- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
tipikus....
Én azt bírom, mikor arról beszélnek elmélyülten, hogy egy másodvonal beli pilótának tegnapelőtt kilukadt a zoknija és közben egy VB aspiráns hajmeresztő előzést mutat be, vagy futnak egy leggyorsabb kört. De az ááá nem számít, vagyis nem veszik észre..........ja és mikor a földalá pocskondiáznak (vagy éppen istenítenek) egy pilótát aztán (jobb esetben) két-három körrel később észre veszik, hogy nem is arról a pilótáról beszéltek aki az egészet művelte..... SZÁNALMAS!!!!
-
JJános
addikt
Én is tudom, hogy europa, csak vicceltem.
Csak azt nem értettem, hogy miért Sumi, Monica belucci, Angol királynő, és a Franciáknak egy francia sem jut? Vagy annyira korrektek, hogy a saját országukból nem választanak? Vagy nem jutott be a legjobbak közé?
Egyébként a németeknél is volt nemrég egy ilyesmi, és csak németet választottak, nem emlékszem pontosan, de Sumi náluk nem fért be a legjobbak közé, nagy sajnálatomra. Mert azért azt nem hiszem el, hogy olyan sok német híresség van, hogy Sumi ne kerüljön be a legjobbak közé. Ha nem jól tudom, akkor bocsi.
-
Peat;)
veterán
Frusztál?
Remélem te is élvezed, és nem azért írtad ezt a szót mert bánt a dolog téged, peace, nekem jól jönnek ezek a kis szúrkák, feldobnak pár percre mert egész nap csak magolok hülyeségeket, miközben már pecáznék az ilyen szép napokon
azt hittem te is poén oldaláról vetted a lapokat, ha nem sry!
Na de reagálva hogy szakértői hivatottságodnak eleget tehess a leendő válaszodban:
1.-esre linkelnél tőlem elhangzottakat? mintha ÉN írtam volna hogy csoda a 6. hely, és csínnyán kezeljük a rajthelyet
2.-esre említenél tényeket amitől sokadrangú pilóta? én tényekre nem reagáltam, mert nem volta szájhabzásra majd személyeskedésre meg igen, mér ne? fórum vagymi, ellentényeket meg kértél tőlem, de egyszer már leírtam anno a kérésed előtt, keress vissza nyugodtan megtalálod
pl legfiatalabb szóra szerintem kidobja a kereső
3.-asra tény hogy széthajtja a motort? meg autót? mai f1-ben? köszi szakértő
4.-esre ingen engem zavar, olvass vissza pár oldalt, én is linkelhetnék hogy hú de jól megsaccoltam hány verseny körre való benyát vitt, meg még sokan is linkelhetnének, én csak nem vok magamat igazolgató mitugrász, és valós életben is visszataszítónak találom az "én ugye megmondtam" dolgokat, ha te szereted örülök neki, én meg egyszer leírtam, illetve kényszerből megint, befejeztem, elnézést az illetőtől.Szemellenző? Igen van. Aki ide ír annak általában van. Van aki beismeri van aki nem. Tényekkel állnak szemben? Hát, végülis szakértő vagy már a szememben és amit írsz úgy néz ki te is elhiszed hogy ténnyé válik, már ketten vagyunk
no, én befejeztem ezt az ovis dolgot, de jó néha gyereknek lenni
üdv és jó szurkolást, bárki is a kedvenc (nem láttam hogy örültél volna valakinek a sikerének)
-
7Heads Drago
veterán
Lehet köztük 5-8 kör kb. De mig Alonso fogja kezdeni a tankolásokat addig Piquet egy kicsit eltolva fog bejönni.
Ne felejtsük el hogy, megtankolt autóval nehezebb vezetni. Piquet ujonc, igy a 8 tizedből legalább 4 tized a saját bénasága. Persze idővel javulni fog.
Nem hiszem hogy változna a cél egyenes végén a sorrend az első 3 közt. De viszont Hami fentebb jön a 4-ik helyre. -
Peat;)
veterán
"de ettől még nem lesz a srác akkora ász, amekkorának beálítja" idéznél minek állítottam be amitől így össze tört a szakembereket és ponttáblákat kenterbe verő szakértői lelked?
"recskázhat is a posztere előtt" nézd, ez egy nyílvános fórum és a te saját döntésed hogy önmagad értékrendjéből és testi szokásaidból kindulva miket írsz ide, én csak a szubjektív véleményemet tudom erre írni: keress egy barátnőt (vagy fizess ha nem megy)
-
SaNyEe
aktív tag
Nem tudom miért vagy ennyire rámenős .. az fel sem merült benned, hogy valamiért szimpatikus neki ez a pilóta és mások véleményével próbálja igazolni önmagának, hogy ő a legjobb? (ezt így nyíltan kijelentette egyébként, hogy jobb mint a többi?) Másfelől ottvan nála 2 VB cím, persze ehhez nem csak ő kellett, de nála van, nem másnál! Ez meg tény..szerintem.
Hajrá Ferrari!!
-
Peat;)
veterán
Én csak az illetékes személyekből soroltam fel párat. Kérdezd meg őket, bizonyára kialakult véleménnyel rendelkeznek róla, ha már lenyilatkozták az elmúlt évek alatt, bizonyára szükségük van a szakértői helyreigazításodra. Brióssal kezdjed szerintem mert elég sokat fizet a marhája érte, pedig ő már bizonyította a múltban milyen vacak pilótákat fedez fel. Ilyen a világ. A véleményemet láthattad, jó hogy vagy nekünk.
-
Adrián29
aktív tag
-
hunnylander
őstag
Nem fogom minden megszerzett információmat bizonygatni, erről van szó. Azt a hírt nem kérdőjelezed meg amit belinkeltél? Már a címe is csak egy kérdés, amit az írója szubjektíven adott neki. A cikk íróját felkerested, hogy szolgáltasson bizonyítékokat az állításairól? Pl. sehol sem található a könyv 2 dollárért, mint mondtam az USA-ban már alig elérhető, mert már elfogytak a készletek, és soha nem láttam két dollárért, csak jóval többért. A UK-ben a legolcsóbb ár 2 angol font plusz szállítás. (De van amikor csak sérült vagy használt könyveket kapsz a legolcsóbb áron.)
A hozzáállásod; egy mezei fórumozónak (aki sokat ad a jól informáltságára) kételkedsz a mezei állításaiban, de a bulvár maszlagot azt eszed ész nélkül. Nekem nem kell linkekkel bizonygatnom az állításaimat, mikor úgyis mindenki azt gondol róluk amit akar. Na nehogymár csak kereszthivatkozások tömkelegével állíthatok valamit.
-
hunnylander
őstag
Minden ember magából indul ki. Én nem szoktam készakarva hazudni. És rühellem, ha valaki feltételezi rólam, továbbá azt is, ha kételkedő kérdésekkel bombáznak lényegtelen témában. Mondom, amit mondok! Mondom, amit gondolok, mondom, amit tudok, mondom, amit akarok! És úgy, ahogy akarom! És nincs szándékomban állandóan bizonygatni az állításaimat, csak hogy megfeleljek neked.
-
hunnylander
őstag
Egyébként az mit számít neked? Semmit. Nem ettől függ, hogy Lewis milyen pilóta vagy milyen személy.
UK, darabszám és ezt még a 19 font sterlinges áron érte el, de nem tudom mit vártok, ennek a könyvnek megjelenésekor kellett nagyon népszerűnek lenni (az is volt), nem most. Az USA-ban meg el is fogyott az összes és jelenleg nem is elérhető, csak előrendelhető. (Azért fogyott el mert nem kellett senkinek.)
Mostanában jelenik meg a puhakötésű olcsóbb változat is.
-
hunnylander
őstag
Legkevesebb 10 konkurense van a könyvnek. Biztos rossz üzlet.
-
Mezcal
addikt
1993-ban Schumi 7 kieséséből 4 volt műszaki hiba, Senna 4 kieséséből 3 műszaki hiba miatt történt. Tehát Schuminak csak eggyel több műszaki hibája volt, a többi ütközések, kicsúszások miatt történt. Ez a + 1 műszaki hiba nem magyarázza a Sennához képest néggyel kevesebb győzelmet és azt a -20 pontot.
Mint már említettem, Schumi Benettonjában az erősebb Ford motor dolgozott, íSenna McLarenje csak évad közepétől kapta meg az új erőforrásokat. Ezét is nagy dolog, hogy a gyengébb Ford motorral vezette a vb-t!1994-re a Williams nem jól készült fel, rosszul reagáltak az új szabályokra, ezért nagy hatrányba kerültek a Benettonokkal szemben. Bár a Renault erőforrásaik sokkal jobbak voltak a benetton Ford motrojainál, kezelhetőségben viszont alul maradtak.
Senna kicsúszott Brazíliában, Japánban meg kilökték.Azt viszont elfelejtetted megemlíteni, hogy a Benetton miért is volt olyan jó egész évben, mikor csak egy V8-as erőforrást használt?
Briatorénak köszönhetően végig csalták az egész évet. A kipörgésgátlót ugyan betiltották, de több futamon is gyanúsan jól rajtolt Schumi, meg is vádolták őket rejtett TC használat miatt.
Javaslom, hogy nézz utána, hogy mi az a OPTION 13.
Aztán gondold át az egészet! -
Fortissimus
őstag
-
Kasza08
őstag
Személyem szerint engem nem érdekel, hogy nagyképű, paraszt, ha jól versenyeket csinál. Alonso pont ilyen. Ha most Alonso ülne a Ferrariban Kimi helyén, sztem világbajnok lenne.
Jól kibaszott vele az élet, hogy a Jó renaultból átült a szar mclarenbe, aztán a ma már jó mclarenből átült a szar renaultba.
Számomra a Forma-1ben azok az idők voltak a legjobbak, amikor Schumacher és Alonso vívtak párharcot.Nekem Alonso mindig a kedvencem marad, viszont most "kubika"-nak drukkolok nagyon
Üdv.
-
-
Ez az F1 saját oldala a szabályokról:
"Engines
Engines homologated and used during the last two races of 2006 must now be used during the 2007, 2008, 2009 and 2010 seasons. Although this move, designed to cut development costs, has been widely described as an 'engine freeze', some limited development work will be allowed. This will, however, be strictly controlled by the FIA. Engines are rev-limited to 19,000rpm."Azaz a motor bizonyos elemei fejleszthetők, szó nincs arról, hogy a most használt motor minden elemében 100%-ig ugyanaz lenne mint amit 2006-ban vagy akár tavaly használtak.
-
D.Orion
veterán
[OFF]Hát ez kicsit jobb, mint az általám felrakott verzió. Nos, akkor, hogy legyen?
Te felrakod a szabadedzéseket(angol vagy amilyen nyelven van) én meg megpróbálom valami normális megoldással megosztani az ídőmérőt és a versenyt(magyar nyelv).
pm sztem, mert kicsit offoljuk a dolgot már
[/OFF]
(#11603) Thrawn: Jó, hogy mondod. Megyek is, megnézem megint.
-
-
Motion_Blur
félisten
1. A péntek a csapatok számára a felgumizásról szól, a korábbi évek telemetriai adatai alapján minden pályára van egy alap setup-juk, amit csak finomítani kell. Nem érzik az autót, nem érzik a pályát... ehhez nem tudok mit hozzá tenni...
2. Mutass egy olyan videot, ahol driftelnek F1-es autóval.
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest