan, egyesek buntetest varnak ilyesmiert, ritka ronda burokratikus megoldas lenne ezert buntetni vb-i cimert kuzdo pilotat. Nem tudom hogyan kepzelhetitek ezt a bunteteses dolgot, namind1.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #3956 üzenetére
Sato mostansag megjavult, kell az ujult ero
-
válasz
manutdzoli #3903 üzenetére
Massa eszméletlen gyors tud lenni egy körön belül, amikor nincsenek a pályán. Sajnos azonban ritkán látunk nagy előzéseket tőle, mert az nem megy neki túl jól. (Ahogy Prost béna volt a rajtban, sajnos) Sztem ezért nem ment ez sem neki.
-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli #3883 üzenetére
És mi van, ha pont azért volt ideges roni, mert időben szólt a kerékcsere miatt,
csak éppen hamika felülbírálva a csapatutasítást és nem akkor ment be ?Volt már ilyen tőle ugye ?
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #3893 üzenetére
A két mclarenes ugyancsak rabolta egymástól a pontokat ilyen alapon. Taktika és megbízhatóságból bukott meg a ferrari, nincs mit szépíteni rajta.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Én Rosberget szeretném Massa helyén látni. Nagyon dűhít, h a hétvégén nem tudta megelőzni Alonzót a meleg lágy gumikon, mikor ő még hideg keményen volt, épp csak kijött a boxból.
Az egyenlőség egy baromság. Mindig van jobb. Jobb lett volna ha ezt előre eldöntik, mert akkor most Kimi vezetné a tabellát.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Hogy jönne már Alonso? LOL
-
cancerf7
tag
válasz
manutdzoli #3864 üzenetére
neked is
-
D.Orion
veterán
válasz
manutdzoli #3833 üzenetére
Én elsőre totál nem értettem, hogy hogyan lehet egyszer 5-5 a többinél meg 5-4 -es a második hely aránya. Aztán rájöttem, hogy az utolsó futam eredményét is bele kell számolni
-
MPowerPH
félisten
válasz
manutdzoli #3836 üzenetére
Én azt mondom, hogy fisichellának vége, max. a Prodrive -ban kaphat helyet.
De ha mégis ez lenne, akkor nagyon beégne hamilton mellett, mert valszeg szétalázná, Dennis papa meg idegbajt kapna.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
manutdzoli #3782 üzenetére
Sokra megy vele. 300GP indulas es 0 VB cim
hobizoli
-
Vandit.
addikt
válasz
manutdzoli #3801 üzenetére
Na ettől most mégjobban elkezdem nem szeretni Hamikát.
Meg az F1-et is.Ez már így fog menni ezentúl?Mindent lehet,majd büntetlenül csinálni?
-
sh4d0w
félisten
válasz
manutdzoli #3781 üzenetére
Ha el is van kopva a gumi, attól még elfordul a kerék, legfeljebb oldalirányban megcsúszik. Ahogyan néztem a felső kamerás ismétlést, csúszás nem volt, de kerékfordulás sem nagyon. Szerintem a csapat hibája mellett ő is hibázott, amikor azt az utolsó kanyart tán túl nagy sebességgel akarta bevenni; hirtelen alulkormányzottá vált az autó, nem volt más, csak a kavicságy.
Persze ettől még bődületes hiba a McLarentől, de így legalább Kimi előtt ott az esély a címre - még ha ő van a legrosszabb helyzetben is.
Számolgattam kicsit, hogy előfordulhat-e, hogy mindhármuknak 110 pontjuk legyen, de sajna nem - pedig az igazán izgalmas végjáték lenne.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #3782 üzenetére
Szerintem csak azért nem muszáj még 2 évig foglalnia a versenyülést más elől, mert hogy célja megdönteni Patrese rekordját
Idei év jól mutatja hogy leginkább csak ágyútöltelék.
-
Kraptor
őstag
válasz
Szerintem hasonló lehetett a szintu mint 2005-ben Kiminél, mikor bevállalták az első tojásos gumit. Mondjuk Kiminél megértettem mert ott tétre ment a dolog de Haminak nem volt veszteni valója ha nem nyer.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Jah. [link]
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #3780 üzenetére
Most nézem hogy '93-ben kezdte a pályafutását.2év még benne van min.Gyönyörű lenne ha elérne a 300.gp-t
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #3763 üzenetére
Barrichello
Milyen ugyes es okos vagyok, hihetetlen, megyek is vissza melozni mielott meg elszallnek magamtol.
Ja, ne merjetek kritizalni a kommentart, pl amerikai motokrossz-bajnoksag kommentarja sokkal szarabb, tele minden szponzornevekkel, ugyanazt hajtogatjak, aahh, jobb nem is beszelni rola.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #3748 üzenetére
Ja. Meg mehetett volna ki elöbb is. Meg mi lett volna, ha nem esik? Vagy mi lett volna, ha leszakad az eső, mint japánban.
Az a baj, hogy ez a tényeken már nem változtat.
De, a kicsúszás hozott egy nagyon komoly pluszt. A Brazil Nagydíjon vérre menő verseny lesz. Ölni fogják egymást, és a kocsit, az tuti. -
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #3748 üzenetére
Mindkét dologban igazad van.
bolondember: valóban az... Egyes részet már olvashattuk, de a Ron Dennis nyilatkozatát még nem olvastam.
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #3740 üzenetére
Nem nagyon erőlködtek, az tény. Megtolták volna a hátsó vezetőszárnynál (pl. gyorsasági szakágban is megy néhány formula autó, ott világosan mondták, hogy a visszafordítóban, ahol tolni kellet az autót, meg ne próbálja egyik spori se az autót a szárnyaknál fogva tolni), ha kárt is okoztak volna benne, szvsz már mindegy lett volna időben, hogy még azt is lecseréljék a boxban. Én sem értettem, hogy az oldalánál mit akar, nem hisze, hogy ekkora bicepsze lenne, hogy csak úgy vállból eltolta volna. (Az autó jobb oldalán sztem az a spori inkább nőnek néz ki, de talán a legnagyobb - termetre - az összes LH autója körül legyeskedő egyén közül.)
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #3740 üzenetére
Jaj! Rossz nézni.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #3736 üzenetére
Egy F1-es autó 500 kg körül van, ha 6 személy nem tudja tolni vagy akár csúsztatni a nedves kavicsozáson, az elég szomorú képet festene az erőnlétükröl. Még a kínaiak is eredményesek lehettek volna, ha lett volna köztük összhang. Szerintem egy ilyen meló 6 magyar pályamunkásnak meg se kottyant volna.
-
hunnylander
őstag
válasz
dupla
-
bnss
veterán
válasz
Rohant oda egy hadseregre való kínai, de az erejük összességében nem volt annyi - szvsz -, mint Fekete Lacinak, ha már emlegettétek.
Inkább az a csoda, hogy nem a zászló lengette őket.
Hát azért 20 ember szedett ki már árokból Ladát, ott ahol épp melóztam... Csak itt jön ismét az, hogy kínai ember nem feltétlenül olyan erős, mint a dzsekit csen filmekben.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3576 üzenetére
Nah, Kimi végül is nyert, ezt tudtuk. Ha Massa Lonzit háta mögött tudta volna tartani, az sokat érne. Brazilban mindenre fény derül. Az azért nem semmi, hogy az utolsó futamig nyilt maradt a verseny. Vettel gyerek nagyon tud, pedig ez csak vizes futam volt.
Kimi lehet még VB!
Csak Lonzi ne legyen az, ha egy mód van!
-
IRON STORM
őstag
válasz
manutdzoli #3576 üzenetére
Nem temetjük. Bizakodunk..
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3480 üzenetére
Nyerjen Kimi VB-t. Én mától Vettel(Fetli) drukker vagyok. menő ez a srác, meg fogja venni valami nagy csapat, hamar. Torro-val, büntivel, 4. ha nem kap rajtbüntetést simán dobogós!
-
parandroid
félisten
válasz
manutdzoli #3480 üzenetére
Mint említettem az imént, még ki kell állnia egyszer...
p
-
parandroid
félisten
válasz
manutdzoli #3470 üzenetére
Vettel eddigi teljesítményének tükrében az annyira nem meglepő, de örömteli. Liuzzi hosszútávú trendje is határozottan javuló. Jók a fiúk, meg az autó is egyre jobb.
Bár azt is tartsuk azért szem előtt, hogy Vettel még csak egyszer volt kint boxban.
p
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #3462 üzenetére
Nemcsak Button a meglepetés, hanem Vettel és Liuzzi is. Ők is ott vannak az 5. és 7. helyen.
-
SzalaiG
addikt
válasz
manutdzoli #3451 üzenetére
Bárki csak ne alonzo nyerjen.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #3414 üzenetére
Még 3 kört kint kellett volna maradnia, akkor lett volna csak esélye...
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3396 üzenetére
Esős Forma 1-es jó reggelt!
-
t1
veterán
válasz
manutdzoli #3396 üzenetére
Hála az égnek
-
neduddki
nagyúr
válasz
manutdzoli #3385 üzenetére
HI!
Ten yelg elmetn mindeki fekedni???:- )))
De a lenyeg:
Varazsgomb varzzasgomg: gzzzzzzzz zuuuuuuuuuuuuu recccccccccccsssssss
El FOG DOLNI!!!udv
neduddki
p.s. asztan kezelje mideki vermersglete szeritn!!!:- )))
-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli #3370 üzenetére
Szerintem meg alfonz kilöki előzés közben, véletlenül hamit, hogy más lehessen a
V. bajnok. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli #3370 üzenetére
Ja ja! Valami ilyesmit várok én is.
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest