Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #21049 üzenetére
Ez majdnem olyan mintha a mézre cukrot öntenénk....
Bocs a sok Hsz-ért de szar@kszik a netem.... -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21024 üzenetére
Eh, az elmúlt években szvsz egyre szebbek lettek az autók, most meg elkezdik elcsúfítani őket
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #21022 üzenetére
Mert szégyelljük és próbáltuk elkendőzni.
Amúgy meg nem lehet PS?
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #21022 üzenetére
Így nem látszik teljesen, de lementettem a képet és megnéztem, hát azt kell mondjam, hogy ez nagyon ronda
Tudom, nem szépségverseny, ha hoz akár fél tizedet is, akkor használják egészséggel.
Mod: közben látom átraktad linkbe, de a lényeg ugyanaz.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #21001 üzenetére
Erre az évre is ezt tervezték aztán nem lett belőle semmi.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #20976 üzenetére
jó ez az eső, megtréfálja a dolgokat, de jó lenne legalább 2 futam normál futam egyhuzamba hogy lássuk az erőviszonyokat.
meg ha lehet akkor ne legyen technikai hiba, mint pl magny-ban. kipufogós ökörködés... ááá -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander #20949 üzenetére
Azért rendes dolog a Ferrari-tól, hogy jótékony célra fordítja a pénzt.
-
törölt tag
válasz
hunnylander #20963 üzenetére
lassan annyi kimis linket adsz, hogy kezdem azt hinni, új kedvenced van
-
vagamo
őstag
válasz
Ez a legszebb mondat!
"A McLaren által felkínált összeget a Ferrari jótékony célra fordítja."
Gondolom nem titkos CIA-s kutatásokat támogatnak majd?Vagy MOSZAD?
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #20951 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
Végre vége!
Béke! Shalom! Mir! Peace!
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #20945 üzenetére
De hamar elfelejtettek a tavalyi traktoros esetet
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #20927 üzenetére
azért irtam ezt (is): utolsó futamon elbukott egyéni cím időrendben 1990, 1997, 1998 és 1999 tehát tartom amit korábban mondtam kiegészítve h egy szenilis vén hülye
(amugy a Ferrarinál kis plakettekkel emlékeznek meg a konstruktőri vb-ről az autóiban, nem véletlenül) -
vagamo
őstag
válasz
hunnylander #20921 üzenetére
Ez neki való, itt nem szoktak sűrűn mosolyogni!
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #20893 üzenetére
nem kötelező elolvasni, kettő abba semmi unalmas nem volt szvsz h igenis nagy most is a kereslet a Ferrari utcai autói iránt szal elég rossz érv a spanyolka mellett h majd vele adják el az amugy Schumival fejlesztett kocsit
lapaj meg megint hülye azt a 19 évet elmondhatná h mikor volt mert én olyanra nem emlékszem am gondolom h 1980-1999 re gondol csak evvel az a bibi h az alatt is volt konstruktöri vb cím utolsó futamon elbukott egyéni cím szal ha vki a békasegge alatt van az ő szakmailag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20921 üzenetére
Hogy kicsípte magát
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #20913 üzenetére
legalább beismered hogy elszaladt a lovacskád a Mclarennel kapcsolatban...
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20881 üzenetére
Na ez már bíztató. Ha a többi köre nem 1.17-es volt mellé.
De ha stabilan tudnának menni 1.15-.1.16 között, akkor az már jó.
szerk: na jó most látom, ha Button 1.15.2-őt megy, akkor a Ferkában/Mekiben benne kell legyen egy 1.14 eleje.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #20899 üzenetére
Az F1 Racing-et nagyon ajánlom, mert sok érdekes dolog van benne, amit máshonnan nem igazán lehet megtudni, illetve eszedbe sem jutna rákeresni. Sokat foglalkozik a technikai oldallal, de mélyinterjú is van majdnem minden számban. Nekem a kezdetektől fogva meg van az összes pár számtől eltekintve. Állítólag nagyon elismert emberek írják, olyat is hallottam, hogy 1-2 pilóta mélyintejút csak az F1 Racing-nek ad.
Ja és az utóbbi 10 számból legalább 8 Hamilton címlapos!
Egyébként most újult meg!
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20894 üzenetére
Értelmezési probléma. Írtam, hogy nem vagyok Ferraris, így nem az én szám íze szerint van tálalva.
Pont most írtad gv-nek, hogy kitérő válaszokat adott. Hát a tiéd sem volt más. Ráadásul nem is vitának szántam, tényleg puszta kíváncsiság hajt, hogy miben látod te elfogultnak, amikor még Hamiltont is dícséri. De nem csak most, korábban is volt ilyen, pl. a fél Monacoi Görbe Tükör (még a címválasztása is) arról szólt, hogy a McLaren milyen profi csapat, és Hamilton milyen jól vezetett. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20894 üzenetére
"A DS cikk sokkal jobban tetszett, mint az FP"
Ez fájt
Ugye azt tudod, hogy Sanyi bátyánknak fingja sincs a mai F1-ről? Főleg a technikai háttérről. Teljesen érzelmi alapon, mondhatni, hogy populista módon fröcsög össze-vissza.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20890 üzenetére
De hol van az elfogultság a cikkben? Tényekről ír. Arról, hogy hol b@szták el a Ferrarisok, és mit csináltak jól a McLarennél.
Felmerül a kérdés, hogy azért nem látom az elfogultságot, mert Ferraris vagyok. Sosem voltam Ferraris, Kiminek szurkoltam a kezdetek óta, de azért az aktuális csapatához jobban húztam mindig is. De amikor Kimi még McLarenes volt, ugyanúgy olvastam a Görbe Tükröt, és nem vettem észre, hogy leszólta volna a többi csapatot, vagy hogy magasztalta volna a Ferrarit (nem megérdemelten). Lehet, hogy elfogult, de én nem veszem észre. Neked miből tűnik ez ki? -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #20886 üzenetére
Farkas Pétertől ne várj sokat, kissé elfogult a Ferrari irányába.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20886 üzenetére
A mostani Gorbe Tukor (masodik resze) viszont fortelmes, annyira egysiku es savanyu a szolos Kimi/Ferrari mosdatas.
A savanyú a szőlő kifejezés akkor állná a helyét, ha azt írná a veszteségre, hogy "nem baj, úgyse akart győzni". A mosdatás meg akkor, ha azt hozná ki belőle, hogy nem az ő hibájuk volt. De egyikről sincs szó, meglátszik, hogy nem olvastad el.
Az okokat és történéseket írja le részletesen. Pl. Hamiltont is dícséri, amikor írja, hogy mennyire egyenletesen vezetett, alig volt olyan, hogy ő lett volna a leggyorsabb, mégis folyamatosan távolodott. Ez egy nagyon lényeges dolog, ehhez fejben kell nagyon ott lenni, kontrollálni a sebességet, a vezetési ritmust. -
gV
őstag
válasz
hunnylander #20834 üzenetére
2009 már megvan
2010 lehet ugyan ez, amugy csak Kimi személye a kérdés ha Ő visszavonul a helyére Rosberg jöjjöna Ferrarinak a kocsikból és a szponzori pénzekből van pénze, ez elegendőnek tűnik
Ferrari eladasok 2 éves várolista van, asszem többet nem kell mondanom
világnyelv a portigál is az mégsem hinném h ez annyira számitott volna
Luca Kimit kedveli és jobbnak is tartja ezt elmondta mikor szerződést kötöttek vele emellett kijelentette h örül h olyan pilótái vannak akik eggyütt tudnak dolgozni az a spanyol meg -ja tényleg ezt- bizonyította (és nem csak tavaly) h erre képtelen -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20883 üzenetére
DS-be nem csak a szubjektív véleményei miatt lehet belekötni, hanem a hozzá nem értése miatt is. Pl. most azzal jön, hogy Webbernek nem volt jó a gumiválasztása a rajtnál. Ebből kiderül, hogy fogalma sincs arról, milyen gumikat tehetnek fel, hogy melyiket mivel jelölik, stb.
Szerinte a felhőkre nézve tervezik a taktikát a McLarennél, meg a többi - most éppen - jól döntő csapatnál.
Ezen kívül újságíróként azért le kéne tudni írni Doningtont helyesen.
Monaco után, amikor Sutilról írt, arra utalt, hogy 2007-ben a Nürburgringen ő vezette a versenyt extrém esőgumin indulva (valójában Winkelhock volt), és ez a tévedés szerintem egy szakújságírótól elég meredek és röhejes, főleg, hogy a mostani cikkben azt állítja, ő a tényekre támaszkodik. Kíváncsi vagyok, mennyire lehet az tény, hogy Barrichello a bukása után ellökte magától az orvost...De tényleg, most kivételesen nem írt olyan nagyon durva dolgokat, mint szokott.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20876 üzenetére
Egyébként sztem is behúzza Kimi idén a vb-t, ha végre megfordul az utóbbi versenyek trendje.
A jövő év meg nagy kérdőjel minden csapatnak.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20866 üzenetére
"De en nem latom ilyen borusan a jovot..."
Ha ez így van, az a Ferrarisoknak már rég rossz.
mod: a teszten a leggyorsabb körök meg nem sokat érnek, amíg Vettel a Toro Rossoval fél mpen belül van, tuti, hogy mindkét élcsapatban még legalább egy bő fél mp benne van.
Sokkal hasznosabb lenne tudni egy-egy hosszabb etap köridejeit, ezekről esetleg nincs infod? -
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20869 üzenetére
Ja, csak egyik oszlopban ez van, masikban az, megnezed google-n, kiderul, hogy egyik 1999-es adat, masik 1984-es, stb.
Amugy is en arra hajlok, hogy a masodik nyelv is erdekes, ha az f1 nezettseg miatt van errol szo, meg ugye USA-t el is lehet felejteni (ami nagyobbat von le az angolbol, mint a spanyolbol, egyelore).
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #20863 üzenetére
Faszsagot irtam... Jobban utana kene nezni, ossze-visszak ezek az adatok...
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #20861 üzenetére
Nem kell most utolérni, ráérnek jövö héten!
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20857 üzenetére
Hát pont ezért nevezem igénytelenségnek. Ha csak így tudna írni, akkor azt mondanám, hogy ilyenek a képességei, de nyilvánvalóan nem így van.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20851 üzenetére
A statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van napjainkban (angol, wiki)
az anyanyelvi beszélők száma egy 1986. évi felmérés szerint 322 299 171 (spanyol, wiki)De ne kezdjük el légyszi...
-
helkis
veterán
válasz
arról is volt szó valahol, hogy Senna unokaöccsét bedobják a mélyvízbe..
ill ott vannak még a tesztpilóták, akikkel fel lehet töleni a csapatokat.ahogy nézem eddig Kiminek ill Kubicának volt csak 2 pontnélküli versenye a szezonban, a többieknek 3 vagy több, szerintem élre fognak törni a következő pár futamon, ha nem lesznek extra időjárások..
még év elején volt hír éjszakai futamról idén, azzal hogy áll az FIA, tud erről valamit valaki?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20845 üzenetére
Egy dolog valamilyen stílusban írni, bizonyos szóhasználatot felvenni, a szavakat érdekes láncba fűzni, és egy másik dolog melléütni, betűket felcserélni, és ezzel a szavakat olvashatatlanná tenni, mondatokat nem használni, és ezzel nem is törődni. Igénytelenség, nem más.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20843 üzenetére
Az angol anyanyelvűek jó száz millával többen vannak, csak, hogy pontosak legyünk, bár a lényegen nem változtat.
Amúgy a Török Szultán tök máshogy irt, mint neduddki, nincs kapcsolat szerintem.
Na, akkor megvolt a napi nem-egyetértésem. -
törölt tag
válasz
hunnylander #20836 üzenetére
persze lejön dörög szultán (ne dudd ki te marha), vagy don fülig de jimmy (palota, félemelet balra)...csak hát az egy Rejtő könyv, élmény olvasni.
Nekem nincs bajom, Neduddki-val, de általában én is átugrom a hsz-t, tartalomra koncentrálok fórumon. -
szilu84
tag
válasz
hunnylander #20843 üzenetére
de abból a 400 millióból sztem sokan azt se tudják h mi az a forma 1
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20836 üzenetére
Maga "írta" egyszer, hogy nem figyel oda, csak kalapál, és nem érdekli, hogy melléüt, hibázik.
-
uszkart
tag
válasz
Na, ebben egyetertünk!
Meg hát az ALO-RAI páros azért merőben más lenne, mint a tavalyi McLaren.
Alonso képtelen volt megbírkozni azzal, hogy egy olyan pilóta lett a vetélytársa, aki úgymond a "semmiből" jött.
Kimivel más a helyzet. Talán ők azok a pilóták, akik a legjobban tisztelik egymást. -
szilu84
tag
válasz
"a spanyol-latin vilag hatalmas (Emellett Nemetorszag vagy Lengyelorszag eltorpul)"
azért ez egy kicsit túlzás... -
PazsitZ
addikt
válasz
Webber alá adhatnának végre egy kocsit, amivel bizonyíthat.
De hátha majd a Red-Bull szárnyakra kap.Egy Webber-Rosberg csapatot el tudnék képzelni mondjuk 2010-től.
De nagyon úgy tünik Lonzi megy, úgyanis nem zörög a haraszt, ha...
Raikonnen meg szerintem maga se tudja még pontosan, meddig marad. -
gV
őstag
válasz
hunnylander #20822 üzenetére
mikor Schumi a Ferrarihoz ment Ő sem lehetett biztos h vb fog nyerni, vegyen róla példát és maradjon a rönonál és probálja összekaparni őket, amugy is gyenge ember/pilóta a 7vb-al összehasonlitva vmit illene már fargnia
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #20822 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy egyelőre nem tudja önerőből legyőzni őket, de ha folytatják ezt a fejlődést, akkor jövőre bármi lehet!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20797 üzenetére
Lonzi Monzában dönt a jövőjéről, és állítólag a Santander is akkor jelenti be a Ferrarival kötött szerződést. Micsoda véletlen egybeesés lenne
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #20786 üzenetére
Lewis ma is jó volt. Remélem ezt a formát fogja majd hozni jövő hétvégén is.
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #20786 üzenetére
"...mert tul sok benne a h betus tulajdonnev."
Biztató eredmények. Akár a futam végeredménye ként is kitudnék békülni ezzel a sorrenddel. Esetleg annyi különbséggel, hogy a második hely lehetne Kováé, de ne legyünk telhetetlenek...
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #20768 üzenetére
Inkább Brands Hatch kellett volna. Na az olyan mint egy igazi hullámvasút. Remélem Doningtont is szépen kipofozzák, mert Silverstone-ban már tényleg lassan 10 éve csak az ígérgetés megy semmi egyéb.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20773 üzenetére
Sztem jó kis pálya. Tényleg csak az vele a baj, hogy keskeny, nincs tér a pálya mellett. Meg az infrastruktúra elég szegényesnek tűnik még, kíváncsi vagyok, mit hoznak majd ki belőle.
-
copin
őstag
válasz
Monacóban a bukóterek nem nagyon vannak szóval ettől még lehet f1-es pálya, a szélesség pedig annyira nem lehet fontos, ha Amerikából kivonult az F1.
-
venember83
nagyúr
válasz
Szerintem nagyon jó kis pálya, főleg a célegyenes utáni második kanyar, a sodrós balos, nagyszerű. Nem beszélve a sok trükkös kanyarban való fékezésről, mindezt persze dombon felfele/lefele. Búkótér nem hogy kevés van, hanem nincs, csak a nagyon lassú kanyarok mellett van kevéske, de az nem sokat ér, máshol meg fű van, ami nagyon nem az igazi az F1 számára.
-
vagamo
őstag
válasz
hunnylander #20745 üzenetére
Bob Marley- is this love
„A listáról nem hiányozhat Mr. Marley. Ez az egyik dal, amit meghallgatok, mielőtt elmegyek egy versenyre. Egy vidám dal, mely táncra perdít.”
Eltudom képzelni, mikor indul a versenyre: ablak leteker-> zene csutkán-> JOINT a szájba /meggyújtva/ azt jó napot! -
copin
őstag
válasz
hunnylander #20768 üzenetére
Elsőre nem nagyon van nézőtér, a többi szódával elmegy, van ennél rosszabb is.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20755 üzenetére
De ha ennyire érdekel a topic színvonala, akkor egy idő után már igazán ráhagyhatnád, amikor vki azzal jön megint, amit mer napokkal ezelőtt teljesen kibeszéltünk.
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20755 üzenetére
Figy, neked amúgy kezelik már az üldözési mániádat? Én csak annyit mondtam, hogy nem úgy ismerem Digitet, mint aki azért szól be neked, mert meki drukker vagy. Vágod?
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #20750 üzenetére
Érdekes, amikor hami belefutott Kimi kocsijába, akkor a Hami fanok elbújtak, amikor nyert meg itt játszák az omnipotens fickót. Hát ha ilyen rajongói vannak, akkor nem irigylem a fickót akármennyire sztárolják is.
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20750 üzenetére
Szerintem ez már nem a csapatszimpátiáról szól. Nem úgy ismerem Digitet, hogy ilyesmi miatt kiakadna.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #20745 üzenetére
Én annak nem hiszek.
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander #20700 üzenetére
Mondták már, hogy baromi idegesítőek a HSZ-eid? Mindent meg akarsz magyarázni, még az ellenkezőjét is, meg csak úgy bannoltatni akarsz embereket, stb. Nem tudom minek/kinek képzeled magad, de visszavehetnél picit.
Szerintem vannak rajtam kívül mások is, akik inkább hanyagolják miattad a topikot.
Bár ha ez volt a célod (és így rendkívül magas színvonalú társalgást tarthatsz fenn saját magaddal
), akkor gratulálok!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20736 üzenetére
Se időm, se energiám már írni, sokszor már követni se tudom az egész topikot + nem akarom, hogy esetleg miattam zárják be.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #20724 üzenetére
Remélem ebből egy szép kettős győzelen fog majd szülteni.
Az okosok pedig már most kezdhetnek gondolkozni a ha szócskával kezdődő mondatokon. Az első három legjobb és legfantáziadúsabb beküldő ajándékot kap.
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #20720 üzenetére
Láttad a rajtot párszor visszajátszva? Akkor nem nevetsz. Kimi ugyanolyan jól rajtolt, mint hamilton. S mivel ő egy hellyel előrébbről, így fajlagosan előrébb is tartott. El akart menni Webber mellett aki ezért próbált összezárni. Másik oldalról Heikki tette ugyanezt. hamiltonnak üres volt a folyosó. Gyakorlatilag ajándékba kapott 2 pozíciót.
Valamint most be kell szúrjam az előző hsz-t (mivel sajnos nem tudsz olvasni - szóval ez nincs összefüggésben az IQ-val?).
#20721: Szerintem egyszer sem írtam le a "ha" szócskát. Egyébként én semmi messzemenőt nem akartam levezetni(értsd: következtetni) az egészből, csupán azt hogy a rajtnál kifejezetten szerencséje volt hamiltonnak. Gyakorlatilag ajándékba kapott 2 pozíciót. Ugyanakkor Kimit meg beszorították az előtte levők. Ezt sem kívánom valami nagy sztori elejének aposztrofálni, csupán a kontraszt miatt. Egyszerű tények. Semmi több.
Innentől értelmetlen a csöpögésed. Apropó csöpögés... inkább kezdj valamit az inkontinenciáddal aztán ess neki az elemi 2. osztály olvasókönyveinek, egyelőre addig ignorállak.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20720 üzenetére
Direkt hergeled az embereket a ferdítéseiddel, nem értem, ez mire jó. Ugyanúgy nem értem, mint a fanatikus Hamilton-utálatot sem. Tulajdonképpen ugyanazt csinálod, csak pepitában.
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #20692 üzenetére
Tényleg nem olvastad el amit leírtam? Mondom hiába ment volna balra, elfogy a hely. Így, hogy senki nem zavarta, éppen végrehajtotta a manővert. Amennyiben vele is foglalkozott volna valaki a rajtnál, pont nem tudja befejezni a manővert, hiába van tempóban előnyben, egyszerűen kanyar következik és muszáj lassítania.
Kérlek erre ne válaszolj, inkább - az átlagon felüli - IQ-ddal próbáld mégegyszer elolvasni azt az írást, amire válaszoltál. 10 felesleges hozzászólásod megspórolnád.
#20700: Persze hogy széles a pálya, hisz a célegyenes mellett van a boxutca.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20700 üzenetére
Kimi egy autónyival előbbre volt, Webber mellett, amikor Webber végleg lezárta az utat középen, ezzel egyidőben helyet adott jobboldalt. Tehát ha nem balra, hanem jobbra mozdul, akkor előbb Kiminek lett volna helye, mivel ő már mellette volt. Így Kimi Hamilton elé húzott volna be. Azt nem mondom, hogy Hamilton Webbert nem előzte volna meg úgy is, de Kimi tempója ugyanaz volt, mint Hamiltoné, csak helye nem volt, így elvesztette a lendületét.
Ha Lewis jol kapja el a rajtot, akkor mindig eloz is
Ez mindenkire vonatkozik, kivéve a pole-ból indulóra. Eleve, ha valaki jól kapja el a rajtot, akkor tud előzni. Ha meg nem tudott, akkor vagy első volt, vagy nem jól kapta el a rajtot.Lewis megerdemelten nyert, a gyoztes erdemeit nem illik kisebbiteni
Semmi erre vonatkozót nem írtam, így ez nem tudom, hogyan vág a témába. Az én értékrendem szerint minden győztes megérdemelten győzött, ha semmi sportszerűtlent nem követett el. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #20692 üzenetére
Mondjuk tényleg hülye téma, de Hamilton belsőkamerájából nézve ha Webber jobbra megy, akkor Hamiltonnak balra nem lett volna helye, mert Kimi kihasználta volna Webber jobbra mozdulását, és jobbról kikerülte volna Heikkit. Lewis semmit sem tehetett volna, mert Kimi volt előbbre, amíg a finnek vissza nem kellett vennie a gázt, együtt gyorsultak.
De valóban, még millió forgatókönyvet lehetne írni arra, hogy mi lett volna. -
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #20410 üzenetére
Webber amennyiben nem Kimire zár rá, a mitugrász ott marad ahol volt. Hiába néz be jobbra meg balra meg kamikaze módba kapcsol. Oka: elfogy az egyenes, bazz! Így is éppen csak befért a többiek elé, pedig rá aztán senki sem figyelt. (Heikki Webberre, Webber meg Heikki pedig Kimire). Ezért HA Webber picit belegyez, épp annyi tempót veszt, hogy hamilton marad a helyén ill. el kell vennie a gázt. Persze ha nem teszi (ami rá azért jellemző) maximum mandínerből kipattogtatta volna a mellette levő pár autót.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #20681 üzenetére
Ez az LH!
Hockenheimben újra győznöd kell.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20676 üzenetére
2006, Q2 1:13.778 Michael Schumacher
Ez az etalon idő
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #20532 üzenetére
Én meg nem tudtam, hogy honnan ismerős nekem Hami.
Csak időközben megnőtt és sokat napozott... -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20657 üzenetére
Itt is látszik, azt hittem, hogy valami újdonság
1. Nem
2. Semmit (nem nyernek)
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20660 üzenetére
És akkor mindig tükrözik a kocsit a pályának megfelelően? Pl a török pályán a másik oldala kacska mint mondjuk Monzában?
Érdekes, ez mióta van így? Más csapatoknál van ilyen?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #20657 üzenetére
Nekem az az érzésem támadt, hogy a Meki leakadt és most ezért kezdték el ezt is tesztelni már. De ez biztos csak az én rosszindulatom, hogy már mindenki lemásolja az RB-ről
.
(#20658) Pá: balansz jut hirtelen eszembe, arra tippelnék. Egyik oldalt beáramlik a másikon félig elvezeti és ezzel a bizonyos kanyarirányba jobb lesz a kocsi egyensúlya.
Persze ez csak tipp. Lehet hülyeség. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20653 üzenetére
Nem olvasod atlast?
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20653 üzenetére
Photoshop, de kiírni olyan snassz, érted...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20649 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #20576 üzenetére
"(#20193) hunnylander válasza D@ni88 (#20180) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2008-07-06 16:38:06
hunnylander
(senior tag)Szanalmas! Ey volt a gzoytesnek jaro trofea, barki eyt kapta volna. Eszem megall, mekkora tahosagokat szul nemelyeknel a frusztraltsag. De Lewis szepen elkente az ellendrukkerei szajat. Lesz ez meg sokszor igy! Megszoksz vagy megszöksz!"ez csak egy példa, az építő jellegű, teljes szívből történő, topicot előre mozdító megnyílvánulásaidból..
a nagy indulatok közepette még írni is elfelejtesz helyesen.az a másik meg hogy game set and match by hunnylader..
pffffffffff, hagyjuk is inkább.... -
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #20613 üzenetére
Én látom, ne aggódj.
A nem Hamilton rajongók tisztán nem tudtak most másba belekötni. Ezért szánalmas ez a topic, és próbálok minimális hsz-t idebiggyeszteni.
Az senkinek nem tűnik fel, hogy mai eredményeket is csak te linkeltél, kvázi normális mederben folyattad a topicot.
Többieknek: Talán nem kell mondanom mekkora Kimi rajongó vagyok, de az már tényleg gusztustalan és szánalmas amit műveltek. Cseppet nézzetek már magatokba!
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20622 üzenetére
Nem javasolok semmit, csak felhívom arra a figyelmed, hogy most speciel kicsit sokan jönnek szembe. Lehet, hogy nem mind hülye.
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20613 üzenetére
Szépen lassan szerintem lásd be, hogy itt te csak a rövidebbet húzhatod.
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander #20611 üzenetére
Én momentán céges hálózatról vagyok, de ez nem jelent semmit. Mint írtam, lehet, hogy a modemesek nem is nézik a topicot, mióta teleszórtad nagyméretű képekkel...
-
törölt tag
válasz
hunnylander #20608 üzenetére
Hunny'
inkább legyenek linkek, a gördülékenység a lényeg sztem is.
Egyébként szvsz a legjobb egy méretező lenne, ami aktív előképet produkál.Pompi:
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander #20603 üzenetére
Azért ezt már nem gondolhatod komolyan... Kekeckedés, hogy ne szúrjál be 200K-s képeket? Mindenki kussoljon, ha nem olyat szól, ami neked tetszik? Komolyan mondom, nevezzük át hunnylander topicjára a Forma-1-es topicot...
Tudomásul kell venned, hogy nem mindenki egyforma. Te kivártad, amíg a modemes sebességgel lejönnek a képek, más nem várja ki, ráadásul egy alapvetően fórum jellegű oldalon nem számíthat rá, hogy vki "szakmaiság" címszó alatt relatíve nagy képekkel hányja tele a topicot. Ha viszont letiltja a képek megjelenését, akkor nem fogja érteni, miről beszélgettek... Inkább tedd be a kép linkjét, írd mellé zárójelben a körülbelüli méretet és el tudja dönteni, hogy kivárja-e a megjelenést, vagy sem... és ha elenyésző kisebbségről beszélsz, akkor esetleg erről mutathatnál valami adatot, milyen a megoszlása itthon a modemes és a szélessávú előfizetéseknek... Az is lehet, hogy azért nem nyafognak, mert amikor látták, hogy még 100 év, mire betöltődik az oldal, inkább elhúzott innen... Demokrácia van, többség dönt - azaz Te döntöttél a demokrácia nevében, hogy nagy képeket szúrsz be... No comment...!
Néha gondolkodj már kicsit, mielőtt ekkora marhaságokat írsz!
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20598 üzenetére
Jók ezek a képek, köszi. Csak ha lehet, akkor inkább linkeld őket sztem.
-
simonzé
addikt
válasz
hunnylander #20598 üzenetére
Figyelj már Honey!
Mi lenne ha mégiscsak hallgatnál a lassab nettel rendelkezők kérésére, és mondjuk nem szurnál be képet valamelyik hozzászólásodba? Bitte! Danke. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hunnylander #20594 üzenetére
A zöldek itt indulnak....
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #20589 üzenetére
Ok, de BMW kép nincs? Engem az is érdekelne.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
hunnylander #20586 üzenetére
Szerintem se olyan rossz...
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #20580 üzenetére
Úgy tűnik ez lesz az új trend. De ronda lesz a Ferrari egy ilyennel...
Érdekes viszont, hogy a lyukas orrkúp nem terjed. -
törölt tag
válasz
hunnylander #20580 üzenetére
háát érdekes, de biztos volt hogy megtesztelték már (nekem nem tetszik az ziher).
-
Gambit
őstag
válasz
hunnylander #20576 üzenetére
Én most alapjában véve nem csak a csokizásra, meg ilyesmire gondolok. Hanem arra, hogy ebben a topicban gyakorlatilag konstans háború folyik, igen rövid tűzszünetekkel. Számomra érthetetlen, hogy miért. A focis topikokban is szurkolók gyűltek össze, de ott azért ritkábbak a villongások.
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #20571 üzenetére
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20562 üzenetére
Hm, most nézem. Csak a Ferrarinál tudnak normális, egyszerű nevet adni az adott évi verdának?
Mondjuk ha mindenki így adná, az meg már unalmas lenne..
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #20559 üzenetére
Az ilyen emberi reakciókkal sose volt igazán bajom, nem is fogom őt se bántani, ha ilyen lesz. Őt is csak a vezetői hibái miatt szoktam kritizálni (na meg kicsit elásta magát azzal, amit Alonsoval művelt tavaly, de az már régi mese).
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander #20554 üzenetére
istenem, ilyen szöveget nyomni egy f1es topikban, nekem egyre jobban tetszik a humorod
A te eleted, magadnak rontod el, ha nem akarsz tiszteletremelto ertekes szemellye valni!
igen, biztos deniro is a személyiség fejlesztő tréning miatt jár ide, hogy jobb +értékes emberré váljon:d (ezt úgy írtad mintha ez a topik lenne az alfa és omega...)szerk: deniro b+, ne rontsd el az életed!!! ... :dddd
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #20523 üzenetére
Asszem nem szükséges érvelnem a privát véleményem mellett, miszerint óvodás dolognak tartom ezt a nyafogást a nevekkel kapcsolatban.
A másik, hogy János kollégáddal jobban tennétek, ha visszavennétek az arcotokból és nem szabnátok meg, hogy ki és mit irhat ebbe topicba, mert a meggyőződésed ellenére nincs jogalapod itt az égvilágon semmit sem előirni vagy szabályozni. Egy dolgot tehettek: kérhettek. Ennyi. Majd mindenki eldönti maga, hogy eleget tesz-e a kéréseiteknek.
Ha valami nem tetszik, lehet menni a modkeres topicba reklamálni, más eszköz szerencsére nem áll a rendelkezésetekre.Én ezzel befejeztem az ovit, tedd ezt te is, ha megkérhetlek.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #20545 üzenetére
tényleg, szedd már össze magad, mindig csak az olcsó replikázás marad osztályrészedül..
dö drím.
haha, te is egy nagy drím vagy ám, tudod?
a drím, hogy néha kihúzod a csontig feldugott nyelved a dö drím hátsójából és néha picit visszaszálsz a földre.
ok, tudjuk, mission impossible -
Integra
titán
válasz
hunnylander #20518 üzenetére
nekem is eszembe jut egy név, de rád: bohóc
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #20528 üzenetére
"En mar atesztkozvetito oldalakat lesem"
Ha van valami használható infó, ne fogd vissza magad
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #20528 üzenetére
Na akkor csak nem lehet használni a dream-est se
Most már kezdesz összezavarni...
Lassan már a Hami is rasszista, pejoratív lesz számodra
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest