- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Nem politizálok, de felháborító azzal az indokkal felverni az árát a sónak, cukornak, és lisztnek, hogy egészségtelen lenne?!
Mint mindennek, így a fentiekből is a mértékletesség a kulcs (de ezt már írtam...).
Például én semmit se sózok, mert van épp elég só mindenben. Ha sokat sportolok kánikulában, és izzadok, akkor nyilván muszáj pótolnom a sót pl. ropival. Életmentő a só ilyenkor, és nem egészségkárosító!
De ropit, sós mogyorót, chipset nem javaslok én se fogyasztani! És valóban sóból kevés esetben állhat fenn, hogy elégtelen lenne a napi bevitel. -
szki
őstag
Pedig így van! Csak a mértéket felejtik el megemlíteni. Azaz bármi lehet káros, ha túlzásba visszük, vagy nem tartjuk a személyre szabott mértéket!
Holnap kitalálják, hogy a legtisztább forrásvíz is egészségkárosító, és ezután arra is különadót vetnek ki...
Nekem ma is pizza az ebédem, bár délelőtt elégettem 5000 kcalt aerob és anaerob módon. Ha nem ennék sót, és nem tolnám befelé a szénhidrátot, akkor már nem élnék!
szóval lehet mindent enni, de csak mértékletesen, és nem egyszerre, meg össze-vissza. -
donaldrágó
csendes tag
CHt akkor emelem (1,8gr-2gr/tskg), de nem vagyok nagyon húsos, napi 15-20dk hús is nehezen megy le :\
Akkor nem kerülhetem meg zöldséget. De az olajos magvakkal mi a helyzet ?
Hétvégén akartam csak párizsi szeletet enni.
Akkor lisztek közül ezek játszanak csak:
- teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- teljes kiőrlésű rozsliszt
- esetleg amarántlisztköszi a választ.
-
LOTR
addikt
-
-
-
adnoctum18
senior tag
Oké,lehet,hogy én vagyok érzékenyebb a szokásosnál,történt velem pár rohadt dolog az utóbbi pár hónapban,szóval ennek is betudható!
Nem haragszom rád,ne érts félre.
Májustól kb másfél hónap alatt lement 4 kiló,ami azóta se nagyon jött vissza,de kellene még fogynom.
Aztán jött egy utazás,meg az itthoni dolgok,egyszerűen nem tudtam tartani a diétát.
Lusta vagyok persze,ez tény.
Mozogni mozogtam,csak az étrendem más,mondhatni szar., a napi mozgásom kb egy óra biciklizés,csak sajnos néha kifutok az ideális pulzustartományomból (felfelé) és az nem egészséges.
Szeptembertől újra fennleszek kollégiumban,ott könnyebben rászánom magam a kajálásra is. -
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Nem volt jó az íze.
Jaja gyümölcslére,vagy ajánljatok ízt ami vízzel is tűrhetőbb,leginkább az nyilatkozzon aki vízzel issza a cuccot,nem tejjel.
Köszi!
Eddig ilyet fogyasztottam. -
tildy
nagyúr
5-6 étkezésem mikor volt (edzéskor) hiába ettem kevesebbet, híztam. Kiadós reggelitől rosszul vagyok . Meg hízok is tőle. (nagyon jól tudom, mennyiszer kéne naponta enni, próbálkoztam is vele, nem működött)
Erre nem is reagálok, az hogy valaki finnyás, NEM MENTSÉG.
De mentség.
Nem eszem meg, inkább éhendöglök, de akkor sem eszem meg amit nem szeretek, ami nem ízlik .(Van amelyiktől konkrétan hányinger tör rám:pl. a répa. ) Szerintem ez eléggé mentség.Példa : kórházban kiszáradva, hoztak be ebédre banánt,kekszet, meg natúr krumplit. Nem ettem meg őket. PEdig muszáj lett volna ennem.
-
ALI_G
veterán
szerintem sem eszik keveset, néha én kevesebbet eszek. Vagy legalább is én már tele ettem magam amikor még van a tányéron, ő viszont simán megeszi.
Én 70-72 kg vagyok stabilan 5 éve és 176-178 cm-hez, néha kicsi úszó van a derekamon.
Ő nem tudom pontosan hány kg, de kb. 70-75 és 160-165 magas.És a gyors étkezés az mennyire gáz? Ez alatt azt értem, hogy gyorsan eszik. Nekem viszont a tej is megalszik a számban, olyan lassú vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest