- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
kicsitomi88 #5514 üzenetére
Szia!
100% Whey pro (Scitec N.)..
Most épp málna-csokis van, de tévedésből és már herótom van tőle(ez amúgy sem izlik).
hanee
-
littlemole
őstag
válasz
kicsitomi88 #5507 üzenetére
A noodle az tésztaféle rizslisztből meg fehérlisztből van. Nem egyenértékű a rizzsel, de pont ezért csak nagyritkán eszem ilyet. Szénhidrátnak főleg rizst eszem.
Mondjuk 100g noodle-ban van 140-160kcal. Ebből 5.5g fehérje és 30g szénhidrát. 2.4g zsír. (zacsi ennyit ír). Egy zacskót (150g) szoktam elkeverni csirkével zöldséggel stb, amit két adagra osztva 75g jön ki ebből.
Az meg egy étkezésnél 110kcal lehet kb szénhidrátból. Ez szerintem nem sok, ha azt nézem hogy egy szelet kenyérnek van kb ekkora kalóriatartalma.Próbálom elosztani a kaját, de időben nem mindig sikerül, ha be akarom tartani hogy edzés előtt egyek is, meg hagyjak időt is az emésztésnek mert max 15.00 16.00 felé meg mindenképpen el kell kezdenem a tekerést, mert közben folyamatosan sötétedik, ahová meg menni szoktam az egy erdős rész. Teljes sötétségben nem mindig jó bóklászni arrafelé. Így is 18.00 19.00 mire hazaérek. Akkor meg már nem eszem sokat. Inkább csak a fehérjeitalt, meg vizet iszom
Amit még szoktam csinálni hogy az adagot elosztom ketté, és csak a felét eszem meg a teljes mennyiségnek. Csak így érzésem szerint kevésre jön ki sokszor a napi kajaadag, mivel a második részt a szénhidrát miatt már csak este 6 után tudnám megenni, azt meg elkerülöm. Így ez megmarad másnapra.
Na majd keverek a zabpehely mellé egy kis fehérjeport, hogy legyen akkor is fehérje reggelire.
A tej miért is rossz? Valaki itt írta hogy lassítja az emésztést vagy mi.
Igazából a fehérjeporhoz kell, mert csak vízzel keverve elég szar. Van amikor fele fele arányban csinálom. 2dl víz 2dl tej. -
hanee
senior tag
válasz
kicsitomi88 #5498 üzenetére
Örömmel olvasom, hogy nem mindenki olyan gyámoltalan diéta kérdésben
-
acehawk
tag
válasz
kicsitomi88 #5486 üzenetére
Így a helyes
-
Calogero
addikt
válasz
kicsitomi88 #5479 üzenetére
Nem írtam el semmit.
Reggeli: 1 db nyers tojás (ha nincs házi tojás, akkor 1 csésze kakaó)
Ebéd: az első 3 héten semmi, mostanában párolt zöldség, hal
Vacsora: 1 alma, vagy 1 fej nyers karalábé, vagy 1 répaFolyadék: szénsavmentes ásványvíz vagy frissen facsart gyümilé
Testmozgás:
biciklizés
- hétköznap (H-CS) napi 30-40 km
- hétvégén (P-V) napi 60 km
felülés (napi 200 db) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
kicsitomi88 #5476 üzenetére
Én 85-re akarom belőni magam.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
kicsitomi88 #5473 üzenetére
Tudom, de a konditermek nem az én világom, nem érzem jól magam.
Van most is éves bérletem az egyetemi konditerembe, arra jó volt, hogy megtanuljam kézi súlyzóval milyen gyakorlatok kellenek az egyes izomcsoportok edzéséhez.Most fogok venni magamnak ilyen cserélhető súlyos súlyzót, aztán itthon edzek majd.
De 21kg az nagyon szép eredmény, gratula!
sanan: Alkat kérdése, én alapból ilyen mackós vagyok, de ez most már túl mackós és a cicik is zavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest