- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
copin
őstag
Ne várj tőle komoly mentális képességeket. Kell egy speaker akinek folyton jár a lepénylesője és kész. Az hogy a népet idegesíti, meg a retek klubbnak égés az egész, az már másodlagos (ezt maga a producer mondta, a nevére nem emlékszem, de régebben a Fókuszban volt műsorvezető).
--------------------------------------------------
Szerintetek 90 kilóval lehetnék F-1-es pilóta?
Jó érzés lehet az o rouge, főleg ágyéktájt.
tuskooo Hidegben a szuperlágy jobb, de Hami azt "el kínázza" (érted ugye?), ezért hosszú távon van még keresni valója a Ferrariknak.
-
hunnylander
őstag
Spa az csak rovidites, mar Clark idejeben is Spa-Francorchamps volt a helyszin, igy a Spa kiralya es a Spa-Francorchamps kiralya ugyanaz a cim.
MS az ujkori Spa bajnoka, rekordere vagy hercege. Ne legyen mar ket kiraly.
Egyebkent, mi krealhatunk neveket, ettol ez meg nem vonul be a koztudatba es nem lesz belole tradicio es vilagszerte elismert nevtarsitas.
-
hunnylander
őstag
Ez nem statisztika es osszevetes kerdese, mikor esik mar le?
Ez csakis azon dolog kerdese, hogy Jim Clark KAPTA ezt a megtisztelo elnevezest (akkor amikor meg Schumi nem is elt). Befejezett multido! Erted? FOGLALT ez az elnevezes! Meg manapsag is neki adjak es ra hasznaljak. A tradicio es a tortenelem adta ezt neki, es mindezt az F1 hoskoraban szerezte meg. NEM ILLIK tole ezt lenyulni es NEM IS SZOKTAK.
Ők azonban már nem abban a Spában diadalmaskodtak, amelyet Clark hódított meg. Az akkori, 14 kilométer hosszú pálya inkább hírhedt, mint híres volt, és maga Clark is szívből gyűlölte, amióta az 1960-as Belga Nagydíjon elvette csapattársa és jóbarátja, Alan Stacey életét. Azon a tragikus napon egy másik versenyző, Chris Bristow is életét vesztette, épp Clark orra előtt, aki emiatt vérrel pettyezett autóval szelte át a célvonalat.
Schuminak ki kell, hogy talaljatok egy masik elnevezest, mert a Spa kiralya a fiatalon elhunyt Jim Clarke. R.I.P.
-
aesir
veterán
Nem szoktam. Nyugodtan cáfoljon meg bárki aki mást látott, én úgy vettem észre, hogy kivétel nélkül mindegyik csapat nagyon odatette magát a sebesség és a jó köridő tekintetében, ezért úgy vélem hogy kb reális amit láthattunk. Persze lehet itt még sokminden más körülmény is, eső is, nem tudni hogy hosszú etapon milyenek lesznek az autók, még az is előfordulhat, hogy Raikkonen is megtáltosodik.
Egyébként a tabellára nézek és fenntartom, Massa 10 fokban is legyalázta a mezőnyt
Jelenleg ez még mindig igaz
b-type: Én is ezt kérdezem, és velem együtt nagyon sokan...: miért kell mindig hamiltonra lényegezni?
-
hunnylander
őstag
Ezt igy utolag.
Annak tudataban, hogy Massa motorja mennyit birt. Lewis kicsit visszatartotta volna, ezert visszatekert volna.
A Hungaroringen gyakran az nyer aki elso helyre kerul a rajtot kovetoen, ehhez nem kell nagy jostehetseg. Massa nem veletlenul volt kemeny a rajtnal, ez volt az egyetlen eselye a gyozelemre. Jol csinalta, csak ugye a Ferrari motor nem volt partnere a kivalo munkajaban.
-
hunnylander
őstag
Amikor nyilatkozott, meg nem tudhatta Massa versenycselekedeteit. A versenyzok belul mashogy latjak es elik meg a helyzeteket, mint mi kivulallok.Neki ugy tunt, hogy ugyesen uldozi Massat, es biztos, hogy magahoz kepest kemenyen is nyomta. Nincs miert bantani ot, hadd oruljon a sikerenek, mar annyi pech erte. Kellett mar neki ez a gyozelem, hogy onbizalmat szerezzen. Szerintem ez vissza is fog koszonni a kovetkezo futamokon, es fejlodni fog.
-
Nagyon elnézték az egész futamot.
Raikkönen poziciójához sincs sok közük, Massánál meg katasztrófa a taktika.Egy tök utolsó versenyzőnél, ahol látszik, hogy az autót sem tudták beállítani neki esőre, akkor ugyan miért nem tudták ugyanazt meglépni mint Barrichellonál a Honda?
-
MPowerPH
félisten
Na jó, kicsit durva voltam, de az időmérőből indultam ki. Ott se ment neki, a versenyen meg lehet ki se hívták, csak jött. Ha azt nézzük, hogy a Hamilton-Kimi-Kubica hármasból mindenki befejezi a futamot, és akkor ugye Rosberg is befut, Massa még talán pontot se szerzett volna.
De az tény, hogy Massa mostanában jobban megy mint szokott, csak nehéz elviselni, mert néha nagy az arca. -
venember83
nagyúr
Innen indul a csúcsfejlesztések zöme az autóiparba. -> pohartartok? Mar reg nem errol szol az F1, nehez lenne olyan ujitast mondani ami utobbi 5 evben erkezett meg az autokba a F1 jovoltabol. Mondjuk a Ferrari Enzo hatso felfuggesztes, de mar az F40nel is ilyen volt, szoval nem szamit s kulonben is, hetkoznapi autokrol kene szo legyen. Karbon fekek? Felautomata sebvalto? Kezi kuplung? Szenszalas kasztni? Egyik sem praktikus utcai autonal.
De tenyleg marhasag a fejlesztesek befagyasztasa, ettol ugysem lesznek vb-jeloltek a gyengebb autoban ulok? Aki F1be jon az szamol a koltsegekkel s azert lep be, mert egy exkluziv tarsasagban akar lenni, exkluzivitas pedig draga.
*&%# kivan, megyek melozni...
-
venember83
nagyúr
ja, palikos ragogumi-effektus...
De mostansag mintha leszokott volna rola, nem?
AMD Power: ne tapsikolj, lehet jon Vettel vagy Sutil, inkabb utobbira tippelek... RS nem is tudom miben hasonlit LH-ra... Alonso viszont remeljuk megy szerencset probalni mashol, eleg szar sors ketszeres vilagbajnoknak...
-
hunnylander
őstag
Azt nem arra érti, hanem arra, hogy az elöl lévő jó ütemben halad, jól gyorsít ki vagy az időkülönbséget is növeli valamelyest.
Akinek nem tetszik a stílusa, ne hallgassa. Aki meg nem tudja értelmezni a szavait, vagy kitalálni, hogy mit akar kifejezni, az se egy észkombájn.
Wéber kommentálásától el lehet aludni, zéró átélés, zéró lelkesedés, zéró poén. Palik intelligensebb fickó, csak amikor túl nagy átéléssel közvetít, nem az dominál nála.
-
Zé_Mester
őstag
25 év mi?
25 éve közvetít forma-1 etés hasonló autós üldözéseket. ezt pl pontosan a mostani Brazil nagydíjon mondta.
annó még a Dávid Sándorral, aztán volt asszem Knézi Jenővel is és az utóbbi pár évben a
hogy miért csökken a különbség két autó között, ha a kanyarhoz érnek? Aztán meg elcsodálkozik hogy kigyorsításkor az elöl lévő elnyúlik...
nem tudom te ezt hol álmodtad hogy Palik ilyet mondott volna valamelyik futamon.
ez általába a Gyula vagy a tehetséges Wéber szokta felvetni, de mindegy.Wéber legalább ért hozzá mert bennevan.
mihez ért?
F1 Szimulátor világbajnok??????
én is tudok menni olyan futamokat a MOMO kormányommal akármelyik F1-es játékban hogy 100%.os nehézségen is első vagyok.
kb ennyi a szimulátor is.Palik legalább ült már F1-es autóba, nem is egyszer
-
hunnylander
őstag
Azért, mert 'rendre' (állandóan) ott van a csapatnál a boxban. Más szülőjét is szokták, mutatni, ha a csapatnál van. Még Kimi nagymamáját is mutatták. Mellesleg Anthony Hamilton a fia menedzsere, a fia meg sokat szerepel a közvetítésben, mert az egyik kulcsfigurája az eseményeknek, jóhogy képre kerül a papa.
-
snecy
senior tag
Valamilyen szinten zavarna az alacsony végsebesség, jóllehet a gyorsabb kanyarvétél a motor kisebb mérete és súlya miatt kompenzálná a köridőt, de azért megviselne ha x év alatt a leggyorsabb pályán úgy 70 km/h-val lassabbak lennének, kicsit illúziórombolónak érezném.
Pláne hogy egy GT autó is megy ott annyit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest