Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
WiZARD
veterán
-
Laraxior
titán
SSD vs. Raptor vs. Samsung F1 (750GB)
79.7 - min - 50.4 - min - 70.7
157.5 - max - 83.4 - min - 88.5
108.7 - avg - 71.9 - min - 86.4
0.2 - acctime - 8.3 - acctime - 13.6
143.3 - burstR - 112.1 - burstR - 83.2egy kis összehasonlitás

-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
de jó a link...

-
-
-
UdVi86
aktív tag
Újabb játékos: [WD az SSD piacon]
-
Bodor
veterán
Ha valaki még nem látta volna [link]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
nem rosz....
Gondolom nem bántad meg hogy samu SLC-ről átálltál.Kb mennyibe kerül egy ilyen SP és singlében mit tud?
-
válasz
Overlocker
üzenetére
WIN 7 7057 + 2 x 32GB SP MLC, 4k stripe, 8k cluster, ExFAT!, nem os hdd

-
WIN 7 7057 + 2 x 32GB SP MLC, 4k stripe, 8k cluster, nem rendszermeghajtó

Elsőre nem rossz, olvasáson még gyúrni kell..A rendszer annak ellenére hogy default cluster-en van most, nem laggol!

-
fsb1000
nagyúr
-
gprspeter
senior tag

Super Talent UltraDrive ME SATA-II 25 vajon rendelkezik másodlagos cache-l ([link]) vagy nem?
Olvasott róla valaki már tesztet? A sajátjukon kívül...
-
drakkar11
tag
Sziasztok!
Erröl mi a véleményetek, mert rendeltem belöle 120GB
-
Bodor
veterán
válasz
PongiBandi
üzenetére
Diskeeper Supported File Systems
Diskeeper supports the Microsoft® NTFS (New Technology File System), FAT16 (File Allocation Table) and FAT32 file system formats.
Tehát exFAt nem....
-
PongiBandi
tag
exFAT filerendszert csak az XP törödezettségmentesítője nem ismeri fel, vagy az már annyira modern, hogy azt már nem is kell töredezettségmentesíteni?
Esetleg más progival (diskeeper, stb) megy XP alól a defrag?
-
P00By
nagyúr
JMicron vezérlő, már negatívum

-
Ottoka
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Jó lett a promise kari?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Templomegere
üzenetére
Clustert partició formázásakor.
Berakod XP rendszer mellé és 8..16 clusterrel megformázod.
Aztán telepítés format nélkül. -
Templomegere
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
nekem azt javasolták hogy 4k stripe, és8,16,32k cluster , de ntfs-hez a 32 ajánlott.
ATTO-val mérem ..........
stripe , cluster méretet hogyan , mivel lehet variálni , a stripe még menne a raid biosban , de a cluster ......
bocs ha hülyeséget kérdezek de soha nem kellett ezekkel variálnom.....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Templomegere
üzenetére
Fileméret, stripe és cluster függő. Akár felmehet 230-ra is 2db-val.
A 180 egy picit kevés nagy file-oknál.ATTO-val mérd.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Templomegere
üzenetére
Kb 100/80
-
Templomegere
senior tag
nem tudom , de semmi nem jó ...
egy samsung 32 gb slc-nek singleben menyit kellene olvasnia írnia ?
-
Muton
addikt
hello!
super talent masterdrive ox szériája mennyire ajánlott? megbízható vagy jobb lenne kihagyni?
mert lenne itt ez elég jó áron... -
Ottoka
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Nekem is van egy ex8350 raid karim

És már a 3. lapban használom mióta megvan, egyikben sem volt vele gond. Jó kérdés nálad mi lehet, szerintem próbálj meg írni az asusnak, kérdezd meg mi lehet, de egyúttal írj a promise-nak is.
A promise kártyán a legfrisebb bios és firmware van? Az alaplapon is a legfrissebb bios van?
....asrock promise raid 0 létrehozva szépen particio mükszik everest hdd test 150 mb/sec linear read (vicc)....
Ott a raid tömb beállítással van probléma, a kártya biosában engedélyezd a write back cache-t, alapból write through módban van, azért lassú
-
P00By
nagyúr
-
Templomegere
senior tag
Uraim , nagy a gond

lenne nekem 2 db 32 gb samsung SSD SLC és van hozzá egy softveres sil raid vezérlő valamint egy hardveres promise SuperTrak EX8350 8 portos csoda .....
Van egy Asus M4a79 Deluxe alaplapom , phenom II 940 stb
a gond az hogy ebben a deszkáben nem bírom életre kelteni egyik raid vezérlőt sem . softveres csak akkor inul el ha az alaplapi sata vezérlőt ide-re állítom , ha raid-re akkor nem mükszik . promise pedig csak akkor hajlandó elindulni ha bios reset után vagyok , akkor 1x , max 2x megjelenik a bootnál és be is lehet lépni menübe . de ennyi .
van egy tötikegépem , asrock csoda ......ér vagy 5e ft-ot , na abban megy mindkettő .
4 verziót probáltam ki :
Asus m4a79 1 db SSD (RAID0-ban képtelenség feltelepíteni bármilyen oprendszert) win xp felugrott , everest hdd teszt alapján 200mb/s linear read , és a többi sem kevesebb . szóval hasít szépen . RAID 0-ban elindul a telepítés de a raid driver hozzá adása után xp-nél kékhalál , vista , 7 -nél pedig nem talál meghajtót .
asrock promise raid 0 létrehozva szépen particio mükszik everest hdd test 150 mb/sec linear read (vicc)
asrock sil soft raid raid 0 everest 130 mb/sec
asrock sil soft raid single SSD everest 100 mb/secmit tanácsoltok ?
-
Ottoka
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Nem tudom, sztem mivel egy szálon van bekötve a 3 csatorna nem lehet független. Van egy sávszél, mondjuk 100 egység, és azon osztozik a 3 csatorna, azon belül a portok. Sztem semmi különbség nincs.
Amiről Te beszélsz akkor lehetne, ha mindhárom csatorna 1-1 szálon lenne bekötve, tehát összesen 3 szálon csatlakozna az északi hídhoz esetünkben.
-
fsb1000
nagyúr
UD3 EP45-ös.
Az rendben, hogy a 3 csatorna egyforma sebességű, de én épp azt gondolom, hogy a 3 csatorna független is. Tehát ha egyik 100%-on terhelt, akkor a másik is mehet 100%-on.
Viszont csatornán belül a master/slave port osztozik a csatorna erőforrásain.
Tehát szimmetrikus esetben 50-50%-ot kapnak.
Ha a RAID elemei külön csatornán vannak, akkor 100%-100% elméleti erőforrást kaphatnak.Persze nem tudom milyen a csatornák erőforrás kihasználtsága, de valószinűsítem hogy minnél kisebb a cluster és strip méret annál nagyobb egy konkrét sávszélesség mellett.
Azért erőforrásról beszéltem, mert a portonkénti konkrét sávszéleséget a periféria is befolyásolja.
-
Ottoka
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Én úgy vélem, hogy mind a 3 csatorna 1 szálon vagy min van bekötve az északi hídba, és nem 1-1 szálon. Legalábbis most megnéztem az én alaplapom (giga ex58 extreme) manuálját. Tehát a csatornák tök egyformák sebesség ügyileg, mind ugyan azon a vezetéken keresztül kommunikálnak az északi híddal.
Milyen lapod van?
-
fsb1000
nagyúr
Én azt hittem előnyösebb ha RAID tömb esetén az eszközök különbőzö csatárnon vánnak.
Leget hogy tévedek, de csatornán belül a portok egymástól nem függetlenek, mig a csatornák igen, igy nagyobb sebesség érhető el, hiszen más alkatrész végzi a vezérlést ha külön csatornára vannak kötve.
Mi az előnye, ha azonos csatornán vannak az RAID tömb egységei?
-
Ottoka
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Igazából semmilyen különbség nincs a csatornák között, de én egy raid0 tömböt biztos 1 csatorna 1-es és 2-es portjára tennék. Talán annyi, hogy hdd és odd eszközt nem tennék 1 csatornára, ha van szabad hely, de lehet az se mérvadó.
Olyan biztos nincs hogy a csatornák között sebesség beli különbség legyen.
-
fsb1000
nagyúr
Újabb ötletet tennék fel megvitatásra.
Az alaplapi vezérlő 3 csatornás és nem tervezek hardveres RAID kártya beszerzést.
A cél továbbra is a gyors boot és alkalmazás indítás. (pattogjon az XP)tehát:
2db SSD (SLC) RAID0-ba (a 3db sem gyorsabb kis file-oknál) az I és II csatornára strip=4 Cluster = 8 ezeken lenne a OP rendszer és installt progik1 db SSD (MLC) a III. csatornára. cluster=16, hogy ne laggoljon
ezen csak a pagefile lenne (nem akarom kikapcsolni) és az Internet explorerek cache része. Semmi adat.
Mit kéne még ide pakolni ami gyorsíthatja a működést?2 db adat vinyo az I és II csatorna Slave részén.
Várom a véleményeteket...
-
Ottoka
őstag
Aki nem vette volna észre a címlapon:
-
Tomate
veterán
Nah ez a nem kis pálya. [link]
A Samsung marketingesei most az egyszer szerencsére az IT guy-ra hallgattak, így születhetett meg az a remek videó, amely 24 db 256 GB-os RAID-be kötött (összesen 6TB) SSD elemi erejét demonstrálja.

-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi!
Ugye ez 3db SAMU kis stripe mérettel? -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, sok új dolgot tanultam tőletek
az SSD-k terén mert ezidáig nem voltam nagyon képben.
Lenne egy pár hozzátok intézett kérdésem:
1. Ha vennék - egy már korábban is emlegetett- Buffalo 30G Sata SSD -t az önmagában a gépben ugyebár gyors lenne, de ha már betenném mellé a már meglévő (Samsung T166 500GB Sata2) vinyómat akkor mennyire lassítaná? Boot időt gondolom eléggé.
2.Jól gondolom hogy igazán "gyorsulást" csak akkor érhetnék el, ha lenne vagy 3-4 SSD-m Raidbe kötve és nem használnék Sata vinyót??
3.Ez a Buffalo milyen vezérlővel van?
Előre is Köszönöm a válaszokat!

-
-
-
-
Rolend
csendes tag
#1631-re valaki?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Overlocker:
Vajon 3 Samuval lehetne jobb eredményt elérni kis file-oknál ugyanezzel a beállítással, mint amut 2db-val elértél? (stripe 4k, 16k cluster)Lehet látni, hogy 2 samunál 8 és 16K fileméret között van a törés.
vajon a 16K-s cluster miatt? -
Rosep
senior tag
#1630-ra senki?
-
Ottoka
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem kapsz

Fsb100: pl 2db 12 csatornás raid karival, elég sok gyártónak van, sőt van 16 csatornás is.
-
-
fsb1000
nagyúr
Klassz!
kérdésem lenne:
1. Ausligics defraggal rá lehet menni az SSD-ékre? (a triált nemrég töröltem)
2. Nem értettem, hogy milyen eszközre lehet 24db SATA eszközt rákötni.
valami 8 portos SAS/SATA controller?
3. Milyen alaplapot használt?Mivel az alaplapi SATA vezérlőmön csak 3 csatorna van, lehet veszek mégegy SSD-t hogy meglegyen a magyar igazság, de vajon a csatornák slave-jeire kapcsolt hagyományos HDD-k nem lassítják majd be?
-
Thrawn
félisten
24 db SSD RAID-ben, összkapacitás 6TB, adatátviteli sebesség 2 GB/s

-
Rolend
csendes tag
Oprendszer azonos!
Asztali gépbe alaplap : ASUS P5B
Noti: HP TX2050EA (annyit tudok csak h 2.0ghz-s 2magos AMD-procc van bent)Úgy kezdődött h a notival oprendszert sem lehetett telepíteni az SSD-re , bioszfrissítés után ment csak fel. Szted majd egy újjabb bios orvosolhatja a problémát?
-
Rolend
csendes tag
Hali!
Tulajdonosa lettem egy 64GB-os WARP V.2-nek specifikáció szerint :
olvasás : 175mb/s
írás : 100mb/sAsztali gép Vista alatt HD-tune olvasás:
Minimum: 100,8
Maximum: 147,5
Average: 130,6Hp notiba ezeknek az értékeknek kb a 60%-át produkálta , ez mitől lehet?
-
Rosep
senior tag
Szerintetek érdemes ezt egy laptopba berakni: Transcend TS32GSSD25S-M? (kb. 17.000 Ft lenne)
Baljós előérzetem szerint lassabb lenne vele, mint a most benne lévő 5400-es Toshiba HDD. De erősítsetek/cáfoljatok meg! -
Ottoka
őstag
Átolvastam, pláne mert nekem is ilyen warp szériások vannak, csak 64 gb-os.
Most kiderült, hogy azok a gyártók akik kihoztak 2. szériás ssd-t, 601-es helyett múdosított 602 jmicron vezérlőt használtak.
Jó hogy hagytak a tesztben egy első szériás ssd-t az első korszakból, azért lehetett látni hogy jelentős különbség van.
Ők tapasztalták a laggolást, amit különböző trükkökkel, pl indexelés meg prefetch meg egy pár más dolog kikapcsolásával elég jól kezeltek. Viszont nem olvastam a cluster méret állításáról, így próbálva elkerülni a laggolást. -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Valakinek van "szerencséje" jmicron-os raid vezérlőt használni?
Már korábbiakban is írtam, hogy vannak gondok..
Mivel nem vagyok egy nagy tuning mester, így az alap dolgoknál többet nem is nagyon tudok állítani a BIOS-ban (asus striker II extreme)
Az lenne a kérdésem, hogy mielőtt raidbe fűzők két SSD-t azelőtt a Sata vezérlőn kívűl kell-e valamit állítani?
Jelenleg úgy néz ki hogyha a stripe értékét 4K-ra állítom a raid tömb sebessége a fele lesz egy ssd-nek... Ha meg megyek fel a stripe értékét illetően, akkor meg más gondok (játék beli gondok jönnek elő... )
Azt nem tudom, hogyha összefűzöm a két ssd-t, akkor az nem gond hogy a raidbe fűzött tömb pirossal jelenik meg.... (már kínomban gondolok ilyenekre.)
A másik gond, hogy amikor feltelepítettem z op rendszert és a jmicronos drivert, akkor feltelepít egy "JMB36X Raid Configurer" programot, amit ha megnyitok kiírja hogy:"Raid Device not found" - nem találja??? ez vicces, Pedig azon van a rendszer...
Na nem értem.... de ha azt tanácsolnátok, hogy a megoldás az lenne, hogy vegyek egy raid vezérlőt, akkor tudnátok konkrét típust ajánlani? fontos hogy sata2, és pci csatlakozó legyen ( a pci-e 1x csati foglalt ) Köszönöm!!!! -
Deathlon
csendes tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Én úgy értelmezném ezt, hogy 5 évig örzi meg biztonságosan az adatokat, ha rámásolsz vmit, és berakod a szekrénybe. Nem hinném, hogy az élettartamát évbe adnák meg, ki hogy mire használja. A cd/dvd lemezeknél is volt ilyen, de az az 5 év is inkább 15 vagy több, csak a gyártók tutira mennek az ilyen kijelentésekkel, legalábbis én ebben a tudatban vagyok.
-
Gorneck
legenda
válasz
JONAS77
üzenetére
Gondolom a gyártó eddig vállal felelősséget az adataidért amit az SSDn tárolsz...míg a gar tart 1-2-3 év addig bolton keresztül ügyezed a dolgot utána már a gyártónak kell kiküldened az SSD-t garizni...szóval már Te ügyezed a garit...
Amúgy az is elképzelhető amit írsz...5 év letellik és annyi a meghajtódnak...ez a technológia ilyen... -
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, van egy Patriot v2 32GB-os SSD-m, a kérdésem a köv.:
mit jelent pontosan az, hogy az SSD-n: Data retention: 5years!
Eddig őrzi meg az adatokat?, és mi van ezután? Már nem lehet rá semmit telepiteni?
-
P00By
nagyúr
-
Márton
nagyúr
No? Ezekszerint senkinek nem volt még ilyene..
De azért irhatnátok valamit, hogy akkor most vajon veszett-e el adatom,
vagy ezek valóban használhatatlan szektorok, de a wear leveling miatt már úgysem veszi figyelembe mint használható terület, és akkor végülis pánikra nincs ok. -
Márton
nagyúr
válasz
Deathlon
üzenetére
Valakinek ment már tönkre SSD-je, ha igen mitől?
Még nem teljesen, de ma láttam egy olyat, amit nem kellett volna..
Még nincs rajta rendszer, G: meghajtó, csak tesztelgetem.
XP restart után, azt mondja hogy ellenőrizni kell a G-n a konzisztenciát, mondom jól van.
A scandisk a végén pedig azzal fogadott hogy 4KB rossz szektorban!
Ez meg hogy lehet? A wear leveling nem tünteti el ezeket? Úgy értem, hogy használaton kivül helyezi, és picit kisebb a kapacitás.
Még garis, ilyennel vissza lehet vinni? (Buff 32GB MLC) -
Deathlon
csendes tag
Hi
Kacérkodok én is a gondolattal, hogy SSD-re váltsak, ha váltok, akkor 2db 32gigásat vennék raid0-ba. Rengeteget olvastam már ez ügyben, 1 dolog érdekelne nagyon. Valakinek ment már tönkre SSD-je, ha igen mitől?
"Már sejthető, hogy MLC chippel van szerelve, elméletben 1000 és 10000 közötti írásciklust visel el egy cella."
Szóval arra lennék kíváncsi menyit birnak ezek.
-
janos666
nagyúr
Először azt hittem, hogy ez valami hangalámondásos poénvideó, mert mikor néztem csúszott a hang, és nem a szájmozgással együtt szólt.
Végig olyan fejet vág az ember, mint egy jól lakott óvodás. (vagy nem csak kajával jóllaktatott, hanem betépett arc)
Na meg kicsit földöntúliak voltak azok a számok is első halásra, a két dolog párosítása erősen baromkodásra hajazott.
Szerintem a statikus annyit csinál, hogy mikor mindenképp ki kellett olvasnia egy write blockot, akkor visszaíráskor igyekszik olyan helyre visszaírni, ami legkevesebbet íródott addig, a dinamikus pedig idle módban nekiesik, és mint valami hardveres defrag átrendezgetni magát.
Vagy esetleg hogy a statikus csak annyit tesz, hogy mikor írnak rá valamit a legfiatalabbra irányítja, a dinamikus pedig akár azt is megcsinálja amit fent a statikushoz írtam?Szerintem amúgy sok laggolási probléma, meg ezek a használat alatti drasztikus belassulások épp a wear leveling miatt lehetnek.
-
tlac
nagyúr
Valaki tudja itt, hogy mi a különbség a static és dynamic wear leveling között?
(Az utóbbit lehet nem csak pendriveoknál használják.) -
P00By
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Sorry a kérdésért, de van egy 2,5-ös G.Skill SSD-m, és nem tudnátok véletlenül egy normális beépítőkeretet, amivel be lehetne applikálni a gépházba. Gumizni nem akarok, nem tudok és nem is fogok, ellenben sehol nincsen ilyen cucc, 10K-t meg nem fogok kivágni valami akármi Scythe-féle hdd-hűtőre, mert nemár.
Szóval pls help, ha tudtok

-
fsb1000
nagyúr
Csak egy nagyon halovány és butuska tip:
A meghajtó betüjelét rakd át X-re egy próba erejéig
Ha esetleg használsz PoweISo, vagy más virtuális disk/DVD progit, akkor konkurálhat vele.
Általában csak hálózati meghajtóval és cserélhető háttértárrak szoktak összeakadozni, de hátha...
Ha valami megjelenik a G helyén akkor már félsiker. -
Bodor
veterán
válasz
RiddleR
üzenetére
Szia!
Nem értem miért lepődtél meg és szomorodtál el, senki sem mondta hogy kell lennie bárhol is activate menünek, vagy gombnak....
Viszont van Buy eléggé jól láthatóan pirossal...
A trial változat képességeit figyelembe véve egyenértékű a megvásárolt verzióval. . .
Nálam simán fut és jól teljesít, sajnálom, hogy neked nem megy,nem tudom milyen környezetben futtatod, talán egy kis technikai info segít...Supported File Systems
Diskeeper supports the Microsoft® NTFS (New Technology File System), FAT16 (File Allocation Table) and FAT32 file system formats.Operating System Support
# Windows Vista Home Basic
# Windows Vista Home Premium
# Windows Vista Ultimate
# All Windows XP EditionsDiskeeper 2009 Home Notes:
# Supports both 32 and 64 bit Windows
# Does not support Windows Vista Business
# Does not support Windows Vista EnterpriseHardware Support
Diskeeper runs on the Intel® x86 platforms (including compatible CPUs from other manufacturers).* functional limits:
* Maximum supported volume size: 1TB* Disk subsystems supported:
* Primary Partitions
* Extended Partitions
* Logical Drives
* Volume Sets
* RAID Arrays (hardware and software)
* Mirrored Disks
* Mounted Volumes (letter-less drives) -
Márton
nagyúr
Ma megint "eltünt" az ssd-m.
Még nem rendszerként használom, csak sima G: meghajtó.
Az xp megállt mint a szög 10mp-re, már majdnem a reset után nyúltam,
mikor magához tért, és látom hogy nincs G meghajtó.
Ami érdekes, hogy az eszközkezelőben ha új hardvert ismertetek fel, akkor megtalálja és
ismét ott van G-ként.
Ez mi lehet? Kontakthiba nemigen, mert akkor nem ismerné fel szerintem.
-
RiddleR
aktív tag
Felraktam ezt a Diskeeper 2009-et.
Elsőre kicsit meglepődtem és elszomorodtam, hogy ahol az activate-nek kéne lennie, ott nincs semmi. Na sebaj mondom, próbára elég lesz a trial is.
Akkor analyze!
Pár másodperc múlva hiba: nem tud lefutni az alnalyze nézzem meg az event logot vagy a helpet.
Helpben semmi, event logban semmi.
Ekkor véletlenül rányomtam az uninstall gombra....
-
janos666
nagyúr
válasz
Joachim
üzenetére
Csináltass kézileg egy teljes lemezellenőrzést. Jobbklikk, properties, hibakeresés (vagy nemtudom hogy fordítják a scandisket/errorchecket magyar winben. ottlesz a egyik fülön) pipa fel mindenre (bár a 2.-ra nem fontos, főleg SSD-n elég csak az elsőre), rebootolj és várd meg míg végigfut.
-
Joachim
tag
Re...
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget! (Deicide, Overlocker, Bodor)
Sikerült az XP telepítés FAT32 formátummal, nem laggol és minden jól működött.
Egészen 3 napig, most viszont minden boot-nál mielőtt indul az XP beugrik hogy "Ellenőrizni kell a konzisztenciát a "C"-n"
Nálam az SSD a "C" s nem tudom ezt miért csinálja!?
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
Lapozófile kikapcsolva...
Van valakinek ötelete hogyan lehetne helyre rakni a problémát?Előre is kösz!
Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

rendszernek bőven jó 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)