- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
N4r4ncs #33172 üzenetére
Miért ne lehetne egy tankkal menni egy futamot? Növelnék a tank méretét, vagy csökkentenék a fogyasztást, és máris sikerülne. Szerencsére vannak okos emberek minden csapatnál, akik megoldanák ezt a hihetetlen nagy problémát...
RoC-ot nézi valaki? A bringás vs Hamilton szám elmaradt, vagy elhalasztották, vagy lemaradtam róla?
-
MPowerPH
félisten
válasz
N4r4ncs #33172 üzenetére
Persze, ez azzal jár együtt.
Vagy megbontják a dolgot, és 50% -os versenyt fognak menni, de ezt kétszer teszik. A második versenyen a pilóták fordított sorrendben indulnának el az első verseny indulásához képest/vagy befutójához képest... Persze ezt csak én latolgatom, de ki tudja milyen szörnyűségek lesznek itt még. -
-
ktg3
őstag
válasz
N4r4ncs #25198 üzenetére
igazából csak annyit h erősen pozíciót nyert és nem úgy h konkrétan elé jött vissza hanem az h nagyobb sebeséggel vette az ívet és sokkal jobb pozícióba került miután visszaengedte kimit mint mondjuk kellett volna..
nem bírom ezt a hamilton gyereket .. modnjuk kimit sem
de abból a helyzetből hami sokkal jobban jött ki mint kellett vna
büntetést nem fog kapni mert tényleg visszaengedte de ha nagyobb különbség lezt vna közöttük akkor nem kergetik halálba egymást.. illetve a falbaazért erősen vártam a végén h hami is pörögjön vagy falazódjon be
tudom sok a HA , de ezt vizsgálják...
szerk: győzelmet nem lenne jogos elvenni tőle mert nem massa ellen tette..
kimit meg nem pontozzák be szóval tökmind1..max egy pár helyes rajtbüntetés lenne neki amit majdnem h meg is érdemelne
jerry: nem kiszorítás .. hami ha akarta vna rálép a fékre és akkor nem megy ki.
kimi csak kihasználta hogy jobb pozícióban van..ez majdnem olyan jó volt mint tavaly japánban massa és kubica
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest