Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Innen néztem...mondjuk a java eddig is így volt beállítva...
-
Gorneck
legenda
Pl Vista install tippek...OCZ-ről...
Service: Disable Defrag
Service: Disable Windows Search
Setting: Disable Pagefile
Setting: Disable Write Cache (OCZ SSD)
Setting: Turn Off System Restore
Setting: Disable offline files
Setting: Startmenu - Show "run"
Setting: Startmenu - Show "printers"
Setting: Power options - max performance, disable sleep mode4.60.
-
liksoft
nagyúr
Gondolom, van elég belső adminisztrációja a drive-nak. (Kihasználtság, átmozgatás, blokkok kezelése,....) Mivel nincs seek idő, így csak egy blokkon belül két adatterület esetén érdekes ha tud "sorbarendezni". Olvasáskor úgyis bent van a cache területen, íráskor pedig.... na itt lehetne előny. Viszont nem túl sűrű előfordulású esemény gondolom, így inkább nem szeretik mint, hogy a bonyolultabbá váló algoritmusba "belefagyjon" vagy hibázzon a drive. Élettartamban kisebb veszteség lehet, mint adatbiztonságban. - Csak feltételezés.
Viszont azért nem értem én sem, mert ez a mai rendszerekhez képest nem túl bonyolult. Vagyis leprogramozható. Inkább attól tartok, a háttérben állandóan újabb algoritmusokat próbálgatnak, így a felső réteg minél egyszerűbb, annál biztonságosabb. Ha ez így van, akkor már megint kisérleti rágcsálók vagyunk.
Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged