- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
válasz
AMD Power #4456 üzenetére
Ez akkor is tök fölösleges. Baromság csak azért megcsinálni éjjel egy versenyt, hogy azt mondhassuk, hogy van éjjeli verseny.
A Nascar-nál azért más, mert az pont olyan tipikus, mint az amerikai foci meg a baseball. Nem arról szól, hogy végigizgulsz egy versenyt/ meccset, hanem hogy kivonulsz egy piknikkosárral, hűtőtáskával meg az egész családdal, barátokkal, és miközben megy az "előadás" te elbeszélgetsz, kajálgatsz a többiekkel.
A nézőket nem a pályán történő események kötik le - unalmas is lenne az ameikai focinál a fél perces küzdelem, öt perces taktika és felállás, vagy a baseball-nál a néha-néha ütés, elkapás nézése, a versenyem meg a körözgetés, kerékcsere az oválpályán.A forma1-hez nem illik ez, csak divat lenne, de tök értelmetlen.
-
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power #4456 üzenetére
Hoho pörög az élet a topikban ismét
Szingapúr kicsit odavág! Biztos szép lesz az éjszakai verseny, csak a világítással pont az éjszakai varázsát veszti el
Olyan szinten ki kell majd vílágítani a pályát ("majdnem négyszer nagyobb lesz a fény az aszfaltcsíkon, mint egy átlagos stadionban"), mert úgye nem szeretnénk ha éjjellátós képet közvetítenének.
Palik nem a sisakot keverné össze hanem a kocsikat
Suliban megvílágítással kapcsolatban tanítottak olyat, hogy színkép + káprázás. Kiváncsi vagyok milyen színképpel rendelkező lámpákat raknak a pálya mellé. Az emberi szem számára a legtermészetesebb úgye a Nap fénye. A Nap színképéhez leginkább Edison izzója hasonlít. A baj csak az, hogy egy izzólámpa jobban fűt, mint amennyire világít. 7%-os a hatásfoka. A többi a hő és a számunkra hasztalan egyéb színek
-
manutdzoli
senior tag
válasz
AMD Power #3909 üzenetére
Azért kimi még messze van schumachertől.Ugye most kimi 27éves,Schumi 37évesen vonult vissza.Kimi még tudna 10évig versenyezni,ha akar.Az idő alatt be lehet gyűjteni pár vb címet.Schumi vezéregyéniség volt az f1-nek.Kimi még nem az.
A LH és Senna hasonlatra nem is mondok semmit.Tényleg nagy hülyeség. -
törölt tag
válasz
AMD Power #3906 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, mire alapozod ezt a véleményedet. Igaz, még nem ért el annyit, mint MS, de van ideje, sumi is 37 évesen vonult vissza.
Amúgy véleményem szerint (és ezzel nem vagyok egyedül) jelenleg kimi a legjobb pilóta a mezőnyben, úgyhogy csak óvatosan a fikázással. -
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #3904 üzenetére
Felsz, nehogy tenyleg Schumi nyomdokaiban jarjon a finn srac, igaz?
Sajnos nem valoszinu, hogy akar megkozelitoleg olyan eredmenyes lesz, de nekem szimpatikusabb, mint Schumi es teljesen mas karakter. Jo valtas volt a Ferrari reszerol, nemet precizitasrol attertek finn lazasagra. Kicsit montoyas a hozzaallasa, oszinte (mar amennyire F1ben lehet ugye), nem erdekli ki mit mond, szoval szimpatikus ember.
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #3807 üzenetére
DC, RB es Irvine mind masodpilotak voltak, ezt nem kene elfelejteni. Ugyanakkor tul kene mar lepni ezen a Hamilton-fikazason, szerencseje van/volt, jo helyre szuletett, tehetsegesen, stb stb, majd meglatjuk mit tud, nem lesz mindegyik szezonja ilyen, majd kiderul milyen fabol faragtak.
kicsit
-
-
Vandit.
addikt
válasz
AMD Power #3804 üzenetére
"Végülis csak egy 22 éves újonc , Alonso meg "csak" egy 2x VB 5X annyi rutinnal."
Ezt,így folytatnám:
"Végülis csak egy 22 éves újonc",aki beleül a kész autóba és nem kell évet/éveket szenvednie egy Minardi szintű kocsival,mint másnak.Sumi virágoztatta fel a ferkát is,Ő vitt oda valamit.Alonso a Minardiban volt,ha jól emlékszem,megszenvedte,hogy VB-t nyerjen,de Hamika nem sok mindent hozott max alsóbb osztályban bizonyított,mint mindenki más.
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #3785 üzenetére
Ja, utana meg masfel, ket majd het masodpercet adott az ujoncnak
Ecclestone nyilatkozatara: tehat akkor fogalmazhatunk ugy, hogy kereskedelmi szempontbol Hamilton eladhatobb? Ugyanakkor ennek mi koze kene legyen a vilagbajnoksaghoz? Ilyen nyiltan tamogatni valakit, no comment.
Kimi valasza: "Úgy gondolom, mindenkinek megvan a saját véleménye. Nem igazán érdekel, és nem is foglakozom azzal, mit mondanak rólam az emberek" - nem nagyon szivrohamot ugye a nagyfonok nyilatkozatatol
-
bnss
veterán
válasz
AMD Power #3719 üzenetére
Röviden tömören ez így van, jobban nem is lhet emgfogalmazni. Szvsz még akkor is jobban jártak volna, ha kihozzák időben és esetleg még utána ki kellett volna hozni, mert pl. kapott slick gumit és elkezd esni az eső... Nagyon kíváncsi leszek Brazíliára, úgy vélem érdekes, küzdelmes idényzáró futam előtt állunk.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #3187 üzenetére
S akkor meg rajtuk kivul a Commonwealth is kepviselteti magat, ugye
Ami ugyancsak brit erdekeltseg.
Viszont Hamilton nagyon keves naftaval mehetett, mert ugye o volt az elso kint a boxban. Gyulat pedig fel kene pofozni, ha ezt nem veszi eszre, nem megy oda egy budapesti PH!-s kollega es teszi meg helyettem? Mondhatja, hogy en kuldom.
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #3167 üzenetére
Hát nagyon nem ártana. Meg meg is érdemelné Webber. Go RB, Go Webber
Ralf nagyon küzd, hogy valaki bevegye jövőre
Most mondják németen, hogy Lonzi azt nyilatkozta a spanyol lapoknak, hogy őt Hami helyében biztos megbüntették volna.
(#3168) Vandit: Vettel visszasorolását visszavonták, valószinűleg pont azért, hogy Hamit ne kelljen megbüntetni.
-
marcee
addikt
válasz
AMD Power #2987 üzenetére
Szerintem tök igaza van. Amíg a VB cím volt a tét és neki már nem volt esélye, addig segített, igaz ez lényegében egyetlen alkalmat jelentett, múlt héten Japánban. Most már minek rontsa az egyik riválisa miatt a saját statisztikáit? Montoya is így volt tavaly Kimivel.
hunnylander: Igaz lehet, nem tudom melyik tiltatta le a videókat, de nyugodtan elmehet a sunyiba. Az is amelyik nem képes közvetíteni, a bíráskodáshoz szükséges feltételeket biztosítani.
EQMontoya: Köszi!
-
wildrain
addikt
-
Pompi
nagyúr
válasz
AMD Power #2846 üzenetére
"Nem tudom bizonyítani és nincsenek emailek sem."
Ennyi erővel lehet egy menesztett és erkölcsileg nullázott ember bosszú kísérlete is...
"Stepney a kémbotrány kapcsán többször keveredett ellenmondásba. Az, hogy a mostani állításai megfelelnek-e a valóságnak előbb-utóbb ki fog derülni..."
Tehát ezt az ennyit erről szöveget még kicsit tartalékold szerintem...
-
brownus
veterán
válasz
AMD Power #2827 üzenetére
nem. alatta még nem szart be a gép.... mákos gyerek az biztos
he is a kuk én nem hiszek neki, sztem magát mentegeti... ha meg annyi benzint kaptak amennyit csak lehetett akkor miért volt 3 kiállás?????????
ahha azt mondja, kimi kerekei okoztak vmi problémát, meg vmi elektronikai prb is volt, akkor is fuk júú. -
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #2827 üzenetére
Idén hatalmas LH fan lettél
Amúgy nem kötözködés, de Hamivel kapcsolatban csak ezt tudom mondani: [link](#2826) manutdzoli: Nem emlékszem pontosan lehet nem 1 volt írva, hanem csak annyi, hogy jelentősen leredukálják.
Mostanában pedig tényleg új pályák felé tendálnak, részben simán a változatosság miatt is, részben meg az anyagiak/profit miatt is...
Szóval sajnos nagyon könnyen elképzelhető, hogy nem hosszabítanak a hungaroringgel. -
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #2467 üzenetére
90%!
És mindenkitől elnézést kérek, ígérem itt leszek mindíg a közelben. Csak mer egy-két bnónak másképp tetszene.(+UK)
Gratulálok Hamilton! Nagyon szép perceket szereztél! Mit perceket két hétig a talaj felett járok majd.
Végre eljött Lonzi füvönjárkálásának az ideje! Bocsi a Lonzi drukkerektől.
Sajnálom Webbert, és a kis esőmenő Vettelt. Hajrá DC!
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #2306 üzenetére
Egy Hamilton győzelem után, a munka is édes !?
A legjobb pilóták:
1. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:25.368
2. Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:25.438 +0.07
3. Kimi Räikkönen Ferrari 1:25.516 +0.148
4. Felipe Massa Ferrari 1:25.765 +0.397
5. Nick Heidfeld BMW-Sauber 1:26.505 +1.137
6. Nico Rosberg WilliamsF1 1:26.728 +1.36
7. Jenson Button Honda Racing 1:26.913 +1.545
8. Mark Webber Red Bull Racing 1:26.914 +1.546
9. Sebastian Vettel Scuderia Toro Rosso 1:26.973 +1.605
10. Robert Kubica BMW-Sauber 1:27.225 +1.857Vettel az első etapban is jól ment. Jó kis pilóta lesz. A Toroval az 5-ik sorban?
-
törölt tag
válasz
AMD Power #1814 üzenetére
Ez igaz, ha Hamilton nem vigyáz, akkor tutira összemennek. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy ez idáig kifejezetten Hamilton stílusa volt, hogy a rajtnál mindenkire ráhúzza a kormányt, aki gyorsabb nála (monza, stb...). Így most legalább kapott egy kis ízelítőt abból, milyen érzés a másik oldalon állni
-
prmcsk
addikt
válasz
AMD Power #1807 üzenetére
És akkor mi van, ha pénzt igért ? A tiédet adja ? És gondolom szemét is emiatt !
Szerintem nagyon fiatalok vagytok és nem tudjátok, hogy az ilyen módi, nagyon
régi találmány. Úgy hívják, hogy : célprémium, és mindennapos dolog.
Inkább az első öt helyezettet írnátok le egy olyannak, mint én, aki szombat du.
tól ma estig el volt zárva a külvilágtól és nem látott, nem tud semmit.
Szerk: Ez a PH motor, ultragáz
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #1814 üzenetére
Viszont ha LH nem all ki magaert s teszi oda magat ilyen esetben, akkor megis mire szamit? Alonsot ugyse erdekli, h a csapat mit mond radioban... Elvesztett volna most 5 pontot, de kovetkezo alkalommal a spanyol meggondolta volna, hogy megeri-e rahuzni. Fociban azt szokas mondani, hogy ugy jatszol amennyire az ellenfel engedi, LH-al is azert kemenykedik a spanyol vilagbajnok, mert engedi. Szerintem.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
AMD Power #1760 üzenetére
A Red Bull-nak valami nagy baja lehet a kocsival.Minden versenyen kiesik valamelyik pilóta,ez már tényleg unalmas.Webber jól nyomja,csak megbízhatatlan a kocsi.
Coulthardnak van még szerződése a red bullal?Mert ha nincs sztem ez az utolsó éve az f1-ben.Nem érzem benne az a lelkesedést, a gyorsaságot ami régen jellemezte őt.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest